2014. március 14., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Mert ez a végső időszak – az utolsó fejezete Szent Akaratom beteljesedésének

2014. március 13. csütörtök, 20:45
Drága leányom, Védelmem most kiterjed világszerte mindazon gyermekeim fölé, akik szeretnek Engem. Ezt bőséggel teszem a fenyegető veszély miatt, amellyel az emberiségnek szembe kell néznie a történelem ezen időszakában.
Nektek, gyermekeim, imádkoznotok kell mindazokért, akik elvesztek Számomra. Én epedek utánuk. Vágyom a szeretetükre. Sírok értük. Várom azt a napot, amikor majd meg fogják érteni Szövetségemet, amelyet még kezdetben hoztam létre. Mert ez a végső időszak – az utolsó fejezete Szent Akaratom beteljesedésének. Szövetségem által elegendő időt adtam az embernek arra, hogy észhez térjen, és felismerje önmagát annak, aki ő valójában, és aki nem. Az ember az Én Szerető Kezem által lett megteremtve, a Saját Képmásomra. Lelkét Szeretetemmel árasztottam el, és a szabad akarat és a szabad választás Ajándéka által teljes szabadságot adtam neki. Soha nem akartam azt, hogy Szeretetemet az ember az Irántam való félelemből viszonozza. Én csak azt vártam el tőle, hogy úgy szeressen Engem, ahogyan Én szeretem őt. Angyalaimnak még az ember megteremtése előtt adtam életet, hogy szolgáljanak Engem, és irántuk való Szeretetem gyümölcseként, nekik is megadtam a szabad akarat Ajándékát.
Az embernek Lucifer árulása miatt kellett szenvednie. Őt, Lucifert, szerettem és kedveltem. Ő rendkívüli ajándékokkal és hatalommal volt megáldva, és sok Angyal szolgált fennhatósága alatt. Amikor megteremtettem az embert, féltékeny düh lett úrrá rajta. Nem tudta elviselni, hogy Én gyermekeimet annyira szerettem, és ezért elhatározta, hogy elválasztja őket Tőlem. Megkísértette Ádámot és Évát, és ez azt jelentette, hogy a saját szabad akaratuk által megtagadták Hatalmamat, és azt gondolták – Luciferhez hasonlóan –, hogy elnyerhetik Hatalmamat, és részt követelhetnek Istenségemből.
Lucifer, a hozzá hűséges angyalaival együtt, akik – úgy a múltban, mint most, a jelenben – rémtetteket követtek el gyermekeimmel szemben, a mélységbe lett dobva mindörökre. De a szabad akaratot, amelyet önként és az emberiség iránt érzett Szeretetem által adtam, soha nem követeltem vissza. Ezért létrehoztam a Szövetséget, hogy visszanyerjem a lelküket, Tervem szerint megváltván őket. Hatalmas kegyekben részesítettem őket. Prófétákat küldtem, hogy figyelmeztessem őket a veszélyekre, melyekkel számolniuk kell, ha engednek az ördög kísértésének. Tízparancsolatot adtam nekik, hogy vezesse és segítse őket, hogy Akaratom szerint éljék az életüket. Elküldtem nekik egyetlen Fiamat, Aki a saját testem része, hogy megszabadítsa őket a Pokoltól. Azonban ők ezt nem fogadták el, de Fiam Kereszthalála fordulópont volt Tervemben – a Végső Szövetség Tervében.
Az Igazság Könyve Beavatkozásom utolsó része még mielőtt az Utolsó Nap elérkezne, amikor minden gyermekemet összegyűjtöm, és visszaviszem a Paradicsomba, amelyet elsősorban nekik teremtettem. Azokat, akik hallgatnak az Igazságra és hűségesek maradnak Szent Szavamhoz, nagy kegyekben fogom részesíteni. Azokat pedig, akik továbbra sem fognak Nálam kegyelemre találni a nem megfelelő életvitelük, a másokkal szemben tanúsított szeretetük meg a lelki tisztaságuk miatt, akkor fogom üdvözölni, amikor elismerik, hogy el kell fogadniuk az Irgalmasság Kezét, amelyet Fiam ki fog rájuk is terjeszteni.
Szövetségem beteljesedésének utolsó szakasza fájdalmas lesz. A Sátán és démonainak hatására sok ember abba a tévedésbe fog esni, hogy imádni fogja őt és minden szolgáját, akik köztetek járnak. Én meg fogom engedni a lelkek szenvedését és a nehézségeket, melyeket sok ártatlan ember fog elviselni, de csak egy rövid időre. Aztán eltörlöm ellenségeimet a Föld színéről. Megígérem nektek, drága gyermekeim, hogy meg fogom könnyíteni fájdalmatokat, bánatotokat és félelmeteket azáltal, hogy erőteljes Kegyelmekben és Áldásokban részesítelek benneteket. Ti az Én Angyali Hierarchiám körének Védelme alatt lesztek.
Ahhoz, hogy félelmetek és bánatotok feloldását kérjétek Tőlem, és hogy megszabadítsalak benneteket az üldöztetéstől, kérlek, hogy imádkozzátok az alábbi imát:
A Keresztes Imahadjárat 140. imája: Az Angyalok Hierarchiájának Védelméért
Drága Atyám, Mindenség Teremtő Istene, Legmagasságosabb Isten, az Angyalok Hierarchiája által, adj nekem Kegyelmet és Védelmet. Tedd lehetővé számomra, hogy összpontosítani tudjak minden gyermeked iránt érzett Szeretetedre, független attól, hogy ők milyen nagyon bántanak meg Téged. Segíts nekem, hogy terjeszteni tudjam - félelem nélkül a szívemben - Végső Szövetséged hírét, hogy a világ felkészülhessen Jézus Krisztus Második Eljövetelére. Részesíts engem különleges Kegyelmeidben és Áldásaidban, hogy ellenállhassak az üldöztetésnek, amelyet a Sátán, az ő démonai és ügynökei okoznak nekem a Földön. Soha ne engedd, hogy féljek ellenségeidtől. Adj nekem erőt, hogy szeressem ellenségeimet, és azokat, akik Isten Nevében üldöznek engem. Ámen.
Gyermekek, nektek továbbra is erősnek kell maradnotok ebben az időben. Soha ne hallgassatok arra a gyűlöletre és méregre, amely be fogja borítani a Földet a fertőzés miatt, melynek be kell következnie. Ha figyelmen kívül hagyjátok, akkor tudtok Nekem a legkedvezőbb módon szolgálni, anélkül, hogy rosszindulat lenne a szívetekben.
Készüljetek, mert a világban nagy Düh van kitörőben, mely Ellenem, a Legmagasságosabb Isten és szeretett Fiam, Jézus Krisztus ellen fog irányulni. Imádkozzatok azokért, akiket be fognak szippantani a hazugságok vákuumába, amely pedig semmi mást, mint szomorúságot fog hozni a számukra.
Maradjatok Bennem, Velem és Nekem.
Szeretett Atyátok
A Legmagasságosabb Isten