SZERELMES LEVÉL ANYÁDTÓL

Drága Ifjúságomnak

Ő Mária – Istenek Anyja és a tiéd, aki szeretne ma írni neked. Szeretnék igazat mondani neked, és reményt adni. Tudnod kell, hogy Isten létezik. Egy igaz Isten, Atya, Fiú és Szentlélek.

Mindig is volt és lesz is. Még akkor is, ha úgy érzi, hogy elhagyott és elfelejtett, ez nem így van. Soha nem felejtett el téged. Egyszülött Fiát, Jézust több mint 2000 évvel ezelőtt küldte a földre – és Jézus együtt élt az emberiséggel, és megmutatta nekünk, hogyan kell élni.

Mielőtt Jézus meghalt értetek és értem, Önmaga ajándékát hagyta ránk az utolsó vacsorán, amely az első szentmise volt. Igen, gyermekeim, Jézus elindította a katolikus egyházat. Az Ajándék, amit ránk hagyott, Ő maga volt – az áldott Eucharisztia, amely az Ő igazi teste és vére, lelke és istensége. Isten mindig is azt akarta, hogy ne csak közöttetek legyen, hanem hogy bennetek éljen. És amikor Jézus meghalt, a Szeretet Lelke tőle és az Atyjától adatott nektek.

Hatalmas kegyelmi ajándékokat hagyott rátok, amelyeket szentségeknek neveztek: a keresztséget, amely elmossa a szüleitek, Ádám és Éva által elkövetett első bűnt, és Isten gyermekévé tesz.

A bérmálás szentsége, amely Isten katonájává tesz, és betölt az Ő Szent Szellemével:

Önmagát adta neked a gyónás szentségében, hogy megbocsássa és lemossa múltbeli mulasztásaidat – az Ő parancsolatai ellen elkövetett mulasztásaidat. Parancsok, amelyek minden lélekben mélyen vannak vésve. A kudarcok bűnök Gyermekeim.

Jézus, a gyónás szentségében valóban ott van, és a földön egyetlen ember sem teheti meg azt, amit Isten tesz a gyóntatásban – megbocsát neked. Tisztára mos. Haza üdvözöl önmagához – és a múltad el van felejtve és megbocsátva – már nem létezik.

Akkor készen állsz arra, hogy magát Istent fogadd a szentáldozás szentségében, ahol Ő csak akkor elégedett meg, ha mindketten egyek vagytok. Gyere hozzá minden nap. Valld be… hetente. Látogassa meg Őt, amilyen gyakran csak tudja, a Szeretet börtönében – a Tabernákulumban. Minden katolikus egyházban ő vár rád, egyedül – hogy egyedül legyél Vele –, ahol semmi más nem számít számodra… csak Ő. A Teremtő és a teremtett.

Én vagyok az igazi Édesanyád a mennyben. Az Istenember Anyja – Jézus. Neked adott Engem, és én úgy szeretlek, ahogy Isten szeret.

Tanuld meg minden nap imádkozni a Rózsafüzérem. Isteni békét hoz neked, felemel, és Isten Szívébe vonz rajtam keresztül. Rózsafüzérem által azzá leszel, aminek Isten teremtett – egy nagy szent –, aki legyőzte a világot, az ördögöt és önmagadat. Soha többé nem akarod majd teljesíteni az akaratodat.

Add át magad teljesen Nekem. Ne félj – és én felkészítelek egy boldog életre Istenemmel és a tieddel.

Kezdje azzal, hogy felveszi a Csatapáncélomat – a kis barna skapuláromat – mert ez egy igazi csata, és a sátán létezik – a pokol valóságos, és örökre oda akar vinni. A barna skapulárom egy erőteljes szentség, amely megvéd életed során – és ha meghalsz rajta, nem szenvedsz a pokol lángjaitól.

Gyermekeim, Fájdalmas és Szeplőtelen Szívem gyermekeim – hányan nem töltik az örökkévalóságot a mennyben bűnös döntéseik miatt? Imádkozz rózsafüzérem és élj!

És most a jövődről szeretnék beszélni – igen, csodálatos jövő áll előtted. A világ, ahogy ismered, elhalványul. A csillogás, ami az interneten csábít, nem valódi – ez egy kísértés, amely elvezet Istentől, és egy olyan zavaró tényező, amely értékes időt veszít el –, ahol életed minden pillanatát számon kell tartani.

Tudnotok kell, hogy Isten mindannyiótokat egy olyan cél érdekében teremtett a földön, amely az Ön ösvénye lesz a Vele való örökkévaló boldogság életéhez mindörökké.

Férfinak és nőnek teremtett téged. Az Ő Dicsőségére.

Arra kér, hogy nyisd meg Neki a szívedet, és add át magad Neki, Ő pedig elveszi az életedet, és csinál belőle valami szépet, amit az örökkévalóságtól fogva eltervez neked. Csodálatos jövő vár rád. Olvasson róla a Jelenések könyvében, amelyet szeretettanítványának, Jánosnak diktált.

Valódi. Lesz egy új Ég és Föld, mert a régi Ég és Föld elmúltak – a szeretet, béke és öröm új korszaka – ahol Isten veled fog járni, és én, a te Anyád veled fogok lakni.

Légy bátor Ifjúságom, és imádkozz az angyalaidhoz, mert valódiak. Vedd fel a Szeretetgyöngyeimet és imádkozz értük nyitott szívvel, mert arra vagytok elhívva, hogy nagy szentek legyetek – arra vagytok elhívva, hogy Istenhez emeljétek elméteket és szíveteket, ahol igazi otthonotok van, és ahol a boldogság és az örök szeretet vár rátok.

Csak egy rövid idő, és életedben megígérem, hogy Isteni Fiam leszáll a mennyből. Segíts nekem összetörni a Sátánt, és készítsd fel lelkedet, hogy fogadd Őt. Egy napon a jövődben visszanézel, és megérted, hogy minden, amit most szenvedsz, megérte. Isten mindig veled van. Hívd Őt nyitott szívvel, és Ő megmutatja neked a hozzá vezető utat.

Szeretlek és mindig melletted maradok. Arra hívlak benneteket, hogy vonuljatok vissza Fájdalmas és Szeplőtelen Szívembe, amely vágyik rátok – és ott fogjátok élni a mennyországotokat a Földön.

Szerető Anyád Mária + xxx


ÜZENET A FÜLÖP-SZEKEK MISZTIKÁNAK

A Szűzanya Ifjúságának üzenetét közzé kell tenni, hogy a világ minden gyermekét meghívhasd. A sok új játék és ezeknek az alkalmazásoknak köszönhetően az elméjük másra összpontosít. Meg kell tanulniuk, hogyan kell szüntelenül imádkozni, és imádkozniuk kell a rózsafüzért, hogy mindig Isten közelében legyenek. Tegye közzé bárhol, ahol felteheti, hogy a gyerekek megtanuljanak imádkozni. Emlékszel a „Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek” című dalra? – „Isten népe vagyunk”

A világ ifjúságának meg kell tanulnia imádkozni a Szent Rózsafüzért.

1 éves kortól származik a bölcsesség Istentől. Hallaniuk kell a Szent Rózsafüzért, hogy elsajátíthassák a bölcsességet, amikor imádkoznak. Aztán a kisgyerekek tovább, hogy megtanulják a rózsafüzért. Jézus elé kerülni a Szent Rózsafüzér által.

Oszd meg ezt minden elérhető online médiaplatformon. Mivel a világ fiataljait annyira leköti a közösségi média, különösen és a Facebook nagy része.

Az ifjúságnak tudnia kell a Szent Rózsafüzérről; és általában, hogy ismerjék az imaéletet, ismerjék Isten Szent Anyját, aki elvezeti őket Jézushoz. ez Mary mamától van

Jézus felkéri a Világ Ifjait, hogy tudjanak erről a Szerető Anyáról.

Ámen