2010. szeptember 29., szerda

2010.09.28.

2010. szeptember 28. Kedd

Újból hálás voltam az Égiek segítségéért. Jézus: Drága gyermekem! Megmondtam neked, hogy mindig bízz a mi segítségünkben! Légy mindig hálás irántunk!
Újból kértem Jézus bocsánatát minden bűnömért, mellyel megbántottam. Jézus: Drága gyermekem! Mindent megbocsátottam neked. Mindig bízz az én irgalmamban, mert én végtelenül irgalmas vagyok hozzád!
Sokszor elhanyagolom a napi lelkiismeret vizsgálatot. Jézus: Drága gyermekem! Ne hanyagold el a napi lelkiismeret vizsgálatot! Nagyon fontos a lelkiismeret vizsgálat! Amikor mélyen elmélkedsz azon, hogy milyen bűnnel bántottál meg engem, akkor megadom neked a bűnbánat kegyelmét. Többször mondtam neked, hogy fontos a bűnbánat gyakorlása, így tudod a legjobban felkészíteni a lelkedet a Nagy Figyelmeztetésre! Ha minden nap este bocsánatot kérsz tőlem, én újból és újból tisztára mosom lelkedet szent véremmel. Mindig igyekezz azon, hogy őrizd lelked tisztaságát és akkor nagy örömben részesítelek találkozásunkkor. Gyermekem, mindig törekedj a tisztaságra!
Néztem az osztálytársaimat. Jézus: Drága gyermekem! Mindig törekedj arra, hogy felebarátaidat úgy szeresd, mint önmagadat!
Újból elkezdtünk aggódni, hogy testvérem miatt nem tudunk elmenni egy zarándokhelyre. Jézus: Drága gyermekem! Bízzatok rám mindent, mert én mindenről gondoskodni fogok, hogy eljuthassatok oda. Testvéredért ne aggódj, ha sokat imádkoztok érte, az ima által próbálok hatni az ő lelkére. Ellenségem, a gonosz markában van lelke, szívében gyűlöletet, haragot kelt fel az iránt, hogy elmentek velem és édesanyámmal kapcsolatos zarándokhelyekre. Imádkozzatok érte, és imátokat én meghallgatom!
Régebben édesanyámnak volt egy Szűzanyával kapcsolatos álma. Szűzanya: Drága kislányom! Igen, ezt az álmot Szentfiam belegyezésével kaptad. Megjelentem álmodban, mert nagyon szeretlek téged és nagy örömmel mondtam neked: „Mindig bízz Szentfiamban!” Ez azt jelenti, hogy szíveddel-lelkeddel hagyatkozz Szentfiamra. Szeresd őt, mert ő mindent feláldozott értetek. A kereszt előtt mélyen együtt éreztem Szentfiam szenvedésével. Törekedjetek arra, hogy tisztán tartsátok lelketeket! Sajnos minden ember gyarló és gyenge, így ti is. Amikor elkövettétek a bűnt, azonnal kérjetek bocsánatot Szentfiamtól, és ha így tesztek, ő azonnal átölel benneteket irgalmával. Próbáljatok törekedni arra, hogy mélyen együtt érezzetek Szentfiam szenvedésével, fájdalmával, minden megbántásért. Ha hallgattok rám, Szentfiamat megvigasztaljátok és boldoggá teszitek.


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20100928