1997. február 12., szerda

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

19. Üzenet.
1997. február 11. Lourdesi Szűz Anya emléknapja.
Az Ember:
” Angyal jelenik meg ,kezében virágzó vessző zöld levelekkel.”
A Szent Angyal:
” Ember, gondolj  arra, hogy te csak eszköz vagy Isten kezében. Isten az igazság és a szeretet hangjává tett.Általad lesz ismertté Isten nagysága és szeretete. Gondold meg, hogy porból vagy és por leszel. Erőd és reményed ebben rejlik.”
Az Ember:
” Szívemben melegséget érzek. AZ Angyal eltűnik és jön az Istenanya, jobbjában arany rózsafűzér és keblén 3 rózsa.”
Az Istenanya:
” Ma főleg a betegeket áldom meg és mindazokat, akik a szenvedésben Szent Fiammal kapcsolatban vannak és így  hordozzák keresztjüket. Ti is a világosság Fiaiként hordozzátok kereszteteket. Szükség van erre, hogy megerősödjetek. Embertársaitok és Isteni Fiam Titokzatos Teste, a Golgota útján a keresztrefeszítés órájához közeledik. A szenvedés nagy kegyelem, és még ennél is nagyobb, kitartani a kereszthordozásban. Pártfogolt lelkeim, bízzatok Szeplőtelen Szívemben, és ne felejtsétek, hogy a szenvedésetekben nem vagytok egyedül. Én vagyok a Betegek Gyógyítója, Aki ezen a címen szólít. nem vész el.”
A Pap szava a 19. Üzenethez.
” Lourdes a fény városa! Mert fölötte a Szeplőtelen Fogantatás fénye ragyog. Isten a sok csodával, ami ott történt, a Szeplőtelen  Szüzet igazolta. Mária a próféták és apostolok Királynője. A gyógyító erő kegyelmét azért kapta, mert Ő a hiteles és választott prófétája az Atyától meghatározott időnek. A gyógyulás a hit által történik.”