2010. október 20., szerda

2010.10.19.

2010. október 19. Kedd
Túlzásba vittem a tanulást és ezért nagyon elhanyagoltam az Égieket. Jézus: Drága gyermekem! Örülök, hogy újból velem akarsz beszélgetni. Vágyva vágyakoztam, hogy újból beszélgessünk. El sem tudod képzelni, gyermekem, mennyire vágyakozom szereteted és szavaid után. Gyermekem, mivel elhanyagoltál minket, és nem hallgattál rám, engedtél a gonosznak, hogy megakadályozza a mi benső beszélgetéseinket. Igen gyermekem, túlzásba estél a tanulás által, és megfeledkeztél a legfontosabbról, vagyis rólam és a Szűzanyáról. Ne hanyagolj el minket! Mert a végén annyira el fogsz hanyagolni bennünket, hogy beszélgetni sem akarsz velünk. Gyermekem, én megértem, hogy jó tanuló akarsz lenni, de ne ilyen áron. Mi bármiben segítünk neked, ezért hagyatkozz ránk és bízz bennünk. Ne felejtsd el, én bármit megtehetek! Az időt is úgy tudom alakítani, hogy az neked jó legyen. Gyermekem ne a tanulás által akarj példát mutatni, hanem a vallásgyakorlásod, a szereteted és cselekedeteid által tegyél tanúságot rólam mások előtt. Ne engedj a túlzásnak, mindent mértékkel kell tenni! Erre a példa testvéred. Annyira túlzásba vitte a munkát, hogy teljesen eltávolodott tőlem! Tanulj ebből a példából! Gyermekem, azt tanácsolom neked, hogy elsőként velünk beszélgess, utána jöhet a tanulás. Álmomban bementem egy olyan házba, mely tele volt szerencsejátékkal és romlott életű nőkkel. Nem akartak elengedni onnan, de a végén sikerült kimenekülnöm a kezükből. Sétáltam, majd betértem egy templomba és részt vettem a szentmisén és kértem az Úr bocsánatát. Jézus: Ezzel az álommal azt mutattam neked, hogy a gonosz mindenféle eszközt bevet, hogy téged elvegyen tőlem. A templomba menekültél hozzám. Ez így volt helyes. Gyermekem, értsd meg, csak nálam találhatod meg a boldogságot és lelked békéjét! Ne hanyagolj el engem! Mert, ha igen, boldoggá teszed a sátánt, engem pedig mélyen megbántasz.
A gonoszról és elesésemről beszélgettünk. Szűzanya: Drága gyermekem! Nagyon sok mindent kell alakítanunk a te lelkeden. Szentfiam megengedte a gonosznak, hogy kísérthessen téged. Mivel nem kérted segítségünket, elbuktál. Gyermekem, sok próbatétel elé állítunk téged, hogy úgy cselekszel-e, ahogy mi megmondtuk neked. Ne bánkódj! Mert Szentfiam újból felemelt téged irgalmával és jóságával. Törekedj az engedelmességre és a benső sugallatokra! Ha kísértést érzel, hívj engem, vagy imádkozd el a Szent Mihály imát! Küzdj gyermekem és akarj!
Azon gondoltam, hogyan éljek. Mennyei Atya: Drága gyermekem, a szeretet törvényei szerint élj!
Megkérdeztem Jézust, mi történik azokkal az emberekkel Nagy Figyelmeztetéskor, akik ott hagyták a katolikus vallást? Jézus: Drága gyermekem, bár ti nem tudhatjátok, de az ilyen lelkekért is engeszteltek! Ezért megkapják a kegyelmet és a világosság fényét, hogy rádöbbenjenek, hogy csakis a katolikus egyházban tudnak üdvözülni. Ezáltal visszatérnek Hozzám! Imádkozzatok, mert a gonosz mindent megtesz, hogy elvegye tőlem az emberek lelkét!
Szűzanya: Drága gyermekeim! Kérjétek tőlem a segítséget és kegyelmet, hogy rá tudjatok hagyatkozni Szentfiamra! Gyakoroljátok a szeretetet és a bizalmat irántunk. Az aggodalmat, kételyt, félelmet ne engedjétek be a szívetekbe! Zárjátok ki a szívetekből! Törekedjetek és imádkozzatok! Egész életetekben meg kell tanulnotok a ráhagyatkozást. Számotokra egyáltalán nem könnyű. De a böjtölés, lemondás is segít ebben. Minél jobban kiüresítitek magatokat, annál jobban ránk tudtok hagyatkozni!
A böjtölésről. Szűzanya: Drága gyermekem, Szentfiamnak teljesen mindegy hogyan és minként böjtölsz. A böjt önmagad elleni küzdelem, ezért saját akaratodon múlik minden.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101019