2012. december 3., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A szeretet lángja kioltja a gyűlölet tűzét
 
2012. december 2. vasárnap, 17:40
Drága szeretett leányom, csak amikor a gyűlölet célpontja vagy, akkor tudod igazán megérteni azt a hatalmat, amellyel a gonosz rendelkezik az emberiség fölött.
A gyűlöletet a Sátán okozza, felhasználva arra, hogy az embereket felebarátjaik, testvéreik ellen fordítsa.
A gyűlölet, gyűlöletet szül, amikor az egyik ember a másikat gyűlöli, és ezt általában a harag okozza.
A harag a nézeteltérések eredményeként keletkezhet. Ha az nincs ellenőrzés alatt (tartva), akkor nagyon gyorsan gyűlöletté válik.
Ha valaki nézeteltérés miatt támad meg egy másik személyt, egy szervezetet, vagy egy nemzetet, akkor az egy rövid időn belül a gyűlölet özönét gyújthatja meg.
Ezért sürgetem, hogy mindazok, akik ilyen haragnak vannak kitéve, maradjanak mindenkor méltóságteljesek. Még ha valaki szemtől szembe vagy a hátatok mögött is sértene meg benneteket, nektek óvatosaknak kell lennetek; ne foglalkozzatok velük. De ha azt teszitek, akkor abba a kísértésbe estek, hogy vétkeztek.
A Sátán arra ösztönzi az embereket, hogy haragosak legyenek. Ez után arra használja fel a haragot, hogy a másik emberben is haragot keltsen, és ez addig folytatódik, amíg a harag mindkét részt elárasztja.
Ő, a gonosz, gyűlöletet sugalmaz, hogy megoszlást okozhasson.
A megoszlás az egység ellentéte. Az egység, egy Isten által adott Kegyelem. Amikor az emberek egyként egyesülnek, és tisztelik egymást, jelen van a szeretet. Isten maga a Szeretet, tehát ezt az egységet Isten sugalmazta.
A Sátán arra használja a gyűlöletet, hogy a nemzetek megosztottak legyenek, hogy a házasságok felbomoljanak, hogy gyilkosságokra kerüljön sor, és hogy az elvetemült bűntettek gyarapodjanak. Amikor a Sátán legyőzetik, akkor végre a gyűlölet is száműzve lesz, és nem fog többé létezni a világban.
A Szeretet meggyengítheti a gyűlöletet. Ha valaki gyűlölettel van irántatok, akkor meg kell próbálnotok szeretettel válaszolni. Lehet, hogy nagyon nehéz ezt megtenni számotokra, de az Én segítségem hatására úgy találjátok majd, hogy a gyűlölet gyorsan meggyengül.
A Szeretet lángja kioltja a gyűlölet tűzét. Megsemmisíti azt. A Szeretet maga az Isten, és mivel Istennek nagy hatalma van a fenevad fölött, ez a megoldás arra, hogy a fenevad el legyen űzve az életetekből.
Nagy bátorságot követel, hogy mint áldozatok kiálljatok a gyűlölet ellen. Ha azt teszitek, amit kérek tőletek, és hívtok Engem, hogy bátorságot adjak nektek, akkor le tudjátok győzni a gyűlöletet.
Jézusotok