2019. szeptember 3., kedd

"Európa félig üres városait menekültekkel kellene feltölteni"

"Európa félig üres városait menekültekkel kellene feltölteni"

HungaryFirst küldte be 2019. 09. 03., k - 15:16 időpontban

“A demográfiai hanyatlás miatt vannak félig üres városok. Oda lehetne költöztetni néhány migráns közösséget, amelyek többek között fel tudnák lendíteni a térség gazdasági életét.”

Botrányos kijelentés, mely végleg lerántotta a leplet az EU elitjének és a Vatikán vezetőjének tervéről?

Jön a kontinens elárasztása?

Ferenc szerint a menekültekkel szembeni kötelesség az érkezők élethez való jogának betartása is, be kell őket fogadni, kísérni, támogatni és integrálni.

Ferenc pápa azt is mondta, hogy a szuverenitáshoz való túlságos ragaszkodás a nemzetállamok részéről kerülendő és egy tévút. Szerinte ugyanis ezek az országok bezárkóznak és éppen ezért nem övék lesz a jövő, hanem a multikulturális államoké.

A szuverenizmus túlzás, amely mindig rosszul végződik: háborúkhoz vezet...

– jelentette ki Ferenc pápa a La Stampa napilap pénteki számában közölt interjújában. Ezek igencsak súlyos kijelentések, és sokak szerit beigazolják azt, amit korábban is sejteni lehetett. Hogy Ferenc pápa nem véletlenül lett megválasztva, pontosabban csak úgy “oda téve” egykori elődje helyére annak megpuccsolását követően.

Ő az első olyan pápa az egyház történetében, aki egyáltalán nem rendelkezik európai gyökerekkel. Vagyis soha nem is viselte szívén az európai kontinens sorsát…