2019. július 1., hétfő

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019. június 15. Az Úr Jézus…

„Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják őket állítani. Ha megvallanak Engem, kiközösítik őket. Ha a tévtanítást választják, elkárhoznak.
Így imádkozz értük: Drága Jézusom, Örök Főpapunk! Kérlek, add meg papjaidnak az állhatatosság kegyelmét, hogy megvalljanak Téged az emberek előtt. Hűségesen kitartsanak Melletted mindhalálig. Soha ne cseréljék fel az Evangéliumot, amelyért Te Szent Véredet ontottad, az embereknek való megfeleléssel.
Mindig csak Téged lássanak a keresztfán! Soha ne mozduljanak el kereszted alól! Legyenek olyanok, mint a hűséges tanítvány, Szent János apostol, aki kitartott Melletted egészen a végsőkig. Ezért tudtad rábízni Legszentebb Édesanyádat.
Kérlek, Jézusom, add kegyelmedet papjaidnak, hogy az életszentséget válasszák, és szentek legyenek mindörökké. Ámen.
Szentírási megerősítések:
2 Tessz 2, 3-12: Semmiképp se ámítson el titeket senki, mert előbb az elpártolásnak kell bekövetkeznie, és meg kell jelennie a bűn emberének, a kárhozat fiának, aki ellenszegül, és önmagát föléje helyezi mindannak, amit Istennek vagy isteni tiszteletre méltónak nevezünk, beül Isten templomába, és úgy mutogatja magát, mintha Isten volna.
Nem emlékeztek rá, hogy amikor még nálatok voltam, megmondtam ezt nektek? És azt is tudjátok, mi tartja vissza most, amíg meg nem jelenik majd a maga idejében. A gonoszság titka ugyanis már munkálkodik, csakhogy azt, aki most még visszatartja, előbb el kell távolítani az útból.
Akkor majd megjelenik az a gonosz, akit az Úr Jézus elpusztít szájának leheletével, és megsemmisít eljövetelének fényességével. Az érkezését pedig – a sátán hatalmából – mindenféle hamis erőmegnyilvánulás, jel és csoda kíséri, és mindenféle csábítás a gonoszságra, azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem fogadták be az igazság szeretetét, hogy üdvözüljenek. Ezért bocsátja rájuk Isten a megtévesztés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak, és ítélet alá essenek mindannyian, akik nem hittek az igazságnak, hanem beleegyeztek a gonoszságba.
Gal1, 3-5: Kegyelem nektek és békesség Istentől, a mi Atyánktól, és az Úr Jézus Krisztustól. Ő feláldozta önmagát bűneinkért, hogy kiragadjon minket a jelen gonosz világból, Istenünknek és Atyánknak akarata szerint. Legyen neki dicsőség mindörökkön örökké! Ámen.
Mt 24, 21-22: Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat.

2019. június 30. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Kérjétek Tőlem a kegyelmet, hogy maradéktalanul beteljesítsétek rátok vonatkozó örök szent tervemet! Egyedül ez az egy a fontos. Csak ennek van jelentősége. A Mennyben, abban a fokban lesztek boldogok örökre, amilyen fokban teljesítettétek rátok vonatkozó örök szent tervemet. Ez minden emberre vonatkozik.
Nekem mindnyájatokkal örök tervem van. Még mielőtt megfogant volna életetek, Én már elgondoltam rólatok mindent. Én adom a képességeket. Nálam már minden előre el van döntve. Csupán rajtatok múlik, hogy engedelmeskedtek-e Nekem, vagy sem. Itt a Földön is csak úgy nyer célt és értelmet az életetek, ha felismeritek, és megvalósítjátok rátok vonatkozó örök szent tervemet.
Erre áldalak meg benneteket, Szívem végtelen irgalmas szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Szentírási megerősítés: Máté 26, 18: „(Jézus) felelte”