2024. január 31., szerda

Jennifer – Nemzetek, amelyek már nem lesznek

EURÓPA EGYES RÉSZEI ELTŰNNEK Jézus üzenete Jennifernek 2024. január 28-án 18:15-kor:

Gyermekem, add ezeket a szavakat a világnak: Gyermekeim, maradjatok közel Hozzám, mert én vagyok Jézus. Csak az imádság által tudod megadni a szükséges kegyelmeket a hamarosan egyik nemzetről a másikra terjedő felforduláshoz. A nemzetek már nem lesznek, [1] mert Európa egyes részei megvalósulnak. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok a békéért, imádkozzatok azért, hogy a szívek meglágyuljanak, mert sok ember éhezik a háborúra, mert kiéheztette magát az igazságban való életből. Az igazságban nincs zűrzavar, mert amit ebben az életben igazságként tagadsz, azt a következő életben nem tagadhatod meg.

Imádkozzatok, ahogy még nem imádkoztatok, mert közel van az óra. Hívd fel az Angyalok légióját, hogy vezessen és védjen téged. Kérd a Szentlelket, hogy segítsen felismerni Akaratomat, hogy megélhesd küldetésed ebben az életben. Szavaljátok naponta a rózsafüzért, mert Édesanyám által közelebb visz benneteket Fiához, mert én vagyok Jézus. Ez a világ ringatózni és remegni fog, mert jön a gyászhullám, és sokakat elkap. Figyelmeztettem népemet, hogy kicsinyeim ártatlanságát megfosztják, és ezeknek az ártatlan lelkeknek az áldozata az oka annak, hogy Atyám nem tudja többé visszatartani igazságos haragját. A szakadék, amelyhez az emberiség eljutott, elhozza a figyelmeztetés idejét. Itt az ideje, hogy összeszedd áldott gyertyáidat, és imádkozz, mert Irgalmasságomhoz semmi sem túl nagy. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert irgalmam és igazságosságom győzni fog.

vö. Fatima üzenete: „Eljövök, hogy kérjem Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelését, és az első szombaton a jóvátételi közösséget. Ha meghallgatják kéréseimet, Oroszország megtér, és béke lesz. Ha nem, [Oroszország] elterjeszti tévedéseit az egész világon, háborúkat és az egyház üldöztetését okozva. A jó mártírhalált lesz; a Szentatyának sokat kell szenvednie; különböző nemzetek megsemmisülnek." — vatikán.va


NE MARADJ TÉTLEN!!! Jézus Krisztus üzenete Jennifernek 2024. január 30-án 16:30-kor

Gyermekem, figyelmeztetem a gyermekeimet, hogy ne legyenek önelégültek. Ne maradjon tétlen. Imádkozik; imádkozzatok szeretettel, imádkozzatok bizalommal, imádkozzatok bizalommal, hogy olyan küldetésért vagytok ezen a földön, amely dicsőséget és tiszteletet hoz Mennyei Atyátoknak. Imádkozz a rózsafüzért, és figyelj mennyei édesanyád hívására. Arra hívja gyermekeit, hogy jöjjenek vissza Fiához, mert én vagyok Jézus. Minél többet imádkozol, annál nagyobb lesz az Én szeretetem gyümölcse az életedben.

Jöjj Hozzám alázattal és hálával mindazért, amit kaptál, még a szenvedéseidért is. Amikor alázattal és panasz nélkül ajánlod fel szenvedéseidet, egyesülsz szenvedélyemmel, halálommal és feltámadásommal. Ne sírj a kincsek elvesztése miatt ebben az életben, mert a legnagyobb kincsed az örökkévalóságban van. Élj szeretetem fényében. Gyere és borulj le előttem az imádatban. Gyere a kereszt lábához, és merülj el Isteni Irgalmasságom sugaraiban, mert Én vagyok az Irgalmasság Királya. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert irgalmam és igazságosságom győzni fog.

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

2024 A FIGYELMEZTETÉS FOKOZÓDIK... JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JANUÁR 2,

Szeretett gyermekeim:

ÁLDÁSOMAT FOGADJÁTOK EL MINDANNYIAN, ÉS SZENTLELKEM LAKOZZÉK BENNETEK.

Új naptári esztendőt kezdtetek, amely növeli a feszültséget, amelyre figyelmeztettelek benneteket.

A LELKI NÖVEKEDÉS ELENGEDHETETLEN AHHOZ, HOGY LEGYŐZZÉTEK AZ ELŐTTETEK ÁLLÓ ERŐS MEGPRÓBÁLTATÁSOKAT.  Szűzanyám megmutatta nektek az utat, hogy haladjatok előre, és törekedjetek hitetek megerősítésére.

A következetlenség (vö. Jak 1, 3-4) a lélek ellensége.....
A lelkiséget a magatok módján megélni nem az Én akaratom...
Az ingerlékeny teremtmények ahhoz vezetnek, hogy messze éljenek a lelki növekedéstől...
A ráutaltság teremtményei lenni a hanyatláshoz vezet...

Szívem szeretett gyermekei, szükséges, hogy növekedjetek..:

SZÜKSÉGES, HOGY NÖVEKEDJETEK, HOGY TUDJÁTOK, MI MOZOG KÖRÜLÖTTETEK, ÉS HOGY TUDATÁRA ÉBREDJETEK ANNAK, HOGY HÁZAMHOZ ÁLLHATATOSNAK ÉS HŰSÉGESNEK KELL MARADNOTOK.

A gonoszság csápjai kiágaznak és behatolnak minden területre, ahol gyermekeim mozognak, hogy így vagy úgy, de bukásra késztessék őket. Az Antikrisztus célja és szükséglete az, hogy elveszítsék az örök életet.  Előttetek be nem jelentett módon az Antikrisztus Európa és Amerika egyes országaiban járja be eszméit hordozva, hogy az emberi teremtmények tovább terjesszék a gonoszt.

Gyermekeim, a háború szele söpör végig a földön; a kis országok megerősödnek, hogy megszálljanak másokat, és így jönnek majd, hogy a háborút tovább fokozzák. (1)

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a Balkán háborúba megy.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Oroszország és Ukrajna más országokat is háborúba keverjen.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Venezuela megtámadja Guyanát, imádkozzatok.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Izrael magányban fog élni.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Franciaország belép a háborúba.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Spanyolország nem áll ellen, és a háború eléri ezt a nemzetet.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Észak-Korea váratlanul megtámadja és Tajvan szenvedni jön, más országok támogatják Tajvant.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Észak-Korea megtámadja Amerikát és a háború elterjed.
Imádkozzatok gyermekeim, ezekre az időkre Szent Mihály arkangyal vezette légióim lelkeket mentő lelkeket találnak.

Szomorúan jelentem be nektek az élelmiszerhiányt és az egész emberiség szenvedését. A gazdaság meginog, az Egyesült Államok nem fog reagálni, az országok visszatérnek a pénzükhöz, majd a nemesfémekhez.

Gyermekeim, szükségetek van a szükséges információkra, hogy azonnal cselekedjetek; ez nem egy játék, amivel apránként szembesültök, ez egy olyan valóság, amire nem akartok ránézni, és amikor kétségek merülnek fel, az Ördög trófeának vesz benneteket.

Ezek nem könnyű pillanatok, amelyek felé tartanak, ezek a pillanatok nagy fájdalommal járnak Egyházam ilyen nagyszerű megsértéseivel szemben.  Szívem vérzik, nem tisztelnek Engem, és Templomaimat a szabadkőművesség veszi el (2), amely nem vár azzal, hogy Egyházam megosztottságát okozza, amíg az skizmává nem válik (3).

Szeretett gyermekeim, ne tegyétek ki magatokat a Napnak (4), mert nagy károkat okoz a Földnek. Közeledik a sötétség, apránként halad előre a Földön, és hány gyermekem fog elpusztulni, mert megcsúfolták Bejelentéseimet.  A Nap a maga energiájával nagy erővel rázza meg a Földet egyik vagy másik helyen.

ELÉG VOLT, GYERMEKEIM, ELÉG VOLT, ELÉG VOLT!

ITT AZ IDEJE MEGÁLLNI, MEGÁLLÍTANI MINDENT, MEGÁLLNI ÉS BEFELÉ NÉZNI.

Az ima önmagában nem fog megtérést eredményezni, csak úgy, ha kiirtjátok magatokból mindazt, ami megakadályozza, hogy gyermekeimként ismerjenek fel benneteket. A változásnak fájnia kell, és ezért azok, akiket nem akadályoz meg az egészség, ajánlják fel a böjtöt, nemcsak az ételtől, hanem az embertársaitok iránti szeretet hiányától, a büszkeségtől való böjtöt, a ráutaltságtól való böjtöt, a mindent tudni véléstől való böjtöt, az ostobaságtól való böjtöt.

Menjenek el a gyóntatószékbe, bánják meg teljesen, és hozzanak szilárd, szilárd elhatározást a változásra, és fogadjanak engem az Eucharisztia szentségében, minden gonoszságtól mentes szívvel és békében testvéreikkel.  Az irgalmasság cselekedetei (vö. Mt 25,31-46) nagyon fontosak a megtérés folyamatában, és hogy szívvel imádkozzanak kéz a kézben Édesanyámmal és gyermekeim Tanítójával.

MEGHÍVLAK BENNETEKET, HOGY IMÁDKOZZATOK, KÉRVE, HOGY SZERETETT BÉKEANGYALOM MOSTANTÓL KEZDVE KÜLDJE NEKTEK A SZÁMOTOKRA SZÜKSÉGES ÁLDÁSOKAT. (5)

Szeretett gyermekeim, változásra hívlak benneteket, a szükséges változás nélkül minden egyes gyermekemben nehéz lesz, nagyon nehéz lesz, hogy ne engedjetek az Antikrisztus kísértéseinek és áldozatainak.

Imádkozzatok és legyetek a jó teremtményei.


Megáldalak benneteket Szeretetemmel.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT

(1) A háborúról olvassátok...
(2) A szabadkőművességről olvassa...
(3) Az egyház szakadásáról, olvasd...
(4) A naptevékenységről, olvasd...
(5) A béke angyaláról, akit Isten küldött, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek, a mi Urunk Jézus Krisztus a fent említett számos prófécia beteljesedését hozza el nekünk apránként.

Fel kell készülnünk, és ha észreveszitek, nem az anyagi felkészülést említette nekünk, amivel rendelkeznünk kell, hanem az események bejelentése volt számunkra, hogy felébredjünk abból a letargiából, amelyben élünk, és kilépjünk abból a komfortzónából, amelyben a többség elvan anélkül, hogy tudatában lenne annak, hogy mennyi minden virradt már az emberiségre.

Mindenekelőtt arra vagyunk hivatottak, hogy a jó teremtményei legyünk, megőrizve a békét, hogy a lendület ne áruljon el minket, és ne menjen bele a dicsekvésbe és a gőgbe, amelyek teljesen akadályozzák a szellemi növekedést.

Nem félnünk kell, hanem változni, szeretetnek kell lennünk, ahogy Krisztus a szeretet, tudni kell megbocsátani vagy tudni kell elfordulni, hogy ne sértsük meg, a jó, a szeretet teremtményeinek kell lennünk, és el kell fogadnunk Szűzanyánkat Anyánknak és Tanítónknak.

A békében, amelyben mindegyikünk él, érezni fogjuk a Béke Angyalának áldását. Áldást, mert nem az ő küldetése, hogy most hozzánk szóljon.

Testvérek, az előttünk álló időszak nem könnyű, de "Krisztus kezében, aki megerősít", minden lehetséges, és a terhek könnyűvé válnak. Ahol szeretet van, ott az áldozat mézzel telített tövis lesz. Abból a mézből, amely az epét nem epévé teszi, hanem Isteni Mézzé, amely mindent kellemessé tesz, még az áldozatot is. Ámen.

A LÉLEK TÁPLÁLÉKA A SZENT OLTÁRISZENTSÉG A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JANUÁR 10.

Szívem szeretett gyermekei:

Fogadjátok szeretetemet, békémet és bizalmamat a Háromságos Isten akaratában.

AZÉRT JÖTTEM, HOGY ELHOZZAM NEKTEK AZ ISTENI AKARATOT, HOGY EMLÉKEZTESSELEK BENNETEKET A SZERETETRE, AMELLYEL MINDEN NYOMORÚSÁG KÖZEPETTE ÉLNETEK KELL.

Gyermekeim, Legszentebb Fiam gyermekei vagytok, annak a Szeretetnek a gyermekei vagytok, amellyel Isteni Fiam önmagát adta értetek, hogy megváltson benneteket a bűntől.  Szívemből születtetek, és Őbenne tartalak benneteket, közbenjárva mindannyiótokért.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

AZ ÖNÖK ÉLNEK AZ EGÉSZ EMBERSÉGNEK MEGJELENTETT PILLANATOKBAN, és ezen, az emberiség számára fájdalmas események közepette még mindig nem kiáltotok Isteni Fiamhoz, hogy bocsánatot kérjetek helytelen szokásaitokért, bocsánatért és valódi bűnbánatért, hogy mit jelent Isteni Fiam Tanításaival szembeszegülni.

Az emberiség elmerült a gonoszságban, amely egyre nagyobb erővel terjed, és a keserűség, a gyűlölet, a harag, a bosszúállás és az engedetlenség nyomát hagyja gyermekeim szívében, akár langyosak, akár tudók, akár tudatlanok az Isteni Igében. Ezért gyermekek, ne higgyétek, hogy mindent tudtok vagy tudtok, egyik pillanatról a másikra meginoghattok, a lélek tápláléka a Szent Eucharisztia, fogadjátok azt és őrizzétek meg a békét.

Szeretett és hűséges gyermekeim:

ÉLJÉTEK MEG AZ EMBERISÉG SZENVEDÉSÉT ÁLTALÁBAN. Az előre megjósolt erővel érkezik, a tengerek felkavarodnak a tengerfenékről, mozgó vizek zúdulnak a part menti városokra. Csendes cunamik érkeznek országokba bejelentés nélkül. Gyermekeim, ne legyetek óvatlanok a tengerrel, egy pillanat alatt felbolydul, és szenvedni fogtok a túlzott magabiztosságtól és az óvatosságra való felhívásoknak való engedetlenségtől.

Az esőzések hevesebbek lesznek, a villámok figyelmeztető hívást fognak hirdetni a megjövendöltek hamarosan bekövetkező beteljesedéséről, és azok, akik eddig nem hittek, hinni fognak, és félelemmel nézik majd azt, ami az emberiségre vár.  Aztán azt, amit a Mennyország megenged, "a tudomány visszaélésszerűen használt projektjeinek" fogják nevezni, és NEM LÁTJÁK MEG, HOGY AZ A SZENT HÁROMSÁG HIRDETI, HOGY MEGTÉRJENEK.

A Földet megrázzák, az országok földrengésekről fognak tudni, és ezek nagy erősséggel lesznek érezhetőek; ez a Napnak a Földre gyakorolt hatása miatt történik, ami valódi katasztrófákat okoz.

Anélkül, hogy elhanyagolnátok magatokat, gyerekek, készüljetek fel arra, hogy a kegyelem állapotában maradjatok (vö. 2Kor 12:9; 2Pét 1:2), és szilárd szándékkal a változásra mindennapi cselekedeteitekben.

Az időjárás kiszámíthatatlanná válik, az éghajlat változása meglep benneteket, a változások félelemre adnak okot, anélkül, hogy tudnátok, mi közeledik, a nyugtalanság veszi birtokba az emberi teremtményeket.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, Amerika nyugati partja meg fogja ismerni a fájdalmat, a nevetés sírásra fog változni.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok a Közel-Keletért, imádkozzatok Izraelért, Isteni Fiam vérző Szent Szívét tartja vérzőnek, annyi halál miatt fájdalmasan.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Indonéziáért, imádkozzatok Ausztráliáért, ők szenvednek a Föld mozgásától.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy a hit növekedjen mindannyiótokban, és hitben jöjjetek ki ebből a lehűlésből.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Észak-Koreáért, az emberi logikával ellentétesen fognak cselekedni.

MEGTÉRKEZÉS SZÜKSÉGES (vö. ApCsel 3:19), hogy az ISTENI FIAIM ÚTJÁBAN maradjatok.

Apokaliptikus időket élnek.  A technológiai fejlődés oda vezetett, hogy lélekben nem vagytok stabilak, és elfelejtettétek Isteni Fiamat.

Nézzétek meg a gonoszságot, amelyben éltek?
Nézzétek meg, hogyan viselkedik mindegyikőtök.....
Nézzetek befelé és változtassatok....
Máskülönben nehezebb lesz megkülönböztetni a jót a rossztól.

MINDENHOL, AHOVÁ NÉZEL, A SZERETETLENSÉG, A HITBEN VALÓ HAJLANDÓSÁG ÉS A VÁLTOZÁS IRÁNTI KÖZÖNY SZENNYEZI.....

Annyi jel és jelzés mutatkozik számodra, és te továbbra is a világiaknál maradsz!

Arra hívlak benneteket, hogy folytassátok a tartós lelki változást, mentsétek meg a lelketeket gyermekeim. Legyetek az én Isteni Fiaméi.  Vigyétek magatokkal a szentségeket, anélkül, hogy megfeledkeznétek a rózsafüzérről. Gyermekeim, ahhoz, hogy a szentségek betölthessék fölöttetek védelmüket, ki kell békülnötök Isteni Fiammal és testvéreitekkel (vö. Mt 5, 23-24), élnetek kell a parancsolatokkal, fogadnotok kell Isteni Fiamat a Szent Eucharisztiában, miután előtte elmentetek gyónni és imádkozni.

SZERETETEM MINDANNYIÓTOKKAL EGYÜTT MARAD, BÍZZATOK TOVÁBBRA IS EBBEN AZ ANYÁBAN, AKI NEM HAGY EL BENNETEKET.

Gyermekeim, éljetek úgy, hogy ne tegyetek rosszat felebarátotoknak.  Legyetek testvériesek, ne legyetek széthúzás okozói (vö. I. Thess. 5, 15; Lk. 6, 35).  Tudjátok, hogy Isteni Fiam nem hagy el benneteket, és ez az Anya mindenkor megvéd benneteket.

Szeretlek benneteket.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek Krisztusban:

Arra hív bennünket, hogy legyünk szeretőek, testvériesek és irgalmasak; arra hív bennünket, hogy engedelmeskedjünk, hogy még inkább hasonlítsunk Isteni Fiára, és az Ő hasonlatosságára éljünk, jót cselekedve és jót hordozva, hogy meg legyen bennünk az a belső béke, amely nem engedi, hogy félelembe vagy rettegésbe essünk.

Bár látjuk az idők jeleit, amelyekben élünk, és Dániel prófétára emlékezünk, amikor leírja őket, a Szentírás szavának mindig való ismerete és annak gyakorlatba ültetése segít bennünket abban, hogy beteljesedjünk abban a vágyban, hogy szilárd és erős hit birtokában legyünk, amely a megtérés felé vezet bennünket.

A természet mostanában meglep minket agresszivitásával; mintha le akarná mosni a földet az ember bűnéről.

Testvérek, elmélkedjünk a Szűzanya szavain, és imádkozzunk mindenkiért és magunkért.

Ámen.

KORLÁTOZOTT LESZ A SZABADSÁGOD... dolgozni és cselekedni SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JANUÁR 15.

A Szentháromság szeretett gyermekei:

AZÉRT KÜLDTEK, HOGY MEGVILÁGOSÍTSAM AZ EMBERISÉG MUNKÁJÁT ÉS CSELEKEDETEIT. TARTSÁTOK MAGATOKAT ÖSSZHANGBAN KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS, VALAMINT KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK TANÍTÁSAIVAL.

Abból a nézőpontból, amellyel az emberiségre tekintek, Isten Szeretetének ürességét találom, és ehelyett, amit az emberi teremtmények szívében találok, az a szeretet eltorzult fogalma. Aminek minden emberi teremtmény szívét irányítania kellene, az maga a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Szeretetének kellene lennie (1).

A szeretet nélkülözik, halvány fogalmat tartanak fenn arról, hogy mi az Isteni Szeretet, ehelyett világi szeretettel élnek, amelynek fő fűszere a kicsapongás. Elfelejtették az Istenit, elmerülnek azokban a célzásokban, amelyeket az ördög suttog az emberi teremtmények fülébe.

AMÍG A SZERETET NEM URALKODIK AZ EMBERI TEREMTMÉNYBEN A MI KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS HASONLATOSSÁGA SZERINT, ADDIG MORZSÁKON FOGNAK ÉLNI, ÁRNYÉKKÉNT, AKIK AZT KERESVE VÁNDOROLNAK, AMI NINCS A BIRTOKUKBAN.

Beléptetek abba, amivel nem fogtok tudni szembenézni anélkül, hogy mindannyiótok cselekedeteiben és tetteiben radikális változás következne be.  A legnehezebb idők felé tartotok, amelyekkel emberiségként valaha is szembe fogtok nézni, a háború támadása közepette (2), amelyről tudjátok, hogy a nemzetek felett hatalmat gyakorlók fő célja.

Újabb nemzetek csatlakoznak a háború előretöréséhez. Oly sok emberi teremtmény halála nagy fájdalmat okoz Királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak, valamint Királynőnknek és Anyánknak, és az Isteni Kéz az, amely nagy szigorral meg fogja állítani a hatalmasok törekvéseit, akik a világ népességének nagy részét ki akarják irtani.

KORLÁTOZNI FOGJÁK CSELEKVÉSI ÉS TEVÉKENYSÉGI SZABADSÁGUKAT.
A BETEGSÉG MEGÉRKEZETT, ÉS VELE EGYÜTT A KORLÁTOK IS MEGJELENNEK A KÜLÖNBÖZŐ ORSZÁGOKBAN; EZÉRT KÉSZÜLJETEK FEL MOST!

Akik anyagilag nem tudnak felkészülni, tartsák meg a hitet, hogy Királynőnk és Anyánk elhozza nektek azt, ami szükséges ahhoz, hogy ájulás nélkül folytathassátok.

Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok azért, hogy minél több emberi teremtmény léphessen be a Szeretet Isteni Titkába és jusson el az üdvösségre.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, hogy az emberiség ismét megismerje a fájdalmat.
Imádkozzatok, hogy a természet ereje miatt továbbra is megéljétek a figyelmeztetést.
Imádkozzatok Mexikóért, reszket.

A sötétség közeledik.

Tartsátok meg hiteteket szilárdan, legyetek inkább Krisztusé, mint a világiaké.

Imádkozzatok ájulás nélkül.

Fogadjátok áldásomat.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


(1) Urunk Jézus Krisztus tanításai a szeretetről: Mk 12, 30-31; Lk 6, 35; Jn 13, 34-35; Jn 15, 9-10; I Pet 1, 22; I Jn 3, 18; I Jn 4, 7-8; I Kor 13.

(2) A háborúról, olvasd....

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek: Szent Mihály arkangyal arra indít bennünket, hogy legyünk tudatában annak, ami ezekben az időkben történik, és annak, hogy milyen súlyosak a várható események, de ugyanakkor gondolkodjunk el azon a felelősségen is, amely mindannyiunknak az üdvösségtörténetben hárul ránk.Tudva, hogy a föld továbbra is remegni fog, hogy drasztikus változások lesznek, és hogy a természet felébredt, hogy az emberi teremtmény reagáljon, legyünk részei azoknak az emberi teremtményeknek, akik igent mondanak Istennek, megtartva a hit növekedését. Ámen.

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JANUÁR 20,

Szeretett gyermekeim:

A HIT ÚTJA NEM ISMER HATÁROKAT, HA A HIT IGAZ (1).

Én Isten vagyok, és Isten lévén emberi teremtménytől emberi teremtményig járok, kopogtatva szívük ajtaján (vö. Jel 3,20), megpróbálom megtalálni gyermekeimben magát az Én Szeretetemet, anélkül, hogy sikerülne megtalálnom azt, amire vágyom: "a teremtmény szeretetét".

Gyermekeim:

A LEGMÉLYEBB KÁOSZ PILLANATA ÉL, ahol az emberi teremtmény elvesztette a valóságérzékét, és beleesett az újdonságok megtévesztésébe, amelyek átfutnak az Igazságon; belépnek a hamisságba, a zűrzavarba, a megtévesztésbe.....

Gyermekeim, szükség van a tudásra, különben könnyen beleesnek abba a gondolatba, hogy a bűn nem létezik, és hová mennek nélkülem?

A technológiai fejlődés nagy jelentőséggel bír az egész emberiség számára, de van a tudománynak egy része, amely a tudást arra használta fel, hogy az emberi faj megsemmisülését hozza létre (2)....

ÉS EZT NEM FOGOM MEGENGEDNI. DE MEGENGEDEM A SZABAD AKARAT MEGTISZTULÁSÁT, AMELY EBBEN A NEMZEDÉKBEN URALKODIK: ROMLOTT, KICSAPONGÓ, DEHUMANIZÁLT, ARROGÁNS, ENGEM MEGVETŐ ÉS SZERETETT ANYÁMAT MEGVETŐ.

ÉN VAGYOK A KEGYELEM ÉS AZ IGAZSÁGOSSÁG!

Eljön a sötétség, az a sötétség, amelyben az ember nem néz a saját kezére; akkor az emberi teremtmény mélyéről felhangzik majd a kiáltás és a fájdalom.

Hány gyermekem él ész nélkül, értelmetlenül tekint az életre, szenved, mert üresnek találja magát; annyi mocsokkal töltik meg magukat, hogy megtagadják, hogy Szeretetem hordozói legyenek (vö. I Jn 4:16).

Meg kell lágyítanotok magatokat, különben termékeny talaj lesz a lélek ellenségének. Puhítsátok meg azt a kőszívet (vö. Ezék. 11, 19-20), hogy eljussatok arra a pillanatra, amikor találkozunk a belső kamrában, és felismerjetek Engem.

Szeretlek benneteket, gyermekeim, megáldalak benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A hitről olvassátok...
(2) A rosszul használt technológiáról, olvassa el...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek:

A mi Urunk Jézus Krisztus szavai előtt, amelyeket a természeti események árnyalnak, amelyek egyre inkább növekedni fognak, és a háborúba keveredett országok számának növekedése miatt: mit tehetünk Krisztus gyermekeiként?

Részesei lehetünk minden emberi teremtmény lelki változásának, amely megváltoztathatja a már előre jelzett események némelyikének menetét.

Testvérek, az eljövendő legnehezebb dolgok várnak ránk, és mindannyiunk célja, hogy egyre inkább tudatában legyünk annak, hogy a Szent Pihenés részesei vagyunk.

Ámen. 

NE MARADJON zsúfolt HELYEN. Jézus és Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024. JANUÁR 20,

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, mindannyiótokért közbenjárok az emberiségért ebben a pontos pillanatban.

AZÉRT JÖTTEM, HOGY MEGHÍVJALAK BENNETEKET, MARADJATOK ÉBEREK:

A MEGRÁZKÓDTATÁS NÖVEKSZIK, ÉS A HÁBORÚ LÉGKÖREI MEGSZILÁRDULNAK, ÉS EGYRE TÖBB ORSZÁG CSATLAKOZIK AZ EMBERISÉG FÁJDALMÁNAK E FORGATÓKÖNYVÉHEZ.

Gyermekeim, ne legyetek közömbösek a történésekkel szemben, amelyek így vagy úgy, de az egész Földre ki fognak terjedni. A háború fájdalmat, éhséget, halált, pusztulást, betegséget, igazságtalanságot, hálátlanságot és még sok mást hoz.

A betegségek előretörnek (1), és gyermekeimet ismét betegség fenyegeti. Használjátok a Jó Szamaritánus olajat, az ananász receptet (2), és mindannyian növeljétek szervezetetek védekezőképességét, fogyasszatok C-vitamint (3).

Gyermekeim, ne járjatok konglomerátumokba; vannak olyan emberi lények, akik ebben az időben betegek, és hagyják, hogy azáltal, hogy nem hajlandóak felismerni magukat beteg lénynek.

A tomboló tengerek átölelik a strandokat és a szomszédos falvakat, legyetek óvatosak kisgyermekek, legyetek óvatosak.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Chiléért, Kolumbia és Argentína megrendül.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Kaliforniáért, a természet a gyötrelem pillanatait hozza.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Indonéziáért, hogy megrendüljön.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Mexikóért, földje erősen megrázkódik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Japánért, imádkozzatok Angliáért, a háború érinti őket.

Gyermekeim, folytassátok az életetek állandó változását, hogy egyre spirituálisabbak legyetek, növekedjetek a szeretetben, a szeretetben, a megértésben és Isteni Fiamnak a Szentírásban való jobb megismerésében (Jn 5:39), hogy ne tévesszenek meg benneteket.


Kísérjétek el Isteni Fiamat az Oltáriszentséghez, imádjátok Őt, vegyetek részt az Eucharisztikus Ünnepségen (4), és fogadjátok be az előzőleg meggyónt Isteni Fiamat.

Szeretett gyermekeim, térjetek meg, ez sürgős számotokra!

Különböztessétek meg magatokat, gyermekeim, ismerjétek meg Fiamat, hogy felismerjétek Őt cselekedetekben és cselekedetekben. Legyetek szeretet, aki nem szeretet, annak nehezebb a húsvér szívet birtokolnia.

FIGYELJETEK AZ EMBERISÉGET MEGRÁZÓ HÍREKRE, AMELYEK ISTENI FIAM EGYHÁZÁBÓL JÖNNEK.

Legyetek állandóak életetekben, tetteitekben és cselekedetekben; legyetek a jó teremtményei, ne terjesszétek a mérget, bárhová mentek, ne engedjétek, hogy a gonosz megszálljon benneteket.

Szeplőtelen Szívemben hordozlak benneteket, szeretlek benneteket.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A betegségekről olvassa el...
(2) A gyógynövényekről, olvassa el...
(3) Az égiek az immunrendszer erősítésére és a szervezet védekezőképességének fokozására a következőket ajánlották: C-vitamin, Echinacea, nyers fokhagyma, gyömbér, gyömbérfű annua, ginko biloba, moringa, zöld tea, és használja a Jó Szamaritánus olajat.
(4) A Szent Eucharisztián olvassuk.....


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Édesanyánk a valóságra hívja fel a figyelmünket, amelyben élünk, hogy figyeljünk a háború előretörésére, amelyhez egyre több ország csatlakozik. Figyelmeztet bennünket a természeti katasztrófák hullámára, amelyek sújtják és sújtani fogják a földet, a betegségek veszélyére és a zűrzavar előretörésére, amely folyamatosan növekszik Isten népe körében.

Mennyire fontos tudni, hogy felismerjük!
Milyen fontos, hogy használjuk az elmét, az emlékezetet, az értelmet, hogy minden pillanatban felismerjük a mi Urunkat, Jézus Krisztust!

Édesanyánk figyelmeztet minket testvérek, mert amit tapasztalunk, az valóság. Imádkozzunk, testvérek, a végidők Királynőjéhez és Anyánkhoz. Meghívlak benneteket, hogy többet tudjatok meg erről az Advokátusról:

Könyv a Végidők Királynőjéről és Anyjáról, letöltés.....

Ámen.

JÖN A SZENVEDÉS IDEJE. Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.01.25

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

AZ EMBERISÉG SZENVEDÉSÉNEK E PILLANATÁBAN, AMIT AZ IDŐK FOLYAMÁN HIRDETTEM NEKTEK, ERŐVEL JÖN EL.

Az emberi teremtmény vár, vár más pillanatokra, vár más időkre, de gyermekeim, az idő lerövidült, a tengerek felkavarodnak a tengerfenékről, és a tengerparti országok szenvedni fognak, szenvedni fognak, és az emberiség jajveszékelése nagy lesz.

Gyermekeim, az éghajlat kiszámíthatatlan lesz, az esőzések minden pillanatban erősebbek és erősebbek lesznek, mert amit megjövendöltek, az be fog teljesülni, mert ez Isten Igéje. Azért küldtek (ebben az időben), hogy előre megismerjétek az Isteni Terveket, és ezt tudva, még mindig vannak gyermekeim, akik nem hisznek, akik nem éreznek félelmet, és akik gúnyolódnak Isteni Fiamon és ezen Anyán.

Mindent, aminek íze van Jézus Krisztus Isteni Fiamból, mindent megvetnek, és akkor meg fogják bánni; akkor sírni fognak, leborulnak és bocsánatot kérnek. Miért ne tennék ezt most... hogy amikor rendkívül nehéz idők jönnek, Isteni Fiam Irgalma előre veletek maradjon, és gyermekeim megőrizzék a szükséges hitet, hogy legyőzzék a szülési fájdalmakat, amelyeket az egész Föld meg fog tapasztalni.

Kicsi gyermekeim:

Szeretettel hívlak benneteket, hogy lépjetek be Üdvözítő Bárkámba.  Isteni Fiamhoz vezetlek benneteket.  A derűs vizekhez vezetlek benneteket, mert aki Isteni Fiam által él, az a teremtmény nem fog olyan szemmel nézni, mint mások gyermekeim közül, akik nem hisznek a Szentháromság által a Mennyből hozzájuk küldött Igében, megelőzve az eseményeket, hogy ne tétovázzanak, hanem ellenkezőleg, hogy a hit növekedjen, nem félelemből, hanem a Szentháromság iránti szeretetből.

Gyermekeim, a víz kevés lesz, az éghajlat megváltozott, a víz kevés lesz, az élelmet nehéz lesz beszerezni, és a valuták annyira elértéktelenednek, hogy nehéz lesz megszerezni a szükséges dolgokat. Figyelmeztetlek benneteket, hogy legyen meg, amire szükségetek van, gyermekeim.

ISTENI AKARATTAL ELHOZTAM NEKTEK A TERMÉSZETES GYÓGYSZEREKET, HOGY TÚLÉLJÉTEK AZ ELJÖVENDŐ ÉS A MÁR A FÖLDÖN LÉVŐ BETEGSÉGEKET. Ne vegyétek félvállról a betegségeket, néhányat gyártanak, de mások az emberi teremtmény bűnének termékeként találhatók a földön, és sürgős, hogy ti, gyermekeim, rendelkezzetek azzal, ami szükséges.

HOGY SZERETLEK TÉGED, HOGY TÉGED SZÍVEMBEN hordozlak, LÉLEK EGYÜTT, TÁMOGASSUK EGYMÁSUNKAT ÉS Legyetek egymás támaszai (vö. Zsid.13,16).

Egyesüljetek gyermekeim, imádkozzatok egymásért, mert amit az ördög a legjobban megvet, az az egység, a szeretet és az érzés, és az, hogy gyermekeim folyamatosan fogadják Isteni Fiamat, mert Ő az Isteni táplálék, az angyalok tápláléka, és ha be tudjátok fogadni Őt, tegyétek meg most; fogadjátok be Isteni Fiamat most, mert később talán nem tudjátok majd befogadni Őt.

Megáldalak benneteket gyermekeim, bárhol is vagytok, megáldalak benneteket, megáldom szíveteket, elméteket, gondolkodásotokat, tudatos és tudattalan szíveteket. Megáldom kezeiteket, lábaitokat, megáldom egész testeteket, és megáldom az Ige ajándékát, hogy a szeretet és az egység hordozói lehessetek, hogy az örök élet Igéjének befogadói lehessetek.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek és nővérek:

Az anyai szeretet abban a védelemben tükröződik, amelyet Édesanyánk mindenkor nyújt nekünk. Azokat a jeleket, amelyeket a Szűzanya szeretettel ad nekünk, mindig szem előtt kell tartanunk.

A tudatosság, amellyel az emberi teremtménynek rendelkeznie kell, továbbra is fontos, mert Isten Isten, és mind a mennyben, mind a földön az Ő akarata teljesül, akár hisz az emberi teremtmény, akár nem.

Testvérek, cselekedjünk, a megtérést kérik tőlünk, cselekedjünk most!

Amikor az emberiség távoli időpontokat hall a próféciák beteljesedésére, akkor még jobban belezuhan a bálványimádásba és a világiasságba, és az ördög kezébe kerül. Minden napot úgy kell élnünk, mintha az utolsó lenne, és szilárd, erős és meggyőződéses hittel kell felkészülnünk.

Testvérek, Édesanyánk azt mondja nekünk az Üzenetben, hogy ki küldte Őt? A Szentháromságtól ebben az időben, hogy az Isteni kijelöléseket előhozza, azért van ebben az időben, hogy lelkileg felkészüljünk, de mindannyian tudjuk és tudatában vagyunk Szűzanyánk küldetésének, mivel azt mondta Gábriel arkangyalnak: "Fiat".

Ámen.

A TÁMADÁSOK MIATT TÖBBET FOGSZ SZENVEDNI. Szent Mihály arkangyal üzenete Luz de Máriának 2024.01.30

A Szentháromság szeretett gyermekei, a Mennyei Légió fejedelmeként küldtek engem (1).

A Föld a tengelyén egy kicsit jobban fog mozogni, egyes állatfajok eltűnnek, és az emberi teremtménynek új éghajlathoz kell alkalmazkodnia az élet minden területén tapasztalható dekadencia közepette.

A természet lassan le fogja dönteni az emberiséget, és az országok megtisztulnak az embernek az Isten teremtménye ellen elkövetett tettei és az ember maga ellen elkövetett tettei által.

Mennyi gonoszság, mennyi degeneráció, mennyi őrület, mennyi romlottság, mennyi eretnekség nehezedik az egész emberiségre!

ÉN, SZENT MIHÁLY ARKANGYAL VÉDELMEZLEK TITEKET, HÍVJATOK SEGÍTSÉGÜL ENGEM ÉS ŐRANGYALAITOKAT. (2)

A szabadkőművesség (3) azáltal, hogy beszivárgott Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Egyházába, a langyos emberiséget tévedésbe vezette, és az Üdvösség iránti vágy nélkül.

LÁTOGATÓ GYERMEKEK, LÁTOGATÓ GYERMEKEK, LÁTOGATÓ TUDÁS, LÁTOGATÓ HIT, amely nem repül ide-oda, vágyakozva arra, hogy megtudja, mit tartogat a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus egy másik időre.

Királynőnk és Anyánk gyermekei, az emberi teremtmény szellemileg jobban fog bomlani, olyannyira, hogy egyes Isteni Rendelkezéseket az Isteni Akarat előbbre visz, mint más, az emberi teremtmény válaszától függő Rendelkezéseket, amelyeket megsemmisítettek azoknak az imádkozó, megtérő és jóvátételt végző embereknek az imája és jóvátétele miatt, akik nem hisznek.

Ne feledjük, hogy a büszkeség miatt bukott el a Sátán, és a büszkeség miatt az emberi egó miatt az emberi teremtmények nem engedik meg maguknak az alázatot, és ez emészti őket, amíg el nem buknak (vö. Mt 23,12; Jak 4,6; Gal 6,14).

A Szentháromság gyermekei:

Az EMBERSÉG VESZÉLYBEN VAN, nemcsak az Űrből érkező elemek előtt, hanem a támadások előtt is, amelyeket a világ nemzetei számára készítettek elő. A veszély a megkezdett és más országokra is átterjedő háborúval szemben erős. A háború addig fog folytatódni, amíg el nem terjed, és az emberiséget minden tekintetben elárasztja és el nem pusztítja az éhínség.

EMBERI TEREMTMÉNYEK ÉBREDJETEK! Ne aludjatok tovább; szenvedtek és még többet fogtok szenvedni a főként a katolicizmus elleni támadások miatt.

Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok keményen a Királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak szenteltek védelméért.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok a hűséges eszközökért, akiket a Mennyország kijelölt, hogy elhozzák nektek az Isteni Igét és Királynőnk és Anyánk szavát.

Szentháromság gyermekei, növeljétek hiteteket, gyónjátok meg bűneiteket és fogadjátok be Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust az Eucharisztiában.

IMÁDJÁK A SZENTSÉGES RÓZSAFÜZÉRT, ez nem imák ismétlése, hanem Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Anyjának dicsőítése és Királyunk életének megélése.

Ez az erős naptár egyeseket a Szentháromsággal való nagyobb egyesüléshez vezet; más emberi teremtményeket szabad akaratuk arra késztet, hogy a gonosz felé rohanjanak, csatlakozva az ANTIKRISZTUS HORDÁihoz (4), AMELYEK RÖVIDEN LESZNEK.

FÉLKÜLCSÖNTŐK FOLYTATJÁK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST A SZENTSÉGES HÁRMADALOMBAL, bár az emberiség jövője tele van fájdalommal, egy új hajnal hitével élnek, amelyben Királynőnk és Anyánk, a Béke Angyalával és az összes Angyali Légióval egységben, Isteni Akarat által a pokoli mélységekbe fogja küldeni az Antikrisztust.

És végül Mária Szeplőtelen Szíve fog győzedelmeskedni. (5)

Megáldalak benneteket,

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Könyv Szent Mihályról a magasba tartott karddal a végső küzdelem felé, letölthető...
(2) Az őrangyalokról, olvasd el...
(3) A szabadkőművességről, olvasd...
(4) Az Antikrisztusról, olvasd...
(5) A Szeplőtelen Szív diadaláról, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek, egy szívvel emeljük fel könyörgésünket:

Szent Mihály arkangyal, védj meg minket a csatában, légy a mi védelmünk a gonoszsággal és az ördög cselvetéseivel szemben, Isten, szorítsd vissza őt, kérünk téged, könyörgünk neked. És téged, ó, mennyei milícia fejedelme, a hatalom által, melyet Isten adományozott neked, taszítsd a pokolba a Sátánt és minden más gonosz szellemet... akik a világot járják és a lelkek kárhozatát keresik. Ó dicsőséges Mihály arkangyal, védj meg minket kardoddal, világosságoddal világíts meg minket, és szárnyaiddal fedezz be minket. Ámen.

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

EGY NAGY KATASZTRÓFA SOK EMBER HALÁLÁT OKOZZA. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.01.01

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ellentétes szelek fogják a nagy hajót kifújni a biztonságos kikötőből, és egy nagy hajótörés fogja sok szegény gyermekem halálát okozni. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. A kapitány hibájából sodródni fogtok, de az Úr eljön népének megmentésére. Üdvösségetek horgonya az Én Jézusom Egyházának igaz tanításában van. Aki mindvégig hűséges marad, azt nem fogják elsodorni a hamis tanok áramlatai. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne hátráljatok meg. Végül Isten győzelme Szeplőtelen Szívem végleges diadalával fog eljönni. Menjetek előre félelem nélkül! Én mindig veletek leszek. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY KÁROKAT OKOZNAK. Pedro Regis. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2024. január 2., Mária, a Béke Királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, mondjatok nemet mindenre, ami ellentétes az Evangéliummal. Fogadjátok el Fiam, Jézus tanításait, és maradjatok hűek Egyháza igaz tanításához. A nagy lelki zűrzavar idejét éltek, de arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját, mert még sok kemény próbatétel évei várnak rátok. Az ördög munkája nagy károkat fog okozni sok megszentelt ember életében. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Csak az ima ereje által érthetitek meg Isten terveit az életetekkel kapcsolatban. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ne csüggedjetek. Az Úrban van a ti erőtök. Ha elestek, kiáltsatok Jézushoz. Ő a ti Nagy Barátotok, és soha nem hagy el benneteket. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Ne engedjétek, hogy a bűn sötétsége lelki vakságot okozzon életetekben. Ti az Úré vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FUTÁS A MINDENHOL TERJEDŐ HÍREK ELŐL. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.01.06.

Drága gyermekek, legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. A bárányokból farkasok lesznek, és sokakat a hamis tanok mocsarába vezetnek. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban. Keressetek erőt az én Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Ragaszkodjatok az igazsághoz, mint mindig, és meneküljetek az újdonságoktól, amelyek mindenütt a világ kedvéért terjednek. Ne feledjétek: a világban vagytok, de az Úrhoz tartoztok. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.01.07.

Drága gyermekek, szenvedek attól ami rátok vár. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne forduljatok el az igazságtól. Az igazság fénye sok helyen ki fog aludni, és szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. A homályos tükör meg fogja akadályozni szegény gyermekeimet abban, hogy lássák, mi az igazság. Maradjatok hűségesek az igazsághoz, és ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. A múlt leckéiben meg fogjátok találni a Mennyországba vezető igaz utat. Menjetek előre félelem nélkül! Az én Jézusom veletek lesz. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDEN A FÖLDÖN LESZ. A Béke Királynője üzenete. Pedro Regis 2024.01.09.

Drága gyermekek, legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. A nagy nyomorúság közepette az Úr fel fogja támasztani a hit férfiait és asszonyait, akik megvédik az Ő Szent Nevét. Ne ragadjatok meg a bűnben, hanem szolgáljátok az Urat örömmel. Az ördög megoszt azáltal, hogy hazugságokat terjeszt szegény gyermekeim között, de az Evangélium igazságában és az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaiban megtaláljátok az utat a Mennybe. Ne féljetek! Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Minden, ami hamis, a földre fog hullani. Előre! Az Én Jézusom mindent irányít. Maradjatok vele. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne feledjétek: a célotok a mennyország kell, hogy legyen. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖVENDŐ MEGPRÓBÁLTALÁSOK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.01.13.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Keressetek erőt az Eucharisztiában, mert csak így tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Bízzatok Jézusban. Ő az egyetlen út, amely a mennybe vezet benneteket. Fogadjátok be az Ő Evangéliumát és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazságokat megvetik. Az igaz tanításokat és dogmákat megtagadják majd. Ahogyan a múltban mondtam nektek, ne felejtsétek el: Istenben nincs féligazság. Isten házában még fogtok borzalmakat látni, de ne hátráljatok meg. A reverendás bátor katonák mellett védjétek Jézust és az Ő Egyházát. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Bármi történjék is, ne forduljatok el az én Jézusom Egyházától. Mondjátok el mindenkinek, hogy Jézusom igazságát csak a Katolikus Egyház őrzi meg, és hogy az Ő jelenléte Testben, Vérben, Lélekben és Istenségben az Eucharisztiában nem vitatható igazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A kudarc TERHE. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.01.16

Drága gyermekek Gyermekeim, egy olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazság jelen lesz, de kevés helyen lesz jelen. A farkasok táplálkoznak és támadni fognak a jövőben. Nyitott ajtókat fognak találni és bántani fogják azokat, akik szeretik és védik az igazságot. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni a megpróbáltatások súlyát. amelyek jönni fognak. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát és fogadjátok el Egyháza igaz tanításait. Egyházának tanításait. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér. és a Szentírást a kezedben; az igazság iránti szeretetet a szívedben. Bátorság! Semmi sincs veszve. elveszett. Aki az Úrban bízik, soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Menjetek előre az általam mutatott úton. Ebben a pillanatban leküldöm a mennyből... a kegyelmek rendkívüli záporát küldöm rátok. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a mennybe. Legyetek hűségesek Jézushoz. Ez az üzenet Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

IDEJE A VISSZATÉRÉSNEK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.01.18.

Drága gyermekek Gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. A rossz pásztorok hibája miatt széles ajtók nyílnak meg, és sok lélek fog nagy lelki szakadékba fog zuhanni. Legyetek éberek. Mindig válasszátok a és álljatok szilárdan az igazságban, még akkor is, ha a világ elutasít benneteket.
a világ elutasít. Ne feledjétek: a mennybe vezető út tele van akadályokkal, de ne forduljatok vissza.
akadályok, de ne forduljatok vissza. Azok számára, akik hűségesek és szeretik a az igazságot, Fiam, Jézus, az Igazságos Bíró, az utolsó ítéletkor azt fogja mondani: Jöjjetek! Atyám áldottjai, és lépjetek be a boldog örökkévalóságba. Ez az az idő, amikor visszatérésetek ideje. Bármi történjék is, maradjatok Jézussal, és hallgassátok meg azokat, akik valóban megtanítanak benneteket a mennybe vezető útra. Menjetek előre anélkül, hogy félelem nélkül! Aki az Úrral van, az győzni fog. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynője üzenete, 20/01/2024.

Drága gyermekek, szeretlek benneteket, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Legyetek engedelmesek hívásomra. Vigyázzatok lelki életetekre és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Sűrű sötétség borul Isten háza fölé. Veszélyes madár fog menekülni a sas elől. Legyetek éberek. Ne engedjétek, hogy bármi is eltérítsen benneteket az igazságtól. Legyetek bátrak! A holnap jobb lesz a hívő férfiak és nők számára. Bármi történjék is, ne forduljatok el Jézustól és az Ő igaz Egyházától. Adjátok a kezeteket, és én biztonságos úton vezetlek benneteket. Előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 23/01/2024

Drága gyermekek, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Nagy lelki sötétséggel teli jövő felé tartotok. Sok hívő férfit és nőt fognak üldözni az igazság szeretete és védelme miatt. A hamis tanok mocsara terjedni fog, és sok szegény gyermekem fogja meginni a bánat keserű poharát. Ne hátráljatok meg! Az én Jézusom mindig mellettetek lesz. Bízzatok benne, és minden jóra fog fordulni számotokra. Úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám! Szabadságod van, de a legjobb, ha Jézus akaratát teszed. Fogadd el az ő evangéliumát, és keresd őt az Eucharisztiában. Győzelmetek az Eucharisztiában van. Bármi történjék is, ne feledjétek: az én Jézusom jelen van az Eucharisztiában Testben, Vérben, Lélekben és Istenségben, és ez nem vitatható igazság. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 25/01/2024

Drága gyermekek, az Úr hívása átalakítja a szívet és igazi megtérést eredményez. Fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan, még akkor is, ha Pálhoz hasonlóan üldöznek és elutasítanak benneteket. Az Úr igazi katonája a győzelem bizonyosságában harcol, mert megérti annak a Hangját, aki elhívta. Hallgassatok az Úr Hangjára, és hagyjátok, hogy átalakítson benneteket. A fájdalom idejét éled, és csak az ima ereje által tudod elviselni a kereszt súlyát. Ne hátrálj meg! Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Ahogyan a múltban, Jézusom Egyháza az elhagyatottság keserű poharát fogja inni; üldözni fogják, és sokan visszavonulnak. Ne érezzétek magatokat egyedül. Én vagyok a ti Anyátok, és mindig veletek leszek. Térdre borulva imádkozzatok, és minden jóra fog fordulni számotokra. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/01/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, a farkasok támadni fognak, és sok juh szétszóródik. Szenvedek ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Az én Jézusom sokat vár tőletek; őszinte és bátor igent vár tőletek. Ne hátráljatok meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Győzelme eljön az igazaknak. A Úr szőlőjében csak a hűséges munkások maradnak meg. Ne féljetek! Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hallgassatok rám! Én mindig veletek leszek, még akkor is, ha nem láthattok engem. Legyetek hűségesek az evangéliumhoz Jézusom evangéliumához, és minden jól fog alakulni számotokra. Adjátok nekem a kezeteket, és én Elvezetlek titeket ahhoz, akinél az örök élet szavai vannak. Ez az üzenet Szentháromság nevében közvetítem ma nektek. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Batatan, Bahia, továbbítva: 28/01/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, az erős emberek el fognak bukni, mert a Mindenható Isten irányít. minden felett. A hit elárulói egyesülni fognak, de a győzelem azoké lesz, akik szeretnek és az igazságot védik, mert az én Jézusom nem fogja elhagyni az igazakat. Vegyetek bátorságot! A fájdalom idejét éltek, de ne veszítsétek el a bátorságotokat. Szeretlek benneteket, és én leszek mellettetek leszek. Ne hátráljatok meg. Maradjatok szilárdan az általam mutatott úton. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a mennybe. Azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Ne feledjétek el: A mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Előre! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli zápora zúdul rátok a Mennyből. Ez a üzenetet közvetítem nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, közvetítve: 30/01/2024

Drága gyermekek, szeressétek és védjétek az igazságot. Ahol nincs teljes igazság, ott az ördög van jelen. Tudjátok meg mindannyian, hogy a hazugságok a földre fognak hullani. Az Úr házában nincs helye a féligazságnak és a hazugságnak. Legyetek figyelmesek. Az én Jézusomnak szüksége van rátok. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Forduljatok el a világtól, mert az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Ne éljetek az imádságon kívül. Ha elfordulsz, Isten ellenségének célpontjává válsz. Forduljatok meg! Az én Jézusom szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.