2012. november 4., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Hamarosan nem lesz bűn többé. A bűn ostora a múlté lesz

2012. november 3., szombat, 19:00
Drága szeretett leányom, amikor a lelkek távol kerülnek Tőlem, és amikor engednek a bűnnek, nem szabad félniük Tőlem.
Amint vétkeztek, szeretett Követőim, azonnal forduljatok Hozzám.
Sohase szégyelljétek magatokat, és ne jöjjetek zavarba attól, hogy Hozzám fussatok, amikor vétkeztek. Ez az egyetlen módja annak, hogy erőt kaphassatok, és újra Velem járjatok.
Ha nem fordultok Hozzám, és helyette kerültök Engem, akkor egyre gyengébbek lesztek, és engedni fogtok a gonosz által naponta elétek helyezett kísértésnek.
A bűn egy olyan dolog, mellyel minden ember születik. Az eredeti bűnt a Keresztség Szentsége által kell megsemmisíteni. A lelkek még azután is kísértve lesznek, egészen addig, ameddig az emberiség a Sátán uralma alatt fog állni.
A bűntől megszabadulni egyszerű. Először is tudni fogjátok a szívetekben, amikor bűnt követtetek el. Sok ember a világban elhessegeti a bűnt magától, mintha ennek nem is lenne jelentősége. Mégis, ha az emberek nyíltan beismernék, hogy hogyan érzik magukat miután vétkeztek, akkor felfedeznék, hogy a belső békéjük kettészakadt.
A bűnt a legtöbb ember érzékeli, egészen addig, míg végül annyira elsötétednek, hogy csak a bűn fog megfelelni vágyaiknak. Ezért kell minden alkalommal, amikor vétkeztek, Isten megbocsátását keresnetek. Ha nem teszitek, akkor a bűn el fog üszkösödni bennetek, és akkor sokkal nehezebbnek találjátok majd, hogy ellenálljatok a kísértésnek.
Amikor bűnbánatot éreztek a szívetekben, hívjatok Engem, szeretett Jézusotokat, hogy segítsek nektek.
Nincs olyan bűn, amit nem lehet megbocsátani, kivéve a Szentlélek elleni káromlást. Hívjatok mindig Engem, hogy támogassalak benneteket, nem számít, mennyire szégyellitek magatokat a bűn miatt, melyet elkövetettek.
Szívem eléri Isten minden gyermekét. Ti vagytok az Ő drága teremtményei és Ő szeret mindnyájatokat, bűneitek ellenére is. Küzdjétek le a bűnt azáltal, hogy minden egyes alkalommal, amikor vétkeztek, a jóvátételt keresitek.
Hamarosan nem lesz bűn többé. A bűn ostora a múlté lesz.

Jézusotok