2019. december 4., szerda

Hamispróféta bizottsága újabb apáca rendet pusztított el


Az olasz Porto Viro hat szegény klarissza apácája elutasította a vatikáni bizottság tagot, ezért elűzték őket a kolostorból - írja a LaNuovaBq.it.

A kolostort Maria Giuliana Ravagnan apáca vezette 23 éven keresztül, egészen 2017-ig. Az 1980-as évek óta azért harcol, hogy fennmaradjon a rend. A Vatikán is támogatta.

Ferenc pápa kinevezésével azonban változás jött. 2016 szeptemberében Chioggia püspöke, Andriano Tessarollo egy apostoli látogatás során meglátogatta őket, a végén pedig azt mondta, hogy minden rendben van.

Ám több hónappal később egy rendeletet kapott, ami azzal vádolta, hogy "hatóságként bíráskodik". A kolostort egy bizottság tag alá tették, aki Ivana Assolini apáca volt. Ő függesztette fel a vezetőt 2017 augusztusában, enyhített a szabályokon; kevesebb lett az ima, viszont minden levelet elolvasott és ellenőrzött.

Segítséget kértek Ferenc pápától és a Vallás Kongregáció prefektusától, João Braz de Aviz bíborostól, ám nem kaptak választ. Ferenc pápa soha sem hívta fel őket.

2017 decemberében a Vatikán megerősítette Giuliana felfüggesztését, azzal vádolta a kolostort, hogy "túl sok" kép és szobor volt a szentekről, főleg Szent Mihályról.

A bizottság tag azzal vádolta az apácák vezetőjét, hogy "őrült", megpróbálta egy idegbetegek házába küldeni. Giulianát kirúgták a kolostorából, 2018 februárjában pedig felmentették fogadalma alól. Öt apáca követte, így heten maradtak, közülük azóta hárman meghaltak.

Giuliana csoportja jelenleg egy privát házban élnek szegény klarisszákként.

A 2018 februárjában készült lenti videón látszik, hogy a hat apáca elhagyja a kolostort csomagok nélkül, laikus öltözetben. Egy mentőautó viszi őket a privát házhoz.

https://gloria.tv/post/xPvq8dz8dVaw6wBfripkoe68D

Schönborn kihasználja Szűz Máriát egy meleg műsorhoz, három nappal később tüdőembóliát kapott


Schönborn bíboros nyitotta meg november 30-án az istenkáromló homoszex műsort a bécsi székesegyházban, és szégyenteljesen egy "csodának" nevezte azt.

Bevallotta, hogy "mélyen érintette, remélem, mást is mélyen érinteni fog".

A "csoda" egy homoszexuális tündérmese volt, melyet Chris Lohner női osztrák oligarcha újságíró prezentált.

Schönborn/Lohner szerint alapján két meztelen férfit kötöztek egy fához 1256-ban Montevergine településén és hagyták, hogy meghaljanak, mert homoszexuális paráználkodást követtek el.

De a "Szűzanya" napfénnyel melegítette őket és csodával határos módon kiszabadította őket. Az embereket ez "meghatotta" és elfogadták a homoszexuálisokat.

Ez a tündérmese nem keresztény, hanem Kübelé istennő szektájából származik, ahol a pogány papok Kübelének ajánlottak fel saját férfiasságukat.

Az apát többször ellenezte, hogy kihasználják a kegyhelyet a homoszexuális propagandához.

A homoszex műsor után három nappal Schönborn december 3-án kórházba került, ezért minden időpontját le kellett mondani egészen karácsonyig. Állítólag tüdőembóliától szenved. Márciusban prosztatarák miatt kezelték.


https://gloria.tv/post/hbQsXjRRyKBn3yjnBGLPE6rWu

A német politikus bejelentette, hogy templomban fogják "megáldani" a közelgő pszeudo-házasságát


Az 50 éves Thorsten Rollmann politikus október 29-én meleg pszeudo házasságot kötött.

A Bajor Keresztényszociális Unió tagja, ami elvileg egy "kereszténydemokrata és konzervatív" párt.

Rollman elmondta a Main-Echo.de lapnak, hogy a pszeudo-házasság "nagy ünneplését" jövő évben fogják tartani, és "templomi áldás is lesz".

Az egyébként képzett banktisztviselő Rollman énekel a templomi kórusban, tanít és szentáldozást is oszt. Saját értelmezése szerint az "időseknek" van problémája a homoszexualitással, mert azt "bűnnek gondolták".

Miután bejelentette homoszexualitását, beadta lemondását oktatóként és szentáldozás lelkészként, hogy ne legyen megosztott a plébánia.

Azonban Wenigumstadt pásztora támogatta, és megkérte Rollmannt, hogy tájékoztassa őt, ha ellenállásba ütközik. Egy nő, aki nem akart Rollmantól szentáldozásban részesülni, a diakónus által lett meggyőzve.

Rollmann nem sértődik meg azon, hogy az egyház "csak (illegális) áldást" ad és semmilyen esküvői szertartást:

"Számomra az áldás nem más, mint egy esküvői szertartás. Annyi a különbség, hogy nem teszik kezünkre a plébános stóláját."

https://gloria.tv/post/QQDswFfDpSFV4Z6mbze7yoZ2H