2000. január 26., szerda

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2000. január 25.


Dicsértessék a Jézus Krisztus!  Áldott légy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelme által. Ámen. Ármin vagyok. Ne félj!


Köszöntelek testvérem és testvéreim, kik szívetekben építitek Isten templomát és követitek a jó Pásztort, ki életét adta juhaiért. Az Atya irgalmas szeretetével, ki elküldötte egyszülött szent Fiát értetek becsapott, botladozó gyermekeiért, a tékozló fiaiért, hogy a megbánt bűnök bocsánatot nyerjenek, hogy aki keresi Krisztusát, az meg is találja, hogy a bárány vére tisztára mossa lelke köntösét, hogy beléphessen a mennyei lakomára, hol üdvössége lesz mindörökké. Köszöntelek benneteket a háromszemélyű egy igaz Isten irgalmas szeretetével, a Fiú; Jézus Krisztus kereszt áldozata érdemei által, a Szentlélek Isten szeretetének kiáradása által; ki keresi az Atya gyermekeit, mint bárányokat a farkasok között. Ámen.

Imádkozzunk testvérem és testvéreim Krisztusban. Mikor Uratok Jézus Krisztus kinyilatkoztatta övéinek „Atyátok elhatározta, hogy nektek adja az országot. Igen Atyám, ez így tetszett Neked, a kicsiknek, hogy megszégyenítse a magukat nagynak tevőket, a semminek látszóknak, hogy megszégyenítse az okosokat, a gőgösöket. Királyok, fejedelmek szerették volna látni, mit ti láttatok, hallani, ami ti hallottatok, de nem adatott meg nekik.” Ezért mondom testvéreim ti is boldogok vagytok, mert ti halljátok és ti látjátok, mert Krisztus tanítása ma is elevenen él és  Krisztus keresztáldozata önmagát mindig megújító örök áldozat a bűnök bocsánatára, lelketek üdvére. Krisztus egyháza az, hol ezt az áldozatot nem rá emlékezve, hanem önmagát mindig megújító áldozat: ami nem volt s nem lesz, hanem mindig van, mindig a jelenben élő tökéletes áldozat a bűnök bocsánatára, lelketek üdvére. Ezt megköszönni nincs emberi szó, csak Krisztusát szerető meleg emberi szív tudja ezt,  ki Krisztus tanítását nemcsak meghallja, hanem tettre is váltja azt. Köszönjük Neked, egy igaz Istenünk, hogy ezt megadtad az embernek, Ámen.

Testvérem és testvéreim! Gondoljátok végig a fentieket. Nehogy azt higgyétek, hogy mindez másnak szól okulásukra, mert már ti olyan tökéletesek vagytok! Nem testvéreim ! Ez mindenkinek külön  külön személy szerint szól. Krisztus külön külön mindenkiért kiitta a szenvedések kelyhét. Szépen fejezi ki egyik költőtök: „Megtestesült az örökös nagy eszme, a teremtés ím befejezve már, mindentől, mit az Úr lehelni enged,  méltó adót szent zsámolyára vár.”

Testvéreim ti is, kik úgymond Krisztuséinak hiszitek magatokat, hányszor eladjátok halhatatlan lelketeket, 30 ezüstért Krisztusotokat! Keresitek lelketek békéjét alkoholban, narkóban, pénzben, anyagi jobblét reményében, a gonosz oldalára álltatok minden lelkifurdalás nélkül. Pedig Krisztus azt üzeni: „Aki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét, és úgy kövessen engem.” Még azt is üzeni: „Tagadja meg magát.” Hisz Uratok is ezt tette, mert nem istenségének volt szüksége rátok emberek, hanem irántatok érzett végtelen szeretetének. Mit kér tőletek? „Úgy szeressétek egymást, mint én szeretlek titeket.” Fontolja meg, ki magára ismer a fentiekben. Mindnyájan szívleljétek meg testvéreim!

Testvérem és testvéreim! Legyetek összeszedettek először gondolatban. Ott kell először
szembeszegülni a gonosszal. Mert a szép gondolatokból lesznek a szép szavak, a szép szavakból az Istennek tetsző cselekedetek. Régóta figyelmeztetlek már benneteket! Kérjétek Isten szent Lelkének kegyelmi ajándékait. A bölcsesség lelkét, a tisztánlátás lelkét, hogy a sok sok hamisság között felismerjétek Isten igazságát, a feltétel nélküli hit kegyelmét. És merjétek vállalni a nehéz, tövises utat. Ne a mának éljetek, hanem Krisztusnak. Hisz mondotta Uratok: „ Ha engem gyűlöltek, titeket is gyűlölni fognak. De ne féljetek, én legyőztem a világot!”


Testvérem és testvéreim! Hogy is mondjátok, kinek Isten a barátja könnyen üdvözül? Hogy is mondja Uratok Istenetek megváltó Üdvözítőtök? „Most már barátaimnak nevezlek benneteket, ti tudjátok honnan jöttem és hová megyek. Elmegyek, helyet készítek nektek, mert Atyám házában sok lakhely van, ha nem úgy lenne, megmondtam volna nektek. Eljövök és magamhoz veszlek tieteket.”

Testvéreim! Ujjongjon szívetek, lelketek és készüljetek erre a gyönyörű találkozásra, hol megtudjátok, hogy mennyire szeret az Isten. Gyűjtsetek kincseket, mit a rozsda el nem mar, mit a tolvaj el nem lop, mit lelketekben őriztek.
Tegyetek jót, ahol csak lehet anélkül, hogy azt fontolgatnátok, abból nektek milyen anyagi hasznotok származik. Ezt teszik a világ fiai is, ti ne ilyenek legyetek! Mit mondott Uratok? „Mit számít, ha az egész világot megnyered is, ha lelked pedig kárát vallja.” Olvassátok az Újszövetségi Szentírást! Mit nektek tudnotok kell, abban benne foglaltatik. Krisztus egyházát soha el ne hagyjátok, Krisztus egyháza pedig az, hol a szentmise áldozatában önmagát mindig megújító áldozata által Krisztus testét és vérét adja lelketek táplálására. Arra pedig nagyon ügyeljetek, hogy ezt a szentséget méltóképpen vegyétek magatokhoz, mert mondotta megváltó Üdvözítőtök: „Aki méltatlanul eszi az én testem és méltatlanul issza az én vérem, az kárhozatot eszik és kárhozatot iszik.”

Testvérem imádkozzatok papjaitokért, imádkozzatok a jó papi hivatásokért, a szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja Mária győzelméért a gonosz felett. Hazátokért, a békéért, nem utolsósorban a bűnösök megtéréséért, Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim a mennyei édes Atyátok, ki annyira szerette a világot, hogy egyszülött szent Fiát adta értetek, hogy ” ki Jézus Krisztus tanítását hallgatja és tettre váltja, annak örök élete legyen mindörökké és én feltámasztom az utolsó napon.” - mondotta Uratok, Istenetek; Jézus Krisztus. Isten szent Lelke töltse be lelketeket.  A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz könyörögjön és járjon közben értetek. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket a nehéz úton. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek Urunknál, Istenünknél, Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek.

Medjugorjei üzenetek 2000. január

2000. január 25.
„Drága gyermekek! A szüntelen imára hívlak benneteket, gyermekeim. Amikor imádkoztok, közelebb vagytok Istenhez és Ő vezetni fog benneteket a béke és az üdvösség útján. Ezért ma arra hívlak benneteket, hogy adjatok békét másoknak. Csak Istenben van az igazi béke. Nyissátok ki szíveteket és váljatok a béke ajándékozóivá, így bennetek és általatok mások is fölismerik a békét, és tanúságot tesztek Isten békéjéről és szeretetéről, amit Tőle kaptok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”