2018. február 2., péntek

Égi Édesanyánk üzenete 2018. február 2-án Medjugorjéból

Medjugorje, 2018. február 2.

Drága gyermekek, ti, akiket Fiam szeret, ti, akiket én mérhetetlen édesanyai szeretettel szeretek, ne engedjétek meg, hogy az önzés, az önimádat uralkodjék a világban. Ne engedjétek meg, hogy a szeretet és a jóság rejtve maradjon. Ti, akik szeretve vagytok, akik megismertétek Fiam szeretetét, emlékezzetek arra, hogy szeretve lenni azt jelenti, szeretni. Gyermekeim, legyen hitetek. Ha van hitetek boldogok vagytok és békét sugároztok, lelketek pedig ujjong az örömtől. Az ilyen lélekben a Fiam él. Ha a hitnek, a szeretetnek adjátok magatokat, ha jót tesztek felebarátaitoknak, akkor Fiam mosolyog a lelketekben. Szeretetem apostolai, édesanyaként fordulok hozzátok, magam köré gyűjtelek titeket, és a szeretet és a hit útján szeretnélek vezetni benneteket, az úton, amely a világ világosságához vezet. A szeretet és a hit miatt vagyok itt, mert édesanyai áldásommal reményt és erőt szeretnék nektek adni utatokhoz, mert nem könnyű az út, amely Fiamhoz vezet: tele van lemondással, odaadással, áldozattal, megbocsátással és sok-sok szeretettel. De ez az út vezet a békéhez és a boldogsághoz. Gyermekeim, ne higgyetek a hazug hangoknak, amelyek hazug dolgokról és hazug fényről beszélnek. Ti, gyermekeim térjetek vissza az Írásokhoz. Mérhetetlen szeretettel nézlek benneteket, és Isten kegyelme által megnyilvánulok számotokra. Gyermekeim, gyertek velem. Hadd  ujjongjon lelketek az örömtől. Köszönöm nektek.


--
Mária, Béke és Kiengesztelődés Királynője, könyörögj értünk és az egész világért!

Az új Passió „a történelem legfontosabb filmje lesz” nyilatkozta Jim Caviezel

Először másfél évvel ezelőtt reppent fel a hír, hogy Mel Gibson a Passió folytatására készül, ami nem egyebet jelent, mint hogy Jézus halandó testben töltött utolsó órái után filmre viszi a feltámadása körüli eseményeket is.
A Passióval kapcsolatban egy dolog biztos: senki sem fogadta közömbösen, függetlenül a reakció előjelétől, így ez valószínűleg a folytatással sem történik majd másként.
Randall Wallace forgatókönyv író után Jim Caviezel, aki a 2004-es alkotásban Jézust alakította, szintén megerősítette, hogy készül a folytatás, ami szerinte a „történelem legfontosabb filmje lesz”.
„Vannak dolgok, amiket nem áll módomban elárulni, ami megdöbbentheti a nagyközönséget,” nyilatkozta az USA Today-nek. „Nagyszerű lesz.”
Caviezel és Mel Gibson szinte semmit sem árultak el a Jézus feltámadását feldolgozó film forgatókönyvéről, de a színész jelezte, hogy a projekt irányvonalát nagyon bátorítónak tartja.
„Nem mondhatom el, hogy milyen irányból közelíti meg a kérdést,” mondta a színész a rendező Mel Gibsonra utalva, „de az biztos, hogy a film, amit készít, a történelem legnagyobb filmje lesz. Ennyire jó.”
2016-ban Mel Gibson így nyilatkozott a filmmel kapcsolatos terveiről:
„A feltámadás. Nagy téma. Olyan módon fogjuk véghezvinni, hogy filmművészetileg megragadó és megvilágosító legyen, és ha lehet, úgy helyezze új megvilágításba a történetet, hogy közben ne legyen furcsa.”
Egy néhány hete tartott katolikus konferencián Jim Caviezel arra buzdította a híveket, hogy ne féljenek megvallani hitüket „ebben a pogány világban”.
„Legyetek elég bátrak, hogy nyilvánosan is szégyenérzet nélkül tudjátok kifejezni hiteteket ebben a pogány világban. A világnak bátor, a hitük által hajtott harcosokra van szüksége.
Olyan harcosokra, mint Szent Pál vagy Szent Lukács, akik hírnevüket és jó hírüket kockára téve hirdették hitüket és Jézus iránti szeretetüket a világnak.”
„Isten mindannyiunkat hív, mindenkit nagy dolgokra hív, mi azonban gyakran nem válaszolunk a hívásra, amolyan mentális bukkanóként söpörve félre azt. Itt az idő, hogy a mi nemzedékünk elfogadja a hívást, Isten hívását arra, hogy teljes valónkat Neki szánjuk.
Ne idomuljatok ehhez a korrupt nemzedékhez. Legyetek szentek. Nem arra születtetek, hogy beolvadjatok, hanem arra, hogy kitűnjetek.
Meg kell szabadulnunk a közömbösségtől, a gonosz iránti pusztító toleranciától. Egyedül a hitünk és Krisztus bölcsessége képes megmenteni, ehhez azonban harcosokra van szükség, akik készen állnak, hogy feláldozzák hírnevüket, nevüket vagy akár az életüket, hogy kiálljanak az igazságért.”
Caviezel fenti szavait valószínűleg nem a Passió vagy annak folytatása, hanem az idén március 28-án bemutatásra kerülő, Pál apostol életét bemutató film ihlette, amiben a színész Lukácsot alakítja.


http://idokjelei.hu/2018/02/az-uj-passio-film-a-tortenelem-legfontosabb-filmje-lesz-nyilatkozta-jim-caviezel/

Nőmozgalom indult a muzulmán erőszak ellen Németországban!



A magukat feministának nevező balliberálisok valójából a nők ellenségei, mert beengedik Európába az erőszaktevőket, nem engedik, hogy hatóságok fellépjenek a bűnözők ellen, és kicenzúrázzák az áldozatok segélykiáltását. Hivatalos adatok szerint naponta tíz nőt erőszakolnak meg migránsok Németországban.