LÉGY KÉSZEN AZ ÖRÖK ÉLETRE A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. augusztus 3-án.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imádságban, és hogy térdet hajtottatok. Szeretett gyermekeim, legyetek mindig egységesek a hitben. Óvakodjatok a keltett zavaroktól... van egy tévedhetetlen utatok, hogy Istennel legyetek: éljetek az Úr törvényében, kövessétek parancsolatait, legyen életetek tele Hittel... igaz Hittel! Tegyetek jót testvéreitekkel, és szeressétek egymást. Sajnos, látom, hogy ez az emberiség az önpusztítás felé halad... De szeretlek benneteket, és arra kérlek benneteket, hogy térjetek vissza Istenhez. Egyetek az Eucharisztiából! Vegyetek részt az Ő áldozatában, és bánjátok meg bűneiteket. Gyermekeim, tegyétek ezt, és ne féljetek! Isten meg fog bocsátani nektek, és lehozza rátok az Ő Irgalmát. Készüljetek fel az örök életre... Gyermekeim, ne legyenek gonosz gondolataitok és szívetek. Fussatok és igyatok ott, ahol minden lehetséges... a Kereszt lábánál... Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében Ámen!

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Mint egy gondoskodó édesanya, Szűz Mária ismét megköszöni, hogy összegyűltünk a lábaihoz. Szívből jövő meghívása, hogy maradjunk egységben a hitben, arra kell, hogy ösztönözzön bennünket, hogy létünket teljesen az Úrnak szentelve éljük. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, „az ő törvényében kell élnünk”, a parancsolatok útját követve, jót cselekedve és egymást szeretve. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy Isten szemében kedvesek leszünk.

A mai ember, aki nem ezen az úton él, az „önpusztítás” útjára lépett, ezért a Szűzanya anyai szeretetével arra hív minket, hogy térjünk vissza Istenhez. De csak az eucharisztikus úton és a megbocsátás útján elindulva, a szentségi kegyelem által engedhetjük meg az Úrnak, hogy megvalósítsa terveit az életünkben.

Bíznunk kell Isten Anyjában, és soha nem szabad félnünk, mert a Teremtő megadja nekünk megbocsátását és irgalmas szeretetét, majd elvezet minket az örök életre.

Legyen szívünk mindig mentes a gonosz gondolatoktól, amelyek elvezetnének minket Istentől. Ezért kell „futnunk” minden kegyelem kimeríthetetlen forrásának, a Keresztnek a lábához, mert csak akkor leszünk méltók hozzá, ha szeretjük a Keresztet és szeretettel hordozzuk életünkben.

Szeressük a keresztet, hordozzuk a keresztet!

AMI FATIMÁBAN KIJELENTETT, MEGVALÓSUL. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024. augusztus 10-én.

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdet hajtottatok imában.  Mennyország szeretett gyermekei, sok rosszat fogtok látni a világban! Ami Fatimában kinyilatkoztatott... az teljes beteljesedésében van. Gyermekeim, harcoljatok! Ne csak nézzétek... kritizáljátok, anélkül, hogy bármit is tennétek, amikor Istent eltávolítják gyermekeimtől. A lelkiismeretetek tiszta lesz, amikor Istenről beszéltek, de a szabad akarat fogja eldönteni, hogy melyik utat választjátok.   Gyermekeim, ha azt teszitek, amit Szeretett Fiam (Jézus) parancsolt nektek, akkor képesek lesztek kérni bármit, amit csak akartok, és Ő meg fogja adni nektek. Itt az idő!  Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

RÖVID ELMÉLKEDÉS
Az Istenanya figyelmeztet bennünket, hogy a fatimai próféciák teljes beteljesedésében vagyunk. Még sok jel lesz a világban, amelyek segítenek megérteni e próféciák beteljesedését. De csak nyitott és szabad szívvel leszünk képesek erre összpontosítani.  A Szűzanya harcra hív bennünket. Nagyon jól tudjuk, hogy a fegyverek, amelyeket használnunk kell az Isten ellenségei elleni harcban, a Hit és az Imádság! Nem lehetünk passzív alattvalók ebben a harcban, mert Isten az ítélet napján felelősségre fog vonni minket, ha valóban együttműködtünk Vele az emberiség megváltására vonatkozó összes tervének megvalósításában. Sőt, nem szorítkozhatunk kritikára és ujjal mutogatásra, hanem valóban részt kell vennünk ebben a küldetésben, amelyet Ő mindannyiunkra bízott, és segítenünk kell annyi gyermekének, akik eltévedtek, hogy visszatérjenek Hozzá.  Ezért kell mindig Istenről és a mennyei valóságról beszélnünk, mert a mai ember mindezt elfelejtette a zűrzavar miatt, amelyben él. Természetesen lesznek olyanok, akik a „szabad akarat” miatt meghozzák helyes vagy helytelen döntéseiket, és akiknek aztán számot kell adniuk Neki.  Mindannyian azonban ennek az Anyának a hangjára hallgatunk, aki, mint egy jó és készséges tanító, minden nap igyekszik tanítani gyermekeit, hogy azok azon az úton járjanak, amelyet Fia mutatott nekik. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy bármit is kérünk Tőle, Ő megadja nekünk.

JÖN A SÖTÉTSÉG. A SÖTÉTSÉG TOVÁBBRA LESZÁLL AZ EMBERISÉGRE A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. augusztus 15-én.

Kedves Gyermekeim, köszönöm, ho y itt vagytok az imában. Gyermekeim, én vagyok Nagyboldogasszony, szeretettel teli szívvel jövök hozzátok, segítsétek testvéreiteket a megtérésben, azért vagyok itt, hogy békét hozzak. Gyermekeim, sötétség közeledik, a sötétség tovább ereszkedik erre az emberiségre, amely érdektelen a mennyei hívásokra. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, Ámen.

HAMAROSAN AZ ANTIKRISZTUS HIVATALOS BEJELENTKEZÉSÉT TESZI. A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizella Cardiának 2024. augusztus 24-én.

Gyermekeim, köszönöm, hogy imádkoztok és hogy térdet hajtottatok. Gyermekem, hol vannak gyermekeim! A világ bálványait keresik, anélkül, hogy megértenék az imádság sürgősségét, amelyet ez az idő megkövetel. Gyermekeim, legyetek figyelmesek, mert hamarosan az Antikrisztus hivatalosan is be fog lépni. Gyermekeim, ne féljetek, amikor Jézusról beszéltek, mert angyalaim készen állnak, hogy megvédjenek benneteket. Gyermekeim, imádkozzatok a vak pásztorokért, akik vakságba vezetik a híveket, imádkozzatok azokért, akik félnek a mennyei igazságtól. Gyermekeim, legyetek mindig imádságban, mert a sötét idők és az üldöztetések egyre nagyobbak lesznek, de ti hallgassatok arra, amit ma és a múltban megjövendöltem. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

A TISZTULÁST MINDENKI ÉRZI, HAMAROSAN JÖN AZ IGAZSÁGOSSÁG ... Jézus üzenete Gizellának 2024. augusztus 30-án.

Lányom, ne félj attól, ami történik. Miért vagy kétségbeesve, nem tudod, hogy minden Atyám kezében van? Szeretett leányom, tudom, hogy már nem akarod hallani a hangomat, és ismerem a szívedet, de mondd meg nekem: kiben bízhatok ebben az időben? Ne hagyj engem is magamra. Leányom, a megtisztulás mindenki számára megtörténik, és ez a fájdalom számodra az ég ajándéka lesz. Távol akarlak tartani azoktól, akik a Sátánt szolgálják, minden lehetséges módon meg akarlak védeni, ne félj. A megtisztulás mindenkiért lesz, nem azért, hogy megbüntesselek, hanem hogy bevigyelek benneteket Királyságomba. Keressétek a dolgokat innen fentről. Már mondtam, hogy hamarosan eljön az igazságszolgáltatás, különösen azok számára, akik tele vannak büszkeséggel, akik egyenlőek vagy többek akarnak lenni Istennél, és miattuk sír a vérem, miattuk vagyok mindig szomorú és csüggedt, de végül kénytelenek lesznek erőszakkal térdet hajtani és megérteni, hogy Én vagyok az, aki vagyok, hogy rajtam kívül nincs Isten. Gyermekeim, szeretném, ha mindig éreznétek leheletemet magatokon. A megfelelő időben kaptok majd útmutatást, ne hagyjátok el az imát, ne hagyjatok el Engem és Szentséges Anyámat, ne hagyjátok el Atyámat. Imádkozzatok harcosok, imádkozzatok, hogy harcoljatok a gonosz ellen, imádkozzatok és harcoljatok. Most megáldalak benneteket a Legszentebb Szentháromság nevében.