2022. január 4., kedd

A tisztességtelen Vatikán a gyermekekre akarja kényszeríteni a Fenevad bélyegét

"A Vatikán ötéves kor felett javasolja a koronavírus elleni védőoltást" - áll a Paglia melegpárti érsek által irányított [információ hiányban szenvedő] Pápai Akadémia az Életért "Gyermekek és a Covid" című nyilatkozatában.

Ezt a bekezdést a Vatikán a dokumentum karácsony előtti bemutatásának előestéjén törölte - számol be a LaNuovaBq.it (december 28.).

Persze a Vatikán szokásos "minden és mindennek az ellenkezője" stratégiáját követve a dokumentum bemutatása során a gyermekek oltását népszerűsítette.

Az EdwardPentin.co.uk megjegyzi, hogy a Vatikán oltási propagandája figyelmen kívül hagyja a koronavírus oltóanyag esetleges súlyos mellékhatásait, és azt a tényt, hogy az oltás a gyermekek számára sokkal veszélyesebb, mint maga a COVID-19. Pentin 48 gyermek esetét idézi, akik a Pfizer vakcina beadása után haltak meg.

https://gloria.tv/post/JhPLEVLDB2pC4Ee2B6JsqZ2gs

Kanadai lezárások: megfagynak a hívek a szabadtéri miséken

A montreali katolikus papok a Marie-Reine Katedrálison kívül kényszerülnek szentmisét celebrálni az aktuális koronavírus-intézkedések miatt.

Emanuel Zenito atya (lent) december 26. óta posztol képeket a sátorban celebrált szabadtéri misékről. A cikkben található képen a hóban térdelő katolikusok láthatóak január 3-án.

A szabadtéri miséket vasárnaponként (9:30, 12:15 és 17:00 órakor), valamint minden nap (12:15-kor) tartják. Zenito elmondta, hogy a hívek voltak azok, akik motiválták őt, hogy folytassa a missziót. Montrealban a hőmérséklet jelenleg -15 fok körül van.

https://gloria.tv/post/vNvRKYpLyzLV3bX4xmnGFBLaA

Pusztító tűz tombolt, de a Szűzanya-szobor még mindig áll

A Denveri Főegyházmegye megosztotta Kat és Tom Greany fotóját, amelyen a Colorado állambeli Louisville-ben pusztító erdőtűz következtében (december 30.) a lángok által lerombolt ház romjai között egy Szűzanya-szobor áll .

A tűz legalább 500 házat pusztított el, de a szobor dacolt a tűzzel és a szörnyű hőséggel. Mintegy 35 ezer embert evakuáltak.

https://gloria.tv/post/wexi4TkTSGs76y9FD8CAnaXhP