1997. október 8., szerda

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

70. Üzenet.
1997. október 7.
Az Istenanya Üzenete:
" Én ezen az ünnepen azért jövök, hogy imára hívjam az emberiséget. Aki Istennek akar szolgálni, az megtalálja Őt mindenütt, ahol szeretet, ima , áldozat és engedelmesség van. Ez a meghívás nagyon időszerű, mert sokan nem akarnak Istennek szolgálni. Sokan szolgálnak a test kívánságainak. Az anyagiak birtoklásának vágya szétroncsolja az egész életüket. Az ember eltávolodik az Istentől, megszegi azt a szövetséget, amit Istennel kötött. Tudjátok, hogy Isten az Ő szövetségéhez hű marad. A hit elhagyása és az igazság forrásától való eltávolodás a büntetések okai. Jól gondoljátok át, hogy a ti életetek a Földön nagyon fontos. Nagyon komoly és felelősségteljes.
Az igazság diadala az Én Szívem diadala lesz. Az Én Szeplőtelen Szívemben fogja kinyilvánítani a világnak a föltámadt Szent Fiam az Ő dicsőségét. Ez még nem a teljes vég lesz, mert az írásoknak egészen be kell teljesülniük. A megújult Földön Új Királyságok lesznek. Ezek királyait maga az Isten fogja fölkenni. A megújult Földön az egy,, szent és apostoli Egyház evangéliuma lesz elfogadva. Ez az evangélium lesz a feltámadt igazság forrása."