2018. szeptember 27., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az Eucharisztia, mint létünk forrása

2018. 09. 01, Szombat
Jézus: „Gyermekeim, Szentséges Szívem legnagyobb szomorúsága a világban uralkodó hitehagyás. Sok katolikus gyermekem elhagyta a vallást, akik szívükből kitöröltek mindent, ami Istenre emlékeztette őket. A katolikus templomokban lassan elvész az Eucharisztia iránti igaz tisztelet. Amikor másodszor eljövök a felhőkön, akkor vajon találok e hitet a földön? A zűrzavar és az események beteljedése során alig marad hívő ember a világban. A Sátán nemcsak az ember szívét támadja, hanem az értelmét is. Atyám legnagyobb ajándéka a lélek után az értelem, melyet az ember számára adott. Ám a hitnek meg kell előznie az észt, és nem pedig fordítva. Apostolaim hittek Bennem, mert láttak és hallottak Engem, míg ti csupán a hitetekre hagyatkozhattok. Gyermekeim, őrizzétek meg tisztán a hiteteket! Vannak, akik szívüket megnyitják az okkultizmus különböző formáira, ami mögött valójában démoni erők működnek. A világ és a média megfertőződött ezekkel az erőkkel, ezért ne csodálkozzatok azon, hogy az ember miért veszi már oly könnyedén a bűnt. Az emberekből elveszett az istenfélelem és már nem gondolnak bele abba, hogy az elkövetett bűnök nem maradnak következmények nélkül. Mindazok, akik valaha gyakorolták a New Age bármelyik ágazatát, azok hosszú idő után szabadulhatnak csak fel a démonok befolyása alól, akik erősen ragaszkodnak a lelkekhez. Gyermekeim, akiknek nincs hite, azok elvesznek a reménytelenségben. Csak azok élhetik túl a most elkövetkezendő ítéletidőt, akik a Szentháromság személyeibe és édesanyámba kapaszkodnak. A ti egyetlen menedéketek az Eucharisztia legyen, amely nemcsak az Egyházat élteti, hanem az egész világot is. Szentséges jelenlétem tart fenn mindent, mert Atyám értem teremtette a világot és az embert (Kol 1, 16-17). Ahol az emberek elutasítják ezt a szentséget, mint utolsó mentőövüket, ott nem marad kő kövön semmi. Az ördög ott tud igazán kibontakozni, ahol nem talál ellenfelet. Az Én szeretetem a legnagyobb fegyver a gonoszság megállítására. Jelenlétem által oltalmat és védelmet adok azoknak, akik Bennem bíznak.
Mária Magdolna






A Szűzanya közbenjáró ereje

2018. 09. 09, Vasárnap (Kisboldogasszony ünnepe Máriabesnyőn)
Ezen a napon számos zarándoktestvér köszöntette a Szűzanyát énekkel, imával, virágokkal és egyéb kérésekkel. A szívemet mélyen megrendítette, hogy az emberek mennyire szeretik a Szűzanyát és mennyire hálásak az ő közbenjárásáért. Édesanyánk a Mennyország Királynőjeként örömkönnyek között fogadta az emberek imáit és kéréseit. Ő mindenkire egyénként odafigyelt és kedvesen hallgatta az embereket. Amikor magamban én is elsoroltam a kéréseimet, akkor hallottam édesanyám hangját, aki így szólt:
„És te mit ajánlasz fel nekem? Sokan kérnek tőlem, és amint imájuk meghallgatásra talált, akkor elfeledkeznek a hálaadásról vagy az ígéreteikről. Mindezek elmulasztása miatt számos kegyelemtől elesnek, amely a lelkük javát szolgálta volna.” Édesanyámnak azt feleltem: „Nekem nincs semmim, csak a szívemet tudom neked felajánlani.” A Szűzanya ekkor megmutatkozott előttem és nem szólt semmit. Viszont egy gyöngéd mosoly megjelent az arcán, ami engem boldogsággal töltött el.
Öröm volt látni ezen a kegyhelyeken, hogy milyen sokan álltak sorba a gyóntatószékek előtt. Várakozás közben láttam a Sátánt láncokkal a mellkasán és hallottam a dühöngését, mert amikor egy ember a gyónás által megtisztul, akkor azzal csorbul a gonosz hatalma a lélek fölött. Láttam, hogy a Sátán szétküldte angyalait az emberek között, hogy azt sugallják nekik, hogy ne gyónjanak. A Szűzanya azt mondta: „A Sátán retteg tőlem, mert tudja, hogy közbenjárásomnak nagy ereje van, melynek hatására sokan megtérnek. Miután az emberek megakarnak tisztulni a gyóntatószékben, Fiam elé vezetem őket, aki az üdvösség forrása. Ez jelenti a Sátán igazi bukását, mert így teljesedik be az ember valódi szabadulása.”
Édesanyám megmutatta a Mennyország kincstárát. Aki oda belép, az Isten végtelen nagy gazdagságával találkozik, amely legfőképpen az Ő szeretetét, bölcsességét és egyszerűségét jelenti. Ezek a kincsek meg sem közelítik a földi értékeket. Itt a pénznek nincs nyoma. Láthattam, hogy a kincstárnak van egy olyan része, amely az emberek összegyűjtött kincseit tárolta. Isten előtt semmi nem vész kárba pl. a felajánlott könnyek, imák, az áldozathozatal, a felajánlott szenvedés stb. Ezek fel lesznek mutatva a különítélet során, mint a szeretetből fakadó jócselekedetek. Ekkor megértettem, amit az Úr mondott az evangéliumban: „Ne gyűjtsetek magatoknak kincset a földön, ahol moly rágja és rozsda marja, s ahol betörnek és ellopják a tolvajok! A mennyben gyűjtsetek kincset, ahol nem rágja moly és nem marja rozsda, s ahol nem törnek be és nem lopják el a tolvajok! Ahol a kincsed, ott a szíved is.” (Mt 6, 19-21)
Mária Magdolna

Sargentini-jelentés

2018. 09. 12, Szerda
Jézus: „Gyermekeim, sokan elszomorodtatok azon, hogy az Európai Unió képviselői megszavazták a Sargentini-jelentést Magyarország ellen. Ez egy olyan szellemi harc, amely az emberek szeme láttára történik. Akik tisztán látnak a jelentés tartalmával kapcsolatban, azok számára nem kérdés, hogy mögötte a Sátán áll, aki arra használja a politikusok többségét, hogy az igazságot elhallgattassák a hazugságok és csalások áradataival. A szabadkőművesség legfőbb célja a kereszténység eltörlése. Ez a vallás az egyetlen akadály a bűn szabad gyakorlásának megvalósítása előtt. A hazátok ellen felszólaló politikusok már pályájuk kezdetén elköteleződtek a gonosznak a hatalom elnyerése érdekében, melyért a lelkük árával fizetnek. Ők nem tudják magukról, hogy az ördögök megszállták az értelmüket és a lelküket. Erről a fékezhetetlen gyűlöletük tesz tanúságot. Gyermekeim, sokatokban félelem keletkezett a jelentés elfogadása miatt. Talán megfeledkeztetek az Én ígéreteimről, melyet a Szent Korona előtti felajánlások során adtam nektek? Úgy gondoljátok, hogy a hazátokért végzett imaórák, virrasztások, szentmise felajánlások hiábavalóak voltak? Hát nem bíztok Bennem és édesanyámban? A magyar szentek szüntelen azért fohászkodnak a Szentháromság előtt a Mennyben, hogy oltalom alatt álljon a magyar nép, melynek egyetlen királynője az Én szeretett édesanyám. Én ezeket soha nem hagyom figyelmen kívül! Tervem még mindig változatlan a magyarokkal kapcsolatban. Jelenleg több ország tekintete Magyarország felé néz, mert általatok ezek a népek reményt kapnak. Egy olyan kormány kezébe helyeztem édesanyám népének jövőjét, amely az igazság oldalán harcol a nép javára. Ne féljetek, mert az igazság világossága előbb-utóbb legyőzi a hazugság sötétségét! Az Európai Unió diktatúrája hamarosan elbukik úgy, ahogyan a többi is az elmúlt évszázadok során. A nemzetek népei fogják megbuktatni ezt a diktatúrát, amely az emberek életét tönkre teszi. Én a kereszthalálom és feltámadásom által legyőztem a bűnt és a halált. Atyám igazsága végül legyőzte a hazugság atyját, az őskígyót. Gyermekeim, Viktor fiam nem szégyelli megvallani az Istenbe vetett hitét, ezért Én sem fogom őt megtagadni Atyám előtt, aki a Mennyben van. Fiam a bátor cselekedetéért meg fog kapni Tőlem minden kegyelmet és erőt, hogy szembe tudjon szállni az ellenségeivel. Eljött az ideje annak, hogy Magyarország tanúja legyen azon országok vereségének, akik valaha is megtörték a magyar nép hitét és életét. Ám helyes az a lépés, hogy nem tagadja meg a segítséget azoktól, akik kérik. Ez a cselekedet méltóvá teszi vezetőiteket az ősi királyok példájához. Országotok védelem alatt fog állni, ha kitartóan imádkoztok a hazáért és a magyar egyházért, amelynek fontos támaszt kell nyújtania a magyar nép hitének megerősítésében.”

Mária Magdolna


Istenfélelem

2018. 09. 15, Szombat
Jézus: „Gyermekeim, amikor az emberben eluralkodik a félelem, akkor hamar rossz útra lép. A hívő katolikusoknak tudnia kell, hogy Ádám és Éva nemcsak az engedetlenség miatt bukott el, hanem a bűnből fakadó szégyen és félelem miatt is. A bűn elkövetése után az őszinte bűnbánat helyett szégyenben érezték magukat. Atyám szeretetből felkereste őket és megkérdezte: Hol vagytok? Erre az első emberpár így válaszolt: Hallottuk lépteidet a kertben, s féltünk, mert meztelen vagyunk, tehát elrejtőztünk (Ter 3, 9-10). Gyermekeim, Atyám a feltett kérdésével lehetőséget adott Ádámnak és Évának, hogy bűnbánatot gyakoroljanak és bocsánatot kérjenek tőle. Ám ők már nem tudtak bízni Atyámban, mert a bűn eltorzította bennük a helyes istenképet. A Sátán tudja, hogy a félelem gyökerei minden emberben ott lapulnak. Bizony mondom nektek, hogy az embert a félelem könnyen a bűnre ösztönzi. Legtöbb hívő gyermekem fél az eljövendő eseményektől, amelyeknek a beteljesedése valóban elkerülhetetlen, mert ami a Szentírásban meg van írva, az előbb-utóbb valósággá válik. Föltettétek-e magatokban a kérdést, hogy a Jelenések könyvében leírt csapások és történések miért teljesednek be pontról pontra? Mindez a bűnök következményéből fakad. A próféták nem a jövőbe tekintenek, mint a jósok, hanem a bűnök következményeiből fakadó eseményeket látják előre. Gyermekeim, csak egy egészséges félelem létezik és ez nem más, mint az istenfélelem. Ez azt jelenti, hogy az ember elismeri, hogy a világmindenség fölött van egy Alkotó, egy Teremtő Isten három személyben és belátja, hogy a bűnökért vezekelni kell. Aki elakarja kerülni a kárhozatot, az törekszik megváltozni és Istennek kedves életet élni. Ez egy helyes önfélelemre épül. Az életformát szabadon ti választjátok meg, ezért a különítélet során nem Én ítéllek el benneteket, hanem ti magatokat. Azt akarom kicsinyeim, hogy jobban bízzatok Bennem és az Én irgalmamban. A tisztítótűzben szenvedő lelkek szüntelen hálásak a kegyelemért, hogy megismerhetik az Én szeretetemet és irgalmamat. Ezek a lelkek tudják, hogy a szenvedéssel járó vezeklés a javukat szolgálja. Ezt a földön élő emberek közül sokan nem értik meg. A szenvedés elviselése és elfogadása (felajánlás) érdemszerző cselekedetnek számít, amellyel saját és mások bűneiért engesztelhettek a földön, így megrövidül a túlvilágon való adósságaitok terhe. A Sátán a bűnt nem adja ingyen. Vannak, akik azt gondolják, hogy elég jó embernek lenni az életben és ezzel mindent elrendeznek. Ezek az emberek föl akarják menteni magukat a bűnök felelőssége alól. A Sátán elhiteti velük, hogy nem lesz semmilyen számonkérés a halál után. Nincs olyan ember, aki az önmagával való szembesülést elkerülhetné. Ha ez lenne, akkor az igazság és így Isten sem létezne. Gyermekeim, mindennap kérjétek a kegyelmet, hogy helyes istenfélelemben tudjatok élni és ne abban a félelemben, amely a bűnben gyökerezik.”
Mária Magdolna

Hivatás a lelkek mentése

2018. 09. 19, Szerda

Az Úr egy tiszta folyóhoz vezetett, ahol üdvözült papokat láttam. A papok a folyó partján álltak. Jézus lehajolt a folyó vízéhez és abban a pillanatban a halak sokasága közeledett a parthoz. A papok kezében aranyhálók voltak, amivel jelezték a küldetésük fő célját, melyet a földön beteljesítettek. Az édes Jézus azt mondta:

„Apostolaimnak azt mondtam, hogy emberek halászává teszem őket. Ezt a küldetést nemcsak a püspökökre és a papokra bíztam, hanem mindazokra is, akik Engem követnek. A lelkek megmentése része a megváltás művének. Azt akarom, hogy minden gyermekem tekintse hivatásnak a lelkekért való küzdelmet. Ezt a feladatot nemcsak imával és böjttel lehet véghez vinni, hanem személyes példával is. Sokan megfeledkeznek arról, hogy a hit cselekedetek nélkül halott. Tehát a szeretetgyakorlásához szükségesek a cselekedetek. Gyermekeim, nektek az egész életetekkel az evangéliumot kellene mások felé sugároznotok. Kevesen olvassátok a Szentírást, amelynek szavait a szívetekbe kellene zárnotok! Csak úgy válhattok valódi segítőtársaimmá, ha törekedtek az Én szememmel látni, hallani és cselekedni. Sose gondoljátok azt magatokról, hogy kevesbé vagytok bűnösek másoknál. Csak az tud igazán szeretni, akinek tiszta önismerete van, ami az alázat táptalaja. Törekedjetek úgy menteni a lelkeket, hogy arról másnak ne legyen tudomása. Az érdemszerzés nem dicsekvés tárgya.”
Mária Magdolna


Gyógyulás

2018. 09. 22, Szombat

Jézus: „Gyermekeim, sokan nem veszik észre, hogy a Sátán milyen ravasz módon elrejtőzik a különböző karizmák gyakorlása mögé. A karizmákat a különböző gyülekezetek is komolyan gyakorolják, melyek Egyházamtól elszakadtak és tévtanításokat hirdetnek. Apostolaim nem ezekre az ajándékokra tették a hangsúlyt, hanem a szeretetre, mely mögött Én állok. Nagyon kevés az a választottam, aki egy gyógyítás vagy szabadítás során meg tud maradni az alázatban. Legtöbben hamar elbízzák magukat, és így tévedésekbe esnek, amiket fel sem ismernek. Akik önmaguknak tulajdonítják a gyógyításokat, azok könnyedén a gőg bűnébe esnek. Szent Pál felismerte, hogy az Én erőm leginkább a szeretetben mutatkozik meg. A szeretet nem kérkedik a különböző adományokkal és nem vágyik arra, amelyre nem méltó. Amikor betegeket gyógyítottam, akkor Atyám kegyelme által megszüntek a betegségek. Akik valóban hittek Bennem, azoknál a betegség (meggyógyított) már soha többé nem mutatkozott meg. Én nemcsak a testet akartam gyógyítani, hanem elsősorban a lelket. A betegségek nagy része a bűnökből fakadnak, melyek a lelkek mélyén gyökereznek. A Sátán szeret látványosan csodát színlelni, amivel álnok módon megtéveszti az embereket. Gyermekeim, Atyám végtelenül egyszerű, aki a csodákat rejtett módon viszi véghez. Ha valódi gyógyulás történik egy beteg esetében, akkor nem mutatkoznak  rövid időn belül újabb betegségek. A tünetek gyarapodása mutatja, hogy a gyógyulás megtévesztő volt. Ne feledjétek, hogy az orvosok is eszközök az Én kezemben! Először mindig őket keressétek fel, hiszen a tehetséget Tőlem kapták ajándékba. Vannak, akik elakarják kerülni az orvosokat és ezért más megoldáshoz akarnak folyamodni. A Sátán ezeket az embereket könnyen csapdába csallja, mert nem bíznak Bennem. Bizony mondom nektek, hogy az igazi gyógyulások és szabadulások a szentségek ereje által következnek be, amelyekhez szükséges a hit és az őszinte bűnbánat. Gyermekeim, mindig imádkozzatok az orvosaitokért, akik megvizsgálnak titeket vagy műtenek benneteket. Az ima csodákra képes. Sok beteg azért csalódik az orvosokban, mert nem imádkoznak az orvosokért. Az orvosok között sokan nem hisznek Bennem, így a betegekben nem Engem látnak, hanem az embert. Vannak hívő gyermekeim, akik még betegségük alatt is evangelizálnak. Az orvosok is ugyanúgy szomjazzák az igazságot, mint mások. Soha nem tudhatjátok, hogy rajtatok keresztül kegyelmemmel kiket akarok megérinteni. Aki menekülni akar a szenvedés elől a könnyű megoldások lehetőségén keresztül, azok önmaguk elől menekülnek.”
Mária Magdolna

Ellenségszeretet

2018. 09. 26, Szerda

Láttam, hogy Jézus mennyit szenved a kereszten azokért az emberekért, akik haragban élnek és bosszút forralnak ellenségeik ellen. Az Úr legnagyobb fájdalma, hogy még a katolikusok között is sokan így viselkednek.

Jézus: „Gyermekeim, akik engednek a haragnak és a bosszúnak, azok egyenesen a kárhozat felé haladnak. Ezek az érzelmek kiölik az ember szívéből a valódi szeretetetet. Vannak katolikusok, akik azt mondják mások felé, hogy megbocsátottak lelki testvéreiknek, de a szívük mélyén arra törekednek, hogy ártsanak nekik. Ezzel a viselkedéssel a farizeusok képmutató magatartását követik. Akik ellenséget látnak a másik ember személyében, azok nem értették meg szeretetem lényegét. A megbocsátáshoz nem elegendőek a szavak. Cselekedetek kellenek! Aki azt várja, hogy a másik oda lépjen elé és bocsánatot kérjen ahelyett, hogy maga is élhetne a lehetőséggel, az ilyen lélekben nagy a gőg és a büszkeség. Aki valóban szeret, az nem fél kezdeményezni. A tökéletes kiengesztelődés egyedül az Én kegyelmem által lehetséges. Gyermekeim, ha valaki ellenetek cselekszik, akkor ti mindig a szeretet erejével védekezzetek. Hozzátok Elém gondjaitokat, Nekem bátran panaszkodhattok, hiszen Én örömmel meghallgatlak titeket! Számos templom ajtaja nyitva áll, ahol Én jelen vagyok az Eucharisztiában. Hiányolom a látogatásaitokat! Soha ne sajnáljátok Rám fordítani az időtöket! Aki Velem van, annak az idejét meghosszabítom. Kérjétek Tőlem a kegyelmet, hogy minden órátokon és perceteken áldás legyen. Az áldott időn keresztül másként szemlélhetitek a napjaitokat. Gyermekeim, a Sátán számára gyűlöletes, hogy Atyám általam kiengesztelte önmagával a világot, ezért szüntelen azon munkálkodik, hogy az emberek közötti kiengesztelődést ellehetetlenítse vagy nevetség tárgyává tegye. Ő a megtévesztés nagy mestere, aki a leggyengébbeket tudja fölhasználni célja megvalósítására. Aki a hitben erősnek gondolja magát, az a leggyengébb mind közül. A hitetek ajándékát sose használjátok fel önmagatok felmagasztalására, mert akkor hamar elbuktok. Gyermekeim, mindig tartsátok szem előtt az irgalmamat, melyet ellenségeim számára is kinyilvánítottam. A szeretet legmagasabb foka az ellenségszeretet és a másik ember életének a megmentése. Az ellenségszeretet a legnagyobb kihívás egy keresztény ember számára. Az Én szememben már az is hatalmas lépés a ti részetekről, ha nem ártotok ellenségeiteknek szavaitokkal és cselekedeitekkel. Inkább legyetek csendben és bízzatok az ima erejében.”
Mária Magdolna