2013. január 28., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A próféciák, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, csak részben ismertek

2013. január 27. vasárnap, 20:30
Drága szeretett leányom, köteles vagyok tájékoztatni Követőimet arról, hogy  bizonyos felszentelt szolgáim által meg lesztek büntetve. Néhányan közülük arra fognak utasítani benneteket, hogy távolodjatok el ettől a Munkától.   
Veletek éppúgy fognak bánni, ahogyan annak idején a papok bántak Tanítványaimmal. Nekik szintén azt mondták, hogy távolodjanak el Tőlem, és sokaknak nem volt megengedve a templomokba való belépés, hogy tiszteletüket fejezzék ki Istennek, Örök Atyámnak
Az Ígéreteimmel kapcsolatos legnagyobb félreértést eszközként fogják felhasználni mások bátorítására, azért, hogy utasítsanak el Engem, amint ebben az időben Szent Szavamat megosztom az egész világgal.
Titeket, Tanítványaim, eretnekséggel fognak vádolni, és azt fogják mondani, hogy nem a Szent Tanokat követitek.
Felszentelt szolgáim rettenetes hibát fognak elkövetni, amikor a Királyságom felé vezető úton a rossz elágazást fogják követni. Ezt tudatlanságukból fogják tenni, mivel sokan közülük azt feltételezik, hogy ők már ismerik azokat a próféciákat, amelyeket Én tárok fel a világ számára még Második Eljövetelem előtt.   
Ó, mennyire össze lesznek zavarodva, amikor majd arra utasítják őket, hogy helytelenül cselekedjenek, elutasítván így a mindenki számára adott figyelmeztetéseimet a lelkek megmentésére. A próféciák, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, csak részben ismertek.
Azonban a Jelenések Könyvét Egyházam felszentelt szolgái közül senki sem érti. Ők majd tájékoztatva lesznek erről, de Én ezt csak részletekben fogom megtenni. Nektek ezt csak akkor kell ismernetek, amikor Én úgy döntök, hogy ennek elérkezett az ideje.
Kérlek benneteket, nyissátok meg szíveteket az Igazságra. Legyetek óvatosak, amikor megítélitek Isten Szavát, amelyek választott prófétáinak adatnak. Ha keményen ítélkeztek fölöttük, akkor ti is annak megfelelően lesztek megítélve. Ha könyörtelenül elutasítjátok őket, akkor ti is el lesztek utasítva Igazságom Keze által. Fogadjátok el őket szeretettel, és Én Szentséges Karjaimba zárlak benneteket.
Semmi sem mond ellen Atyám Könyvének azokból (az üzenetekből), amelyeket most megosztok veletek, mert az lehetetlen. Én most azért jövök, hogy befejezzem azokat a Tanításokat, melyeket a Földön eltöltött időm alatt meghatároztam.
Amikor a Munkám befejeződik, Szövetségem is be fog végre teljesülni. Azután elhozom majd az Örök Élet Legdicsőségesebb Ajándékát.
Jézusotok

2004. július 29-e óta Kolumbiából

Helyezzétek bizalmatokat a mi két Szívünkbe! Kérjetek segítséget Mennyei seregemtől és látni fogjátok ellenségem és gonosz seregének elesését!
2013. január 9. 8:40
JÉZUS, A JÓ PÁSZTOR, SÜRGŐS FELHÍVÁSA NYÁJÁHOZ
Nyájam juhai, az Én békém legyen veletek!
Ez az év a nagy változások éve lesz az emberiség és a teremtés számára, a nagy megpróbáltatás kezdete, mely elindítja Isteni Igazságszolgáltatásomat, és elegyengeti majd az utat a következő eljövetelemre. Bizony mondom nektek, hogy imáitoktól függ, hogy ezek a napok lerövidüljenek. Ne feledjétek, hogy veletek semmi (rossz) sem fog történni, ha egyesülve maradtok Velem. Merítsetek erőt az imáitokból, szenteljétek magatokat a Mi Két Szívünknek, hogy könnyebb legyen elviselni azokat a napokat, és ti győzelmesek maradtok.
Gyermekeim, bejelentem nektek, hogy ellenségem fokozni fogja támadásait, de ne féljetek, mert egy hajatok szálát sem veszítitek el, ha Bennem maradtok. Ellenségem, szét fogja szórni juhaimat, és egymás ellen uszít majd titeket, hogy megosszon benneteket. Minden eszközzel arra fog törekedni, hogy a lehető legnagyobb számú lelket elveszejtse. Ezért nyájamnak egységben és imában kell maradnia. Alkossatok világszerte imaláncot, Édesanyám Szent Rózsafüzérével. Ne feledjétek, hogy az egység erőssé tesz, és lerombolja az erődöket. Helyezzétek bizalmatokat a két Szívbe! Kérjetek segítséget Mennyei seregemtől és látni fogjátok ellenségem és gonosz seregének elesését!
Választott nemzeteimnek össze kell gyűlniük, és világszerte imaerődöket kell alkotniuk. A lelkileg gyengébb nemzeteknek támogatást kell nyújtaniuk. Az idő elérkezett, szabadságotok ideje közel van. Alkossatok közbenjárási és harci imacsoportokat úgy, hogy miközben egyesek imádkoznak és közbenjárnak, a többiek harcolnak. Ne feledjétek, hogy Édesanyám Szent Rózsafüzére a ti erőtök és védelmetek. Imádkozzátok Szent Vérem Rózsafüzérét, Szent Mihály exorcista imáját, melyet XIII. Leó szolgám kapott, az a „Lelki fegyverzet” valamennyi imáját, Szűz Mária hadseregének Rózsafüzérét, és minden egyéb imát és Rózsafüzért, melyeket prófétáim és felkentjeim kaptak ezekben az utolsó időkben. Ne hanyagoljátok Szent Szavam olvasását, imádkozzátok a Zsoltárokat; áldassátok meg a Máriás zászlót, emeljétek azt fel imaerődötökön, pecsételjétek le magatokat Vérem Erejével és legyenek szentelményeitek, mint: a szenteltvíz, a só és az olaj, ahogyan azt tanítványaim is tették. Ha követitek ezeket az utasításokat, győzedelmeskedni fogtok.
Minden ima, az Üdvözlégy Rózsafüzér és más Rózsafüzérek, melyeket imádkoztok, a két Szív Diadalára kell, hogy vezessenek. Ne feledjétek, hogy Én tiszteletben tartom a szabad akaratotokat, és minden, amit teszek, a ti imáitoktól függ itt a Földön. Előre, harcoló hadsereg, csatlakozzatok Hozzám, Édesanyámhoz és a Mennyei Sereghez, és együtt elűzzük majd ellenségemet és annak gonosz erőit a Föld színéről! Ne feledjétek: A Diadal a Mi Két Szívünké!
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten Országa.
Jézus a Jó Pásztor, Népének megszabadítója
Tegyétek ismertté üzeneteimet, nyájam juhai.


Alakulatok, evangelizáljatok Szavammal és Üzeneteimmel ezekről a végidőkről, mert az emberek eltévedtek az ismeretek hiánya miatt
2013. január 14. 10:30
JÉZUS, A JÓ PÁSZTOR, SÜRGŐS FELHÍVÁSA NYÁJÁHOZ
Béke veletek, nyájam juhai!
Egy új élet vár rátok; a lelkiismeret felébresztése általam, át fogja alakítani a lelketeket, meg fogja azt tisztítani és fel fog készíteni benneteket a tisztulás napjaira. Hívásom bensőséges, maradjatok ébren égő lámpásaitokkal, mert Én éjjel érkezem, mint a tolvaj. Ez a bűnös világ hamarosan el fog tűnni, hogy utat adjon egy új teremtésnek, ahol béke, szeretet, harmónia és a jólét fog uralkodni.
Gyermekeim, nyájam, a nagy megpróbáltatás napjai közelednek, mely során nektek olyan megpróbáltatásban lesz részetek, mint a tűzben az aranynak. Csak akik kitartanak a hitben, azok fogják elérni az élet koronáját. Szülői ház pásztorai, ismét hívlak benneteket, hogy gyűjtsétek össze és utasítsátok rendre nyájatokat, hogy egyetlen juhotokat se veszítsétek el, mert ti nagyon jól tudjátok, hogy Én számon fogom kérni rajtatok nyájatokat.
Egyházam pásztorai, egyenesítsétek ki útjaitokat, beszéljetek juhaimnak ezen utolsó idők evangéliumáról. Ne hallgassatok tovább, mert a hallgatásotok miatt a nyájam eltéved. Legeltessétek nyájamat és vezessétek őket az örökéletű nyájamhoz. Ne feledjétek, hogy akinek sok adatott, sok is lesz számon kérve: ti vagytok Igazságom hordozói, tanítsátok meg azt nyájammal, beszéljetek szentbeszédeitekben az eljövendő eseményekről, mondjátok meg népemnek, hogy legyenek felkészülve következő eljövetelemre. Bátran beszéljetek, mert ha hallgatásba merültök, akkor a kövek fognak beszélni helyettetek.
Legyetek az örvendetes hírek követei. Arra kérem mindazokat, akik kegyelmet kaptak és ismerik Szavamat, hogy beszéljenek azokról az eseményekről, melyek hamarosan megtörténnek, hogy szeretettel tanítsák meg azoknak, akik nem tudnak róla. Alakulatok, evangelizáljatok Szavammal és Üzeneteimmel ezekről a végidőkről, mert az emberek eltévedtek az ismeretek hiánya miatt! A nagy megpróbáltatás ideje közeledik, és sokan el fognak veszni, mert ők nem készültek fel a megtisztulás idejére.
Ismét mondom nektek, őrködjetek és imádkozzatok, mert közel az óra, álljatok meg mozgalmas életetekben és béküljetek meg Istennel. Ne hagyjátok a sietségnek és a világi gondoknak, hogy bekössék a szemeteket, melyek a megfontolást nem teszik lehetővé. Ne feledjétek: mit használ azembernek, ha megnyeriazegész világot, de alelkébenkárt vall? Nem az számít, hogy korábban keltetek a virradatnál; hagyjátok rohanásaitokat és törekvéseiteket, inkább azért aggódjatok, hogy a célt elérjétek, melyet úgy hívnak, hogy üdvösség. Én, nem akarlak elveszíteni benneteket, gyertek vissza Hozzám, az idő egyre jobban és jobban rohan, ne vesztegessétek az evilági gondokra, mert mindez a hiúságok hiúsága.
Ébredj fel népem, mert a megpróbáltatás ideje közel van, - megpróbáltatás, melyet a Föld lakói még sohasem láttak! A harsona újra megszólal majd és hamarosan bejelenti, hogy a határidő lejárt. A lelkiismeretetek felébresztése általam, a megtisztulásotok kezdete lesz. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten Országa!
Mesteretek, Jézus, minden idők Jó Pásztora
Tegyétek ismertté üzeneteimet, nyájam juhai.


MINDAZOK, AKIK IMÁDJÁK A VADÁLLATOT ÉS FELVESZIK BÉLYEGÉT, INNI FOGNAK ISTEN HARAGJÁNAK BORÁBÓL! ( Jel.14,9-10)
2013. január 20.
Maria Rosa Mystica sürgős felhívása az emberiséghez
Szívem kicsiny gyermekei, Isten békéje legyen veletek.
Közelednek a nagy megpróbáltatás napjai, és bár minden nyugodtnak látszik, a valóság egészen más. A teremtés átváltozása már megindult, hozzá kell szokni a szélsőséges időjárási viszonyokhoz; egyes helyeken a kínzó nyári hőséghez, máshol meg a véget érni nem akaró télhez. A nap úgy forrósítja majd a földet, mint eddig még soha, és hóesések lesznek ott, ahol még soha nem havazott. A forróság és a fagy sok helyen teszi majd lakatlanná Földet.

A teljes gazdasági összeomlás közeledik; a papírpénz értékét veszti. Vagyonok úsznak el, és sokan beleőrülnek elszegényedésükbe. Sok helyen szűkösen lesz elég az ivóvíz; sok nemzeten erőt vesz majd a szomjúság és az éhség. A háború szele is közelít; a gonosz követői destabilizálni akarják a békét, hogy előkészítsék az utat az Antikrisztus számára, hogy előkészítvén a Földön azt az állapotot, mely a rabszolgaságba vezet, és hogy leigázzák a nemzeteket.
Ellenségem bélyegét már elkezdték beültetni néhány nemzet lakossága körében. Az emberiséget becsapják, és sokan fognak elveszni a felismerés hiánya miatt. A jobb egészségügyi szolgáltatások ígéretével bírnak rá sokakat e bélyeg elfogadására, mely azok számára a lelkük elveszítését jelenti. A mikrochip a vadállat bélyege, amiről a Jelenések Könyve tizenharmadik fejezete szól. Ezért Én sürgős felhívást intézek minden hűséges gyermekemhez, akik ismerik Isten Szent Szavát, és üzeneteit, hogy tanítsák a környezetükben lévő langyos lelkeket, akiknek fogalmuk sincs arról, ami történni fog. Mondjátok el kicsiny gyermekeimnek, hogy a mikrochip, amit a hatalmon lévők egy magasabb életszínvonal ígéretével szorgalmaznak, a vadállat bélyege; jobb inkább meghalni, mint elfogadni azt, mert utána már nincs visszaút, és a lélek élete örökre elvész.
Kicsinyeim, ne engedjetek a sötétség fiai finom ámításainak; ismerjétek fel az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket. Hagyatkozzatok Atyátokra, és Égi Édesanyátokra, és biztosak lehettek abban, hogy mi nem hagyunk titeket elveszni. „Mindazok, akik imádják a vadállatot, és felveszik bélyegét, inni fognak Isten haragjának borából.” ( Jel. 14,9 – 10 )
Isten fájdalmas fekélyt fog küldeni azoknak, akik imádják a vadállatot, és akiken rajta van a bélyege. ( Jel. 16,1 -2) Testüket gyógyíthatatlan fekélyek lepik majd el. El lesznek különítve Fiam nyájától, és az örök halál lesz a jussuk.
Kicsinyeim, ne vágyakozzatok kincsekre és a világ javai után, mert minden gyorsan elmúlik. Keressétek az igaz kincset, mely maga az Isten, és általa az örök élet boldogságára leltek. Akiknek vagyonuk van és anyagi jólétet élveznek, azokat arra kérem, hogy jótékonykodjanak rászoruló testvéreikkel, mert jönnek napok, amikor a pénz-bálványa megbukik, és csak családjuk marad meg számukra, és az, amit testvéreikért tettek.
Ne kötődjetek semmihez és senkihez, ne büszkélkedjetek se a vagyonotokkal se az erőtökkel, mert ezek egyike sem biztosítja számotokra az életet. Istent keressétek, és Benne bízzatok, hogy holnap majd az örök élet kincsét élvezzétek.
Szerető Édesanyátok, Mária, a Titkos értelmű Rózsa
Tegyétek ismertté üzenetemet az egész emberiség számára!


EZEN VÉGSŐ IDŐK HÁLÁTLAN, ÉS BŰNÖS NEMZEDÉKE ÚJRA KERESZTRE FESZÍT ENGEM!
2013. január 27. du.3:30

A Názáreti Jézus fájdalommal telt felhívása Nyájához
Én Népem, Én Nyájam, béke legyen veletek!
Közelednek a napok, amikor ellenségem és földi követői megszentségtelenítik Atyám Házát. Az utálatosság órája közel van, amikor nevemet a sötétség fiai szidalmazni és mocskolni fogják, és akik ma még hűséget esküsznek nekem, azok holnap már elárulnak és elhagynak.
Szavaim újra beteljesednek: ”Megverem a pásztort, és szétszéled a nyáj.” Ezen végső idők hálátlan és bűnös nemzedéke újra keresztre feszít engem!
Ártatlan magzataimnak a lelketlen anyák méhében való halála, mint megannyi tüske szúrja át fejemet, és ezen emberiség bűnös erkölcstelensége megkorbácsolja testemet; a gonoszság, a hitehagyás, a harag, az irigység, az önzés, és a többi testi bűn pedig a szegek, melyekkel átdöfik kezeimet és lábaimat.
Az Egyházamon belüli árulás, melyet elszenvedek, az a lándzsa, mely átdöfi majd az oldalamat.
Könnyek fakadnak szememből, mert oly nehéz a Kálváriám, és oly lassú a haláltusám.
Gyertek cireneiek, és segítsetek vinni a keresztet, mert oly nagy a bánatom látva ezt a hálátlan, szeretetlen és istentelen nemzedéket. Jeruzsálem leányai, ne hagyjatok el, hanem töröljétek le arcomat könnyeitekkel, hogy belevéshessem lelketekbe meggyötört arcomat.
Csatlakozzatok hozzám a Getszemáni Kertben ti mindannyian, hűséges gyermekeim, különben erőt vesz rajtam az elhagyatottság és a szomorúság; közel a sötétség órája, és mily nehéz a kereszt, amely rám vár! Ki lesz képes megvigasztalni Engem? A túlnyomó többség hátat fordít nekem, és elhagy engem, mások pedig megtagadnak Engem, és szeretteim közül sokan elárulnak, mint Júdás, hogy e világ királyaihoz csatlakozva kiáltsák majd ítéletemet: ”Feszítsd meg Őt!”
Egyházam látszólag összeomlik, de vértanúim vére majd feltámasztja azt; az igazak az életüket fogják adni érte, és ez a vér, amely az én vérem, meg fogja azt erősíteni, és a sötétség hatalma nem vesz erőt rajta.
Jaj, azoknak a hűtlen pásztoroknak, akik bár ismerik az igazságot, mégis elárulnak engem, és kiszolgáltatják az Emberfiát - aki az Egyházában képviselve van - a sötétség hatalmának!
Jobb lett volna nekik, ha meg sem születnek!
Miért késlekedtek, hűtlen pásztorok a Júdás csókkal?
Gyermekeim, a passióm napjai közelednek, ne hagyjatok el engem, hanem imádkozzatok és virrasszatok velem, mert közel az óra. Akik kiszolgáltatnak engem, már úton vannak. A gyümölcseikről fogjátok megismerni őket.
Ébredjetek, keljetek fel, mert Mestereteket újra keresztre feszítik. Az én békémet hagyom rátok, az én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot, és térjetek meg, mert közel van Isten Országa.
A ti Örök Pásztorotok, a Názáreti Jézus
Tegyétek ismertté az üdvösségről szóló üzeneteimet az egész emberiség számára.