2020. május 12., kedd

Miért anyaszentegyház a Vatikán neve?

 

A kérdés rendkívül jó,és valószínűleg azok között akik tényleg végig olvastak minden postot az oldalon azokban tényleg felmerülhetett. Többször is kijelentettük és hivatkoztunk Nimród-ra ,Baal-ra, Péterre/ Jupiterre, hogy hogyan is épül fel a háttérhatalmi hitrendszer.

Állítottuk és állítjuk továbbra is hogy az egyház nem más mint a NAPISTEN kultusz legfőbb intézménye.

De a kultúrákon és korokon át vándorló hitrendszert mindig kötötték valakihez aki földi uralkodó volt illetve isten. Ezeket az entitásokat pedig mindig meg kellett hogy szülje valaki!

Korábban volt egy cikkünk itt az oldalon a külső és belső doktrináról ami mindennek az alapja.

lsd.: ismétlés.....

Az úgynevezett "pogány" vallások alapja mindig ugyanaz a szentháromság volt mindenhol a világon csak más neveken!
Pl.:
⦁ Libanon - BAAL (NIMROD) - TAMMUZ - ASHTORETH
⦁ Babylon (babilónia) - BELUS - TAMMUZ - ISHTAR
⦁ Görögország - ZEUS -DYONISUS - APHRODITE
⦁ Róma - JUPITER - ATTIS - CYBELE DIANA
⦁ Egyiptom - RA - OSIRIS HORIS (hórusz) - ISIS HATHOR
⦁ India - VISHNU - KRISHNA - DEVAKI
⦁ Mexikó - TEOTL - QUETZALCOATL - COATTLICUE
⦁ Skandinávia - ODIN - BALDER - FRIGG FREYDA

A belső doktrinák alapja kimondja hogy JUPITER maga Péter és ahol Péter ott az egyház!

Igen ám csak hogy a nő része a az egésznek és minden kultúrában minden ősi kultúrában nagyon nagy becsben tartották az anyaiság fogalmát. Az élő isten a kultúrák és a hit élére nem termett magától azt is világra kellett hoznia valakinek, aki pedig a fény hozóját a világra hozza az csak is a legfőbb szentség lehet. A napisten párja

Fides vagy Fidelity istennő vagy kevésbé ismert nevén LILIT/ Diana később a görögöknél Hera a kánaánita hitvilágban BAAL-az Asszíroknál NIMROD-nak, a görögöknél Zeus-nak vagyis a SÁTÁNNAK (vagy és Lucifernek) a párja!Abert G. Mackey (33 illuminati) mondja róla és a szabadkőművesek enciklopédiájában írja:

Őseink őskori testvéreink imádták Fides istennőt...a nemesség a hűség képviselője.

A Biblia ezzel ellenben kimondja (jelenések könyve 17:4) kategorikusan hogy a paráznaság és megrontás gonosz szimbóluma
(jelenések könyve 17:5) mother of prostitutes vagyis a paráznák anyja :
"én vagyok és nincsen senki több"! ...vagyis nem ismer el senki mást nála feljebb valónak!

A Vatikán falain belül az egyik legrégebbi kongregáció a Hittani kongregáció aminek igazi neve Fides istennő kongregációja lsd.: korábban bemutattuk. Ennek a kongregációnak korábban a legfőbb vezetője és feje az a Joseph Ratzinger volt akit csak a sátánista XI. Benedek néven ismer a világ illetve a vatikán egyik legnagyobb doktrinaíró teológusaként aki jelenleg is vád alatt van gyermekkereskedelem és feláldozási bűntettek miatt.

II. János Pál pápa nem hiába volt az egyik ha nem a legkiemelkedőbb és a vatikánon belül is az egyik legkedveltebb pap. Egyrészt rendkívüli szaktudása volt és ő volt az akinek először az újkori történelemben sikerült megtalálnia a középutat a luciferánus- Fidesi belső és a Krisztusi -Szűz mária külső vonal között.

És ebben az olyanok segítettek neki többek között mint barátja Ratzinger. II. János pál kérésére Ratzinger megírta a Dominus Iesus-t mely egy ősi doktrinára épül,és az évezred fordulóra készült újkori doktrinaként vonult be a globális vallások legfőbb iránymutató irataként!
(Ez volt az első nyílt doktrina mely lerakta az alapjait az új világrendi egy vallásnak illetve annak a lehetőségét és alapját)


Azt tudni kell róla hogy minden ma létező vallás legfőbb vezetője ezt betartja és aláírta!

(Bármit is állítanak)

"..Más egyházak nem minősülnek leánytestvérünknek, mert az egyház anyaszentegyház(a)
ANYJA minden más egyháznak"! - Vagyis mindenki belőle ered, és neki tartozik engedelmességgel!.." .....(2000)

Az anya szent egyháza valójában a napisten a mindenkori napisten párjának az intézménye.

Az ősi doktrinákban és vallástörténelemben mindig volt egy tanulmányozhatatlan halmaz mert azt a Vatikán tartja elzárva. Ezekhez az iratokhoz gyakorlatilag lehetetlen hozzáférni az egyházon belül is csak pár embernek van bejárása azokba a termekbe ahol ezek a könyvek és levelek és iratok vannak.

A tudás nem lehet mindenkié ezért kell a szimbólumrendszereket és a doktrinákat láthatóan és nem láthatóan transzformálni a kor követelményeinek.

Ezért vannak "szűz mária" szobrok ezért használnak glóriát :D ami igazából a napkorongot szimbolizálja !!!!!!! ect.....

Az hogy ki mit hisz mit vett be a luciferánus Hold istennős ősi krisztusi storyzásokból az egy dolog. Az hogy ki miben szeretne hinni az is egy dolog. A valóság meg az hogy a Vatikáni okkultista szervezet Nimródot babilon urát és Ishtart tartja a legfőbb szentségnek és természetesen a gyermeküket a fényhozót.

 

 

 


Bizonyára szemet szúrt egy két embernek hogy akkor a Fides(z) meg a Semjén vezette nem is létező KDNP így már érthetőbb státuszt kap hogy mit miért csinál és kik is irányítanak a háttérből. Igen a Jezsuita rend fedőszervezete és ügynöki politikai szervezete a KDNP a valóságban ilyen mérhető támogatású párt nincsen.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/miert-anyaszentegyhaz-a-vatikan-neve/

Véget ért a Vatikáni tisztogatás!

 

A vatikáni sorozatot még 2014-ben tettem közzé először hiszen 2013-ban új pápa lépett a színre Bergoglio személyében,aki azóta Ferenc pápa néven borzolja a kedélyeket.

 

A Vatikánban sosem volt igazi békeidőszak. A nagy háttércsaládok és érdekeltségeik mindig is egyfajta harcban álltak egymással a befolyás tekintetében,még ha vérségi kötelékeik össze is tartják őket az üzleti világban.

Bergogliotól sokan sok mindent vártak, és részben azt is lehet mondani hogy az elvárásoknak a legtöbb esetben meg is felelt. Természetesen nem az egyház birkáira gondolok itt személy szerint akiknek gőzük sincsen arról hogy mi is folyik nap mint nap a világban és a Vatikán falain belül,hanem a papi klérusról beszélek és az elitista körökről.

Megválasztása után azonnal nyilvánvalóvá tette hogy ő kész alárendelni magát a Jezsuita rendnek és a felette álló döntéshozóknak bármi is legyen az ára.

Az elmúlt 5 év meg is hozta a Vatikáni Kúria reformját,és komoly változások mentek végbe a felszín felett és alatt is. Volt itt minden mint a búcsúban. Bizalmatlanság,leváltás

A Vatikán jezsuita közege a föld legnagyobb kommunikációs kémhálózata, élő lélegző működő rendszer, mely globálisan ellenőriz minden szektort,ennek fényében amit és ahogyan fel lehet lelni róluk ill. bárkiről aki Ishtar egyházában tevékenykedik az nagyrészt tőlük is szármozik!

Mondhatnánk azt is hogy folyamatos ellenszélben kell működnie annak aki ezen dolgokat kutatja de ez nem igaz. Míg régen mindig minden háttérhatalmi elitista csoport és szervezet rejtőzködött ahogy tudott,ma már (egy két kivételtől eltekintve) tulajdonképpen mindegyik nyílt sisakos küzdelmet folytat a világ népei ellen,magát természetesen filantrópnak hazudva,vagy már nem is hazudnak!

A Vatikáni konklávé tagjai mikor Bergoglio (Ferenc) mögé soroltak be Jezsuita nyomásra és lobbyra ,onnantól egyre nyíltabban újvilágrend párti kommunikáció és személyi változások indultak el a falakon belül.

Az első lépése a Jezsuita klérus csúcsának mi más lehetett volna mint a hálózatépítés. Kiválasztani a megfelelő embereket a megfelelő helyekre. Bővíteni a konklávé sorait és megvizsgálni a teológiai és gazdasági kérdéseket,csak úgy mint a személyzetit. Erre a célra jött létre a Counsil of Cardinals Advisers vagyis a C9-nek nevezett tanács Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga Hondurasi bíboros vezetésével ,a Vatikáni kormányfővel és a hírszerzési és diplomatahálózat fejével Pietro Parolinnal.

Miután Angelo Sodano és Pietro Parolin terve révbe ért és sikeresen aláásták Bertonét és lemondatták 2013 ausztusában,megnyílt az út egy teljesen új radikális átalakítás felé. A legfelsőbb Vatikáni klientúra a három titkárságból áll, a Pápai Államtitkárság (ennek a feje lett Parolin,már korábban bemutattam őt). A Pápai Gazdasági Titkárság (Juan Antonio Guerrero és Reinhard Marx vezetésével) melynek fő feladata hogy kidolgozza Vatikán éves költségvetését és gazdasági irányelveit,illetve a harmadik a Pápai Kommunikációs Titkárság.

Parolint a trónra!

2014-es kinevezése óta Ferenc jobbkezeként mindenben mellette állt és megvalósította mindazt ami a Jezsuiták legfontosabb törekvése volt mindig is. Kiterjeszteni a hálózatot és megteremteni a további terjeszkedés alapjait,olyan helyeken is ahol eddig nem sikerült politikai vagy gazdasági vagy egyéb okokból. A végső cél pedig mi más lett volna mint Kína. Mi is kétkedve fogadtuk a történet legelején hogy egyetlen ember képes lehet véghez vinni azt amibe 20 éve folyamatosan beletört a Vatikán bicskája.

Neki sikerült. Senki se zárta be előtte a kapukat

 

Mivel minden hal a fejétől bűzlik így nyilvánvaló volt hogy a lekötelezettek táborát kell erősíteni,ennek pedig legjobb módja az ha Bíborossá teszel olyan embereket akik régóta szolgálnak kényes területen,vagy éppen a helyi kléruson belül már megvan a megfelelő reputációjuk. Parolin mint az újonnan megbízott csúcs diplomata pontosan tudta mekkora jelentősége lesz ennek a lépésnek, így Ferencnek nem maradt más teendője mint "kiszotyzni" a megfelelő arcokat.

Mindössze 2014. február 22-ig kellett várni a kinevezési hullám első szeletére. 19 új bíboros kapta meg a megbízását a Jezsuita kongregációtól köztük természetesen Parolin is.

Lorenzo Baldisseri (Olasz * 20 éve diplomata volt Parolin egyik samesza)

Jean-Pierre Kutwa ( Elefántcsontpart* Az afrikai vonal erősítése volt a cél és a szavazat)

Gerhard Ludwig Müller (Német 2017-ig a Hittani kongregáció feje volt)

Beniamino Stella (Olasz * A klérus kongregációjának a feje lett!)

Vincent Gerard Nichols ( Birmingham és Westminster érseke * A britt befolyást erősítették vele)

Leopoldo José Brenes Solórzano (Nicaragua* Kilóra megvettek egy szavazatot)

Gérald Cyprien Lacroix (Canada! * Quebec érseke Marc Quilett táborát duzzasztották fel vele immár 8 főre amiért ő és tábora megszavazták pápának Ferencet!)

Orani João Tempesta (Brazília! * Dél Amerika legnépesebb és hithűbb táborának így már 13! képviselője van a bíborosok között!)

Gualtiero Bassetti (Olasz* csak egy újabb családi kötelező samesz hogy kié még nem derült ki)

Mario Aurelio Poli (Argentín! * A pápai tanács tagja lett egyből! és az Argentín alakulat már 6 fős lojális szavazógép lett!)

Andrew Yeom Soo-Jung (Dél Korea * Amerikai terepre egy összekötő kapocs kellett arra tökéletes lesz a következő évekre ügynöknek)

Ricardo Ezzati Andrello (Chile * Latin-Amerika Pápai Bizottságának tagjává vált!)

Philippe Nakellentuba Ouédraogo (Burkina Faso * afrikai szekció erősítése és szavazat)

Orlando Beltran Quevedo ( Fülöp Szigetek * Azonnal két fontos tanácsban is tag lett! A vallásközi tanácsnak és a pápai tanácsnak is. A vallástudományok a szakterülete és a filozófia. Területén élnek a legfanatikusabb keresztény fundamentalisták és tervbe van a konszolidáció.)

Chibly Langlois (HAITI * még csak érsek se volt egyből Bíboros lett! a Woodoo földjéröl. Nem tudni mik lehetnek vele a tervek a későbbiekben de egy rendkívül érdekes döntés.)

Loris Francesco Capovilla (Olasz * Életpálya díj volt 2 évig élvezhette 2016 május 26-án meghalt mint a konklávé legidősebb tagja! A Borromeok embere volt.)

Fernando Sebastián Aguilar (Spanyol* dinasztiális okokból nevezték ki akár csak az olaszokat hogy melyik család embere azt még egyenlőre nem tudni biztosan)

Kelvin Edward Felix ( Dominikai köztársaság St. Lucia* A karib térség főtitkára jelenleg is a szociológia és az antropológia egyik legnagyobb szaktekintélyének tartják)

Pietro Parolin ( Vatikán első számú diplomatájaként kapta kinevezését)

2015 szeptemberében a száját többször is a tudományos elitnek nem tetszően kinyitó Jose Gabriel Funes -től megvonják a bizalmat a Jezsuita vezetésben és távozik az Obszervatórium éléről. Első nyilvános megszólalásától fogva karrierje végéig kiállt azon véleménye mellett hogy léteznek idegen életformák és ez igen is össze egyeztethető az isteni teremtéssel és az anyaszentegyházi vallási dogmákkal. Volt aki azt hozta fel hogy Coyne atya után nagyon hálátlan szerepben volt,de volt olyan is akik azt suttogták a falakon belül hogy olyan hadászati ürtechnikai és egyéb dolgok zajlanak a háttérben amiket nem bíznának rá,illetve olyan információknak a birtokába jutott vagy juthatott ami után már nem bíztak benne tovább.

Mivel Jezsuita így köti a feltétel nélküli eskü a mindenkori Generálishoz és tudja ha beszélne az életével fizetne érte szóval jobb a békesség.

A helyére érkező szintén jezsuita Guy J. Consolmagno érkezett Amerikából akit sokkal tudományosabb szakembernek tartanak és nem mellesleg a legfelsőbb körökben is komoly neve van a szakterületén mondhatni nagyon komoly felelősséggel és szerepkörrel kell hogy szembe nézzen a következő 5 évben. Nem kisebb lesz a szerepe mint hogy kirakatba teszi e a földönkívüli kérdést vagy sem,amivel végérvényesen megváltoztathatja a globális gondolkodást!

2015. decemberében meghal a P2 Nagymestere és vele is lezárul egy korszak már ami a legkeményebb fasiszta náci gazdasági vonalat érinti. 1980 óta tudjuk hogy létezik ez a végletekig titkos kör a Vatikánon belül mely az olasz kormány mostohagyermeke és azt is hogy a szervezet tagjai között voltak parlamenti képviselők, csendőrtábornokok, hadseregtábornok, admirálisok, egyetemi tanárok, ügyészek, újságírók. A P2 ezen magas rangú olasz közéleti embereken kívül tagjai között tudhatta az akkor még kevéssé ismert nagyiparost Silvio Berlusconit, Maurizio Costanzo újságírót, Roberto Calvit és Michele Sindonát (Onorata Societ * Bankármaffia), valamint az utolsó olasz király fiát, Vittorio Emanuele di Savoiát.

Az évek során az egykori vezetőt számos esetben ítélték el összeesküvés és adócsalás miatt.
Az ő nevéhez kötik a Banco Ambrosiano csődjét és az 1985-ös bolognai pályaudvari robbantást, valamint Aldo Moro miniszterelnök 1978-as megölését is az ő számlájára írják,de vannak akik I. János pál halálát is nem a Jezsuitákra és a bíborosokra terhelik hanem a P2-re és Licio Gellire!

A P2 páholy jelenleg is létezik. Továbbra is az Olasz nagypáholy is elismeri létét és az Ugle is.

Tagjai jelenünkben is olyan emberek akik az elődeik nyomában járnak. A legmagasabb rangú olasz tengerészeti és hadászati szakemberek,olyan országok vezetői mint pl. Argentína Spanyolország és a legmagasabb rangú pénzügyi szakemberek és oligarchák.

A tökéletesen körvonalazódó folyamatokat egy igen erős teológiai és szociológiai vitasorozat is kísérte a Vatikáni elit körében főképpen szakmai kérdésekben

(pl.: válás, születés, abortusz, újraházasodás, cölibátus ,melegjogok,új világrend, egy vallás egy haderő egy politikai és gazdasági platform)

A külső szemlélőt teljesen összezavarták a kommunikációs stratégiával és folyamatosan a Jezsuita kettős doktrina elvén kezdték keverni a kártyákat minden partyban.

Emiatt egyre erősödtek mind a belső mind a külső hangok amelyek Ferenc ellen irányultak. Az új világrendi egyházat a II. János Pál és Ratzinger által kikövezett alapokra kellett tovább építeni,függetlenül a hívőktől vagy attól a 30% bíborosi ellentábortól mely egyre hangosabb lett.

Mivel a Vatikán működésének a kulcsa a tanácsokban és a kongregációkban dől el így ott kellett megkezdeni a tisztogatást és az átalakításokat.

Az első áldozat 2016 márciusában Claudio Maria Chelli lett. A befolyásos szerzetes sorozatos nézeteltérési miatt lett menesztve. Továbbra is megmaradt kongregációs tagnak de kiesett a kegyből. A tömegkommunikációs Pápai Tanács élén Lombardi jobbkezeként nagyobb hatalommal bírt mint amit elbírt. A posztját nem vette át senki egyszerűen megszüntették és egy Jezsuita berkekből jövő szakemberre bízták illetve Parolinra. Ő a tökéletes példája annak hogy a jezsuiták hogyan gondolkodnak az engedelmességről.

Valaki vagy feltétel nélkül engedelmes vagy leléphet,ő meg le is lépett!

Az összeolvasztás áldozatokkal jár!

 

2016 július 4-én Ferenc létrehoz egy új kongregációt. A Világiak a család és az élet kongregációját és ezzel a lépéssel fel is számolt 4 tanácsot! A maguk területén rendkívüli szakembereket és a klérusi közösségben igencsak szeretett tagokat érintettek a változások. Érdekes hogy alapvetően egy hatalmi játszma volt az egész és egyfajta látszatintézkedésként a konzervatívok száját akarták befogni de pont az ellenkezője lett végül. Az események lezárása után ,több a neve elhallgatását kérő főpap mondta azt hogy a bíborosok és a klérus egy részénél egyszerre nevetség és félelem tárgya lett Bergoglio. Volt aki egyenesen úgy fogalmazott hogy várják a halálát!

A Családok Pápai Tanácsának vezetője Vincenzo Paglia érsek bár le lett fokozva és tanácsát megszüntették cseppet se keseredett el mert továbbra is a szakterületén dolgozhat. A házasság és a család tanulmányozásával foglalkozó II. János Pál Pápai Intézet nagykancellárjává és a Pápai Életvédő Akadémia elnökévé nevezte ki Ferenc. Túlságosan jó szakember és ráadásul sok nagy kazár zsidó családdal remek a kapcsolata,emiatt se lehetett csak úgy szélnek ereszteni. A jezsuita családbomlasztó munkát ezentúl más keretek között folytathatja ez a mindig humoros figura.

Leginkább publikációs tanulmánykészítő lesz.

 

A Világiak pápai tanácsa vagy más néven a Laikusok tanácsa mindig is egyfajta szálka volt a konzervatívok szemében. Azzal hogy a tanács tagjainak folyamatosan összetűzéseik voltak a klérus legfelsőbb vezetőivel valamint a Vatikáni bankkal is,csak megkönnyítette a helyzetet. Csak az utóbbi 20 évben amíg Stanisław Rylko Lengyel Bíboros vezette a tanácsot többször is pápai közbenjárásra volt szükség hogy ellensúlyozzák a Vatikán falain belül gyökeret verő nézeteiket. 20 évi szolgálat után elengedték ezt a kiváló szakembert hogy a Jezsuita kongregáció a zászlójára tűzhesse a fejét ,és megmutassa a konzervatívoknak hogy ők bizony nem liberalisták.

 

84 éves korában elhúzódó betegeskedési folyamat végén Zygmunt Zimovsky lengyel érsek 2016 júlus 13-án meghal. Az általa vezetett tanács ,A betegek pasztorizációjának Tanácsa vezető nélkül maradt. Mivel a tanács része volt az ügynökhálózatnak így nem lett kérdés hogy Parolin elintézi a beolvasztását és ezzel még nagyobb hatalmat ad majd a leendő prefektus kezébe. Mivel a migránspolitikája a Vatikánnak szorosan összefüggött az összes megszüntetett tanáccsal,így azok átszervezésével és közvetlen jezsuita kontrollal maximalizálhatják mind a feladatok hatékonyságát és a kommunikációt is.

 

A Vándorlók és Útonlevők Pápai Tanácsa egy tipikus ügynökmeló. Az olyanok pedig mint Antonio Maria Vegliò pont erre születtek. egész életében a vatikáni diplomata és kémhálózatot szolgálta akárcsak elődei. Kuwait-Libanon-Észak afrika- és hasonló területeken ő mindig valahogy ott volt a háttérben. Emiatt természetesen mikor a szolgálati idő lejárt meg is kapta a békés "nyuggeréletet" és a hatalmat. A társzervezeteinek beolvasztása után tudta hogy eljön az ő ideje is,így barátja Zimovsky halála után bejelentette visszavonulását és kérte nyugdíjazását.

 

 

A meglepetés

2016 folyamatai a megkavart állóvízbe ekkor nem várt követ is dobtak. A kis fodrok a tó partja felé érve hirtelen hullámokká erősödtek. A jezsuita kongregáció tagja, a vatikáni érinthetetlen elit egyik leghatalmasabb embere,a Vatikán egyik csúcsposztjának a teljhatalmú ura Federico Lombardi a Kommunikációs Titkárság feje 2006 július 11. kinevezése után pontosan 10 évvel beadja lemondását!

A következő szavakkal távozott posztjáról:

" Becstelen az ami a tanácsokkal történik"

Becstelenség ide vagy oda, a Dikasztérium az Átfogó Emberi Fejlődés Szolgálatában c. fejezet elindult és megállíthatatlanul elsodor mindenkit aki az útjába áll.

A 4 megszűnt tanács új égisz alatt A világiak a család és az élet kongregációja néven, Kevin Joseph Farrell Ír - Britt - Amerikai bíboros vezényletével halad tovább a kijelölt diplomáciai és ügynöki pályán. Természetesen Pietro Parolin hathatós ellenőrzése és felügyelete mellett!

Bár még csak 3 éve birtokolja a Vatikán egyik csúcsposztját ez az "új" csuhás semmit se hallani az egyházon belül róla. Nem tett szert se belső hatalomra se közkedveltségre,még azt se lehet mondani hogy bármi látszatja lenn hogy ott van. Politikai és gazdasági döntés volt a kinevezése ez olyan világos mint a nap mikor a csúcson jár! A cionista ír - Skót-Britt keményvonalasok a lovagrendi szervezetekben komoly jelet kaptak a kinevezésével.

A távlati célok

Mikor a cikk elején Parolin mellett meg lett említve Kína és a jezsuita hálózat terve ,akkor még álmunkba nem gondoltuk volna ,elnézve a kereskedelmi és politikai globális dolgokat hogy bármi sansza is lehet majd a Vatikánnak, De Jezsuiták már 200 éve irányítják a bolygó nagy részét a hálózatukon keresztül szóval van tapasztalatuk a hosszú folyamatok megértésében és formálásában.

Az alapokat Ferenc pápa nevével fémjelezve sikerült lerakni. Egymást érték az új világrendet sürgető a migránsokat támogató a globális jogi és az egy világvallási húrokat pengető nyilatkozatok!

A klérus tagjai legyenek azok bíborosok püspökök vagy érsekek mind mind komoly helyzettel találták szemben magukat. Az egyház melynek tagjai ,olyan változásokon és úgy megy keresztül hogy az minden harmadik papnak nem tetszik vagy így vagy úgy,de ugyanakkor hosszú évek után újra olyan erőt mutat kifele és befele is ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül!

 

Egyértelműen véget ért egy korszak 2016-ban a Vatikán falain belül. 2016 októberében Adolfo Nicolas a Jezsuita Generális kéri a nyugdíjazását a korára való tekintettel!!

(Ilyen se fordult még elő,ugyan is a Generálisok halálig vannak kinevezve!)

A spanyol "félisten" Venezuela urának és főpapjának adta át a stafétát, hogy visszavonulása után mihez kezd arról még nincsenek megerősített hírek, de mivel Ferenc nagy barátja volt és mentora így valószínűleg háttértanácsadó fog maradni hiszen Ferencről mindenki tudja hogy teológiai kérdésekben eléggé le van maradva amiért rendszeresen kritika éri a falakon belül.

 

Az ő elődje Peter Hans Kolvenbach exgenerális továbbra is a közel-keleten tengődik a Libanoni határ mellett él és onnan irányítja közel-keletet és az Isis-ból megmaradt dolgokat. Továbbra is ő felel a világ terrorszervezeteinek a dolgaiért,illetve ő volt az egyik akinek a keze a jelenlegi Koronavírus elengedésében is benne volt,mint anno a Japán cunamiban is és még hasonló merényletekben.

A jezsuita kettős doktrina és kommunikáció alapvetően ketté is osztja bizonyos mértékben ezeket a leghatalmasabb embereket és a klérust magát is.

A Kolvenbachi szélsőséges vonal egyébként a jezsuita kongregáción és kléruson belül még mindig igen erős,bár az Adolfoval való szembekerülése a cionisták miatt azért gyengített a felálláson és a hatalmi viszonyokon.

Hallani lehetett olyan infot is hogy Adolfo nem érezte magát elég erősnek hogy felvegye a Vatikánon belül a harcot a saját szervezetében és ezért távozott. A jezsuita törvények szerint csak egy generális lehet aki a vatikán ura és ő Isten helytratója ő a legfőbb földi hatalom. Jelenünkben 3 élő Generális is van! 2 ex és egy regnáló!

 

2016 decemberében meghalt az Opus Dei nevü ultrakonzervatív vatikáni szervezet és a Vatikán egyik legnagyobb hatalmassága Javier Echevarria püspök ,és helyét egykori helyettese Fernando Ocariz Brana vette át januárban. Ezzel lépéssel és azzal hogy szintén egy Opus Dei tag kapta meg a legnagyobb kommunikációs hatalmat Lombardi után (tradícionálisan jezsuita poszt!) a jezsuiták megint csak a konzervatívoknak és a keményvonalasoknak akartak kedvezni .

Egyértelműen a félelem és rettegés a Vatikánban c. film zajlik jelenleg a globális hatalmi központ berkein belül.

A tanácsok vezetésben csak úgy mint a kongregációk átrendeződésében végbemenő folyamatok nagyon érdekes folyamatot vetítenek előre. Komolyan számolni kell azzal hogy 1-2 éven belül radikális dolgok történhetnek és elválhat az ocsú a búzától. Egyre nagyobb a nyomás a bíborosok vállán és a legfontosabb pozíciókban lévők egy olyan átmeneti szakaszban találták/ják magukat amiben nem lehet sumákolni.

Az úgynevezett világi vagyis szabadkőműves befolyást az egy globális világrendért nem kérdés hogy mind a két oldal és a hozzájuk kötődő hatalmi ágak képviselői is akarják, de 7000 családról van szó és egy több mint 200 éves tervről ami elfolyt egy 20.000 éves valóságot.

7000 ok okozat és történelem. Pénz ,befolyás ,hatalom. Mindenkinek ki kell mutatnia hogy hova tart a családjával és milyen utat választ a gazdasági érdekeinek.


A tanácsok

1. Keresztény egység előmozdításának pápai tanácsa - 2010 Kurt Koch (változatlan)

2. Pápai törvénymagyarázó tanács - 2019 Filippo Iannone

Coccopalermino kérte a nyugdíjazását ezzel visszavonult a Vatikán egyik legnagyobb szaktekintélye,és többszörös pápaesélyese. Helyét Filippo Iannone vette át aki egy feltörekvő "fiatal" teológus szaktekintély aki jártas a közgazdaság és a jog területén is. Ez a tanács mindig is olasz kézben volt vagy is olasz vatikáni dinasztia kezében. Iannone sem volt rest kifejezni Ishtar imádatát a címerében és egyúttal utalni a keleti hagyatékára és a mögötte álló családokra.

 

3. Vallások közti párbeszéd tanácsa - 2019 - Michael Angelus Ayuso Guixot

Hogy melyik ősi spanyol pápai dinasztia embere az még nem világos de szinte biztos hogy Borgia vagy Della Rovere. A Vatikánban az egyik legnagyobb szaktekintélynek tartják az iszlám és az arab kultúrák tekintetében. Nem csoda hogy számítanak a szaktudására az új időszakban és az átvezetés korában. Nem mellesleg Kína a második szakterülete! Kellett egy Nagyon magas szintű szakember Parolinnak és a rendszernek. Megkapták.

5.Kultúra pápai tanácsa - 2007 Gianfranco Ravasi (változatlan)

6. Új evangelizáció pápai tanácsa - 2010 Salvatore " Rino" Fisichella érsek

Korábban ezt a tanácsot kihagytuk a szórásból mert bár érdekesnek hangzik a neve technikailag egy utazó ügynöki munka és nem igazán láttuk a szerepét. Az új világrendi törekvések alapja az egy világvallás,ezért kellett egy tanács amit a legmagasabb nívót képviselő teológiai szakemberek egyike vezet majd és a megfelelő fórumokon a kereszténységet erősítendő szócsőként,egyfajta teológiai propagandagépezetként próbálja a különböző vallások egyházait és hívőit a kereszténység irányába terelni illetve azon országokban ahol csökkent a keresztény hívők száma ott újra növelni a hívő lelkeket.

Rino tökéletes választásnak bizonyult Benedek pápa részéről. A Pápai Gergely egyetem Teológia professzora, a Lateráni egyetem professzora. A teológiai bizottság alapembere a Hittani kongregáció tagja. Helyettese pedig az ősi tudományok többszörös doktora. Így 10 évvel e tanács alapítása után ki lehet jelenteni hogy a számítások bejöttek vele kapcsolatban és nem mellesleg együttműködve a Vallások közti párbeszéd tanácsával nagyon komoly munkát végeztek az új világrendért. Az a teológiai képzettség és alap amit Benedek hátrahagyott nem lett nagy falat Fisichellának. Egyébként Rino nem mellékesen az olasz politikai legfelsőbb elittel is egy összekötő státuszt élvez , hiszen korábban parlamenti biztosként komoly kapcsolati tőkét tudott kiépíteni!

A Kongregációk

1. Hittani kongregáció - 2017 - Luis Francisco Ladaria Ferrer
2. Istentiszteleti és szentségi kongregáció - 2014 - Robert Sarah
3. Keleti egyházak kongregációja - 2007 - Leandro Sandri
4. Klérus kongregációja - 2013 - Beniamino Stella
5.Megszentelt élet Intézményeinek és az apostoli élet társaságainak kongregációja - 2011 - João Braz de Aviz
6.Népek evangelizációjának kongregációja - 2013 - Fernando Filoni
7.Püspöki kongregáció - 2010 - Marc Quillett
8.Tanulmányi Intézetek és Katolikus nevelésügyi kongregációja - 2015 - Giuseppe Versaldi

Eddig a listából mindenki már bemutatásra került.

9.Szentek ügyeinek kongregációja - 2018 - Giovanni Angelo Becciu

Ügynök helyett ügynök. Amato-ék mentek ő meg jött. 2001 óta szolgálja a vatikáni ügynökhálót és a diplomáciát. Angólától Kubán át megfordult egy pár helyen. Parolin embere volt régen is és most is. Trump ellenes,alapvetően baloldali beidegződésű ember. Sok minden köti a pénzemberek világához. Az Ishtar kultusz és a Dagon kultusz követője. Britt befolyás alatt áll gyakorlatilag ő Kevin Farrell mellett a másik nagy britt erősítés,már ami a hátteret érinti. 2017-ben a Generális kinevezte a Málta szuverén katonai rend nagymesterévé! ( Ha nem tudnám hogy nem jezsuita azt hinném hogy az)

10. A világiak a család és az élet kongregációja - 2016 - Kevin Joseph Farrell

A Britt és anglo-amerikai háttérhatalmi családok befolyását mutatja a Vatikánon belül. Az új szelek elkezdtek fújni a kavarás már megy a P2-ben is. Hogy ki áll a háta mögött? Az ír illuminátusok a Skót rítusú szabadkőművesség legelitebb része. A bölcsészettudományok a szakterülete,a filozófia és a teológia jó ismerője. Alapvetően képzettségileg messze nem üti meg semmiben a mércét hogy egy ilyen szintű hatalomra rászolgáljon. De a politika az politika.


https://nwoinfo.webnode.hu/l/veget-ert-a-vatikani-tisztogatas/

A kettős doktrina avagy az elitista hitrendszer!

 

A legtöbb ember nem tudja a valós hátterét annak amiben "hisz" ill. hinni akar,emiatt nem is érti hogy mi a különbség a vallás és a hit között.

A legfontosabb az elit számára hogy őrizze a tudást és azt úgy adja át a jól felépített vallásokon keresztül hogy az emberek ne is tudják valójában az "igazi fényt" a "fényhozót" vagyis Lucifert imádják és szolgálják!

A vatikáni doktrina kimondja a hogy e világi legfelsőbb hatalmat a pápa gyakorolja és a legfőbb hatalom FIDES- DIANA- HERA LILITH- vagyis az EGY ANYA Szent Egyháza ,melyből minden más egyház ered és neki tartozik engedelmességgel és elszámolással!

Az egyházi doktrinákat a jezsuiták irták mind a külsőt mind a belsőt ,és a doktrinák alapjait a templomos lovagoktól kapták! Vagyis létezik egy külső és egy belső "hitrendszer" a beavatottaknak és a hívőknek.

Hogy érthető legyen a legtökéletesebb szemléltetés talán a vallási alapoknál kezdődik!
A keresztény anyaszentegyház Szentháromsága (KIFELÉ) Atya- fiú- Szentlélek. Ezzel ellentétben a beavatottaké vagyis az illuminátiké (BELSŐ) az Atyát vagyis a mennyek urát az- Anyát az ő párját -és gyermeküket a messiást mint fiút ismerik el!

Az úgynevezett "pogány" vallások alapja mindig ugyanaz a szentháromság volt mindenhol a világon csak más neveken!

Pl.:

⦁ Libanon : BAAL - TAMMUZ - ASHTORETH
*
⦁ Babylon : BELUS - TAMMUZ - RHEA ISHTAR
*
⦁ Görögország : ZEUS - DYONISUS - APHRODITE
*
⦁ Róma : JUPITER - ATTIS - DIANA
*
⦁ Egyiptom : RA - OSIRIS HORIS (hórusz) - ISIS
*
⦁ India : VISHNU - KRISHNA - DEVAKI

⦁ Mexikó : TEOTL - QUETZALCOATL - COATTLICUE

⦁ Skandinávia : ODIN - BALDER - FRIGG FREYDA

A belső doktrinák alapja kimondja hogy JUPITER maga Péter és ahol Péter ott az egyház!A Római katolikus ANYA szent egyháza ezért Péterre vagyis annak sírjára épült!

Péterről tudni kell hogy Jézus nem sokkal a keresztre feszíttetése előtt kitagadta Pétert, és figyelmeztette a többi apostolt is az árulására! Péter Pál apostollal együtt Jézus halála után megalapította a ma Katolikus egyházként ismert szervezetet, viszont nem Jézus tanításai,hanem a Babyloni és Ámoni/ BAAL-i - Molochi hagyatékokra épülve!
A vallásban jelen volt a napimádat ahogy minden korábbi vallásban is és a bolygószimbolika is.

A sátánisták legfőbb jele a fejjel lefele fordított kereszt! A vatikánban PÉTER jele-ként mutatják be az embereknek! Azzal magyarázzák hogy hogy Péter fejjel lefele feszítette meg magát mert nem tartotta méltónak magát arra hogy úgy feszítség meg mint krisztust. Valójában a krisztusi tagadás legfelsőbb jele!! Mert Péter el akart határolódni krisztustól a kitagadás miatt! Egyébként Péter sírja a vatikáni kápolna alatt van!

....vagyis ahol Jupiter / Baal / Zeusz/Horus / Amon / Ra van ott van az egyház!- vagyis az egyház nem más, mint az ősi pogány Isten Nimrod / Baal (napisten) isten imádatára létrejött egyház illetve pogány szekta, és a pápa nem más mint az ő helytartója!- Nem Jézusé az egyház és nem az ő tanítása az alap, mint ahogy az kifelé szól a hívőknek!

És hogy ez hogy alakulhatott így?

A Babyloni vallásokból létrejöttek különböző ágak, iszlám, kabbalizmus és egyéb vonulatok.

A kabbalizmusból fejlődött ki a Gnoszticizmus (tudásőrzők), belőlük eredeztethetőek a Templomos lovagok, (akik rendkívül szoros kapcsolatot ápoltak és ápolnak mind a mai napig az iszlám leghatalmasabb vallási embereivel a katolikus egyház megbízásra) az ő elit köreik voltak a Rózsakeresztes lovagok, és ő közülük egy alapította a jezsuita rendet mely felváltotta a templomosok rendjét!

MA már minden vallás / szekta semmi más csak egy álprotestantista Luciferi napistenimádó családi vatikáni üzleti gépezet melynek minden legfelsőbb eleme a legmagasabb rangú lovagi vatikáni és szabadkőművesi elit kezében fut össze.

Minden vallást a jezsuiták hoztak létre az oszd meg és uralkodj elv alapján. Majdnem minden Luciferánus vallás teljesen ugyan az alig vannak eltérések.

Viszont a abban teljesen megegyeznek a jezsuita rend elveivel hogy a vallás vezetők megkérdőjelezhetetlenek fizetni kell mindenért ha bekerültél (felkentek merítkeztél "kereszteltek") és mégis ki akarsz lépni akkor elátkoznak és megpróbálnak ellehetetleníteni arról nem is beszélve hogy permanensen próbálnak a teljes kontroll alá vonni és nem lehet ellenszegülni.

A scientológia a pünkösdisták a Jehova tanui a Mormonok mind mind ilyenek a valóságban nincsen különbség!

A valóságban:

A scientológia egy fizess XENU-ért és a sci fi halandzsáért...

A Mormonok egy 1300 angyalban hisznek és egy biblia parafrazációban jézus mögé bújva próbálnak egy teljesen idióta történetet eladni.

A jehova tanui az enokhian kultura őrei a Plejadok isteneiben hisznek.

A pünkösdi karizmatikusok (Hit gyüli) egy Cionista Kabbalista kazár zsidó vallás egyházi krisztusi dumával tálalva.

A keresztény egyház maga Babylon....

ect....

A vége minden vallásnak ugyanaz......

Egy isten van a Napisten aki nem más mint BAAL vagy Licifer vagy Moloch vagy Jupiter ect.....(ki hogy hivja)
Aki a bevatottak számára a tudás hírnöke ,őre ,hozója!
Maga a fény, a fény hozója ,a csillag mely aláhullt, a csillag mely utat mutat.
Ő a felkelő nap mely megtölt mindent és életet fakaszt.

Mindegy ki miben "hisz".....a valóságban ezt a hitet táplálja mindenki aki bemegy bármelyikbe is!


https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-kettos-doktrina-avagy-az-elitista-hitrendszer/

A Vatikán hiearchiája és szerkezete 12.: A Jezsuita kongregáció avagy a klérus csúcsa

 

A Vatikán egy élő működő független intézményrendszer. Amiben természetesen vannak folyamatos súrlódások és hatalmi harcok. Vannak nézetbeli különbségek egyes kongregációk vagy bíborosok között,ez természetes nem lehet mindenkivel jóban lenni egy cégnél.

 

A vatikán a világ legnagyobb vallási központja jelenleg. A "kereszténység" központja és az összes vallásé. Ezzel együtt a bolygónk legnagyobb ingatlan és földhálózatának is tulajdonosa!

A világ bankhálózatainak fő tulajdonosi köre nem más mint a vatikáni bank immobiliare maffia és úgy teljes egészében vatikán állam tulajdonosai!!!! (Lsd.: korábban feketenemesi családok pl. Borromeo Colonna Chigi Este ect...

Minden nagy céget a világon egy legfelsőbb tanács vezet.

Nos a vatikán esetében ez nem más mint a Jezsuita kongregáció vagy tanács mely 30 főből áll.

Azt tudni kell a Jezsuita legfelsőbb vezetésről hogy akkora a hatalmuk hogy jelenleg a föld minden területét valaki felügyeli a részükről!

Oktatás hadászat kultúra bankrendszerek a legmagasabb szintig mindenbe van DÖNTÉSÜK!

Nézzük meg hogy is állnak a dolgok.

Az abszolút csúcsot a kongregáció megválasztott vezetője a jezsuita mindenható a GENERÁLIS vezeti. Ő nála nem lehet feljebb menni ő a fekete pápa. Az egész vatikánnak térdet kell hajtani előtte! Minden jezsuita és nem jezsuita is rettegi még a nevét is kimondani,számukra ő a legfőbb ember a bolygón szava isten szavával egyenlő!!!!

Ez az Ember jelenleg Arturo Sosa Venezuela atyja!

James E. Grummer - Generális asszisztens
Hatásköre:
⦁ Minden Amerikai egyetem felügyelete,
⦁ Minden amerikai jezsuita tartomány felügyelete
⦁ A New York-i tartomány igazgatása (vagyis ő jelenleg New York igazi kormányzója)
⦁ Kapcsolattartás minden rendszerben lévő tanáccsal csoporttal ...CFR,Trilateralis ,Bizottság, Opus Dei....stb


Thomas H. Smolich - Amerikai Jezsuita Konferencia elnöke
Hatásköre:
⦁ Kínai - Muszlim - szovjet stratégia kidolgozása
⦁ kínai - Mexikói stratégia kidolgozása
⦁ California tartomány kormányzása (ő a jelenlegi kaliforniai kormányzó)David S. Ciancimino,
- Ő az első számú jezsuita provinciális az Egyesült Államokban,

Hatásköre:
⦁ Az Amerikai központi jegybank ellenőrzése FED
⦁ Alan Greenspan felettese és tanácsadója
⦁ A Wall Street-i pénzügyi stratégia felügyelete
⦁ Soros György tanácsadója és felettese
⦁ Timothy Dolan érsekkel összefogni az okkult köröket
(Bohém Club, antiszemita egyesületek,szekták-mormon/ scientológia /jehova tanui stb..) és az egész egyházat.
⦁ A harmadik leghatalmasabbként aposztrofálják a bennfentesek!

Joseph M. McShane - A Fordham Egyetem Elnöke ( katonai és oktatási központ)

Hatásköre:
⦁ David S. Ciancimino aszisztense
⦁ Az okkultizmus szakértője és amerikai referense
⦁ Belső forrásból sokan úgy tartják ő Alaister Crowley egyik utódja!Timothy Dolan - New York érseke

Hatásköre:
⦁ Amerikai Máltai Lovagok elnöke
⦁ Kolumbusz Lovagjainak elnöke
⦁ Az Amerikai szabadkőművesek vezetője
⦁ CFR és a Pentagon kapcsolattartója felügyelője
⦁ Ciancimino-val összefogni (Bohém Club, antiszemita egyesületek,szekták-mormon/ scientológia /jehova tanui stb..) és az egész egyházat


Joseph O Hare - A Fordham egyetem nyugalmazott elnöke!

Hatásköre:
⦁ A CFR valódi irányítója
⦁ Henry A. Kissinger tanácsadója
⦁ David Rockefeller tanácsadója
⦁ New York Polgármesterének tanácsadója
⦁ ENSZ kapcsolati tanácsadó és megbízott
⦁ Vannak akik azt állítják hatalma majdnem akkora mint a generálisé!

John J. DeGioa, - a Georgetown Egyetem elnöke

Hatásköre:
⦁ Máltai Lovagrend felügyelete (politikai Lobby)
⦁ A Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) egyik tagja és tanácsadója
⦁ Izrael állam egyik felvigyázója.

Joseph R. Biden - USA alelnök, Vatikáni megbízott jelenlegi is az igazi amerikai elnök
A Jog a történelem és a politika tudomány doktora.
Az ő tanácsadója a Generális illetve Henri Kissinger valamint Joseph O'Hare.
Hatásköre: Jelenleg nem hivatalosan az USA valódi elnöke
Közvetlen végrehajtó beosztottja helyettese: MAD DOG TÁBORNOK
Tagja minden döntéshozó szervezetnek klubnak társaságnak!


https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hiearchiaja-es-szerkezete-12-a-jezsuita-kongregacio-avagy-a-klerus-csucsa/

A Vatikán hierarchiája és szerkezete 11.: A felső kör

 

A pápai kongregációk és tanácsok felett az összefogó kapocs ami nem más mint a pápai tanács a COR UNUM.


Itt egyesül koncentrálódik mindaz ami a klérusi bel és külügyeket érinti. Ezt a már bemutatott svájci Kurt Koch biboros vezeti.

E tanács felett a vatikáni államtitkárság van!

Az államtitkárság fejének lenni egyet jelent a globális vatikáni jezsuita érdekképviselet és diplomácia csúcsával!

Az államtitkárság funkciója a 15. századra vezethető vissza. 1605 óta hívják államtitkárnak az iroda vezetőjét és államtitkárságnak az irodát.

Az I. Szekció feladatai:
⦁ Pápai dokumentumok kiállítása és postázása
⦁ A kúria belső személyzeti politikája
⦁ A pápai követségek irányítása
⦁ Az Apostoli Szék képviselete és tevékenysége nemzetközi intézményekben
⦁ Egyházi központi statisztikai hivatal
⦁ Az államok diplomáciai testületeivel való kapcsolat
⦁ Az Acta Apostolicae Sedis (AAS) kiadása
⦁ A hivatalos hírek nyilvánosságra hozása a Szentszék sajtóirodáján keresztül (Sala Stamoa della Santa Sede)
⦁ Médiafelügyelet: Osservatore Romano, Radio Vatikan, vatikáni televízió
⦁ Koordinációs feladatok

A II. Szekció feladatai:
⦁ Politikai kérdések és diplomáciai kapcsolatok az államok kormányaival
⦁ Konkordátumokkal kapcsolatos ügyek
⦁ Az összehívott dikasztérium tanácskozások vezetése
⦁ A bíborosi kollégium összehívása a Szentszék szervezési és gazdasági ügyeiben

Ezért a vezetője csak olyan ember lehet akit minden oldal ország vezetője elismer és nem mellesleg hatalmas diplomáciai tapasztalattal bír vagyis, a legképzettebb ügynökök egyike.

Pietro Parloin pont ilyen figura!

Ahol a világban válság ütötte fel a fejét legyen az közel kelet távol kelet az egyesült államok dél amerika ,ő mindenhol ott volt mint a vatikán képviselője és tárgyalófelek közötti kommunikációs vezető!

A durva az egészben hogy legtöbbször nem küldték hanem felkérték a munkára! Kínából Izreaelből az Usából ect. mindig a legmagasabb elnöki meghívókat kapta!

30 éve diplomatája és ügynöke a Vatikánnak!

Egyike a leghangosabb atomenergia ellenzőknek és vérmes NATO párti! Ez így együtt furcsán hangozhat de a háború fontos csak atomot ne vessenek be.

A migráció támogatója de vele együtt mértékletességre és az új világrend bevezetésére hívta fel többször is a figyelmet hogy komolyan szabályozni kell a kereteket mert a terrorizmus álcája alatt olyan érdekek húzódhatnak meg ami a felhígult társadalmi normákhoz vezethetnek.

A Mexicói Azték Sasok rendjének tagja
Románia csillagainak rendjének tagja
A német lovagi nagykereszt tulajdonosa!
Az olasz lovagrendek nagykeresztjének tulajdonosa!

Ferenc pápa és jezsuita párti és új világrend párti ember az egyik jelenlegi kommunikációs és külkapcsolati top ember nemcsak a Vatikánban hanem globálisan.

Ő a konklávé és a bíbirosi tanács egyik főtanácsadója és tanácsadója közvetlenül a pápának is!

Na ő az az ember aki előtt senki nem csukhatja be az ajtót ha megjelenik valahol! Minden vallási és országvezető irodájába közvetlen bejárása van

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-11-a-felso-kor-1/

A Szentszék gazdasági ügyeinek prefektúrája
(Praefectura rerum oeconomicarum Sanctae Sedis)

Alapította: 1982 - II. János Pál pápa

⦁ Ez a csoport vagy tanács igazából gazdasági szakemberekből lobbystákból és bankkapcsolatokkal bíró nagyhatalmú nemzetközi pénzügyi stratégákból állnak!
⦁ Lucio Ángel Vallejo Balda - titkár az egyetlen egyházi személy a csoport 8 tagjából!
Vezetője nagy hatalommal bír még világ politikai szinten is bár nem kirakatember!

Feladata:

⦁ információkat gyűjt be, azokról beszámol a Szentatyának és együttműködik a Bíborosi Tanáccsal, amely a Szentszék szervezési és gazdasági problémáit tanulmányozza. A Bizottság tevékenysége a szentszéki intézmények reformjának előkészítését szolgálja.

⦁ A Szent szék és Vatikán állam előirányzatainak és éves mérlegeinek összeállítása és ellenőrzése. Az ingatlanok elidegenítésének és az építési tervek előzetes vizsgálata.

⦁ A pápai ház prefektúrája
⦁ Pápai tudományos akadémia
⦁ Szt. Péter dóm építészeti irodája
⦁ Pápai jótékonysági szolgálat
⦁ A pápa liturgikus tevékenységének hivatala
⦁ Svájci gárda

Ez a belső szervezet mely a komplett vatikáni pénzügyekért és financiális dolgokért felelt a jezsuita vezetés és Ferenc pápa szerint elavult intézmény lett. Ezért újraalapította e társaságot Pápai gazdasági titkárság néven a saját támogatóit tette az tanácsba és az élre,és majd hogy nem teljhatalmat adott pénzügy is és fiskális politikában.

A titkárság emellett kidolgozta pénzügyi igazgatás politikájának új kézikönyvét, mely 2015. január 1-jén lépett hatályba! ( ez így nem tűnhet fontosnak de aki teheti olvassa el mert az)

Régen is és most is egy állandó arc van ebben az intézményben.

Dr. Joseph F.X. Zahra

És hogy ki ez a pénzügyi nagyágyú?
Nemes egyszerűséggel ő az akit csak úgy emlegetnek a legelitebb körökben hogy a legfőbb könyvelő.

A bolygónk legbefolyásosabb gazdasági társaságainak könyvelt az utóbbi 30 évben és a világ legmenőbb könyvelési és gazdasági zárt cégeinek volt a vezetője.

Természetesen ebben nagy hatalmú vezetői klientúrában is vannak papok de az ő szerepük sokkal inkább formális. Olyan spanom vagy tesó a szituáció.....

Jelenleg George Pell Ausztrália legfőbb bíborosa és helyettese a német Reinhardt Marx bíboros végzi a kúria részéről a munkát.

George Pell-ről tudni kell hogy ő az egyik leghatalmasabb bíboros jelenleg a konklávéban! A vatikáni kincstár kulcsainak egyik örzője! Az egyik legdurvább ragadozó pedofil a Vatikán falain belül. Természetesen nem véletlenül kapta meg ezt a posztot és vonult vissza az egy házba.
Ferenc pápával együtt van közös múltjuk nem kevés ezért menekítette ki Ausztráliából.
Pell is egyike volt azoknak a nagy hatalmúaknak akik addig feszítették a fonalat amíg az elpattant és megindultak a perek ellene. Természetesen ahogy annak lennie kell sikerült tompítani a dolgokat és jó sok pénzzel megoldani az ügyet.HA ő kinyitotta volna a száját a vatikáni legfelsőbb klientúra és úgy alapvetően az egész egyház belebukott volna.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-11-a-felso-kor-2/

Vatikáni titkos archívum (Archivio Segreto Vaticano) és
Apostoli könyvtár (Bibliotheca Apostolica Vaticana)


Háttérpozíció..Nagyon nagy hatalommal és befolyással,bár sokan el bagatelizálják fontosságát.
A föld teljes kulturális és vagyoni iratai és vallási iratai mind a vatikáni levéltárban és archivumban vannak!

Kijelenthető hogy a világ összes tudásának a kulcsa a prefektus kezében van. Természetesen nem ő rendelkezik arról hogy ki mikor mit tanulmányozhat odabent ,de van beleszólása a dolgokba.

Jelenlegi perfektus: Jean-Louis Bruguès, Francia (Ratzingeránus) Érsek


A jog és a bölcsészettudomány szakértője! Politikatudományok a szakterülete.

Ő az aki szinte soha nem celebrál misét és nagyon visszavonultan él. Ő az az ember akihez nap mint nap érkeznek a világ minden részéről a vallási felekezetek küldöttei. Legyen szó keleti vagy nyugati vallásokról. Belsős info szerint maga Louis is nagyon ó kapcsolatokat ápol a zsidó és a patriarchális irányzatok vezetőivel.
A fekete nemesi pápai családok évszázados iratai felett őrködni hatalmas kiváltság,hiszen a valódi történelem van azokban a könyvekben és iratokban.

Részei többek között a vatikáni könyvtárnak!
⦁ Heidelbergi Könyvtár (1623)
⦁ Urbino herceg könyvtára (Bibliotheca Urbinates - 1657)
⦁ A svéd királynő könyvtára (Bibliotheca Reginae Christinae - 1690)
⦁ Szír és Egyiptomi kéziratok (Bibliotheca Orientalis Clementina)
⦁ Marchese Alessandro Gregorio Capponi magánkönyvtára (1746)
⦁ Pietro Ottoboni bíboros magánkönyvtára (1748)
⦁ Giuseppe Mezzofanti könyvtára
⦁ A Borghesek családi könyvtára (1891)
⦁ A Barberini családi könyvtár (1902)
⦁ Stefano Borgia bíboros magánkönyvtára (1902)
⦁ Bibliotheca Rossiana (XV. Benedek pápa)
⦁ Chigi ház gyűjteménye (1923)
⦁ Ferrajoli ház gyűjteménye (1926)
⦁ Vatikáni múzeumok
⦁ Vatikáni bank

jelenlegi helyettes: Prof. Sergio Pagano Püspök

Pagano 1997-óta dolgozik ebben a posztjában! Ő tartja karban és rendszerezi az iratokat a levéltárban.

Teológiai és filozófiai tanulmányait Rómában a jezsuita egyetemen folytatta , diplomáját teológia a szakirányon 1978 -ben szerezete. A Milánói S.Carlo Akadémia egyik tanára,mely szintén jezsuita alapítású! Tagja Pápai Tudományos Akadémiának!

Feladata kapcsolattartás:

⦁ Ide tartozik a Scuola Vaticana di Paleografia, Diplomatica e Archivistica
⦁ L´Osservatore Romano
⦁ Vatikáni nyomda
⦁ Vatikáni könyvkiadó (Libreria Editrice Vaticana)
⦁ Vatikáni rádió és Televíziós központ

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-11-a-felso-kor-3/

Vatikáni könyvkiadó (Libreria Editrice Vaticana)


Jelenlegi elnök : Federico Lombardi
szentszéki szóvivő / sajtófőnök

A vatikáni kommunikáció legmagasabb prefektusa,tulajdonképpen az ő jóváhagyása nélkül senki nem mondhat semmit sehol a világon a sajtókban és közmédiumokban a Pápáról vagy a Vatikánról!

Ő a legmagasabb szintű kommunikációs tanácsadó és stratéga a Vatikánban!
Jezsuita szerzetes és tagja a 30-nak,bennfentesek szerint jelölték már generálisnak is!

2006 óta felel a posztjáért Benedek pápa nevezte ki Joaquín Navarro helyére aki szintén jezsuita volt és 22 éven át látta el a szolgálatot!
Jelenleg az 5 legbefolyásosabb Vatikáni vezető között tartják számon és a világ 20 legbefolyásosabb embereinek egyikeként ,teljes betekintése van a Vatikán minden szegletébe illetve bármilyen kormányszerv munkájába!!
⦁ Matematikus és Teológus
⦁ 5 nyelvet beszél
⦁ Sokan muszlim ellenesnek tartják
⦁ Ratzinger tanácsadója volt és jelenleg Ferenc pápa bizalmi embere vagyis ha tisztábban akarok fogalmazni jó barátja és egyik felettese!

Feladata: ⦁ Vatikáni és világkommunikáció ⦁ Vatikáni rádió ⦁ Televíziós központ ⦁ Sajtófelügyelet ⦁ Internet stratégia

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-11-a-felso-kor-4/

Specola Astronomica Vaticana
Vativáni csillagászati hivatal és Obszervatórium

Jelenlegi igazgató: George V. Coyne jezsuita csillagász


Első diplomáját a fő Jezsuita központban szerezte (Fordham University,) Matematika szakon
⦁ Doktorált csillagászatból a Georgetown University-n (jezsuita központ)
⦁ A Nemzeti Tudományos Alapítvány tanára
⦁ Az Arizónai Csillagászati Tanszék Docense!
⦁ Tagja a Nemzetközi Csillagászati uniónak
⦁ Tagja a az amerikai Asztronómiai Társaságnak és az Amerikai Fizika Társaságnak

Hatásköre: Minden földön kívüli univerzális kérdés, kutatás! Tagja a 30-ak jezsuita tanácsának!

Jelenleg ő felel azért hogy mi nyílvános tudományosan és mi nem az, a világ számára! Ő az egyik fő referense minden űrkérdésnek illetve aztrofizikai tudományos kutatás puplikálásának! Vagyis minden amit jelenleg a világ tudományos értelemben tud a világűrről, bolygókról a Holdról, és esetleges idegen életfromákról,hivatalosan az ő tudtával történik!


Ő a föld egyik legnagyobb univerzum tudósa!
A pápai állam csillagvizsgálója, a Vatikáni Obszervatórium, egyike a világ legrégibb asztronómiai kutatóhelyeinek. Központja a Rómától 35 kilométernyire fekvő Castel Gandolfóban, a pápa nyári rezidenciáján található, míg az észlelőmunka az Arizonai Egyetem Steward Obszervatóriumában koncentrálódik.
A Vatikáni Csillagvizsgáló Castel Gondolfó-i könyvtára: több mint 22.000 kötetet tartalmaz, köztük. Megtaláljuk Kopernikusz, Galilei, Kepler, Tycho, Newton, valamint Clavius és Secchi írásait is. A Vatikáni Obszervatórium emellett egyedülálló, 1000 darabból álló meteoritgyűjteménynyel is rendelkezik. 1994-ben nagyszabású vállalkozás vette kezdetét: a Steward Obszervatóriummal közösen, az arizonai Mount Grahamen - megkezdte működését a VATT, a Vatikáni Fejlett Technológiájú Teleszkópja vagyis a L.U.C.I.F.E.R !
A földönkívüli élet lehetőségeit vizsgáló asztrobiológia - és az új tudományággal szorosan összefüggő UFO-kutatás - felé történő nyitásra még XVI. Benedek pápa főcsillagásza, José Gabriel Funes jezsuita atya által adott nyilatkozat utalt először, amellyel a Vatikán hivatalosan is elismerte, hogy a földönkívüli élet utáni kutatás nem jelenti az Istenbe vetett hit tagadását.

"Az emberi gondolkodás nem korlátozhatja Isten hatalmát és szabadságát a teremtésben, ezért elképzelhető, hogy távoli bolygókon is megvalósította magasztos tervét, és akár az embernél fejlettebb idegen lényeket, azaz földönkívüli testvéreket teremtett az univerzumban"


Mostanra már a Vatikán és a csillagászai akik természetesen szinte kivétel nélkül jezsuiták, mind egységesen állnak ki amellett hogy ha van élet máshol is, akkor azokat az entitásokat barátként kell üdvözölni amennyiben meglátogatnak minket.
Természetesen dogmatikusaik és teológusaik is újabb és újabb állásfoglalásokat adnak miszerint el kell kezdeni a Vatikánnak megújulni és ebbe beletartozik a nyitott teoretikus gondolkodás,mely szerint a bibliát újra és újra értelmezni kell különböző nézetek szerint! (vagyis a dogmatikus gondolkodásból nyitni kell az ősi idegen elméletekre és minden felvetésre!)

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-11-a-felso-kor-5/


 

A fent említett kongregációk tanácsok vezetőinek is van egy felettese akit a "kisfőnöknek" is hívnak!

Ő nem más mint ANGELO SODANO bíboros az ember aki megrengette a vatikáni hierarchiát!

A filozófia, teológia és a dogmatikus teológia a szakterülete!
A kánonjog professzora - Pápai Gergely egyetem
A teológia doktora - Pápai Lateráni egyetem
A jelenlegi papi elit klientúra egy részét ő tanította!
95'-től szentszéki diplomata, Chile igazgatásában is részt vett Pinochet diktatura idején! A legmagasabb rangú ügynökök egyike a vatikánban és egyben az ügynökhálózat feje !!!!!!!
5 nyelven beszél
A kabbala egyik szakértője az Ishtar kultusz követője
Ratzinger ellenes oldalon áll!
Konzervatív vonal egyik első embere a falakon belül.
1991 -ben államtitkár volt! CAMERLENGO!
Ő helyette lett anno Ratzinger pápa! Cserébe Ratzinger megtette jobbkezének. Balkezének meg Bertone-t! (képen)
A jelenleg lemondását benyújtó megvádolt Tarcisio Bertone bíboros egyik legnagyobb ellenlábasa volt a Vatikánon belül.
A vatikáni kiszivárogtatások egyik emberének tartják!

A Máltai legfelsőbb rend lovagja.
A Savoy ház tagja!!!!!
Kb. egy tucat ország valamilyen állami kitüntetettje!

Hatalma megkérdőjelezhetetlen! Legalább is még egy darabig.....

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-fent-emlitett-kongregaciok-tanacsok-vezetoinek-is-van-egy-felettese-akit-a-kisfonoknek-is-hivnak-o-nem-mas-mint-angelo-sodano-biboros-az-ember-aki-megrengette-a-vatikani-hierarchiat-a-filozofia-teologia-es-a-dogmatikus-teologia-a-szakterule/

Svájci Gárda - A kegyetlen bohócok avagy a mindentlátó szemek

A Svájci Gárda szervezeti felépítéséről és feladatairól a pápa megbízásából a pápai államtitkár által megfogalmazott szabályzat rendelkezik.
A gárda vezetőjének lenni az egyik legbizalmasabb poszt a Vatikánban!
Bizonyos helyzetekben még a pápát nyíltan is utasíthatja illetve az összes bíborost és vatikáni alkalmazottat.

Mindig minden pillanatban a pápán van a szeme illetve tud mindenről ami a Vatikánban zajlik!


A Gárda 110 főből áll, amelynek összetétele a következő:
.
1 ⦁ ezredesi rangú parancsnok: a parancsnok felelős a Gárda általános irányításáért és kifelé képviseli az alakulatot; a ⦁ tábori lelkész segítségével irányítja az újoncok toborzását;
1 ⦁ alezredesi rangú parancsnokhelyettes (a második alegység vezetője): feladatai között szerepel az újoncok kiképzése;
1 alezredesi rangú lelkész: a tábori lelkész naponta ⦁ szentmisét celebrál a Gárda saját kápolnájában és évente lelkigyakorlatot szervez számukra; munkájához tartozik a kulturális élet megszervezése;
1 ⦁ őrnagy: az őrnagy vezeti a harmadik alegységet, amelybe a gárda 10-15 fős zenekarának tagjai vannak beosztva, valamint ő tartja a kapcsolatot a vatikáni hivatalokkal;
1 ⦁ százados: a százados a német nyelvűekből álló első alegység vezetője és ⦁ logisztikai főnökként minden adminisztratív és logisztikai feladat hozzá tartozik;

Tiszthelyettesek
⦁ 1 ⦁ törzs⦁ őrmester
⦁ 5 ⦁ őrmester
⦁ 10 káplár
⦁ 10 káplár-helyettes

Közlegények
⦁ 79 gárdista
⦁ A gárdisták három alegységbe vannak osztva:
⦁ az első alegység főleg német,
⦁ a második alegység francia anyanyelvűekből áll,
⦁ a harmadik alegységben pedig vegyes anyanyelvűek,
⦁ valamint a gárda zenekarának tagjai szolgálnak. A Svájci Gárda zenekara tagja a svájci fúvósok szövetségének. A zenekar tíz-tizenöt fős, más katonazenekarokhoz hasonlóan fúvósokból és dobosokból áll.

A Gárdába való belépés feltételei:
A svájci gárdisták gyakorló római katolikusok, akiknek gyakran már a felmenőik is a pápát szolgálták, vallásos hovatartozásukkal és magatartásukkal a Szentatyát képviselik.
Alapfeltétel a svájci állampolgárság.
Fontos kritérium az 1,74 métert meghaladó testmagasság.
A pápa biztonságára csak feddhetetlen életű személyek vigyázhatnak.
Rendelkezniük kell minimum hároméves felsőfokú tanulmányokról szóló diplomával, és a jelentkezés időpontjában nem lehetnek idősebbek harmincévesnél (19 évesnél pedig idősebbnek kell lenniük).
A testület tagjai csak férfiak lehetnek, akik két-három fős szobákban laknak.
A nősülés szabályokhoz van kötve.
Fegyverzet:
A gárdisták díszőrségben alabárdot, vagy spontont, illetve hosszú, egyenes kardot hordanak. A zászlót két hatalmas pallost vivő gárdista kíséri. A hagyományos, leginkább díszfegyverek, mellett azonban mai kézi lőfegyvereik is vannak, mint a SIG 225 svájci gyártmányú pisztoly, Koch MP5 géppisztoly és a SIG SG 550 gépkarabély biztonsági használatra.
A Gárda minden évben rendez céllövőversenyt, és a gárdisták rendszeres önvédelmi oktatásban részesülnek.
(A világ legjobban képzett mesterlövészei közé tartoznak.)
Ilyenek például az egyszerű testőrségi taktikák, amelyek nagyon hasonlóak azokhoz a módszerekhez, amiket a világ többi vezetőjének védelmében alkalmaznak.
Az utóbbi idõben a svájci hadsereg tisztjei külön terrorelhárító kiképzést is biztosítanak számukra.
A Svájci Gárda elsődleges feladata a Szentatya személyének, testi épségének és lakóhelyének biztonsága feletti őrködés. Feladataik közé tartozik a Szentatya kísérete utazásai során, Vatikán Városállam bejáratainak felügyelete, illetve a szabályzatnak megfelelően a rendfenntartással kapcsolatos egyéb szolgálatok teljesítése. A tevékenység a gyakorlatban négy területre oszlik: biztonsági szolgálat, díszőrség, rendfenntartás és testőrség.

Ez mindaz amit nyilvánosan tudni lehet a gárda létéről tevékenységéről!

Azonban van egy dolog amit jó ha mindenki tud,mégpedig azt hogy a Vatikáni gárda tagjai a világ legjobban képzett gerillaharcosai és minden létező katonai kiképzést megkapnak amit csak lehetséges!


Izraelben a moszad Képzi ki őket svájci megbízásra!
Ha valaki áttekinti a Gárda történetét észre vehet egy nagyon fontos momentumot,miszerint a Pfyffer von Altishofen név a parancsnokok között folyamatosan előkerül!
Összesen 33 parancsnokból 1506-óta 11 Pfyffer von Altishofen családi névre hallgatott!
Kivétel nélkül mind jezsuiták voltak és a gárda háttérhatalmát mind a mai napig kis létszámú családok határozzák meg!
Második pont: A svájci gárda alapítója jezsuita volt és a valóságban a templomos lovagok hagyatékát őrzik! Szinte kivétel nélkül kizárólag jezsuiták voltak a parancsnokok!
A jelenlegi a 34. parancsnok 2008-óta: Daniel Rudolf Anrig

Daniel Rudolf Anrig (született július 10, 1972)

⦁ A Fibourgi Egyetemen Diplomázott egyházjog a szakterülete!
⦁ 1999-2001-ig az egyetem adjunktusa volt!
⦁ Glarus Kanton Bűnügyi vezetője volt 2002-2006 között
⦁ Liberalista nézetek vall a hadászatról

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-11-a-felso-kor-7/

A Vatikán hierarchiája és szerkezete 10. : A Tanácsok

 

A vatikáni struktúrában a státuszok nagyon fontosak és a vezető bíborosokat támogató és velük dolgozó érsekek és püspökök teamjei adják azt a bázist a tanácsokkal amire épülhet a klérusi elit.

 

Kisebb jelentőségű poszt betölteni egy tanács vezetését mint egy kongregációét! A tanácsok általában valamelyik kongregáció függelékeként vagy előszobájaként működnek. Érdekes módon ugyan úgy vezetnek tanácsokat bíborosok is mint érsekek vagy püspökök! Sőt van olyan érsek akinek a bíborosokét is meghaladó hatásköre van!

Érdemes végigolvasni kiderül miért!

________________________________________________________________________

Világiak Pápai Tanácsa (Pontificium Consilium pro Laicis)

.
Az Apostolicam actuositatem zsinati határozat értelmében hozta létre VI. Pál 1967-ben, hogy a világi hívek apostolkodásának ügye szervezetileg is megjelenjen a Kúriában.
Illetékességi körébe tartozik a katolikus egyesületek és nemzetközi szervezeteik tevékenysége, valamint az ifjúsági pasztoráció, így a II. János Pál által életre hívott ifjúsági világnapok szervezése is.

⦁ Az egyik legellentmondásosabb tanács. Többször is Pápai közbenjárásra volt szükség a liberális nézetek és szokások beemelése miatt az egyházban. A tanácsnak több összetűzése is volt korábban a Vatikáni bankrendszerben!

Mivel a vatikáni tisztségek betöltői általában vagy konzervatívak vagy ultrakonzervatívak voltak igy ez a tanács mely a világi dolgokkal foglalkozott mindig is egy igen érdekes színfoltként volt jelen,ami annyit tesz hogy intrikus támadó néha sértő vagy bomlasztó elemként is megnyílvánult. Sokan mind amai napig úgy tartják hogy ez egy Jezsuita felforgató csoport valójában.

A vezetője e csoportnak már 1995 óta! Ugyanaz. 2007-ig titkárként majd Prefektusként.

Dr. Stanisław Rylko Lengyel Bíboros

⦁ Rylko a (jezsuita) Pápai Gregorian Egyetemen ,szerzett doktorátust a társadalomtudományokban.
⦁ A 90'es években a Szent Péter Bazilika Titkára is volt!
⦁ Tagja Pápai tanácsnak

Feladatköre:

⦁ Laikus egyesületek szorgalmazása és támogatása
⦁ Egyházi és világi feladatok a világi struktúrák az evangélium szellemével való átitatására
⦁ A különböző nemzetiségű laikusok tevékenységének koordinálása
⦁ Nemzetközi laikus egyesületek alapítása
⦁ Szabályzatok jóváhagyása és elismerése
⦁ A "Laikusok ma" folyóirat kiadása
⦁ Információs és dokumentációs szolgálat

Abszolút Luciferánus és az egyiptomi kultúra egyik nagy híve és ismerője. Hatalmas tudása van a világi folyamatokról a szociológia a pszihológia egyik legmagasabb rangú prefektusa a Vatikánnak . A jezsuita vezetés számára ez a csoport mindig is egyfajta szócső volt keresztény pasztorizáció nyíltabbá tételére és reformjaira. A keresztény dogmák lazítása és újraértelmezése az utóbbi 15 évben többször történt meg pro-és -kontra mint elötte 50 év alatt.

Természetesen Rylko a finishben Ferencre szavazott előtte viszont Sandri bíborost támogatta mint a keleti kongregáció fejét.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-1/

Keresztény Egységtörekvés Pápai Tanácsa
(Pontificium Consilium ad unitatem Christianorum fovendam)

Egyike volt a II. Vatikáni Zsinatot előkészítő szervezeteknek, amit XXIII. János azzal a céllal hozott létre 1960-ban, hogy elősegítse a többi keresztény felekezet részvételét a Zsinaton.

A Szentszék "külkapcsolatai" szempontjából stratégiai fontosságú tanács feladata az Unitatis redintegratio zsinati határozatban foglaltak megvalósítása, az ökumenizmus kérdéseinek tanulmányozása, valamint a kapcsolattartás és az együttműködés a nem katolikus egyházakkal és egyházi közösségekkel.
Lényeges, hogy ide kapcsolódik egy szervezetileg önálló bizottság, amely a zsidósággal fenntartott vallási kapcsolatokért felelős.

Jelenlegi prefektus 2010 óta,: Dr. Kurt Koch svájci Bíboros

⦁ Kurt Koch jelenleg a Pápai Tanácsának is a prefektusa ami egyben a Belügyminiszter tisztség is!

⦁ Ő a hierarchia 3 embere a Vatikánban a Pápa és a Camerlengo után!

⦁ A Teológia doktora

 

Feladata:
⦁ Kezdeményezések az ökumenikus szektorban

⦁ A II. Vatikányi Zsinat határozatainak átültetése a gyakorlatba

⦁ Folyóiratok kiadása: "Dokumentationsdienst" - "Service d´ ìnformation" - "Information Service"

⦁ A rendelet értelmében Unitatis Redintegratio , hogy a Tanács a elősegítése a párbeszédet és az együttműködés t más egyházak és keresztény világ között.

________________________________________________________________________

A Koch dinasztia alapvetően egy okkultista család. Soraikban mind a mai napig erősen jelen van a keleti misztérium.

Kurt bíborosról 3 dolgot érdemes tudni. Természetesen kőkemény elsővonalas luciferánus és a Colonna család embere. A keleti patriarchák nagy ismerője és barátja. Példaképe szent Ágoston. A vatikánban hatalmas tisztelet övezi hatalma nagyon szilárd. Homoszexuális.
Egyes állítások szerint ő is egyike a vatikánon belül az áldozati kultuszokat tápláló körnek. Tagja a Bohém erdőnek is bár ezt szerintem soha nem fogják megerősíteni.


Egy szó mint 100 ez az ember az a fajta pap aki abszolút nem egy emberbarát!

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-2/

Tömegkommunikáció Pápai Tanácsa
(Pontificium Consilium de Communicationibus Socialibus)


A XII. Piusz óta fokozatosan kialakuló hivatal illetékessége eredetileg a filmművészetre, majd a rádióra és a televízióra terjedt ki, mára viszont a sajtó minden ágát magában foglalja. Célja ezen területeken a keresztény szellemiség képviselete, a médiában dolgozó világi hívők támogatása és képzése.

E tanács feje tagja a Katolikus nevelés kongregációjának is!
A már sokat emlegetett kommunikáció és média fontossága nagy erővel összpontosul ebben a tanácsban! A tanács vezetője komoly hatalommal bír a világsajtó felett illetve a vatikáni kommunikáció fő stratégáinak egyike.

A neve Claudio Maria Celli érsek.

Hozzáértők szerint szintén a 30-ak tagja,vagyis hiába nem számít ismert vatikáni arcnak a háttérben a hatalma megkérdőjelezhetetlen!

Szintén jezsuita bár ezt semmilyen módon nem tudom megerősíteni és a kapott értesüléseim szerint nem az viszont a felettesei mind azok.

Minden esetre Ferenc pápa nagy támogatója volt és a jelenlegi médiamegjelenéseket és kommunikációs stratégiákat figyelembe véve Federico Lombardi Jezsuita bíboros egyik jobb kezeként szemmel látható az uj világrendi irányultsága.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-3/

Vallásközi Párbeszéd Pápai Tanácsa
(Pontificium Consilium pro Dialogo inter Religiones)

A VI. Pál által létrehozott dikasztérium kapcsolatot tart mindazokkal, akik valamilyen nem keresztény valláshoz tartoznak (kivéve a zsidóságot). A Nostra aetate zsinati nyilatkozat szellemében törekszik a többi vallással közös emberi és vallási értékek előmozdítására.
Kiemelkedő szerepe van a Szentszék és az iszlám országok kapcsolatában.

Idáig a bíboros kongregáció vezetők között már bemutattunk 3 igazi kémet ügynököt akik nagy múltra tekintenek vissza a kapcsolat és hálózatépítésben.

Nos aki most jön az a vatikáni jezsuita háló egyik feje a papi klérusban.

A párbeszéd egyike azon tanácsoknak melyeknek nagy szerepe van a vatikáni jezsuita stratégiában.
Emiatt vezetése is nagyon kiváltságos és bizalmi poszt.
Hatalmi ereje nincsen sok viszont a külkapcsolati tőke kézbentartása miatt komoly támogatást és véleményformálást és nem utolsó sorban információs erőket tud mozgósítani.

Jelenlegi vezető: Dr.Jean-Louis Tauran Bíboros (Camerlengo)

A jezsuita Pápai Gergely Egyetemen Rómában , licentiates fokozatot ért el filozófia és a teológia szakon. Aztán doktorált a Katolikus (Jezsuita)Egyetemen Toulouse-ban, Szakterülete kánonjog. Az egyik legnagyobb szaktekintély e területen a vatikán falain belül!

1975 óta szolgálja a vatikáni diplomáciát, 1990 óta dolgozott az államtitkárságon. 2007 óta a Vallásközi Párbeszéd Pápai Tanácsának elnöke.

A Vatikáni körökben nagy tisztelet övezi!

2003-2007-ig ő vezette és felügyelte a vatikáni könyvtárat!

Vannak akik az 5 legbefolyásosabb vatikáni háttéremberek közt tartották számon már a 2000-es években is,de ez 2014 végén tényleg be is bizonyosodott,hiszen Ferenc pápa Camerlengová tette!!!!

A Neptun kultusz követője !
(kérem az olvasót nézze meg melyik család fenhatósága alá tartozik a kultusz és akkor megláthatja hogy kinek is az embere melyik nemesi családé)

A kinevezést életpálya díjként kell felfogni az ő esetében hiszen hajlott kora miatt már biztos hogy nem sokáig tudja majd ellátni feladatait.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-4/

Igazságosság és Béke Pápai Tanácsa
(Pontificium Consilium de Iustitia et Pace)

A Gaudium et spes zsinati rendelkezés nyomán
VI. Pál 1967-ben hozta létre az egyház társadalmi tanításának intézményes képviselete végett.

Feladata a társadalmi és a nemzetközi igazságosság, valamint a béke és az emberi jogok kérdéseinek vizsgálata, a vonatkozó egyházi tanítás kifejtése.

Fontos szerepet játszik a Szentszék és a nemzetközi szervezetek kapcsolataiban.
1968 óta szervezi a béke világnapját, amikoris a pápa külön üzenetben fejti ki gondolatait a béke aktuális kérdéseiről.

Nem számít jelentős posztnak. A háttérben viszont komoly ideológiai kapocsként működik! Befolyással nem bír a világi dolgokra adminisztratv utazó munka.. Általában béke konferenciákat szerveznek és a világbékével kapcsolatos adminisztratív munkákat viszik.
A világbékét itt az új világrenden tessék érteni!

Jelenlegi Prefektus:
Peter Kodwo Appiah Turkson
Ghánai sátánista Bíboros

1997-től ő volt a Ghánai Katolikus Püspöki Konferencia elnöke és a Ghánai Katolikus Egyetem kancellárja 2003 után. II. János Pál pápa Turksont (elsőként Ghána polgárai közül) 2003. október 21-én nevezte ki bíborossá.

Bíborosi minőségében vett részt a 2005-ös pápaválasztó konklávén.

XVI. Benedek pápa 2009. október 24-én nevezte ki a Igazság és Béke Pápai Tanácsának elnökévé.

A Római Kúria tagjaként Turkson még 6 másik, az egyház életében fontos szerepet játszó római testület tagja.

2010. október 10-e óta tagja a Hittani Kongregációnak.

A 2013-as pápaválasztás során a világsajtó a legesélyesebb pápajelöltek között említette.

Ismertető jele hogy a legtöbbször talán ő visel magán fejjel lefele fordított keresztet a vatikánban!

Első vonalas sátánista.

Mivel van néhány bíboros így ő is a kötelező fekák egyike a konklávéban. Ténylegesen hatalma igazából gyér inkább egyfajta kuturális kommunikációs utazós szervezős reklámfigura,viszont arra kiváló!https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-5/

Törvényértelmező Tanács
(Pontificium Consilium de Legum Textibus)

Az új Egyházi Törvénykönyv kiadását követően 1984-ben létesítette II. János Pál pápa. Illetékessége kiterjed a latin és a keleti kódex normáin túl az összes egyetemes törvény szövegének értelmezésére. Emellett előzetes normakontrollt gyakorol a többi dikasztérium jogszabályai, illetve a részleges törvények és általános határozatok tekintetében, hogy azok ne legyenek ellentétesek a magasabb szintű és az egyetemes jogszabályokkal.

A tanács és azon belül az elnök hatalma nagy! Tulajdonképpen jogalkotási tanács!

Jelenlegi elnök 2007 óta:
Prof.Dr. Francesco Coccopalmerio Bíboros

⦁ A jezsuita Pápai Gergely Egyetemen Doktorált kánonjogból és diplomázott erkölcsteológiából!

1981-től a Pápai Gergely egyetem kánonjogi professora! - Tagja Hittani kongregációnak is.

A kánonjog és jog egyik legnagyobb tudora a vatikánban. Sok új generációs papnak érseknek már ő volt a tanára mentora illetve az ő előirányzott kánonjogi tételeit is tanítja és tanítják már most is éltében a legmagasabb színtü képzéseken minden egyetemen.

Ő az egyike azoknak akik a vatikáni új világrendi kánonjogi tételeket írják! Jelenleg!!

A csóka akkora ász a saját terepén hogy a klérusban mind végig tudva levő volt, hogy amikor a konklávé összeült választani akkor a klérus egészén belül a konzervatív racionalista vonal az olaszok között őt támogatta első helyen!! De mivel el volt döntve hogy nem lehet olasz pápa csak is dél amerikai így nem választhattak csak is Argentínt vagy Brazilt!

CSAK EMIATT NEM Ő MOST A PÁPA!!!!

Az összes ősi olasz pápai család egyik legfőbb embere.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-6/

Pápai Családtanács (Pontificium Consilium pro Familia)

Az 1981-ben megalapított hivatal a családpasztoráció vatikáni letéteményese. Tanulmányozza a családokat érintő különböző kihívásokat és jelenségeket, képviseli az élet védelmére, a házasságra és a családra, valamint a bioetikai kérdésekre vonatkozó egyházi tanítást és álláspontot.

XVI. Benedek pápa 2012. június 26-án nevezte ki a jelenleg is székfoglaló prfektust. Ez a tanács nem számít nagy befolyásúnak se bizalmi posztnak. Ennek megfelelően egy abszolult liberalista gondolkodású embert nevezett ki. A lajikusok tanácsában is tag és az egyház reformációjának a híve. Mivel család tervező szakember igya jelenlegi családmodellek kialakításához illetve a fiatalok világképnek a megítélésben kulcsszerepe van.

Jelenlegi vezető: Vincenzo Paglia, Érsek

A jezsuita Pápai Lateráni Egyetemenen szerezte fokozatait,teológiából és filozófiából!

Ő az egyik alapítója a Sant'Egidio Közösségnek mely leginkább a laikusok mozgalmának nevezhető a Vatikánon belül! 2000-ben II. János Pál nevezte ki püspökké.

Feladata: Családi pasztoráció ,utazó kumunikációs és családtervezési szakember. Kapcsolattartás más nemzetek vezetőivel elnökökkel oktatási és nevelési szakemberekkel. Konferenciák szervezése világszerte!

⦁ Családteológia
⦁ Családkatekézis
⦁ Család- és házassági lelkiség
⦁ A családi-és gyermekjogok elősegítése és védelme

A Chigi család egyik embere!

Sokan zsidó ellenesnek tartják és nagytőke pártinak.
A melegjogok egyik legfőbb támogatója a kléruson belül.
Jó kapcsolat fűzi a nagy kazár zsidó banki családokhoz,bár vannak akik ezt csak ultraliberális nézeteinek tudják be.

A Vatikán falain belül ő se az a faarcú vaskalapos tróger sokkal inkább vidám humoros embernek szeretik és ismerik.

Lehet hogy ő az udvari bolond (csak vicc) de minden esetre érdekes figura a hatalom felső részében.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-7/

Betegek pasztorációjának tanácsa
(Pontificium Consilium pro Valetudinis Administris)

és Vándorlók és Útonlevők Pápai Tanácsa
(Pontificium Consilium de Spirituali Migrantium atque Itinerantium Cura)

 

Ez két külön tanács két külön vezető alatt viszont gyökerében ugyan oda vezetnek a hálózat legtetején,a nemzetigazgatásba a hírszerző és ügynökhálózatba!

A pasztorációs tanács vezetése elég jelentős poszt a maga nemében. Legfőképpen információs hatalommal bír a világ egészségügyeivel kapcsolatban. A Vatikáni egészségügyi politikai kérdésekben dönt.
_______________________________________________________________________

Jelenlegi Prefektus 2009-óta :
Zygmunt Zimowski
Lengyel Érsek


Tanult a Lublini egyetemen Dogmatika teológiát

Doktorált a (jezsuita) Leopold - Franzens Egyetemen Innsbruck-ban Dogmatikus teológiából!
5 nyelvet beszél
A szentek kongregációjának tagja
Elnöke a pápai egészségügyi tanácsnak!

Feladata: Kapcsolattartás és elemzés a különböző egészségügyekben tevékenykedő katolikus csoportokkal és szervezetekkel,Pl Máltai szeretet szolgálat vagy Vöröskereszt!

Totálisan luciferánus az Ishtar kultusz követője (képen kék ruhában a hold istennővel a ruháján)
_______________________________________________________________________

Az utazó tanács élére természetesen olyan ember kellett aki nagy múltra tekint vissza az ügynöki vonalon.

⦁ Különösebb hatalommal nem járó poszt. Alapvetően kapcsolattartó utazásokkal teli szerep! Nagy hangsúlyt fektet a helyi kisebbségek térítésére.

Összekötő és kommunikátorként az információáramlást biztosítja a Vatikán és az olyan országok között mint amilyenek Magyarország is.

A roma stratégia kiemelt project volt az 1980-2000-ig terjedő időszakban mára azonban egyértelműen a migrációs folyamatok háttérmunkásaiként tevékenykednek.
________________________________________________________________________

Jelenleg tanács vezetője: Antonio Maria Vegliò Bíboros (vatikáni diplomata)

⦁ Nagyon jó kapcsolati rendszereket ápol a közel kelettel, Libanon szíria kuvait irak, illetve afrikai országok képviselőivel, mint,Guinea Senegal Mali. Gyakorlatilag egy közel-keleti vatikáni megbízott és ügynök. A Gateani család egyik emberének tartják de a Borromeo dinasztiához is nagyon közel állhat. Egész életében a közel keleten szolgált mint kém. Azokban az időkben mikor forró volt a talaj,olyan helyken mint, Kuwait-Libanon-Észak afrika- és hasonló területek ő mindig valahogy ott volt a háttérben. Emiatt természetesen mikor a szolgálati idő lejárt meg is kapta a békés "nyuggeréletet" és a hatalmat.
Szektorai: Úton levők
⦁ Menekültek és országon belül üldözöttek
⦁ Külföldön tanulók
⦁ Turisták, zarándokok, zarándokhelyek
⦁ Tengerészek Civil légiközlekedés
⦁ Nomádok: sintik és romák Cirkuszosok és látványosok
⦁ Utcai apostolátus

https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-10-a-tanacsok-8/