2022. július 25., hétfő

Megváltó ölelés

 

Nehéz manapság felemelő hírekbe botlani az Interneten, még akkor is, ha tudatosan ezeket keressük, így sokszor egyszerűbb úgy ahogy van kerülni a digitális színteret, hiszen enélkül is megvan minden napnak a maga baja, nem kell még a képzeletbeliekkel is tetézni.

Pár nappal ezelőtt mégis ezt tettem, amikor elém került Riaan Swiegelaar, a dél-afrikai sátánista egyház (SASC) társalapítójának története.

A rögtönzött videóban Swiegelaar elmondja, hogy sok sorstársához hasonlóan ő is megtörtségében fordult a sátánizmus felé, anélkül, hogy akkor ezt realizálta volta.

„Azt gondolom, hogy nagyon sok sátánista saját megtörtsége, szétesett élete miatt szimpatizál a sátánizmussal. Az elmúlt egy év során sok ezer sátánistával találkoztam és ők mind nagyon sérült emberek. Ez az, ami közös bennük.”

Swiegelaar 2022. májusában, a sátánista egyházat képviselve interjút adott a CapeTalk rádióban. A beszélgetés során külön kitért arra, hogy nem hisz Jézusban. Az interjút követően a rádió egyik munkatársa odament hozzá és úgy megölelte, ahogy ezt soha senki nem tette meg vele életében. Egy héttel később megtudta, hogy az illető keresztény.

„Soha nem tapasztaltam ilyesmit, hogy egy keresztény feltétel nélküli szeretetet mutasson egy nyíltan sátánista embernek.”

Adele Frey nem gondolta, hogy ez egy különleges tett lenne. Ő csak szeretetet akart mutatni a másiknak.

„Krisztus szeretetét mutattad meg nekem, amikor én egy rút szörnyeteg voltam! Láttam benned ezt a szeretetet! Én pont a hozzád hasonló emberekkel szerettem vitatkozni, de te mégis szeretetet mutattál nekem. Köszönöm!”

Az interjú után egy héttel egy rituálé gyakorlása közben, aminek az lett volna a célja, hogy nagyobb hatalmat szerezzen magának a piramis csúcsa felé törő igyekezetében, kicsit többet kapott, mint amire számított, mert minden hatalom forrása jelent meg neki.

„Még akkor is nagyon büszke voltam és azt mondtam Neki: ha Te vagy Jézus, bizonyítsd be nekem!” „A fennhéjázó stílusom ellenére Jézus elképesztő szeretetet árasztott rám. Azonnal tudtam, hogy mi az igazság. Pont, mint a rádióinterjú alkalmával. Tudtam, hogy Krisztus szeretetével van dolgom.”

„Összesen négy keresztény mutatta meg nekem ezt a szeretetet, a többiek nem. Korábban nem tudtam, hogy mi ez. Akkor sem, amikor úgy 20 évvel ezelőtt még egy keresztény szolgálat része voltam. Az ember azt gondolja, hogy hisz valamiben, de nem tudja, hogy mi az valójában.”

„Szinte egész életemben ateista voltam, aztán 4-5 évet töltöttem a sátánizmusban. Azt gondoltam, hogy nem vagyok méltó Isten kegyelmére, mert meleg vagyok és vannak bizonyos [nem kívánatos] képességeim. Sokan akarták, hogy ezt higgyem, de ma már tudom, hogy Isten királysága körül nincs kerítés. Isten mindenkit vár. Ezt hívják kegyelemnek. … Senki sem méltó rá. Mégis mindenkinek nyitva áll. … Persze a mi döntésünkön múlik, hogy elfogadjuk-e. Én is kaptam esélyt, hogy elfogadjam és én a világosságot választottam. Most a Világosságnak élek és a kegyelemnek köszönhetem, hogy ezt megtehetem.”

Az Úr annyira csodálatos, hogy éppen, amikor a túlzottan is verőfényes napok idején sötét felhőket látunk gyülekezni magunk felett, a Nap előbb-utóbb utat talál hozzánk és sugarai gyógyulást hoznak.Malakiás 4:2 Mindenkinek olyat, amilyenre éppen szüksége van.

A teljes videó angol nyelven elérhető ITT

https://idokjelei.hu/2022/07/megvalto-oleles/

Égi Édesanyánk üzenete 2022. július 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. július 2022

''Drága gyermekek! Veletek vagyok, hogy a megtérés útján vezesselek benneteket, mert kicsi gyermekeim, életetekkel sok lelket közelebb vihettek Fiamhoz. Legyetek örömteli tanúi Isten igéjének és szeretetének, reménnyel a szívetekben, amely legyőz minden rosszat. Bocsássatok meg azoknak, akik rosszat tesznek nektek és járjatok a szentség útján. Fiamhoz vezetlek titeket, hogy Ő legyen számotokra az út, az igazság és az élet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.''

Légy bátor, és reménykedj bennem

 

Üzenet Valentinas Sydney Seernek – 2022. július 6

Az éhínség most eléri a csúcspontját

Miközben az Isteni Irgalmasság rózsafüzérét imádkoztam, azon az üzeneten is elmélkedtem, amelyet Jézus Urunk adott nekem az Egyetemes Keresztről. Imáimban a világ minden emberét felajánlottam, kelettől nyugatra és északtól délig, ahogyan Urunk kérte tőlem; minden nem hívőért és az Istent nagyon megbántó bűnösök megtérésére.

Hirtelen megjelent a mi Urunk, és így szólt: „Újra és újra emlékeztettelek benneteket, és ismételgetem nektek a világban élő gyermekeimről, akik éhen halnak. Ez nagyon idegesít Engem. Azt akarom mondani, hogy a világ éhínsége most eléri a csúcspontját. Az emberiség önzése az, ami ezen elhuny. Úgy tesznek, mintha nem tudnák, ahogy nem is akarják tudni. Minden percben emberek halnak éhen, különösen a kisgyerekek. Ennek soha nem szabadna megtörténnie, mivel mindenkinek van elég élelem, és a világon oly sok gazdag ember nem akar tudni a szegény országokban élő emberekről és arról, hogy hogyan szenvednek.”

„Egyre közelebb van Igazságom napja, amikor a helyes sorrendbe fogom tenni a dolgokat, és legyőzöm a világban keringő összes gonoszt.”

"Ha mindezt megteszem, ezek az emberek, akik most szenvednek, harmóniában és békében fognak élni."

„Azt akarom, hogy higgyen és bízzon Bennem, hogy ez hamarosan megtörténik.”

Köszönöm, Uram Jézus. Kérlek, áldd meg a világ összes éhezőjét, különösen a kisgyermekeket.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/6-july-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. július 10

Imádkozzunk Japán volt miniszterelnökéért, Shinzo Abeért

Tegnap, amikor hallottam a hírt Japán egykori miniszterelnöke, Shinzo Abe meggyilkolásáról, nagyon szomorúnak és megbántottnak éreztem magam, mert tudtam, hogy kedves ember.

Imádkoztam, amikor megjelent a mi Urunk, Jézus, és azt mondta: „Azt akarom, hogy imádkozz Abe Sinzóért, Japán volt miniszterelnökéért.”

Azonnal megtettem, ahogy Urunk kérte, és beemeltem imáim közé.

Ma reggel a szentmise alatt Urunk ismét emlékeztetett, amikor azt mondta: „Mivel részt veszel a nagymisén, szeretném, ha felajánlanád nekem Japán egykori miniszterelnökét, Abe Sinzót. Nagyon jó ember volt, nagyon tisztelt, jó ember volt, és sok jót tett népének. Életét szörnyű módon megszakította egy szörnyű merénylet.”

„Imádkozz a többi vezetőért, mert egyikük sincs biztonságban. Annyi gonosz van most a világon."

„Elmondom, hogy a társadalom azt mondja az embereknek, hogy kapják meg újra az oltást, nem arról van szó, hogy szükségük van a koronavírus elleni védőoltásra, hanem azért teszik, hogy félelmet keltsenek az emberekben, hogy kordában tartsák őket. Alig van vírus a környéken, de elhitetik az emberekkel, hogy kering.”

– Ez mind hazugság!

„Annyi gonoszság van a világon, hogy fogalmatok sincs, gyermekeim. Csak azt tudom mondani, hogy az út mostantól nagyon kemény, durva és viharos lesz. Azt akarom, hogy kitarts, és azt akarom, hogy nagyon közel maradj Hozzám. Mindig nagyon közel vagyok hozzád, hogy megvédjelek minden rossztól.”

Azt mondtam: „Köszönöm Uram, Jézusom, könyörülj rajtunk és oltalmazz!”

Ma, amikor gyertyát gyújtottam a Szűzanya, a Keresztények Segítsége szobra előtt, azt mondtam: „Boldog Anya, olyan hideg van ma, és nézd az esőt.”

A Boldogságos Anya így válaszolt: „Fiam megengedi a hideg időjárást és az esőt, mert azt akarja, hogy az emberek megváltozzanak és megtérjenek. Ahogy az időjárás nagyon hideg, úgy az emberek emberi szíve is nagyon hideg. Az emberek nagyon lassan változnak, és felismerik az időjárás által adott jeleket.”

„Imádkozz a világért. A világ sötétben van, és sok minden fog történni. Csak az imádság által változtathatók meg a dolgok, és akadályozhatók meg. Mindenben, ami történik, bízz a Fiamban."

Köszönöm, Szűzanya.

[Lásd a webhelyet: https://valentina-sydneyseer.com.au/10-july-2022/ ]

Üzenetek Valentina Sydney Seernek – 2022. július 16

Démonok támadása az éjszakában

Tegnap este imádkoztam Urunkhoz, és azt mondtam: „Uram, megint megpróbálnak ránk ijeszteni a koronavírussal. Kérem, ne hagyja, hogy újra megtörténjen. Védj meg minket."

Miután befejeztem az esti imáimat, elimádkoztam a Jézus legdrágább vérének litániáját és a loretói litániát is. Éjfél elmúlt, amikor befejeztem az összes imámat, és elaludtam.

Abban a percben, amikor lekapcsoltam a villanyt, egyre közelebbről hallottam a morgás hangját, majd hirtelen démonok vették körül az ágyam. Volt ott egy démon hölgy, aki meglehetősen nagy termetű volt, valamint hat férfi démon, akikért ő volt a felelős. Mindegyikük injekciós tűt tartott.

Azt mondták: „Azt hitted, hogy megszabadulhatsz tőlünk, de beleavatkoztál a terveinkbe. Ezért jöttünk, hogy neked adjuk a tűket, és nem menekülhetsz előlünk. Hozzánk fogsz tartozni!”

A démon hölgy azt mondta: "Tisztelned kell minket!"

Azt mondtam: „Ó, igen! megadom neked a tiszteletet; Letollak! Menjetek el a mi Urunk Jézus nevében."

A démon hölgy így szólt: „Nézd, körbe fogunk járni a közönség között, és a tűt hátulról nyomjuk bele az emberekbe, egészen a ruhájukon keresztül.”

Azt mondtam: „Csak ha Urunk megengedi, nem teszel semmit, és semmi vagy! Az Úr Jézus ezt nem engedi meg."

A démon hölgy így válaszolt: „Az emberek buták. Bármit elhinnének."

Szentelt vizet permeteztem a démonokra, aztán elmentek, de egy idő után visszatértek. Segítségül hívnám Jézus Urunkat, Szent Józsefet és a Boldogságos Anyát, de a démonok végleg elmentek reggel fél hat körül.

Amikor a mi Urunk Jézus megérkezett, megkérdeztem: „Uram, hol voltál, amikor hívtalak, amikor megtámadtak a démonok?”

Urunk mosolyogva azt mondta: „Megpróbáltak megijeszteni, megpróbáltak meggyőzni, de nem engedem, hogy bármi is történjen veled, mert mindig veled vagyok, hogy megvédjelek.”

Urunk azt akarta, hogy lássam, milyen hatalmas az ördög most. Bíznunk kell Urunkban, aki megvéd minket.

Miután a démonok elmentek, jött az angyal, és elvitt néhány lelket megvigasztalni a Purgatóriumban.

Ott láttam egy ausztrál hölgyet, aki ismerős volt számomra. Ismertem őt, amíg élt.

Kórházi ágynak tűnő helyen feküdt, borzalmas, pikkelyszerű sebekkel borítva.

A szoba teljesen nyitott volt, mint egy raktár, nagyon rossz állapotban, és tele volt ágyakkal, bennük beteg emberek feküdtek. Nem volt particionálás. Az ágyak azt jelzik, hogy az itteni lelkek nagyon betegek. Mindenkinek itt kell szenvednie, és jóvá kell tennie az élete során elkövetett bűneit.

Szükségük van a segítségünkre; különben nem fognak tudni kikelni azokból az ágyakból.

Megkérdeztem a hölgyet: „Mi történt veled? Már másodszor látlak itt. Azt hittem jobb leszel."

"Nem! Nagyon beteg vagyok – válaszolta a lány.

Sajnáltam őt – mondtam. – Még keményebben kell imádkoznom érted.

Uram, irgalmazz ennek a szegény hölgynek és minden szegény léleknek a Purgatóriumban.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/16-july-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. július 17

A Boldogságos Anyának szüksége van az imáinkra

Ma reggel, amikor az Úrangyalát imádkoztam, hirtelen gyönyörű fehér fényt láttam felém közeledni. A fényben a Boldogságos Anya volt. A következő percben láttam, hogy egy fekete, fekete köd jön feléje, és megpróbálta eltakarni, de ő folyamatosan visszatolta.

A fekete köd azonban kitartóan a Boldogságos Anya felé nyomult, de ő visszavágott neki. Megengedte, hogy lássam, milyen erős most a sötétség a világban, és milyen szüntelenül kitartóan támad. Segítenünk kell neki napi imáinkkal, hogy segítsünk visszaszorítani a sötétséget, amely megpróbálja csökkenteni a fényt.

[Lásd a webhelyet: https://valentina-sydneyseer.com.au/17-july-2022/ ]


… Ugyanezen a napon …

Boldog anya sír a gyermekeiért

Ma, a Székesegyházban, amikor eljöttem imádkozni Szűzanyánk, a Keresztények Segítő Mária szobra elé, azt mondtam: „Dicsőség Neked, Kis Jézus és Neked Szűzanya”.

Boldogságos Édesanyánk azonnal hatalmas könnycseppet ejtett, ami legördült a jobb arcán. Azt mondtam: „Ó, áldott Anya, feldúlt vagy! Miért sírsz?"

Ő így válaszolt: „Sírok a gyermekeimért, mert engedetlenek és makacsok. Nem fordulnak Fiamhoz, Jézushoz és nem térnek meg. Sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sok gyermekem haldoklik, és elvesztik a lelküket. A pusztulásba mennek, ahonnan nincs kiút. Jelenleg a világban az ördög olyan hatalmas. Gonoszságát az egész világon terjeszti, hazudozva az embereknek. Ravasz hazugságaival annyit megtéveszt közülük, és vakok minderre. Mondd meg a gyermekeimnek, hogy forduljanak Istenhez, és változtassák meg életmódjukat.”

"Nagyon keményen kell imádkoznod a bűnösök megtéréséért."

„A háború Ukrajnában napról napra súlyosbodik. A világ számos gyülekezetében nem imádkoznak azért, hogy ez a háború megálljon. Nem imádkoznak, és nem mutatják be a szentmise áldozatát sem.”

"Nézz szét magad körül. Az egész világ gazdaságilag szenved a háború miatt. Az éhség növekszik; egyes helyeken az embereknek nincs mit enniük. Ezért sírok, amikor gyermekeimet ilyen szenvedésben látom. Sok világvezető és sok gazdag csak engedi, hogy ez megtörténjen. Nem akarják tudni. A világ nagyon önzővé válik.”

„A mennyországban a Fiam annyira ideges. Sír, amikor látja sokak szenvedését és nyomorúságát, és ilyen kevés figyelmet szentelnek ennek. Nagyon kevés imát ajánlanak fel hozzá.”

Azt mondtam: „Áldott Anya, de a mi Urunk Jézus megígérte, hogy hamarosan eljön, és igazságot és békét hoz a világnak. Mikor jön? Sokan várják Őt."

Szűzanya így válaszolt: „Jókor jön, de még nem. Gyermekeim, végül is tiszta fehér utat kell megtennetek, hogy leszállhasson."

Azt mondta: „Bátorítsátok egymást gyónásra és imádkozásra. Jézus nagyon szeret titeket, de arra vár, hogy mindnyájan hozzá jöjjetek és megtérjetek. A végén Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedik. Soha ne add fel."

A Boldogságos Anya mindig ezt mondja: „Újítsd meg minden nap Szeplőtelen Szívemnek való felszentelésedet, és Szeplőtelen Szívemen keresztül Jézus Szentséges Szívéhez kerül. Ez a lélek üdvössége.”

Azt mondta: „Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a Szent Rózsafüzért, amely oly erős a gonosz ellen. A legnagyobb imádság a rózsafüzér, amely elvakítja az ördögöt, és nincs hatalma feletted. Segíts megmenteni lelkeket a világban."

Miközben a Szűzanya ezt az üzenetet mondta nekem, látomásban egy gyönyörű, egyenes fehér utat láttam leszállni a Mennyből a Földre, készen arra, hogy Jézus továbbmenjen. A tiszta fehér a bűnbánatot és az imát jelképezi. A könnyek, amelyeket Boldogasszony ontott, a gyermekeiért voltak, akik egyenesen a pokolba zuhantak.

Köszönöm, Szűzanya. Imádkozz értünk.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/17-july-2022-2/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. július 24

Légy bátor, és reménykedj bennem

Ma, amint beléptem a templomba a szentmisére, Jézus Urunk szólt hozzám. Azt mondta: „Bárcsak tudnák ezek az emberek, hogy te próféta vagy, és közöttük ülsz. Légy bátor, mert együtt, te és Én, sok mindent elérünk.”

Azt gondoltam magamban: "Mi történik?"

Az áldozási szertartás alatt a pap általában az oltár elé állt, hogy szentáldozást osszon, de ma egy hölgyet utasított, hogy álljon oda, és az oltár hátsó részéhez ment.

Szomorúsággal a szívemben azt mondtam: „Uram, nincs más választásom, mint elmenni a hölgyhöz, hogy befogadjon Téged, és hagyja, hogy a te szent kezedből legyen.”

Jézus Urunk nagyon fel volt háborodva, amikor azt mondta: „Nézd, mennyire szentségtörést okoznak Engem! A papok soha ne menjenek az oltár mögé. Mindig jöjjenek és álljanak az oltár elé, szemben az emberekkel, hogy szentáldozást oszthassanak, de egyes papok nem teszik ezt.”

"Imádkozzatok papjaimért."

„Szeretném, ha elmondanád nekik, hogy nem vagyok elégedett velük, amikor ezt teszik. Mondd meg nekik, hogy nem cselekszenek jól; nem azt csinálják, amit én akarok. Változniuk kell.”

Az Úr Jézus így siránkozott: „Az idő nagy részében keresztre vagyok feszítve, és visszahelyeznek a keresztre. Olyan súlyosan keresztre feszítenek Engem, és a Szívem olyan fájdalmasan megsebzett.”

„Ma a legtöbb gyülekezetben szentségtörést okoznak Engem, letaszítanak, eltolnak, lerombolják a templomaimat. A papok és a püspökök egymás ellen állnak.”

„Ennek nem szabadna lennie” – mondta.

„Az én egyházam az én testem. Nem állnak egységesen Testemben; ehelyett megosztják. A jó papok, akik helyesen és hűségesen szolgálnak Engem, kiszorulnak.”

„De mondom nektek, Egyházam hamarosan diadalmaskodik! Nem arra gondoltam, hogy ezt hamarabb megteszem, de ahogy Egyházaim vezetnek, hamarosan közbe kell avatkoznom. Nem lesz többé kézben kiszolgált úrvacsora. Minden rendben lesz, úgy, ahogy annak lennie kell. Nem lesz több szentségtörés.”

„Nem mindenki, hanem csak a megszentelt kezek fog Engem kezelni, és nem osztanak szét olyan emberek között, akiknek nincs bűnbánata és gyónása. Többé nem fognak Engem kezelni és úgy szolgálni Engem, mint valami édességet vagy kekszet. Tudni fogják, milyen szent vagyok.”

"Most annyira szentségtörést okoznak Engem."

„Imádkozz értük. Imádkozz, hogy ez nagyon hamar eljöjjön. Egyházam hamarabb diadalmaskodik, mint gondolnád.”

Urunk már nem tudja végignézni ezt a sok szentségtörést, tiszteletlenséget és közömbösséget a templomokban mindenhol. Köszönjük, Urunk Jézus, a reményt és a jó hírt, amelyet nekünk adsz.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/24-july-2022/ ]