2022. május 1., vasárnap

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

MÁRIA ÜZENETE: Ijesztő dolgokat fog látni | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.02.

"Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és a Mennyből jöttem, hogy segítsek nektek. Hallgassatok meg. A szent iránti buzgóság hiánya sok lelket elítél. Szörnyű dolgokat fogtok látni mindenütt. A hajó nagy ütközése a hit sok papot és embert elvon az igazságtól Megszentelt személyek Imádkozzatok Jézusom szeret téged és tárt karokkal vár Téged add meg a legjobbat a küldetésben, melyet Uram rád bízott Ne keresd e világ dicsőségét.Minden ebben az életben elmúlik, de Isten kegyelme benned lesz. Örökkévaló. Vigyázz lelki életedre, hogy Isten szemében nagy legyen. Legyen bátorság, hit és remény. Bármi is történik, ne vonulj vissza. Mindenben Isten az első. Ismerek mindegyiket név szerint, és én kiállok érted imádkozott Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adok neked ma a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok veled. Áldalak : az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében neki. Ámen. Maradj békében."
MÁRIA ÜZENETE: Ez a kegyelem ideje. Higgy Jézus | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.07. 

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. A hit a fény, amely megvilágítja utad a lelki sötétség idejében. Higgy Jézusnak. Benne van az igazi szabadulásod és üdvösséged. Olyan jövő felé haladsz, amelyben kevesen lesznek Péter bátorságával, de sokan Júdás „bátorságával”. Legyetek imádkozó férfiak és nők. Szeresd az igazságot és védd meg. Keresd Jézust a gyónás szentségén keresztül. Ez a kegyelem ideje az életednek. Ne feledd: Győzelmed az Eucharisztiában van. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

MÁRIA ÜZENETE – Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.09.

Kedves gyerekek, bátran! Nem vagy egyedül. Jézusom szeret téged és veled jár. Ne add fel a reményt! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazak számára. Az emberiség az önpusztítás ösvényeit követi, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek elő. Imádkozik. Csak az ima erejével járulhatsz hozzá Szeplőtelen Szívem végső diadalához. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy segítsek neked. Hallj meg. Nem akarlak erőltetni, de amit mondok, azt komolyan kell venni. A gonoszsággal teli szív munkálkodik, és a halál beszéde jön ki a szájából. Hajlítsd meg térdeidet imában. Ne csüggedj. Bármi is történik, ne hátrálj meg. Szeretlek olyannak, amilyen vagy, és boldognak akarlak látni már itt a Földön, majd Velem a mennyben. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária üzenete "JÖN EGY NAGY VÉGSŐ CSATA" | Pedro Regis (Nagycsütörtök) 2022.04.14. ????

"Drága gyermekeim, Jézusom veletek van az Eucharisztiában testtel, vérrel, lélekkel és istenséggel. Az Eucharisztia az a fény, amely megvilágítja Jézus Egyházamat. Eucharisztia nélkül nincs egyház, és világosságot hozó papi kezek nélkül nincs Eucharisztia Az igazság az Eucharisztiáról és a papságról egy olyan igazság, amely nem vitatható. Egy nagy végső csata fog eljönni, mert a bátor katonák revénás katonák megvédik Jézust és Igaz Egyházát. Egy hamis egyház nagy lelki pusztítást fog okozni veresége ellen. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az igazság védelmezői. Bármi is történjen, ne térjen el attól az úttól, amelyet mutattam nektek. Félelem nélkül menjetek előre! Ezt az üzenetet adok nektek ma a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm amiért még egyszer itt találkozhatok veled. Áldalak: a Szentháromság nevében. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek neve. Ámen. Maradjatok békében."

Mária üzenete "Jézus meghalt a kereszten, hogy megnyissa neked a mennyországot" | Pedro Regis (nagypéntek), 2022. április 15

"Drága gyermekeim, jöjjetek vissza Jézushoz. Ő a mindenetek, és nélküle semmit sem tehettek. Az én Jézusom meghalt a kereszten, hogy megnyissa nektek a mennyországot. Egyházáért halt meg, és bátor tanúságot vár papjaitól. Sok pap és felszentelt emberek meghódítottak. megromlott és beszennyeződött a bűn sötétsége által. Jézusom tanításain keresztül megmutatta neked az utat a mennybe. Az Egyháznak komolyan kell vennie ezeket a tanításokat. Amikor a papok és Istennek szentelt emberek feladják és feladják az igazságot , Barabást választják, és szomorú vakságba vezetik szegény gyermekeimet "Imádkozzatok. Szenvedek amiatt, ami rátok jön. Légy hűséges Jézushoz. Bármi is történik, maradj hűséges Jézus Egyházam igaz Tanítóhivatalához. Ez az üzenet, ami én vagyok adok neked ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok veled. Áldalak: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében ."

Mária üzenete: "LÉGY VIGYÁZATOS" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.19.

Drága gyermekeim, amikor a Szikla elveszti fényességét, a sötétség jelen lesz Isten Szent Templomában. A kulcs gazdát cserél, de csak az igazság tesz szabaddá és vezet az üdvösséghez. Ne térjen el az igazságtól. Győzelmed az imában van. Vigyázz a lelki életedre. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Szeresd az igazságot és védd meg. Istenben nincs féligazság. Ügyeljen arra, hogy ne tévesszen meg. Nyisd meg szívedet az Úr Fényének, és minden jól fog végződni számodra. Előre! Mindig veled leszek. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete „Kemény próbatételek hosszú évei” | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.21.

"Drága gyermekeim, én vagyok a szomorú édesanyátok. Olyan jövő felé tartotok, ahol a rossz dolgokat elfogadják és bizonyos dolgokat elutasítanak. Isten igazságát megvetik, és az emberek úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Szeressétek az igazságot. Győzelmed Jézusban van. Az Igazság az, ami kihoz minden lelki vakságból. Hajlítsd meg térdeidet imára. Sok év kemény megpróbáltatásban lesz részed. Ne vonulj vissza. Az én Jézusom veled lesz. Köszönöm, hogy megengedted nekem hogy még egyszer találkozzunk itt. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében."

Mária üzenete "Sokan elvesztik a hitüket" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.26.

Drága gyermekeim, ti az Úr tulajdonai vagytok, és csak Őt követhetitek, és csak ti szolgálnotok. Ne felejtsd el: a világban vagy, de nem a világból való. Fiamnak, Jézusnak szüksége van az őszinte és bátor tanúságtételedre. Örömmel védd a hitedet. Fogadd el Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításait. Egy nagy megpróbáltatásokkal teli jövő felé tartasz. A démon pusztítást fog végezni Isten házában, és sokan elvesztik a hitüket. Én vagyok az Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádkozik. Az ellenségek egyre többet fognak dolgozni, hogy a gaz a búza közé kerüljön. Csak néhány helyen találod meg az igazságot, de bátor katonák [papok] egy csoportja azon fog dolgozni, hogy Jézus Egyházam legyőzze. Előre az igazságért! Keresd az erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária üzenete "Nagy lelki háború" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.30.

Drága gyermekeim, ne engedjétek, hogy az igazság fénye kialudjon életetekben. Az emberiség a sötétség felé halad, és szegény gyermekeim a szenvedés keserű poharát fogják inni. Én vagyok az Édesanyád és szeretlek. Arra kérlek benneteket, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartozzatok. Bármi is történik, ne térjen el az igazságtól. Ha gyengének érzed magad, kiálts Jézushoz. Benne van a te igazi felszabadulásod és üdvösséged. Rosszabb időben élsz, mint az özönvíz. Szakadj el a világtól, és szolgáld hűségesen az Urat. Egy nagy spirituális háborúval teli jövő felé tartasz. Ne felejtsd el: a kezekben - a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; a szívben - az igazság iránti szeretet. Felbátorodik! Mindig melletted leszek, még ha nem is látsz engem. Előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Munkás Szent József ünnepére

 

Ima Szent Józsefhez


Ó Szent József,
légy házunk ura,
kis családunk patrónusa!
Egyetértés, hű szeretet
egyesítse szíveinket!
Az ég felé mutass utat,
bátorítsd az ellankadtat!
Küzdelmünkben légy vezérünk,
erényekben példaképünk!
Átadjuk a ház kulcsait,
oltalmazd és védd lakóit!
Zárd ki mindazt, ami káros,
ami üdvünkre hátrányos!
Engedd be az Isten-áldást,
minden jóban gyarapodást!
Ajánlj minket Jézusodnak,
Szeplőtelen Szűz Anyánknak,
hogy családunk kicsi háza,
Názáretnek legyen mása!
Ámen.

A Norfolk Rendőrség 37 szexuális identitást és nemet tartalmazó listát ad ki

 

A Norfolk Rendőrség 37 szexuális identitást és nemet tartalmazó listát ad ki, hogy segítse a tiszteket a nyilvánosság tagjaival való bánásmódban - a kritikusok szerint ez az "adófizetők pénzének teljes pazarlása".

A Norfolki Rendőrség kiadja a "The + in LGBT" dokumentumot a nyilvánosság számára.

A 'Gender bread person' használatával a tisztviselők 37 nemet és szexuális identitást ismertetnek.

A kritikusok azóta a döntést "az adófizetők pénzének teljes pazarlása" -nak nevezték

Egy 37 különböző nemi kifejezést és szexuális identitást felsoroló útmutatót adtak ki a rendőrtisztek és a személyzet számára, hogy segítsék őket a nyilvánosság tagjaival való bánásmódban.

A Norfolk Rendőrség "The + in LGBT" című dokumentuma a jelenlegi terminológiát magyarázza el egy "nemi kenyér személy" képe mellett - a mézeskalácsemberre utaló játék.

A kritikusok tegnap este "az adófizetők pénzének teljes elpocsékolásának" nevezték a dokumentumot.

A rendőrség belső számítógépes rendszerében található útmutatót a The Mail on Sunday az információszabadságra vonatkozó kérelem alapján szerezte meg.

A szexualitással kapcsolatos kifejezések némelyike, mint például a "questioning" vagy az "aszexuális", magától értetődő, mások azonban a legtöbbeknek újak lesznek, mint például a gynoszexuális (valaki, aki a női nemi megjelenéshez vonzódik) és a szürke aszexuális (olyan személy, aki "ritkán éli meg a vonzalmat").

Egy másik, kevésbé ismert kifejezés a "variorientált", amelyet úgy írnak le, hogy "amikor a szexuális és romantikus orientáció nem ugyanazt a nemi csoportot célozza meg".

Hasonlóképpen, a nemi kifejezések egy sora is fel van sorolva.

Ide tartoznak a mindennapi nyelvben használt szavak, mint például a bináris, de olyan kevésbé elterjedt kifejezések is, mint a "neutrois", amely azt jelenti, hogy valaki "agenderként, sem férfiként, sem nőként, és/vagy nemtelenként azonosítja magát", és a "maverique", amelyet a "nem bináris nem, amely a nemek ortodox társadalmi határain kívül létezik" magyarázatára használnak.

Azokat a munkatársakat, akiket a meghatározások bármelyike összezavar, a "nemi hovatartozás személy" diagramhoz irányítják, amely a nemi identitással, szexuális irányultsággal, nemi kifejezéssel és biológiai nemmel kapcsolatos skálákat tartalmaz.

A Norfolki Rendőrség nem kívánt nyilatkozni arról, hogy az útmutatót maga készítette-e, vagy más szervezettől szerezte be.

Ann Widdecombe volt árnyék belügyminiszter így nyilatkozott: "Ez abszolút őrültség és az adófizetők pénzének teljes elpazarlása.

Még ha a rendőrség nem is maga készítette az útmutatót, akkor is időbe és pénzbe került, hogy a személyzet rendelkezésére bocsássa.

Peter Tatchell emberi jogi aktivista azonban azt mondta: "Teljesen jogos, hogy a rendőrség felsorolja ezt a sokféle szexuális és nemi identitást, de nem kellene kötelezően előírni a rendőrök számára, hogy használják ezeket a kifejezéseket, kivéve, ha a nyilvánosság egy tagja kéri ezt tőlük".

A Norfolki Rendőrség közölte: "Minden tisztnek és alkalmazottnak részt kell vennie a sokszínűséggel és befogadással kapcsolatos képzésen, és ezen felül információkat fognak terjeszteni vagy közzétenni a rendőrség intranetes oldalain".

 

 

De meg tudnátok különböztetni egy DEMISZEXUÁLISAT egy MÁVÉRIÁTÓL?

PANSEXUÁLIS:

Minden nemhez vonzódik és/vagy nem törődik a nemmel, amikor vonzódik valakihez.

BICURIOUS:

Nyitott a más neműekkel való kísérletezésre, de bizonytalan a több neműekkel való kapcsolat kialakításában.

POLYSEXUÁLIS

Több nemhez vonzódik.

ANDROSZEXUÁLIS:

Vonzódik a férfias nemi megjelenéshez.

GYNOSZEXUÁLIS:

Vonzódik a női nemi megjelenéshez.

DEMISZEXUÁLIS:

Erős érzelmi kötődés kialakulása után tapasztalható szexuális vonzalom.

SZÜRKE ASZEXUÁLIS:

Ritkán, nagyon alacsony szinten érez vonzalmat.

HETERONORMATÍV:

Az a meggyőződés, hogy a heteroszexualitás a norma, és hogy a szex, a nem, a szexualitás és a nemi szerepek egybeesnek.

VÁLTOZÓ ORIENTÁLTSÁGÚ:

Amikor a szexuális és a romantikus orientáció nem ugyanazt a nemek halmazát célozza meg.

Törlés:

A spektrum közepén lévő nemek és szexualitások létezésének figyelmen kívül hagyása.

GENDERFLUID:

Ingadozó nemi identitással rendelkezők.

AGENDER:

Egyik nemmel sem azonosul.

BI-GENDER:

Két nemként, (de nem kizárólagosan) férfiként és nőként azonosítja magát.

POLYGENDER:

Amikor egyszerre több nemmel azonosulsz.

NEUTROISZ:

Sem férfiként, sem nőként, sem nemtelenként való azonosítás.

NEMI APÁTIA:

Nem törődik azzal, hogy bármelyik nemként azonosuljon.

SZÜRKE GENDER:

Gyenge nemi identifikációval rendelkező személy.

MAVERIQUE:

A nemek ortodox társadalmi határain kívül eső nem bináris nem.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-norfolk-rendorseg-37-szexualis-identitast-es-nemet-tartalmazo-listat-ad-ki

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Mária Üzenete - HAMAROSAN ERŐS FÖLDRENGÉS | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.04.03

"Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, köszönöm, hogy térdeteket imára hajtogattátok. Leányom, nézz vérző szívemre, amelyet töviskorona vesz körül. Vérzik a szívem, mert nem mégis megértettem, milyen lesz Isten igazságossága. , rosszabb lesz, mint az egyetemes özönvíz napja. Imádkozzatok gyerekek, térítsétek meg szíveteket, változtassátok meg az életeteket, nehogy elkapják a felkészületlenek. Gyermekeim, hamarosan erős földrengés lesz legyetek az egész földön, hogy felébressze lelkiismereteteket, ne aludjatok, hanem maradjatok ébren.Gyermekeim, minden beteg, az Egyházat el fogják ítélni, mert csak politikai intézménnyé vált és már nem Istenre van bízva.Imádkozzunk az elveszett pásztorokért és imádkozz Franciaországért.Lányom, azt kell mondanod, hogy tölts fel élelmet és vizet, hogy pótold a sötét pillanatokat Gyermekeim, most megáldalak benneteket a Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek nevében, ámen. A Szűzanya ma örömteli volt, mert sok embert látott egyesülten imádkozni, de szomorú is volt, és vérző szívet tartott a kezében, töviskoronával körülvéve."
Mária üzenete – NEM LESZ MENEDÉK ISTEN ÍTÉLETE ELŐL Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. április 5.

"Lányom, köszönöm, hogy szívedben válaszoltál hívásomra. Leányom, ez az emberiség ahelyett, hogy imádkozna és Istenre bízna, menedéket keres, hogy megmentse életét. Még egyszer mondom: nem lesz hely, még a legrejtettebb Isten ítélete elől. Imádkozzatok, Szeplőtelen Szívem és Fiam Jézus Szíve lesz a legbiztonságosabb menedék, higgyetek Istenben és gondoljatok többet lelketek üdvösségére. és ennek tanúi lesztek. Szenteljétek magatokat nekem és megvédelek áldott palástom alatt. Most megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen."
Jézus Üzenete – IMÁDJUK A HÁBORÚÉRT ÉS AZ EMBERISÉGÉRT | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.04.08

"Testvéreim, köszönöm, hogy itt vagytok a keresztem alatt. Testvéreim, ma megadtam nektek a béke kegyelmét szívemben és lelkemben, de közületek csak egy ember tesz tanúbizonyságot élő jelenlétemről ezen a helyen. Testvéreim, tegyetek bele mindent a sebeimbe, és különösen a szenvedéseitbe, hogy megadjam nektek kegyelmemet és irgalmamat. Testvéreim, imádkozzatok a háborúért és az emberiségért, amely oly sok szörnyűséget él át. Testvéreim, ismerjetek királyotoknak, én hamarosan veletek legyek teljes szeretetemmel. Most megáldalak benneteket az Atya nevében, az én nevemben és a Szentlélek nevében. Ámen."
Mária üzenete "A helyes választás" Gisella Cardia (Trevignano Romano) 12.04.2022

"Én vagyok a Szeplőtelen Szűz, a Szentlélek menyasszonya, Isten alázatos szolgája, Jézus Anyja, akit elárultak, kigúnyoltak és megaláztak. Még ma is átüti Szívemet ez a kard. Gyermekeim, válaszúton álltok, tegyétek a helyes választás, Fiam vár rátok. Megvédem hűséges és alázatos gyermekeimet, akiket bátorság és szeretet jellemez. Gyermekeim, bánjátok meg bűneiteket, ismerjétek el Isteneteket egyedüli Istennek és Megváltónak, és Ő megbocsát nektek Az Ő nagy Irgalmasságában. Most áldalak, szeretett leányom - és köszönöm, hogy befogadtál engem a szívedben - az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

MÁRIA ÜZENETE - Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.16. HÚSVÉT 2022

"Drága leányom, köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat a szívedben. Én vagyok a Fájdalmas Anya Fiam halála miatt, akit ma is keresztre feszítenek az emberek és a hamis pásztorok. Vigasztald Anyám Szívét. Láttam, hogy az én egyetlenem A fiú keresztre feszítve halt meg, én pedig vele, és a második fájdalom, amikor sírba helyezték, kővel lezárva, és magányosnak éreztem magam, de még mindig emlékszem, hogyan mondta a kereszten: "Asszony, íme a fiad" ott lettem mindnyájatoknak Anyja; Szívemben és csendben őriztem a fájdalmat Most, gyermekeim, vigasztaljatok meg imával, ahogy vigasztallak benneteket, amikor segítségül hívtok. Most pedig rátok hagyom Anyai áldásomat: a nevében az Atyáról, a Fiúról és a Szentlélekről. Ámen."
Mária üzenete – Lecsapnak Rómára? | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.19.

"Lányom, köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra, és letérdeltél imában. Gyermekeim, Jézusom feltámadása mindannyiotok feltámadása lesz; változtasd meg az életedet, keresd a menny dolgait, állj készen, mert a legtöbb hűséges gyermek sok ajándékot kap. Látom néhányotok újjászületését, és ez megvigasztal engem. Fiamat mindenki látja, hívők és hitetlenek, akik hisznek, nagy jutalomban részesülnek. Leányom, a gonoszok készen állnak , csak a parancsra várnak, Rómát sújtják Híveimet sújtják. üldözik, de mondom: ne félj. A démonnak pontos terve van: pusztíts el mindent, ami Isten Házát jelképezi, de a pokol ne győzz.Folytassátok buzgó imát!Gyermekek szívből jövő imáitok a mennyországba jutottak és sok minden megenyhül, de ami meg van írva, az eljön, ne feledjétek a próféciákat; pestis és háború jön Európába. A föld készen áll egy nagy földrengésre, de ne feledd, hogy szeretlek, és angyalaimmal együtt megvédlek. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Mária üzenete - "Eljön a pestis" Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.21.

Mária üzenete a trevignano romanói jelenések évfordulóján.

"Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, ma van a választott látnommal való találkozásom évfordulója, és köszönöm neki és férjének, hogy mindig áldoztak értékes idejüket, hogy folytassák ezt a nagyszerű kegyelmi munkát. Köszönet azoknak is, akik hitetekkel megőrizték mindezt, hisznek jelenlétemben, és elfogadják a mennyei jeleket, azoknak, akik megnyitották szívüket, semmi sem hiányzik, a kegyelem sok lesz, beleértve a legkisebbeket is. amit általában nem vesztek észre. Kicsinyeim, bátor tanúknak hívtalak titeket, és most azért vagyok itt, hogy megkérjem Önöket, segítsetek elvezetni a lelkemet Istenhez. Az ima a mai esemény során sok lelket felszabadít. Egy pestis gyere, imádkozz Fiam földjéért... Most pedig áldalak a Legszentebb Háromság nevében: Atya, Fiú és Szentlélek. Ámen."

Mária üzenete, MIELŐTT KÉSŐ VAN! Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.23.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, mennyi szeretetet érzek irántatok! Szeretett gyermekeim, holnap Isten Irgalmának napja van, hamarosan meglátjátok Jézust, amint sugaraival megvilágítja a világot. Fogadd Őt teljes kegyelmével, és térdelj le. Gyermekeim, én, a ti Édesanyátok, csak egyet kérek: térjetek meg, kiáltsatok erről a világnak, amíg nem késő. Gyermekeim, ne gúnyoljátok a próféciákat azzal, hogy elutasítjátok, hanem fogadjátok el; arra fognak szolgálni, hogy éberré és felkészültté tegyenek mindenre, ami történhet, ezért arra kérlek benneteket, hogy sokat imádkozzatok. Gyermekeim, Isten megtisztítja ezt a földet az ellenségtől és a bűztől (bűntől), és learatja a legjobb gyümölcsöt, megvédi azokat, akik nagy szeretetet tanúsítanak iránta. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus üzenete: EGY NAP EZ A HELY A TE MENEDÉKED LESZ! Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.26.

Gyermekeim, miért nem törődtek eleget a Munkámmal? Olyan helyet adtam neked, ahol biztonságban és áldott leszel. Mondtam neked, hogy egyszer ez a hely olyan lesz, mint az Éden, és te csak a kertedre vigyázol. Testvéreim, úgy viselkedtek, mint apostolaim: amikor azt mondtam nekik, hogy vigyázzanak, elaludtak. Ne légy gondatlan Isten munkáival szemben, és tiszteld szeretettel az Atyám által megáldott helyet, ahová lábamat teszem, és ahol Szent Anyám oktat és felkészít az eljövendő időkre. Egy napon ez lesz a menedéked, ne felejtsd el. Imádkozzatok a pápáért és az Egyházamért, mert ingatagok. A talaj továbbra is remegni fog. Most áldásommal hagylak benneteket: az Atya nevében, az Én szent nevemben és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete – Nagy lesz a szárazság | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.04.30.

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Drága gyermekeim, ismerem szíveteket, és azt mondom nektek: gyertek ide, erre az áldott helyre, ahol kézen foglak benneteket, hogy felemeljem, ha elestek, letörölöm a könnyeiteket, ha szomorúak vagytok, és megvigasztallak. akkor, amikor kétségbeesett. Én, a leggyengédebb Édesanyád, itt vagyok, hogy segítsek neked, és még mindig itt vagyok tanítóként az utadhoz. Kövessétek a rátok hagyott parancsolatokat, és tápláljátok magatokat a szentségekkel. Gyermekeim, a háború tovább fog haladni. Imádkozzatok, mert nagy lesz a szárazság a kevés víz miatt. Imádkozzunk a papokért és az önmagukat elítélő lelkekért, mert sajnos a gonosz behatolt Isten Házába. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.