2011. május 25., szerda

Szűzanya üzenete Medjugorje-ból, 2011. május 25.

2011. május 25.

 
"Drága Gyermekek! Ma mindnyájatokért imádkozom, akik a megtérés kegyelmét kéritek. Kopogtattok szívem ajtaján, de remény és imádság nélkül, a bűnben, és az Istennel való kiengesztelődés szentsége nélkül. Hagyjátok el a bűnt, és döntsetek, gyermekek, a szentség mellett. Csak így tudok segíteni nektek, meghallgatni imáitokat és közbenjárni értetek a Mindenhatónál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Ha az imádkozás nehezetekre esik…

2011. május 24. kedd, 18:00
Szeretett leányom, ma boldog vagyok,  hogy ez a sok munka el lett végezve, mert munkád által Szent Igéimet hirdeted. Nem szabad arra gondolnod,  hogy nem teszel eleget ennek a munkának, csak azért, mert egy csomó ember visszautasítja ezeket az üzeneteket. Azok, gyermekeim,  akik most nem fogadják el Igéimet,  majd idővel meg fogják ezt tenni. Akkor éhezni fognak arra,  hogy meghallhassák Hangomat.
Most csak Rám koncentrálj. Ne hagyd,  hogy félrevezessenek téged azok,  akik gúnyt űznek ezekből az üzenetekből. Sohase légy bátortalan,  mert azok, akik most meghallgatják Igéimet Irántam való szeretetből valóban terjeszteni fogják az Igazságot másoknak is.
A megtérés egy nagy kihívás, egy olyan világban, ahol vakok az emberek az Örök Élet Igazságával szemben. Fontos a kitartás,  mert a Szentlélek segítségével,  akinek az ereje most mindenütt a világban megtalálható, vissza fognak térni gyermekeim Hozzám. De nem mind.  Azoknak, akik a mesterséges kényelmet előnyben részesítik, amit a csaló ajánl fel nekik,  azt mondom,  hogy nekik nagyon nehéz lesz  feladni ezt az életet, amit most élnek.
Imádkozzatok most családjaitok minden tagjáért és minden barátaitokért,  hogy a Nagyfigyelmeztetéskor, Irántam való szeretetetek által,  mindannyiatokat egyesíteni tudjam. Ha  ezt az eseményt, úgy fogadjátok el, hogy ez valójában a szabadsághoz vezető út,  akkor meg lesztek jutalmazva Irgalmasságom által.
Imádkozni nem egyszerű
Az imádkozás sok gyermekem számára nem egyszerű dolog,  főleg azoknak,  akik állandóan a hosszú imákat ismételik,  mert unalmasnak találják. Ha valóban ilyen módon imádkoztok és harcoltok,  akkor üljetek le nyugodtan és teljes csendben próbáljátok Velem felvenni a kapcsolatot. Egyszerűen gondoljatok a Földi életemre,  idézzétek fel azt az időt,  amit a Földön töltöttem el és gondoljatok Szeretetem tanításaira,  amelyet mindannyiatoknak adtam. Ez elég is. Hagyjátok,  hogy megnyugodjon lelketek és Èn majd szemlélődésetekkor mellétek ülök. Mindenkivel együtt megyek sétálni. Jelen vagyok a nap minden percében, mindegy, hogy éppen akkor mit csináltok.  Sohasem vagyok távol tőletek. Ne feledjétek,  hogy az életben Én vagyok a mankótok. Támaszkodjatok Rám.  Őszintén kérjétek támogatásomat és meg fogom hallgatni hívásotokat,  amint azok Szent Akaratomnak is megfelelnek. De bármikor is kértek arra a szívességre,  hogy mértéktelen, felesleges világi javakat adományozzak nektek, ezt sohasem fogom megadni. Sohasem tudnálak benneteket olyasmivel megajándékozni,  amiről tudom, hogy lelketek kárára válna. Ajándékaimat azért adom nektek,  hogy azok közelebb hozzanak Szent Szívemhez benneteket,  mert ha ez megtörténik, akkor már semmi másra sem lesz szükségetek.
A ti szerető és odaadó Megváltótok,
Jézus Krisztus
Menekülés a pokolból halálközeli élmények
Engesztelők Első Országos Találkozója Vác, Szent Anna Piarista Templom 2011.05.21.
Szentségimádás alatt
Jézus:
„Szeretett gyermekeim! Nagy örömömet lelem lelketekben, hogy a mai napot Velem töltitek ezen a helyen. Rengeteg kegyelmet készítettem számotokra. Szentlelkem mindvégig jelen lesz köztetek és megosztja veletek gazdagságát, mely abban fog megnyilvánulni, hogy szíveteket lángra gyújtja és a kegyelmekkel elárasztja lelketeket. Ó gyermekeim, mérhetetlenül boldog vagyok és gyönyörködöm mindnyájatokban, mint szeretett teremtményeimben az Oltáriszentségből. Jöjjetek Hozzám! Én boldogan meghallgatom kéréseiteket. Ha nagy lelki fájdalmatok van, átölellek titeket és Szent Szívemre szorítalak titeket. Az egész Szentháromság és Édesanyám körbe öleljük ezt a szép helyet, melyből egy idő múlva zarándokhely lesz. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szűzanya:
„Drága kicsinyeim! Értelmetekkel nem lennétek képesek felfogni, ami a mai napon történik. Az egész Mennyország körülvesz titeket. Gazdag kegyelmekben van részetek e szent engesztelési ünnepen. Tudjátok, ma az egész pokol megremeg. Az engesztelés hatalmas karizmájának köszönhetően milliónyi lélek kiszabadul a gonosz karmaiból. Akik haldoklanak, azok megkapják Szent Fiamtól a bűnbánat kegyelmét. Akik bűnben élnek, azok a Szentlélek által rádöbbennek, mekkorát is vétettek azzal, hogy elhagyták Istent. Akiket megszállt az ellenség, azoknak a szenvedését enyhíti Atyám. Akik káromolnak Minket, azokban a Szentlélek felébreszti bűneik súlyosságának a tudatát. Akik a tisztítótűz középső és felső fokozatán vannak, kiszabadulnak, és a mennybe kerülnek. Akik pedig a tisztítótűz legmélyén tartózkodnak, azoknak Atyám végtelen nagy szeretetében és irgalmában enyhíti szenvedéseit úgy, hogy egy fokozattal feljebb kerülnek. Ó gyermekeim, imáitok minden lélekre kiáradnak. Mi, Égiek pedig szétosztjuk a kegyelmeket azok között, akiknek nagy szükségük van rá. Engeszteljetek továbbra is állhatatosan! Higgyétek el, a ti imáitok által fog megmenekülni az egész világ. Jutalmatok az Örök Üdvösség lesz. Ne feledjétek, legyetek szentek, miképpen a Szentháromság is szent. Erre áldalak meg titeket édesanyai szeretetemben az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ezután láttam, hogy Szent Faustyna nővér, Szent Pio atya, és Assisi Szent Ferenc letérdelt az Oltáriszentség előtt és együtt imádkoztak. Imájuk hatására az Eukarisztiából fénysugarak áradtak ki, és a kegyelmek folyamatosan fényes esőként záporoztak ránk. Majd Jézus a bejárati ajtó elé egy aranykaput helyezett, amin nem tudott át jönni a gonosz lélek és mindnyájunkat egy hatalmas fényburok vett körül.
Faustyna nővér:
„Gyermekeim, nézzetek Jézusra, aki most a kereszten van és rátok figyel. Oly sokat szenved értetek, de mindvégig kitart a Mennyei Atya akarata mellett. Mert tudja, hogy ez a ti mentsváratok. Legyetek hálásak! Legyetek buzgóak! Az ima összehoz mindenkit és a végén, a Szentháromsággal szövetséget kötve, örök egység, béke és szeretet árad e világra. Imádkozom veletek a lelkekért! Bízzatok Jézusban, mert Ő is bízik bennetek! Ti vagytok számára az utolsó remény. Kérjétek a Szűzanyát, hogy borítson be titeket édesanyai palástjával, mert ez lesz a ti védelmetek a gonosz lélek ellen, aki mindig köztetek van, és azt várja, mikor adjátok lelketeket az ő kezébe!”
Pio atya:
„Gyermekeim, engeszteljetek kitartóan! Jézus szeretettel megváltott titeket. Viszonozzátok hát szereteteket úgy, hogy minden egyes nap, reggel és este, megköszönitek Neki, hogy életet adott nektek és lehetőséget arra, hogy beléphessetek a Mennyországba. Faustya nővérrel együtt én is imádkozom értetek, hogy a gonosz sose tudjon eltántorítani titeket Istentől, aki végtelenül jóságos és türelmes hozzátok. Figyeljétek a Szűzanyát! Ő mutatja nektek azt, hogy hogyan kell úgy élni, hogy teljesen át tudjátok adni magatokat az Úrnak. Ó, ha tudnátok, mennyire szeret titeket a Szűzanya! Boldogságotokban csak leborulnátok a Mennyei Atya előtt, hogy megköszönjétek Neki, hogy van édesanyátok. Van, aki aggódik lelketek sorsáért és minden áron segíteni akar rajtatok. Örüljetek és mosolyogjatok, miképpen a Szűzanya is, aki itt van köztetek és vigyáz rátok. Megáldom földi küldetéseteket, hogy mindvégig ki tudjatok tartani Isten mellett az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Assisi Szent Ferenc:
„Testvéreim, nézzetek magatok köré! Mindent, ami körülvesz titeket, Isten szeretetének és végtelen nagy jóságának köszönhettek. Szeressetek, mert Jézus is szereti az egész világot, még a bűnösöket is. A növényeket, az állatokat, egyszóval mindent. Mikor láttok egy szegény, koldus vagy beteg embert, úgy tekintsetek rájuk, mint magára Krisztusra, aki azt várja tőletek, hogy szeressétek felebarátaitokat úgy, mint önmagatokat. Jézus bennetek él, általatok szól és általatok cselekszik. Ne feledjétek, mindnyájan eszközök vagytok Isten kezében, aki különböző feladatot bízott rátok! Kövessétek Isten Szent Fiát és tegyétek azt, amire kér titeket! Legyetek engedelmesek! Mert Jézus is engedelmes volt mindhalálig. A Szentlélek növeli bennetek az erényeket. Adjátok át magatokat teljesen az Úrnak! Így tudtok majd üdvözülni. A Szűzanya és a teljes Szentháromság áldása legyen rajtatok! Veletek együtt imádkozom szüntelen, hogy békében élhessetek és eljöjjön az Újvilág, ahol nincs többé bűn, csak szeretet.”
Boldog II. János Pál pápa:
„Gyermekeim, szüntelenül jelen vagyok köztetek Égi Édesanyámmal, aki nagyon boldog, hogy eljöttetek Szent Fiához. Ha látnátok, mi történik körülöttetek, annak boldogságát nem bírnátok elviselni, azon nyomban meghalnátok. Mialatt imádkoztok, szüntelenül égi zápor zúdul le a mennyből a lelketekbe. Ez mind-mind csupa kegyelem. Totus tuus! Teljesen a Tiéd! E naptól kezdve ez legyen a ti jelmondatotok is. Isten Szent Tervében áll, hogy mindnyájan az Ő gyermekei legyetek. Bízzátok magatokat a Szűzanyára, fussatok az Ő oltalma alá, Ő megmutatja nektek, hogyan kell szentül élni.”
A szentmise elején
Látomásban a Mennyei Atya tárt karokkal és mosolyogva köszöntött minket.
Uram irgalmazz alatt
Látomásban láttam a Földet, melyen egy kicsi fényes pont volt. Ebből a pontból egy hatalmas fénysugár lett, mely szétáradt a világűrbe is. Majd ebből a fényből kilépett a Mennyei Atya és átölelte az egész világot.
Szentháromság:
„Ma kiárasztjuk végtelen nagy irgalmunkat az egész világra. Így minden megbánt és meggyónt vétketeket megbocsátottuk és meghívtunk titeket a Mennybe vezető útra.”
Dicsőség alatt
Látomásban a teljes Szentháromság körbe ölelt minket és piros rózsák záporoztak le ránk.
Evangélium előtt
Látomásban a Mennyei Atya kinyitotta a Szentírást és mindnyájan, mint kicsi emberek rajta álltunk.
Mennyei Atya:
„Azt akarom, hogy testestül-lelkestül egyesüljetek Velem, Szent Fiammal és Szentlelkemmel! Hirdessétek a szeretet üzenetét!”
Evangélium után:
Látomásban a négy evangélista szólt hozzánk külön-külön.
Szent János:
„Szeretett testvéreim! Boldogok lehettek, mert ti alkotjátok azt a népet, akiben a Szentháromság nagy örömét leli. Kövessétek Krisztust! Mert Ő valóban Isten Fia, akit a Mennyei Atya küldött le hozzátok, hogy általa örökké élhessetek. Az utolsó vacsorán így szólt Jézus: „Vegyétek és egyétek, mert ez az Én Testem, mely értetek adatik.” Szent Testével megváltott titeket Krisztus, az élő Isten Fia. Majd így szólt: „Igyatok ebből mindnyájan, mert ez az én vérem kelyhe, az új és örök szövetségé, amely értetek, és sokakért kiontatik a bűnök bocsánatára.” Krisztus Szent Vérével megtisztított titeket a bűnöktől, megszabadít a gonosztól. Legyetek hálásak örökre a Szentháromságnak! Mert ha Ők nem tekintettek volna reátok az égből, akkor örökre elvesznétek. Az Úr áldása legyen rajtatok testvéreim.”
Szent Lukács:
„Sose feledjétek! Aki keres, az talál. Ti megtaláltátok Krisztust és Vele együtt boldogságotokat is. A Szentlélek irányítsa gondolataitokat, szavaitokat és cselekedeteket.”
Szent Márk:
„Testvéreim! Legyetek egyek, miképpen a Szentháromság is egy.”
Szent Máté:
„Hirdessétek az emberek között: Jézus szeret titeket és megváltása által megmenekültetek!”
Áldozás alatt:
A Vatikán felett Jézus szent Szíve volt látható, amelyet nem tövisek, hanem virágkszorú övezett, amelyen a virágok az engesztelők voltak. A mi imáink által fénysugarak áradtak az egész Egyházra. A Szentlélek fehér galambként Jézus Szent Szíve fölött lebegett, belőle fehér lángnyelvek áradtak a Szentatyára és az egész Egyházra. Jézus azt mondta: „általatok újítom meg Egyházamat”.
A szentmise végén
Látomásban a Mennyei Atya fehér ruhában, fehér csillogó övvel a derekán és fehér csillogó palásttal a hátán és koronával a fején állt előttünk. Jobb kezében egy pásztorbotot, hóna alatt pedig a Földünket tartotta. Bal kezével megáldott minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
                                                                                              Mária Magdolna


A Szűzanya üzenete Medjugorjéból Mária Julianna által

Medjugorjéban az esti rózsafüzér közben 3/4 7-kor megjelenik a Szűzanya. Ilyenkor mindig csend van.

2011. május 18-án ezt mondta nekem: "Ez az utolsó kegyelmi időszak. A világ egy nagy pusztulás előestéjén áll. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Amíg még időt kaptok rá. Éljetek szeretetben, mert csak ez az egy számít. Megáldalak téged különleges Istenanyai áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."