2017. október 28., szombat

KÜLÖNÖSEN MINDENSZENTEK ünnepének hónapjában NAGY LÉLEKMENTŐ-háló ima

(Esti utolsó imádságnak ajánlott)
Ó MÁRIA, TE „SZEPLŐTELENFOGANTATÁS”!
URUNK Anyja lettél, a Szent Átváltozás Anyja. Mint az Egyház Anyja rendelkezel kegyelmi kincsei fölött: a VILÁGMINDENSÉG GYŐZELMES KIRÁLYNŐJEKÉNT ISTEN kincstárnoka vagy.
Nyisd meg a Mennyei ATYA Kezeit minden átváltoztató kegyelmi kiáradásra, hogy az embereket már földi haláluk előtt az ISTENI IRGALMASSÁG megragadja és a hídon át az Örök Boldogság Honának túlsó partjára érkezzenek.
Nyisd meg, ó Anyánk FIAD JÉZUS KRISZTUS SZÍVÉT minden szentmise és imádság révén, hogy minden valamiképpen beismert bűnt eltöröljön és ISTEN Megbocsátásának kegyelmeit az Ítéletnél levonja.
Végül pedig nyisd meg, ó Anyánk a vigasztalás minden forrását azoknak a tisztuló lelkeknek, akik bűnbánatban és elégtételben súlyos terhet hordoznak. Adj azonban vigaszt a Földön hátramaradottaknak is, hogy higgyenek a szeretteikkel való viszontlátásban az örök MENNYEI ATYA HÁZÁNAK rejtettségében!
Szenteld meg a lélek és a test átváltozását, és tedd békéssé és reményteljessé őket, mert ez ISTEN AKARATA és irgalmas szeretete a mi üdvösségünkre.
Hála és köszönet!
Ámen.

"Üdvözlégy Máriát" imádkozó katolikusokat távolítottak el a brüsszeli székesegyházból a "Reformáció ünneplése" alatt...

"Üdvözlégy Máriát" imádkozó katolikusokat
távolítottak el a brüsszeli székesegyházból a

"Reformáció ünneplése" alatt...

Gyalázatos püspökeink szégyentelen hierarchiájának egyik
legszégyenletesebb cselekedete történt Brüsszelben.
A brüsszeli székesegyházban az eretnek Luther botrányának 500 éves évfordulóját ünnepelték.
És mit tett katolikusok egy kis csoportja? Kérték a Jó Isten bocsánatát,
a Szűzanya közbenjárásával, az Üdvözlégy Máriával.
Az eredmény? Rendőrökkel távolíttatták el ezeket a derék katolikusokat,
és a rendőröket a székesegyház személyzete hívta ki!
A botrányról készült videó ITT tekinthető meg.
Bravó, fiatalok! A II. Vatikáni Zsinat áldozatai vagytok! Isten áldása legyen rajtatok!
YouTube-videó (Commémoration des 500 ans du protestantisme. Des catholiques protestent et perturbent la cérémonie) előnézete

A SZABADSÁG, TESTVÉRISÉG, EGYENLŐSÉG nevében!

Eltávolítják a keresztet Szent II. János Pál szobráról Franciaországban

2017. október 28. szombat 11:00
Az északnyugat-franciaországi Ploërmelben található emlékmű „elhelyezésénél és méreteinél fogva feltűnő jellegű, és mint ilyen, ellentétes a francia köztársaság világi jellegét előíró alkotmánnyal, valamint az egyház és az állam kettéválasztásáról rendelkező 1905. évi törvénnyel” – indokolta 2015. májusi döntését a rennes-i közigazgatási bíróság.

Az ítéletből következően „az emlékművet el kell távolítani a jelenlegi helyéről” – közölte a bíróság, amely hat hónapot adott a városnak a döntés végrehajtásához.

Bár a szobor befogadásának még magyar támogatói oldala is létrejött, a bretagne-i helybéliek nem számoltak a lehetőséggel, hogy sor kerülhetne a tizenegy éve felállított szobor lebontására, elszállítására és más helyen való felállítására. A városka lakóinak tiltakozásához korábban Hervé de Charette volt francia külügyminiszter is csatlakozott.
Az emlékmű, ami Zurab Cereteli grúz származású orosz képzőművész alkotása, egyfolytában viták középpontjában áll, amióta felállították a Szent II. János Pál térre átnevezett téren.
A nantes-i közigazgatási bíróság 2015. december 15-én másodfokon hozott jogerős ítéletet, melyben az emlékmű lebontására szólított fel, hatályon kívül helyezték. Döntésükben az egyház és az állam szétválasztásáról rendelkező 1905. évi törvényre hivatkozva azt a határozatot hozták, hogy csupán az emlékművön található keresztet kell eltávolítani!
Forrás: E-communio.ro, La Croix
Fotó: La Croix - A Magyar Kurír cikke nyomán szerkesztett változat!