A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 03/10/2023

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Eljön a nap, amikor sokan megbánják majd az életet, amelyet Isten Kegyelme nélkül éltek, de már túl késő lesz. Ne feledjétek: Akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. Az Igazságos Bíró mindenkinek az ebben az életben tanúsított magatartása szerint fog adni. Nagy zűrzavar és megosztottság jövője felé tartotok. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Isten siet. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Hallgassatok rám! Azok, akik meghallgatják hívásaimat, elnyerik az igazak jutalmát. Legyetek bátrak! Semmi sincs veszve. Az én Uram mindent irányít. Bízzatok benne, és győztesek lesztek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK OSZTOZNAK A KULCSON, ÉS A ZAVAR MINDENHOL ELTERJEDIK. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. október 5., Mária, a Béke Királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, az ellenségek megosztják a kulcsot, és a rendetlenség mindenütt elterjed. Szenvedek azért, ami rátok vár. Jézusom Egyháza megissza majd a fájdalom keserű kelyhét. Azokat, akik szeretik és védik az igazságot, megvetik és ellenségként kezelik majd. Bízzatok Jézusban. Ő nem fogja elhagyni Kiválasztottjait. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által győzhetitek le ellenségeiteket. Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Nem vagytok egyedül! Én vagyok az Édesanyátok, és mindig mellettetek leszek. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

LÉGY ÓVATOS! MÁR ÚTON VAN. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. október 7. Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, a perverz emberek megváltoztatják az Isteni Törvényeket, de Isten Igazságai örökkévalóak lesznek. Ez a nagy lelki zűrzavar ideje. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. Higgyetek szilárdan az én Jézusom evangéliumában. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Fiamhoz, Jézushoz és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Legyetek bátrak! Hajoljatok térdre imádságban, mert csak így tudjátok elviselni a már úton lévő megpróbáltatások súlyát. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Azok, akik így cselekszenek, ugyanilyen véget érnek. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. október 9. Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, az igaz pásztor biztonságos úton vezeti juhait. A farkas szétszórja őket, hogy eltévedjenek a rövidebb utakon, amelyek nem az igazi legelőre vezetnek. Azok, akik Júdáshoz hasonlóan cselekszenek, ugyanarra a végzetre fognak jutni. A reverendás igaz katonák mindig felvállalják az igazságot, és elvezetik az Úr népét ahhoz, akinél az örök élet szavai vannak. Imádkozzatok sokat. A szomorúság idejét éltek, és csak azok, akik imádkoznak, lesznek képesek elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Ne csüggedjetek. Én vagyok az Édesanyátok, és szeretlek benneteket. Adjátok nekem a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. Amikor érzitek a kereszt súlyát, kiáltsatok Jézushoz. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ne féljetek! Az én Jézusom Egyháza győzni fog. A hamis egyház vereséget fog szenvedni. A hit kigúnyolóit legyőzi majd azoknak a hűsége, akik szeretik és védik az igazságot. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SOKAN ELVESZIK HITÜKET A Béke Királynőjének üzenete. 2023.10.10 Turrivalignani/Pescara, Olaszország,

Drága gyermekek, Istenben nincs féligazság. A zűrzavar szakadékai mindenütt elterjednek, és sokan elveszítik hitüket. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy megvédjem azt, ami Istené. Bármi történjék is, maradjatok az igazságnál. Legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz. Ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara a bűn szakadékába rántson benneteket. Hallgassatok Fiamra, Jézusra. Fogadjátok el az Ő evangéliumát és Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. Fájdalmas jövő felé tartotok. A világ dolgai lesznek Isten házában, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Szenvedek azért, ami rátok vár. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Imádkozzatok sokat a kereszt előtt, és lesz erőtök elviselni az eljövendő megpróbáltatásokat. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Olyan időket éltek, amelyek rosszabbak, mint az özönvíz idején. Vigyázzatok lelki életetekre. Ne feledjétek: a világban vagytok, de nem a világból vagytok. Kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság szeretete. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A HIT ÁRULÓI LESZNEK. A Béke Királynőjének üzenete, Pescara, Olaszország, közvetítés: 2023.10.11.

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Sok megszentelt ember a világ kedvéért fog cselekedni, és a hit árulóivá válnak. Az én Jézusom veletek lesz, és nem hagy el benneteket. Ő a szőlőskert tulajdonosa, és az igazságnak az igazak szívébe vetett magja nagy gyümölcsöt fog teremni az emberiség javára. Ne vonuljatok vissza. Én vagyok az Édesanyátok, és mindig mellettetek leszek. Fogadjátok el hívásaimat, és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Fiamnak szüksége van nyilvános és bátor tanúságtételetekre. Ne feledjétek: ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy Fiam, Jézusé vagytok. Legyetek bátorítottak, és vigyétek a világnak egy jobb holnap reményét. Legyetek hűségesek az evangéliumhoz, és minden jóra fog fordulni számotokra. Nem lesz vereség az én híveim számára. Menjetek előre az általam mutatott úton! Örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennyországba. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A KÉZRŐL ADOTT KULCS SZELLEMI VAKSÁGHOZ VEZETHET... A Béke Királynőjének üzenete Nápolyban, Olaszországban, közvetítés: 2023.10.12.

Drága gyermekek gyermekek, adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Nincs Félelem. Isten mindent irányít. Bízzatok benne, és ti is győzedelmeskedni fogtok. Nagy megosztottsággal teli jövő előtt álltok Isten házában. Szeressétek és védjétek az igazságot. Az én Jézusom sokat vár tőletek. A kulcs sok szegény gyermekemet lelki vakságba fogja vezetni. A törött kulcs nem fogja kinyitni az igazi ajtót. Ez a szomorúság ideje. a hívő férfiak és nők számára. Imádkozzatok! Amikor távol vagytok az imától, Isten ellenségének célpontjává válsz. Az emberiség megissza a keserű szenvedés keserű kelyhét, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől. Forduljatok meg! Amit meg kell tenned, ne halaszd holnapra. Ne veszítsd el a reményt. Szeretlek, és veled leszek, még ha nem is látsz engem. Előre! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ez az az üzenet, amit én A Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDENHOL TERJED A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/10/2023

Kedves gyermekek, vegyetek bátorságot! Ne csüggedjetek! Jézusom Egyházának győzelme el fog jönni. a szeretet és az igazság védelme által. A rossz pásztorok hibáján keresztül, a tévedések mindenütt elterjednek, de a pokol hatalmai soha nem fogja legyőzni Fiam, Jézus igaz Egyházát. Legyetek éberek! Legyetek tele reménnyel! Ne engedjétek, hogy a hamis tantételeket a lelki szakadékba rántsanak benneteket. Hallgassatok Jézusra és a Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaira. A rózsafüzérrel a kezetekben Isten ellenségei elleni harcban. Védekezésetek fegyvere mindig az igazság. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítselek benneteket. Hallgassatok rám! Ismerem szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Jézus nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket. hogy ismét itt összegyűjtselek titeket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélek. Ámen. Legyetek békében.

MEGNYITJÁK A SZÉLES KAPUT. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.10.17

Drága gyermekeim, egyedül Fiamban, Jézusban van reményetek és üdvösségetek. Várjatok az Úrban örömmel. Benne van a ti teljes boldogságotok. Keressétek a mennyei kincseket. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Ne csüggedjetek el. Még a nyomorúság közepette is higgyétek, hogy minden jóra fordul az igazak számára. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Fiamhoz, Jézushoz. Ne forduljatok el az imádságtól, mert csak így tudjátok elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. A rossz pásztorok széles ajtókat fognak kinyitni, és nagy tömegek fognak a szellemi szakadékba sétálni. Szenvedek azért, ami rátok vár. Keressetek erőt a gyónás és az Eucharisztia szentségében. Ne feledjétek: a ti védőfegyvertek az igazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EMBERI SZEM EZT MÉG SOHA NEM LÁTTA A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 19/10/2023

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Erősödjetek meg az imában, az evangélium hallgatásában és az Eucharisztiában. Akik az Úrral vannak, azokat soha nem fogják legyőzni. Legyetek bátrak! Amit az én Jézusom tartogat számotokra, azt emberi szem még soha nem látta. Arra kérlek benneteket, hogy igyekezzetek mindenütt tanúságot tenni az igazságról. A zűrzavaros jövő felé tartotok. Sokan fogják elfogadni azt, ami hamis, és a szellemi sötétség szakadékába fognak lépni. Hallgassatok rám! Ne hátráljatok meg. Én mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY SÖTÉTSÉG JÖVŐJE. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.10.21.

Drága gyermekek Gyermekeim, távolodjatok el a bűntől, mert csak így érthetitek meg az én Jelenlétemet közöttetek. A bűn lelki vakságba vezet benneteket és megakadályoz benneteket abban, hogy megértsétek az Úr Terveit az életetekre vonatkozóan. Legyetek óvatosak! Szabadságotok van, de arra hívlak benneteket, hogy szabjatok határokat szabadságotoknak. Ne legyetek az ördög rabszolgái. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Egy nagyszerű jövő felé tartotok. Keressétek az Úr világosságát. Ő meg akar menteni benneteket, de ez attól függ, hogy a ti akaratotokon múlik, hogy a javatokra tudjon cselekedni. Imádkozzatok! Amikor Isten ellenségének célpontjává válsz. Térj meg és keresd az én Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Menjetek előre! Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Szeretlek titeket és Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Bátorság! A sok fájdalom után nagy öröm fog eljönni a nagy öröm. Ezt az üzenetet adom nektek ma  a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EZ JÖN NEKED!!! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2023. 10. 24.

Drága gyermekek, imádkozzatok. Igazi pásztorok hiányában sok juh szétszóródik. Sokan el fognak tévedni az igaz legelőről, és hamis ösvényekre tévednek. Szenvedek azért, ami rátok vár. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartotok. Bármi történjék is, álljatok szilárdan az igazságban. Ne feledjétek: Egyedül Fiam, Jézus a ti utatok, igazságotok és életetek. Meneküljetek a tágas ajtók elől, és keressétek a mennyet a kereszt útján. Ismerem szükségeiteket, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Vegyetek bátorságot! Az Eucharisztiában van a ti győzelmetek. Menj előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 26/10/2023

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Még hosszú évekig tartó kemény megpróbáltatások várnak rátok, és csak azok maradnak szilárdan a hitben, akik imádkoznak és szeretik az igazságot. Ellenségeitek nagy lelki kincseket fognak elvenni tőletek és zűrzavar fog terjedni mindenfelé. Védelmi fegyveretek a múlt leckéiben rejlik. Legyetek éberek! Fogadjátok el az én Jézusom evangéliumát, és tegyetek tanúságot hitetekről mindenütt. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 28/10/2023

Drága gyermekek, bátorság! Nincs győzelem kereszt nélkül. Bízzatok teljesen Isten erejében, és minden jól fog alakulni számotokra. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Nagy Győzelme eljön értetek. Ne féljetek! Az én Jézusom mindent irányít. Nyissátok meg szíveteket, és hagyjátok, hogy az vezessen benneteket, aki az Egyetlen Út, Igazság és Élet. Ismerem szükségleteiteket, és imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. A szomorúság idejét éltek, de nem vagytok egyedül. A gonoszság fája nőni fog és mindenfelé elterjed, de ti az igazsággal ki tudjátok gyökereztetni. Az igazság mindig a legnagyobb védelmi fegyveretek lesz. Ne veszítsétek el a reményt. Az igazi felszabadulásod és megváltásod Jézusban van. Hallgassatok rá! Fogadjátok be az Ő evangéliumát és Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 31/10/2023

Kedves Gyermekeim, az én Uram sokat vár tőletek. Legyetek figyelmesek. Ne maradjatok a bűnben, hanem forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Megváltó. Adjátok meg a legjobbat, és megjutalmazlak benneteket nagylelkűen. Hirdessétek az Én Jézusom evangéliumát mindazoknak, akik akik a hamis tanok sötétségében élnek. Az igazak hallgatása megerősít. Isten ellenségeit. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen vannak. maradnak meg az igazságban. A hamis ideológiák mocsara mindenütt nagy szellemi vakságot fog okozni. spirituális vakságot mindenütt. Sok megszentelt ember meg fog fertőződni és a hívők nagy részét tévedésbe sodorják. Imádkozzatok! Keressétek a erőt az Eucharisztiában és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Ne feledjétek: ez ebben az életben, és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Ez a üzenem nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.