1984. március 30., péntek

Medjugorjei üzenetek 1984. március

1984. március. 1.
„Drága gyermekek! Ezt az egyházközséget különleges módon kiválasztottam, és vezetni szeretném. Szeretettel őrködöm felette, s azt szeretném, hogy mindannyian az enyémek legyenek. Köszönöm, hogy ezen az estén elfogadtátok meghívásomat. Azt szeretném, ha egyre többen lennétek mindig velem és Fiammal. Minden csütörtökön külön üzenetet adok nektek.”
1984. március 8.
„Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra! Drága gyermekek, ti, akik ebben az egyházközségben vagytok, térjetek meg! Ez a második kívánságom. Így térhetnek meg majd azok is, akik idejönnek.”
1984. március 15.
„Ma este is, drága gyermekek, különösen hálás vagyok azért, hogy itt vagytok. Szüntelenül imádjátok a Legszentebb Oltáriszentséget. Mindig jelen vagyok, amikor a hívek imádják az Oltáriszentséget. Ilyenkor különleges kegyelmeket kapnak.”
1984. március 22.
„Drága gyermekek! Ma este különösen arra hívlak benneteket, hogy a Nagyböjtben tiszteljétek Fiam sebeit, amelyeket ennek az egyházközségnek a bűneiért kapott. Csatlakozzatok az egyházközségért mondott imáimhoz, hogy szenvedései elviselhetőbbek legyenek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra! Továbbra is gyertek minél többen.”
1984. március 29.
„Drága gyermekek! Ma este különösen arra szeretnélek hívni benneteket, hogy kitartóan álljatok helyt a megpróbáltatásokban. Gondoljatok arra, hogy bűneitek miatt ma is mennyire szenved a Mindenható. Ezért, ha szenvedtek, ajánljátok fel Istennek áldozatul. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”