2013. április 29., hétfő

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Bizalom 

Kedveseim, kérjétek a bizalom ajándékát, mert megédesíti lelketeket. Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni a bizalmatlanság lelkével, mert az rövid időn belül kétségeket áraszt a szívetekbe. Forduljatok mindig bizalommal a Szentháromsághoz, vagyis teljesen hagyatkozzatok Rá, és engedjétek, hogy a bizalom felhőjébe beburkoljon titeket. Akkor olyan biztonságot tapasztaltok meg, amely nagy erőket összpontosít nemcsak lelketek, hanem testetek számára is. A bizalom tehát a teljes odaadással történő Istenre hagyatkozás, melyben az Ő szeretete biztosítja számotokra a benne maradást. Éljetek ebben a kegyelemben, és legyetek áldottak!
2013. 04. 05. Anna Terézia

 
Kiüresedés 

Kedveseim, éberen őrködjetek gondolataitok felett! Ne lázadozzatok azért, ha egyre több mindentől megfoszt benneteket a Szentháromság! Ez része a kiüresedéseteknek, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy szabadon közlekedhessetek. Nemcsak a belső szabadság megszerzése, hanem a külső dolgoktól való mentesség is elengedhetetlen a lelki életben való előmenetelhez. Ha észreveszitek, hogy bármi tárgyhoz vagy személyhez odatapad a lelketek, akkor már veszélyben vagytok. Ezért adjatok át mindig mindent és mindenkit, hogy amikor a kísértő megpróbál odakötözni a személyes dolgokhoz, tudjátok azonnal Jóbbal együtt mondani: „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.” Ezt a lelkületet a nagy megpróbáltatásokkal gyakorolhatjátok, amíg ki nem ég belőletek minden rendetlen odatapadás és ragaszkodás. Minden, amit kaptatok, semmi sem a tiétek, mert a Szentháromság gondviselő akarata nélkül létezni sem tudnátok. Fontoljátok meg jól ezeket a gondolatokat, hogy amikor a kísértés közelít, erősen álljatok neki ellen és Isten nevében, az Ő igéje által mondjatok ellen a sátánnak. Így a Szentháromság fénye győzedelmeskedik életetekben.
2013. 04. 06. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/kiueresedes



Komoly próbatételek előtt álltok
 
Kedveseim, ne féljetek, és ne hagyjátok abba az imát, amikor nagy támadások és megpróbáltatások érnek benneteket. Komoly próbatételek előtt álltok. Szükségszerű, hogy megmérettessetek, mert csak aki mindvégig kitart, és bátran küzd, az győzhet. Ne feledjétek, a győzelem az Úr kezében van! Aki Vele és az Ő oldalán harcol, az biztos eredményt fog elérni. Ne hangoljon le a kísértő, amikor megpróbál benneteket kihozni a sodrotokból. Lelketek békéjét nem rabolhatja el, csak ha magatok elveszítitek a Szentháromságba vetett bizalmatokat. Ezáltal elgyöngültök, és feladjátok a reményt a küzdelemben. Ezt soha ne tegyétek, mert súlyos következményei lehetnek rátok nézve és azokra is, akiket hordoztok. Ki fogjátok tudni védeni még a legdurvább támadást is, ha azonnal a szeretet nyelvén válaszoltok. Ezt azonban gyakorolni kell, hogy készséggé váljon bennetek a szeretet erénye. Össze kell törnie minden gőgnek és erőszakos megnyilvánulásnak. Ezért engedjétek, hogy a Szentháromság formáljon benneteket!
2013. 04. 10. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/komoly-probatetelek-eltt-alltok

 

A Szentlélek ajándékai és gyümölcsei


Kedveseim, soha ne kételkedjetek azoknak a kegyelmeknek a létezésében, amelyeket már birtokoltok! Engedjétek azokat hatékonyan működni azáltal, hogy teljesen átadjátok magatokat a Szentháromság szolgálatára. Bizalom töltsön el benneteket, amikor azt tapasztaljátok, hogy használja és működteti adottságaitokat. Egyre jobban engedjétek, hogy ezek kibontakozzanak és felerősödjenek életetekben. Amikor tapasztaljátok, hogy az ajándékok működnek, akkor a gyümölcsök is érlelődnek. Legyen elég, hogy ezt tudjátok, nem szükséges hozzá más kísérő jelenség vagy kézzelfogható jel, mert a kegyelem működik.
2013. 04. 12. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentlelek-jandekai-es-gyuemoelcsei



Felkészülni a nehézségekre

Kedveseim,legyetek felkészülve minden olyan helyzetre, amelyek megnehezítik életeteket. Ez nem azt jelenti, hogy félelemben kell élnetek, hanem azt, hogy bármi érhet, akkor sem veszíthetitek el a lélekjelenlétet. Ne féljetek a váratlan eseményektől, mert azokért nem vagytok felelősek, hiszen tőletek függetlenül történnek! Ezért, ha felajánlva mindent átadtok a Szentháromságnak, bármi érjen is titeket, mégsem rabolhatja el belső békéteket, melyet lepecsételtek az égiek. Álljatok készenlétben, imádkozzatok, és kerüljétek a szórakozásokat, mert azok nagyon elvisznek benneteket a világ felé. Legyetek kicsinyek és alázatosak, és akkor nem lesztek meglepődve semmin, ami titeket érhet.
2013. 04. 13. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/felkeszuelni-a-nehezsegekre

 

 Mulasztások

Kedveseim,a húsvéti szent időt használjátok fel arra, hogy lelketeket a tőletek telhető legjobban előkészítitek. Ha lemondotok a kényelemről és továbbra is éberen őrködtök lelketek felett, akkor biztosak lehettek abban, hogy jól felkészültök a rátok váró eseményekre. Gondoljátok el, milyen komolyan számon kéri tőletek a Szentháromság azokat, amiket elmulasztotok megtenni, pedig rendelkezésetekre állt a szükséges idő. Ha mégis mulasztáson kapjátok magatokat, akkor azonnal kérjetek bocsánatot és ajánljátok fel azt is amit elmulasztottatok jóvátételként a Szentháromságnak. Nem kíván mást tőletek, csak hogy válaszoljatok minden nap Szentlelke hívására, így megőrzitek lelketek békéjét. Gyakoroljatok önmérsékletet, akkor minden téren kiegyensúlyozottak maradtok. Ez az erény is az alázatban gyökerezik. Ezért, ha alázattal elfogadjátok a rátok háruló megpróbáltatásokat, akkor az önuralmatokat is meg tudjátok őrizni. Készüljetek és készítsetek másokat is az elfogadás útján járni és beszéljetek ezeknek a kegyelmeknek az erejéről is.
2013. 04. 14. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/mulasztasok


Eligazodni az információk áradatában

Kedveseim, amikor figyelemmel kíséritek az eseményeket, ne ne mélyüljetek el rögtön a gondolatokban, hogy mit és hogyan tegyetek! Imádkozzatok és bízzatok a Szentháromság kegyelemosztó bőkezűségében! Ha csupán az eseményekre koncentráltok, könnyen félreinformálódhattok, mert az igazság ismerete Isten kezében van. Az imádsággal az Isten-ismeret gazdagságába merülhettek, mely feltárja szívetekben az igazságot. Akkor ez valóban szabaddá tesz benneteket és nem lesztek megkötözve az információ-áradattól. Az imádságban való elmélyülés megerősíti a Szentháromsághoz való tartozásotokat. Teljetek el az Úr iránti bizalommal, hogy megmeneküljetek lelketek békétlenségétől.
2013. 04. 15. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/eligazodni-az-informaciok-aradataban



Csak az odafönt valókkal törődjetek!

Kedveseim, ne gondolkodjatok azon, hogy az események hogyan fognak lezajlani. Mindent imádsággal, átadással és felajánlással tegyetek meg, mert így tudjátok bizonyítani a Szentháromság előtt hűségeteket. Legtöbbször csak úgy tegyetek, mintha nem is vennétek észre a körülöttetek zajló eseményeket. Nem közömbösségre intelek titeket, hanem olyan józan megfontolásra, amely figyelmen kívül hagy mindent, ami eltérítene a Szentháromság akaratától. Ti csak felfelé tekintsetek és az odafönt valókkal törődjetek. A megjövendölt események be fognak következni. Ezért nem tehettek úgy, mintha egészen váratlanul érnének benneteket. Mindig legyetek hálásak a Szentháromságnak, mert a legkomolyabb feladatot bízta rátok. Imádkozzatok és hozzatok sok-sok áldozatot a lelkekért!
2013. 04. 17. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/csak-az-odafoent-valokkal-toerdjetek



Semmihez se ragaszkodjatok

Kedveseim, bizakodjatok és reményeteket soha ne veszítsétek el, mert a Szentháromságnak gondja van rátok. Életetek el van rejtve Krisztusban, és az Ő szent vére megoltalmaz még a legnagyobb megpróbáltatások idején is, csak tartsatok ki mellette mindvégig. Amikor már látjátok, hogy a jövendölések beteljesednek, emeljétek fel fejeteket, mert meglátjátok Isten dicsőségét. Semmihez se ragaszkodjatok, mert minden e világi dolgot csak használatra kaptatok. Csak a Szentháromság szent akaratát fürkésszétek és belé kapaszkodjatok, akkor nem kell félnetek, mert a félelmet már messze elűzte tőletek.
2013. 04. 18. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/semmihez-se-ragaszkodjatok


Bátran hagyatkozzatok a Szentlélek indításaira!


Kedveseim, bízzátok magatokat teljesen a Szentháromságra, nagy szeretettel és védelemmel vesz körül titeket! Bátran hagyatkozzatok a Szentlélek indításaira, hiszen már ismeritek a hangját. Lelketekbe írta mindazt, amit elvár, és amit kér tőletek. Csak figyeljetek a lelkiismeretetekre! Ha jól reflektáltok, felfedezitek azonnal jelzését. Soha ne mulasszatok el egyetlen pillanatot sem, amikor a szívetek megmozdul hívására! Emlékezzetek, mekkora örömet jelent számotokra, amikor megteszitek indításait. Boldog az a szív, amely megcselekszi mindazt, amit az Úr megmutat neki.
2013. 04. 19. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/batran-hagyatkozzatok-a-szentlelek-inditasaira



Ajánljátok fel életeteket engesztelő áldozatul!

Kedveseim, ajánljátok fel életeteket engesztelő áldozatul. Ez a legnagyobb érték, melyet ezen a világon adhattok a Szentháromságnak. Ezáltal lesztek igazán munkatársai Istennek, akikkel minden tervét megvalósíthatja. Semmit sem tehettek a Szentlélek kegyelme nélkül, mert mindent Tőle kaptok. Ezért mindaz, aki engedelmeskedik neki, már most az üdvösség ígéretében él. Szeressetek tettetés nélkül, egyszerűen, ahogy a szívetekből feltör a jót akarás buzgósága és soha ne lankadjatok, amikor jót jóra halmozhattok. Ne feledjétek, még ha mindent meg is tesztek, akkor is csak haszontalan szolgák vagytok! A Szentháromság nagyon szereti az ilyen szorgalmas lelkeket. Örvendjetek és tegyetek meg mindent!
2013. 04. 20. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/ajanljatok-fel-eleteteket-engesztel-aldozatul
 

Alázatban való elfogadás


Kedveseim, tanuljátok az alázatban való elfogadást, hogy megismerjétek, hogyan akar a Szentháromság rávezetni benneteket a helyes útra. Amikor valami nem úgy sül el, ahogy elterveztétek, és ahogy szeretnétek, akkor se csüggedjen el a szívetek, hiszen mindent a javatokra használ fel, ha felajánljátok nehézségeiteket. Azzal, hogy átadjátok neki, már meg is történt számotokra a kiengesztelődésre való nyitás, és az az elfogadás, amely szükséges a megpróbáltatásban. Ha mindezt zokszó és szemrehányás nélkül elviselitek, akkor óriási értékeket halmoztok fel a mennyei örök életre. Érdemes ezt az utat felemelt fővel járni, mert, ahogy sikerül egyre több mindent elfogadni, úgy válik lelketek egyre boldogabbá, mert tapasztalni fogjátok, mekkora öröm rejlik ezekben a helyzetekben.
2013. 04. 21.
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/alazatban-valo-elfogadas


Felerősödtek a küzdelmek
Kedveseim, merüljetek el a megpróbáltatások tengerébe, de soha ne egyedül tegyétek ezt, hanem a Szentháromsággal! Ha Velük teszitek, akkor egészen másképp élitek meg a nehézségeket. Ne engedjétek, hogy becsapjon titeket a gonosz lélek, aki szüntelenül azon mesterkedik, hogy ártson nektek! Álljatok résen és álljatok neki ellen a hitben, mert akkor elfut előletek! Valóban felerősödtek a küzdelmek, melyekkel a gonosz erők akarnak becsapni titeket és ártani nektek. De ha nem figyeltek bántalmazásaikra, akkor hamarosan eloldalognak közeletekből, mert nem érték el céljukat. Készüljetek fel, mert mindig ki lesztek téve zaklatásaiknak, de a Szentháromság, aki veletek van, visszaszorítja a gonosz minden erejét, ha kitartóan küzdötök. Soha ne egyedül tegyétek ezt, mert akkor elbuktok! Használjatok fel minden segítséget, melyben a kegyelem által részesültök! Ébredjen és erősödjön hitetek, hogy egyre stabilabban járjátok küzdelmes utatokat!
2013. 04. 24. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/felersoedtek-a-kuezdelmek


A jó és a jobb
Kedveseim, maradjatok készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát, amikor megmérettettek, mindenki külön-külön tettei szerint, aszerint is, mennyire sikerült a jobbat választania a jó helyett. Mert a Szentháromság előtt minden, ami jóra irányult és jót eredményez, üdvösségre vezet. De ha a jobbat is tehetitek, akkor nem állhattok meg csupán a jónál. Attól függ, kinek-kinek mit mutat meg a Lélek. A készenléthez az is hozzátartozik, hogy amikor a még nagyobb jót tehetitek, el ne mulasszátok, mert lelkiismeretetek vádolni fog benneteket. De az is kísértés lehet számotokra, hogy a számotokra megvalósítható jót elhanyagoljátok egy nagyobb jó miatt, amit viszont nem rátok van bízva. Egyébként, ha mindent meg is tesztek, ne feledjétek, csak haszontalan szolgák vagytok. Ez tartson titeket mindig alázatban és ne engedjétek szívetekben felemelkedni a gőgöt. Maradjatok kicsinyek és szerények, akkor biztosan jó úton jártok!
2013. 04. 28. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-jo-es-a-jobb
 

Öltöző semlegesneműeknek egy svéd iskolában

A fiú- és a lányöltöző mellett semleges neműt alakít ki egy svéd középiskola, hogy zavartalanul tudjanak ruhát váltani azon diákjai, akik nem érzik magukat egyértelműen fiúnak vagy lánynak, illetve azok, akik egyedül akarnak öltözködni.
Az öltöző csupán fülke, mindössze egyszemélyes. A tanintézet Stockholm egyik peremkerületében van, amely liberalizmusáról közismert. A "nemsemleges" öltöző kialakítását a diákok kezdeményezték. Camille Trombetti, a diáktanács tagja szerint az iskolában elég számban van nemi identitásában határozatlan diák ahhoz, hogy létjogosultsága legyen a semleges nemű öltözőnek.
A fülkét május 6-án avatják fel - adta hírül a The Local című svéd lap.
(MTI)

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A most neked adott Szavaim az Utolsó Napon újból hallhatóak lesznek. Emlékezz azokra.

Drága szeretett leányom, azért jövök ebben az időben, hogy figyelmeztesselek téged azok árulására, akik körülvesznek téged ebben a Küldetésben. Sokan kénytelenek lesznek hátat fordítani ennek a munkának, és neked egyáltalán nem szabad utánuk szaladnod. Én sem szaladtam soha azok után, akik üldöztek Engem. Ehelyett felajánlottam Magam, mint egy leölésre szánt bárányt a lelkek megmentése érdekében.
Figyeld csak meg, hogyan veszik hamarosan a keblükre a kinevezett és a Sátán által felkészített hamis prófétákat azok, akik azt mondják magukról, hogy Isten szolgái. Próféciájukat, melyek mindegyike tagadja az Igazságot, arra fogják felhasználni, hogy megszégyenítsenek benneteket. Senki ne gondolja egy pillanatra sem, hogy Üzeneteimet, amelyek azért adatnak a világnak, hogy Második Eljövetelemre készítsék fel az emberiséget, nem fogják szétszaggatni.
Leányom, ezeket az akadályokat figyelmen kívül kell hagynod. Engedelmességed által erősebbé foglak téged tenni – mert az idő nem a te oldaladon áll -, biztosítván azt, hogy a Kegyelmeket, melyeket az emberiségre árasztok, mindenki elnyerhesse.
Az Én igaz prófétáim nagy többsége nem ismeri a Szentírást vagy a próféciákat, melyeket Irgalmasságomból adok a világnak. Nekik nem kell részeket idézniük a Szent Bibliából, mert Én nem erre kérem őket. A Szavam úgy adatik, amilyen az valójában. Az Én Bibliám szent. Nem megengedett számukra, hogy azért idézzenek részleteket belőle, hogy ez által bármiféle Isteni Kinyilatkoztatás hitelességét igazolják. Amikor Én egy Üzenetet adok, akkor a próféta azt írja le, amit Én diktálok neki, és sohasem kérem tőle, hogy részeket idézzen azokból, amelyek az Apostolok által adattak a világnak.
Én nagyobb vagyok, mindenkinél, aki Engem szolgál. Az Én Szavam Szent. Ajándékaim azért adatnak számotokra, hogy felkészítse a lelketeket, és éppen ezért minden igaz prófétának imákat is adok, melyek a Szívemmel való egyesülés ellenállhatatlan vágyát gyújtják meg bennetek.
Az üldöztetés, amelyet el kell viselned, folytatódni fog, és egyre rosszabb lesz. És amikor már azt gondolod, hogy semmi többet nem tudsz tenni, Én be fogom bizonyítani Isteni Jelenlétemet a világnak. Szenvedj, kicsim, méltósággal. Ne védd meg a Szavamat, bármennyire csábító is ez, még akkor sem, ha gonosz hazugságokat mutatnak be neked.
Azok, akik ismernek Engem, azt is tudni fogják, hogy mikor nem származnak Tőlem a Szavak, mert Én a szívükben lakom. Azonban a Sátán annyira ravasz, hogy utánozni tud Engem, egyetlen kivétellel: ő sohasem fogja elismerni azt, hogy Én testben jöttem el, vagy, hogy a Testem jelen van a Szent Eukarisztiában.
A Lelkem most egyre erősödik és továbbra is szembe fog szegülni a gonosz erőkkel. Angyalaim minden démont el fognak pusztítani, s mire az utolsó nap elérkezik, egy sem marad belőlük.
A most neked adott Szavaim az Utolsó Napon újból hallhatóak lesznek. Emlékezz azokra.
Én vagyok a kezdet és a vég. Én eljövök, ahogyan azt megígértem, hogy örök életet hozzak nektek. Álljanak most fel mindazok közületek, akik hisznek Bennem, és fogadjátok el az Igazságot. Gyertek Hozzám. Engedjétek Atyám Akaratát az Új Ég és az Új Föld fölött uralkodni. Örvendjetek, mert Én a békét és az egységet hozom mindazoknak, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe. Az Én utolsó Szövetségem beteljesült. Uralkodásom elérkezett. Álljatok fel, és fogadjátok el Isten Kezét.
Az a nap, amikor majd ezeket a Szavakat halljátok, az a nap lesz, amikor már tudni fogjátok az Igazságot.
Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, mert csak Isten és az Isteni kinyilatkoztatások Ajándékai hozhatnak számotokra szeretetet, békét, örömet és megtérést, melyek ezen Üzenetek által végigsöpörnek a világon. Mindezek számotokra egy Ajándék. Ezek célja, hogy megmutassa nektek az igaz utat jogos örökségetekhez. Fogadjátok ezt szívélyesen és hálával a lelketekben.
Szeretett Jézusotok