2022. március 18., péntek

A Szűzanya éves jelenése 2022. március 18-án Mirjana Dragićević-Soldonak

 

A Szűzanya 2022. március 18-ai üzenete Mirjana látnok által

Mirjana Dragicevic-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával a Szűzanya rábízta a tizedik titkot és azt mondta neki, hogy ezentúl csak évente egyszer, mégpedig március 18-án, a születésnapján fog megjelenni neki. Így történt ez minden évben. A mai napon a jelenés 13:34-kor kezdődött és 13:40-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

''Drága gyermekek!
Édesanyai szeretettel hívlak benneteket, hogy erővel, hittel és bizalommal telve nézzetek Fiamra. Nyissátok ki Neki szíveteket és ne féljetek. Mert, Fiam a világ világossága, és Benne béke és remény van. Ezért újra, újra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik nem ismerték meg Fiam szeretetét. Hogy Fiam szeretetének és reményének fényével beragyoghassa az ő szívüket is, titeket pedig gyermekeim megerősítsen, és békét és reményt adjon nektek. Veletek vagyok, köszönöm nektek.''

(A Szűzanya mindenkit és mindent megáldott.)

Dublin kigúnyolta Szent Patrikot

 

Az ír kormány által 1995-ben létrehozott dublini Szent Patrik Fesztivál idén női alsóneműben mutatta be saját védőszentjét.

Különböző karikatúrák transzvesztitaként ábrázolják az ír szentet a fesztivál részét képező Paradise Cabaret egyik reklámján. A dublini turista ünnepség, a Szent Patrik Fesztivál igazgatótanácsában a baloldali homoszexuális Alison Gilliland, Dublin polgármestere is helyet kapott.

https://gloria.tv/post/3gpWveHQsbVt6zRiNrRurupEB

A fesztivál szervezői évek óta igyekeznek a kereszténység minden megnyilvánulási formáját eltávolítani.

Túl sok a munka: a püspök szerint évi tizenkét keresztelés "nehéz helyzetet" teremt

 

A homoszexuális hívő Franz-Josef Overbeck, aki a németországi Essen püspökeként keresi kenyerét, szombaton 17 női és 1 férfi lelkipásztori asszisztenst vett fel "rendkívüli keresztelési segédlelkészként".

Overbeck ezt azzal magyarázta, hogy "egy lelkipásztori szempontból nehéz helyzetre" reagált. A CIC 230.3 kimondja, hogy laikusok is keresztelhetnek "ha az egyház szükségletei ezt indokolják, és erre nincsenek elegendő létszámban papok."

Ez a szükséglet kiszámítható. Az esseni egyházmegye 2020-as statisztikája 2827 keresztelőt és 502 papot és diakónust sorol fel. Ez 5,6 keresztelést jelent évente paponként. Ha csak az aktív papságot számoljuk (216 pap, 34 diakónus), akkor ez 11/12 keresztelést jelent évente (= havonta egyet).

 

https://gloria.tv/post/KT4W7SFCWLRp3NP1MXe7WzXo9

Ismét: német püspökök "engedélyezik" a halálos injekciót

Németországban folyamatban van az asszisztált öngyilkosság ("eutanázia") engedélyezése, miután alkotmánybíróságuk 2020 februárjában azt állította, hogy az "üzletszerű eutanázia" tilalma ellentétes az "önrendelkezési joggal".

Az alsó-szászországi és brémai püspökök és protestánsok március 16-án "ökumenikus nyilatkozatot" tettek közzé erről, amelyet Bode (Osnabrück), Wilmer (Hildesheim) és Theising (Münster segédpüspöke) püspökök írtak alá.

Ebben az áll, hogy egyedi esetekben [= mindig] jóváhagyják az asszisztált öngyilkosságot. "Hogy vészhelyzetekben az egyházi intézményekben tolerálható-e az asszisztált öngyilkosság, arra nem lehet általános választ adni" [= megengedett].

Wilmer (Hildesheim) azt mondta, hogy "nagyon hálás, hogy sikerült közös álláspontokat kidolgozni ebben a vitatott témában". Az utolsó eutanáziaprogramot Németországban a Harmadik Birodalom idején engedélyezték.

https://gloria.tv/post/y84wiLMw2pwt6kC7Q296Lc6xR