MÁRIA ÜZENETE: Ijesztő dolgokat fog látni | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.02.

"Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és a Mennyből jöttem, hogy segítsek nektek. Hallgassatok meg. A szent iránti buzgóság hiánya sok lelket elítél. Szörnyű dolgokat fogtok látni mindenütt. A hajó nagy ütközése a hit sok papot és embert elvon az igazságtól Megszentelt személyek Imádkozzatok Jézusom szeret téged és tárt karokkal vár Téged add meg a legjobbat a küldetésben, melyet Uram rád bízott Ne keresd e világ dicsőségét.Minden ebben az életben elmúlik, de Isten kegyelme benned lesz. Örökkévaló. Vigyázz lelki életedre, hogy Isten szemében nagy legyen. Legyen bátorság, hit és remény. Bármi is történik, ne vonulj vissza. Mindenben Isten az első. Ismerek mindegyiket név szerint, és én kiállok érted imádkozott Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adok neked ma a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok veled. Áldalak : az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében neki. Ámen. Maradj békében."
MÁRIA ÜZENETE: Ez a kegyelem ideje. Higgy Jézus | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.07. 

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. A hit a fény, amely megvilágítja utad a lelki sötétség idejében. Higgy Jézusnak. Benne van az igazi szabadulásod és üdvösséged. Olyan jövő felé haladsz, amelyben kevesen lesznek Péter bátorságával, de sokan Júdás „bátorságával”. Legyetek imádkozó férfiak és nők. Szeresd az igazságot és védd meg. Keresd Jézust a gyónás szentségén keresztül. Ez a kegyelem ideje az életednek. Ne feledd: Győzelmed az Eucharisztiában van. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

MÁRIA ÜZENETE – Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.09.

Kedves gyerekek, bátran! Nem vagy egyedül. Jézusom szeret téged és veled jár. Ne add fel a reményt! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazak számára. Az emberiség az önpusztítás ösvényeit követi, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek elő. Imádkozik. Csak az ima erejével járulhatsz hozzá Szeplőtelen Szívem végső diadalához. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy segítsek neked. Hallj meg. Nem akarlak erőltetni, de amit mondok, azt komolyan kell venni. A gonoszsággal teli szív munkálkodik, és a halál beszéde jön ki a szájából. Hajlítsd meg térdeidet imában. Ne csüggedj. Bármi is történik, ne hátrálj meg. Szeretlek olyannak, amilyen vagy, és boldognak akarlak látni már itt a Földön, majd Velem a mennyben. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária üzenete "JÖN EGY NAGY VÉGSŐ CSATA" | Pedro Regis (Nagycsütörtök) 2022.04.14. ????

"Drága gyermekeim, Jézusom veletek van az Eucharisztiában testtel, vérrel, lélekkel és istenséggel. Az Eucharisztia az a fény, amely megvilágítja Jézus Egyházamat. Eucharisztia nélkül nincs egyház, és világosságot hozó papi kezek nélkül nincs Eucharisztia Az igazság az Eucharisztiáról és a papságról egy olyan igazság, amely nem vitatható. Egy nagy végső csata fog eljönni, mert a bátor katonák revénás katonák megvédik Jézust és Igaz Egyházát. Egy hamis egyház nagy lelki pusztítást fog okozni veresége ellen. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az igazság védelmezői. Bármi is történjen, ne térjen el attól az úttól, amelyet mutattam nektek. Félelem nélkül menjetek előre! Ezt az üzenetet adok nektek ma a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm amiért még egyszer itt találkozhatok veled. Áldalak: a Szentháromság nevében. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek neve. Ámen. Maradjatok békében."

Mária üzenete "Jézus meghalt a kereszten, hogy megnyissa neked a mennyországot" | Pedro Regis (nagypéntek), 2022. április 15

"Drága gyermekeim, jöjjetek vissza Jézushoz. Ő a mindenetek, és nélküle semmit sem tehettek. Az én Jézusom meghalt a kereszten, hogy megnyissa nektek a mennyországot. Egyházáért halt meg, és bátor tanúságot vár papjaitól. Sok pap és felszentelt emberek meghódítottak. megromlott és beszennyeződött a bűn sötétsége által. Jézusom tanításain keresztül megmutatta neked az utat a mennybe. Az Egyháznak komolyan kell vennie ezeket a tanításokat. Amikor a papok és Istennek szentelt emberek feladják és feladják az igazságot , Barabást választják, és szomorú vakságba vezetik szegény gyermekeimet "Imádkozzatok. Szenvedek amiatt, ami rátok jön. Légy hűséges Jézushoz. Bármi is történik, maradj hűséges Jézus Egyházam igaz Tanítóhivatalához. Ez az üzenet, ami én vagyok adok neked ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok veled. Áldalak: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében ."

Mária üzenete: "LÉGY VIGYÁZATOS" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.19.

Drága gyermekeim, amikor a Szikla elveszti fényességét, a sötétség jelen lesz Isten Szent Templomában. A kulcs gazdát cserél, de csak az igazság tesz szabaddá és vezet az üdvösséghez. Ne térjen el az igazságtól. Győzelmed az imában van. Vigyázz a lelki életedre. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Szeresd az igazságot és védd meg. Istenben nincs féligazság. Ügyeljen arra, hogy ne tévesszen meg. Nyisd meg szívedet az Úr Fényének, és minden jól fog végződni számodra. Előre! Mindig veled leszek. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete „Kemény próbatételek hosszú évei” | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.21.

"Drága gyermekeim, én vagyok a szomorú édesanyátok. Olyan jövő felé tartotok, ahol a rossz dolgokat elfogadják és bizonyos dolgokat elutasítanak. Isten igazságát megvetik, és az emberek úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Szeressétek az igazságot. Győzelmed Jézusban van. Az Igazság az, ami kihoz minden lelki vakságból. Hajlítsd meg térdeidet imára. Sok év kemény megpróbáltatásban lesz részed. Ne vonulj vissza. Az én Jézusom veled lesz. Köszönöm, hogy megengedted nekem hogy még egyszer találkozzunk itt. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében."

Mária üzenete "Sokan elvesztik a hitüket" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.26.

Drága gyermekeim, ti az Úr tulajdonai vagytok, és csak Őt követhetitek, és csak ti szolgálnotok. Ne felejtsd el: a világban vagy, de nem a világból való. Fiamnak, Jézusnak szüksége van az őszinte és bátor tanúságtételedre. Örömmel védd a hitedet. Fogadd el Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításait. Egy nagy megpróbáltatásokkal teli jövő felé tartasz. A démon pusztítást fog végezni Isten házában, és sokan elvesztik a hitüket. Én vagyok az Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádkozik. Az ellenségek egyre többet fognak dolgozni, hogy a gaz a búza közé kerüljön. Csak néhány helyen találod meg az igazságot, de bátor katonák [papok] egy csoportja azon fog dolgozni, hogy Jézus Egyházam legyőzze. Előre az igazságért! Keresd az erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Mária üzenete "Nagy lelki háború" | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.04.30.

Drága gyermekeim, ne engedjétek, hogy az igazság fénye kialudjon életetekben. Az emberiség a sötétség felé halad, és szegény gyermekeim a szenvedés keserű poharát fogják inni. Én vagyok az Édesanyád és szeretlek. Arra kérlek benneteket, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartozzatok. Bármi is történik, ne térjen el az igazságtól. Ha gyengének érzed magad, kiálts Jézushoz. Benne van a te igazi felszabadulásod és üdvösséged. Rosszabb időben élsz, mint az özönvíz. Szakadj el a világtól, és szolgáld hűségesen az Urat. Egy nagy spirituális háborúval teli jövő felé tartasz. Ne felejtsd el: a kezekben - a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; a szívben - az igazság iránti szeretet. Felbátorodik! Mindig melletted leszek, még ha nem is látsz engem. Előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.