2022. június 25., szombat

Égi Édesanyánk üzenete 2022. június 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. június 2022

''Drága gyerekek! Veletek örülök és megköszönök minden áldozatot és imát, amit szándékaimra felajánlottatok. Kicsi gyermekeim, ne feledjétek, hogy fontosak vagytok a tervemben az emberiség megmentéséért. Térjetek vissza Istenhez, és az imához, hogy a Szentlélek munkálkodjon bennetek és általatok. Kicsi gyermekeim, még ezekben a napokban is veletek vagyok, amikor a sátán a háborúért és a gyűlöletért harcol. A megosztottság erős, és a gonoszság úgy működik az emberekben, mint eddig még soha. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.''

Meddőség: Ördögi agenda (2022-es dokumentum)

 

Média: Az emberek termékenysége világszerte egyre csökken. A termékenységi arány a világon majdnem 60 % -kal csökkent. 30 év alatt a legalacsonyabb a szülések száma.  A termékenység mértéke rekordalacsony szintet ért el. A szülések száma csökken. Miért alacsonyabbak az arányok? Mi történik itt? Az Ön teste arra lett tervezve, hogy valamit tegyen. Amikor azt mondják önnek, hogy nem teheti… Ha valaha azt kellene mondanom a lányomnak, hogy nem lehet gyermeke, ez pusztító lenne. Attól kezdve, hogy a nők nem képesek gyermekeket szülni, milyen remény marad?

Belinda: Amikor hallottam a kelet – afrikai termékenységgel kapcsolatos történetről, arra gondoltam, hogy: Ez én vagyok.

 

 

Nairobi, Kenya

Dr. Ngare: Nőgyógyászként az utóbbi években azt vettem észre, hogy drámaian megnövekedett azoknak a nőknek a száma, akiknek megszakadt a terhessége, akiket vetélés vagy vérzés fenyeget a terhesség korai szakaszában.

Sok fiatal meddő párral is találkozunk.

Dr. Karanja: A meddőség jelenleg az egyik legsúlyosabb nőgyógyászati probléma Afrikában.

Antoninah: Láttam könnyeket … elvesztették önazonosságukat. Belül haldokolnak. A legnagyobb titok. Miért meddők a nők?

A történelem tele van azoknak a vízióival, akik elhitték, hogy az ő sorsuk az, hogy megváltoztassák a világot, magát az evolúció folyamatát, hogy történelmet írjanak, döntsenek arról, hogy ki élhet … és ki nem.

Antoninah: Az én vetélésekkel teli utam nagyon nehéz volt. Az elsőnél kb. három hétig tartott a terhességem. Aztán újra várandós lettem. Ekkor a terhességem négy hétig tartott. Harmadszor is teherbe estem. Ekkor 10 hétig tartott. Tudtam, hogy ez probléma.

Dr. Ngare: Amikor a nő terhes, a gyermeke a placentán keresztül hCG –t termel.

Narrátor: Emberi koriongonadotropin – hCG. Mi az?

Dr. Ngare: Ez az első jel, ami a nőnek azt mondja, hogy terhes. Azt mondja a petefészkeknek, hogy termeljenek egy másik, ún. progeszteron hormont, amely fenntartja a terhességet.

Antoninah: Teszteltek és az én anti-hCG szintem jelentősen emelkedett volt. Narrátor: Mit jelent ez? Hogy a nő saját teste immunreakció keretén belül termel ellenanyagot a hcG ellen?

Dr. Ngare: Ha Ön a hCG ellen ellenanyagot kezd termelni abban a pillanatban, amikor a méhben kialakulófélben levő gyermek hCG-t kezd termelni, a magzatnak vége, ugyanúgy, mintha valami baktérium vagy vírus lenne, vagyis a jel teljesen elveszik. Ezért nem termelnek a petefészkek progeszteront. Tehát ha elég magas az Ön ellenanyagszintje a hCG ellen, akkor a nő valójában meddővé vált.

Narrátor: De hogyan képződnek a nőnél ellenanyagok a hCG ellen, ami autoimmun betegség, amikoris a test önmagát támadja meg? Ezt a kérdést tették fel maguknak és válaszolták is meg azok a vakcinafejlesztők, akiknek a neve Egészségügyi Világszervezet ( WHO – ford. megj.), akik termékenység elleni vakcinát akartak kifejleszteni már a XX. század 70-es éveitől fogva. Ez a kutatási-fejlesztési program került megvalósításra válaszként az észlelt túlnépesedésre.

Dr. Ngare: 1972-92-ig 20 évet töltöttek ezen vakcina kutatásának és fejlesztésének finanszírozásával.

Narrátor: Ezek a tények vitán felül állnak. A WHO termékenységszabályozó vakcinával foglalkozó munkacsoportján keresztül támogatta a hCG molekula elleni szintetikus vakcina – kutatást. A nők terhesség elleni immunizálása vagy a sikeres terhesség megszakítása céljából a tudósok megállapították, hogy az a leghatásosabb, ha fizikailag összekapcsolják a hCG béta-alegységét a tetanusz toxoidjával, amely az általános tetanusz elleni vakcinában használatos. A nő már nem csupán a tetanusz ellen termelt ellenanyagot, hanem a hCG ellen is, ideértve azokat is, amelyeket a saját teste termel. A termékenység-elleni programnak sok kihívással kellett szembenéznie. Annak ellenére, hogy Kenya vezetői és az elitnek tartott csoportok támogatták ezt a programot, a kenyai nők nem fogadták lelkesedéssel.

Főleg a nők csoportjai tartottak a visszaélés lehetőségétől. Miért? Merthogy már sor került rá. Már a vakcina tesztelése során sterilizálva lettek a nők tudtuk és beleegyezésük nélkül. A nők attól is tartottak, hogy a termékenységgátló vakcina kampány a tetanusz ellenes oltáskampánynak van álcázva. Figyelemre méltó, hogy a fülöpszigeteki Női Katolikus Liga bírósági parancsot tudott beszerezni az UNICEF termékenység ellenes programjának megállításához, amelynek során konkrétan hCG-és tetanusz elleni vakcinát használtak. A bírósági parancs kibocsátásának idején már 3 millió nő volt beoltva. 1995-ben azonban a kenyai termékenységellenőrzés képviselői számára rég eljött a tettek ideje.

Dr. Karanja: A WHO előállt a tetanusz elleni kampánnyal és kijelentette, hogy el akarja tüntetni az újszülöttkori tetanuszt.

Narrátor: Az amerikai CDC (Járványügyi Központ – ford. megj.) a neonatális tetanusz a tetanusz fertőzés olyan formája, amely újszülötteknél fordul elő. A neonatális tetanusz azoknál a gyermekeknél fordul elő, akiknek nincs védelmező passzív immunitása, mert az anya saját maga nem immunis. Általában a még be nem gyógyult köldökzsinór fertőzése okozza, főleg a köldökzsinór nem steril eszközzel történő elvágása miatt.

Dr. Ngare: Korábban már minden terhes nőnek beadtuk a tetanusz elleni oltást, hogy megelőzzük az újszülöttkori tetanuszt, ami az országos program része volt.

Dr. Karanja: De idejön a WHO és azt mondja: NEM, nem , nem! Be akarjuk adni a nem terheseknek is. A kérdés így szól: Miért?

Narrátor: 1995-ben a texaszi Houstonban tartott konferencián dr. Karanja tudomást szerzett a más országokbeli tetanusz elleni oltáskampánnyal álcozott termékenységellenes kampányokról. Ugyanebben az évben a WHO a termékeny korban levő kenyai nőknél tervezett tetanusz elleni oltáskampányt, dr. Karanja meggyőzte a katolikus egyház képviselőit, amely nagyon nagy egészségügyi szolgáltató, hogy követeljék, hogy a kampányban használt vakcinák legyenek hCG-re tesztelve. A kormány is osztozott kételyeikben. A WHO magyarázat nélkül felhagyott a kampányával. 19 évvel később azonban visszatért a WHO, ezúttal a kenyai kormány áldásával. Ugyanezen év októberében elindították az újszülött tetanusz kampányt.

Dr. Kurgata: Jelenleg Baringa-ban (Kongó – ford. megj.) tetanusz elleni kampány folyik.  A hangsúly a 15 – 49 éves nőkön van, akik lényegében termékeny korban vannak. Narrátor: Aztán itt van az oltás harmonogrammjának kérdése.

Dr. Oller: A fogamzásgátló vakcinával sterilitást idézhetnek elő, azonban több oltást kell beadni, méghozzá ötöt, hogy tényleg hatásos legyen, az egyes oltások között pedig hat hónapnak kell eltelnie. Érdekes, hogy az egyes tetanusz elleni oltások között 5 év vagy akár 10 is eltelhet. Nincs szüksége hat havonkénti oltásokra, főképpen nem ötre.

Dr. Karanja: Az eredti terv a hat hónaponkénti öt oltás volt.

Narrátor: Ez volt a termékenységellenes oltások harmonogramja. Ebben a pillanatban a katolikus egyház úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a vakcinák hCG-re történő tesztelését.

Dr. Ngare: A tesztelt vakcinákat a kampány idején a terepről gyűjtötték össze 2014 márciusában.

Dr. Karanja: Az oltást végző egészségügyi nővérektől gyűjtöttük őket össze. Narrátor: Nairobiban a WHO tetanusz elleni vakcinái üvegcséiből szerzett mintákat három független laboratóriumban tesztelték, amelyeket 2014 márciusában használtak. És hCG-t találtak ott, ahol nem volt szabad lennie. 2014 októberében a katolikus orvosok hat további üvegcsét szereztek, amelyek hat akkreditált laboratóriumban tesztelve lettek. A minták felében hCG-t találtak.

Egyház: Minden teszt azt bizonyította, hogy a Kenyában 2014 márciusában használt vakcinák bhCG szérumot tartalmaztak. Beta hCG. Emberi koriongonadotropint.

Média: A püspökök megígérték, hogy nem engedik, hogy a gyakorlatot elvégezzék. A vakcina leállítására szólítottak fel.

Püspök: Felszólítjuk az embereket, hogy ne vegyenek részt és ne hagyják magukat befolyásolni azzal, ami történik, világos információk nélkül.

Narrátor: Ez a történet az egész világban elterjedt. A kormány, igyekezve mérsékelni a következményeket, beavatkozott.

Dr. Ngare: Ezután megállapodás született, hogy közös szakértőcsoportot hoznak létre, amely a vakcinákat tesztelni fogja. A csoportot a kormány három embere és a katolikus püspökök által kinevezett három ember alkotta. Megállapodtunk, hogy 9 vakcinát fogunk tesztelni, amelyeket már teszteltünk is. Abban is megállapodtunk, hogy mintákat szerzünk be a kormány tetanusz vakcina raktárából.

Narrátor: Megállapodtunk a közös tesztelési protokollban is, abban, hogy egyéb, specifikusabb detekciós módszereket alkalmazunk. A nagyon hatékony HPLC – folyadék kromatográfiát. Az AgriQ Quest, független akkreditált tesztelő intézmény, kapta dr. Nicholas Muraguri-tól, az egészségügyi szolgáltatások kormányigazgatójától a szerződéses megbízást a vakcinák tesztelésére. Muraguri nyomást gyakorolt a AgriQ Quest-re, hogy az általuk adott vakcinákat tesztelje a kampányban korábban használt vakcinák helyett. Az AgriQ Quest úgy döntött, hogy mindkét mintasort analizálja. Fredrick Muthuri a nairobii AgriQ Quest intézmény igazhatója.

Muthuri: A szakértői bizottság átadott nekünk egy levelet, amelyben kineveztek eme vakcina tesztelő laboratóriumává. Megállapítottuk, hogy egyes vakcinák beta hCG -vel kontamináltak voltak.

Dr. Ngare: Azok az üvegcsék, amelyek hCG pozitívak voltak ELIA módszerrel , hCG pozitívak voltak a nagyon hatékony folyadék kromatográfia módszerével (HPLC) is.

Narrátor: Az AgriQ Quest mindkét analízis sorban a vakcinának ugyanazon üvegcséiben talált hCG –t, mint amelyek már korábban is pozitívak voltak. Az AgriQ Quest azonban nem talált hCG-t abban az 52 mintában, amelyek nem a kampányból, hanem az állami raktárakból  származtak, miközben ezek közül többnek megegyezett a gyártási száma azokkal a számokkal, amelyek azokon az üvegcséken szerepeltek, amelyek hCG pozitivak voltak. Bizarr, hogy Nicholas Muraguri a kormány nevében levelet írt az AgriQ Questnek és kérte, hogy változtassa meg az eredményeket úgy, hogy azt tükrözzék, hogy a vakcinák biztonságosak voltak. Az AgriQ Quest ezt elutasította. A kormány támadásba ment át.

Dr. Karanja: A WHO mérhetetlenül bedühödött és az afrikai WHO-t ne akarja feldühíteni.

Média: A WHO arra buzdítja az anyákat, hogy folytassák a tetanusz elleni vakcina használatát, amelyről azt mondja, hogy biztonságos. A vakcina biztonságos. Biztonságos. Azt mondja, hogy százszázalékosan biztonságos? Tökéletesen biztonságos, beta hCG nélküli? A veszekedés reagálásra késztette a WHO-t és az UNICEF-et. Dezinformációk terjesztésével vádolták a katolikus egyházat. Ezek a bizonyítékok meg lettek cáfolva. Biztonságos és nincs az ország lányai és asszonyai termékenységi képességére káros hatással. A kormánypárt gyorsan rámutatott arra, hogy a kontamináció csupán az egyház által átadott mintáknál volt kimutatva, annak ellenére ugyanolyan gyártási számuk volt, mint a negatívan tesztelt mintáknak. Ez azt jelenti, hogy az egyház hazudik?

Muraguri: Egy üvegcse nyitva van. Nem tudjuk, hogy ki nyitotta ki. A lezárt üvegcsék azonban negatívak voltak. Gondolják át, hogy mit jelent ez. Média: A hitelességüket nem lehet igazolni.

Narrátor: A kormány nyilvánosan elítélte a katolikus egyház kételyeit, mint megalapozatlan kijelentéseket, mint amelyek nincsenek alátámasztva semmilyen tudományos bizonyítékkal. Az orvosok, Karanja és Ngare számára csak ezután jött az éles visszhang.

Dr. Ngare: Levelet kaptunk az orvosi kamarától, amelyben diszciplináris eljárásra idéztek. Ez egy tanács, amely nyilvántartásba veszi az orvosokat. Ha elvennék a működési engedélyem, nem működhetnék ebben az országban orvosként.

Dr. Karanja: Megtiltották, hogy nyilatkozzam. 2014-től azt várják el tőlem, hogy ebben az országban nem fogok a vakcinákról beszélni, mert veszélyes vagyok. Azt mondják, és én nem tudom miért mondják, hogy befolyásos személy vagyok, és ha a vakcinák ellen fogok szólni, az emberek hallgatni fognak rám.

Narrátor: Mi ennek az afrikai történetnek a végszava? Hogy mennyire megalapozatlanok a tények? Milyenek az esetleges tudományos bizonyítékok? Létezett egy kimondott szándék egy harminc éven át folyó WHO kutatási-fejlesztési programon keresztül, amelynek célja  a termékenységgátló vakcinák kifejlesztése volt. Az indíték a nők termékenységének csökkentése volt az állítólagos túlnépesedéssel szemben. A WHO kutatási és fejlesztési programja meghatározott egy összetételt, a beta hCG vegyileg kapcsolt formáját, és a tetanusz vakcinát, mint a leghatékonyabb készítményt. És egy harmonogrammot, amely 5 adagot foglal magában hathónapos intervallumokban, mint ami elengedhetetlen a sikeres teherbeesés megakadályozásához. A termékenységgátló vakcina végtermékként sikeresen volt tesztelve a fejlődő országokban. A WHO szerint 63 országot érinthetett.

A termékenységgátló vakcinációs harmonogramm egyike volt azon terveknek, amelyeket a kenyai kampányban ún. újszülött tetanusz elleni vakcinaként terveztek bevetni. Be lettek szerezve és tesztelve lettek a tényleges kampányból származó vakcinák. A hCG jelenléte különböző tesztekkel ki lett mutatva több laboratóriumban. Ezen laboratóriumok egyike, az AgriQ Quest, szerződéses megbízást kapott Muraguri kormányzati orvostól, hogy tesztelje hCG-re a vakcina mintákat. Az AgriQ Quest igazolta, hogy a minták tesztje pozitív a beta hCG-re és további laboratóriumok is alátámasztották ezt. Azután, hogy doktor Muraguri tudomást szerzett ezekről az eredményekről, írásban kérte, hogy az AgriQ Quest másítsa meg az eredményt és megtagadta a tesztért a kifizetést, amikor az AgriQ Quest ezt nem tette. Az állami raktárakból , nem a kampányból, származó tetanusz elleni vakcinaminták azonban negatívak voltak. Ebben a pillanatban a kormány támadásba lendült és kijelentette, hogy a vakcina biztonságos és hogy nem tartalmaz beta hCG-t.

Hogy elfedje a pozitív tesztek anomáliáját, a kormányhivatalnokok és mások valószínűleg támogatták azokat a médiaspekulációkat, hogy a kampányból származó pozitív vakcinaminták meg lettek hamisítva és hogy azokkal manipuláltak. Itt jutottunk el a kulcsfontosságú bizonyítékokhoz. Az AgriQ Quest igazgatója alátámasztotta, hogy a tetanusz toxoidja és a hCG összekapcsolása, amelyet felfedezett, vegyileg kapcsolt formában … ugyanaz, mint amilyet a WHO kifejlesztett és tesztelt sok éven át… kizárólag a gyártási folyamat során kerülhetett bele, semmiképpen sem későbbi beta hCG kontamináció útján.

Dr. Muthuri: Ez nem olyasmi, mint amit valaki fog és beletesz egy üvegcsébe, tesztel és megtalál. Ez a hormon valami máson utazott. Úgyhogy ott volt a púp és a csúcs. Úgyhogy valami máson utazik, ami vegyileg össze van kapcsolva vagy rá van kötve.

Dr. Oller: A HPLC tesztek megmutatták, hogy ez a hCG kapcsolt. Össze lett kapcsolva a tetanusz toxoidjával.

Dr. Muthuri: Ezt a gyártás idején végzik. Nem várták, hogy a minták ténylegesen tesztelve lesznek és hogy bármit is állítottak, az tényleg igazolva lesz.

Narrátor: Ennek ellenére dr. Muraguri fellépett az állami televízióban és kijelentette: Muraguri: Ez teli van ellentmondásokkal, mert nem terjesztettek elő semmilyen jelentést.

R. Odinga: Ez az AgriQ Quest laboratóriumi analízisről szóló jelentése. A tetanusz toxoidja elleni vakcina tesztelésével megbízott közös szakértői bizottság. Ez a nairobii kórház jelentése. Ez az University of Nairobi College of Health Sciences-től vett idézet. Ez a Lancet Kenya jelentése.

Narrátor: Maga dr. Muraguri valószínűleg elfelejtette, hogy megvan neki ez a jelentés.

Muraguri. És az a jelentés is, amelyet megkapott Karanja, amelyet itt tartok.

Narrátor: S mi több …

Muraguri: Az a laboratórium, amely állítólag a vakcinát tesztelte, ténylegesen igazolta nekem, hogy ilyesmi soha nem történt.

Kérdező: Egyetlen laboratórium sem tesztelte a vakcinát és nem állapított meg hCG-t?

Dr. Muthuri: Ez nem igaz.

Narrátor: Doktor Muraguri állítása valótlan volt.

Dr. Muthuri: Tehát ez csak azt jelenti, hogy valaki el akart rejteni valami nagy dolgot.

Narrátor: Ami bennünket aggasztó fordulathoz vezet. Az állítólagos fenyegetések, zaklatások és a laboratóriumába történő betörés ellenére, 2020. október 8-án, az AgriQ Quest igazgatója visszahívta kameráinkat. Bemutatták nekünk, hogy azoknak a tetanusz elleni kormánytól kapott vakcinamintáknak, amelyeknek ugyanaz volt a gyártási számuk, mint a kampányból beszerzett vakcinamintáké, hamisan át voltak jelölve.

Átcímkézték őket. Csak az alsó részen? Nem, a teljes kerületükön. – Majd az egész dolog levált? – Igen, levált. A címkére az van írva, hogy SERUM INSTITUTE, de a címkén lejjebb másik társaság szerepelt.

Narrátor: A hamis címke alatt nemcsak hogy más gyártási szám szerepelt, hanem ráadásul még más gyártó is. Ennek ellenére, hogy az egészségügyi miniszter nyilvánosan kijelentette, hogy Kenya számára csak egy forrás létezik. Ez annyira hazug. Úgy tűnik, hogy Kenyának legalább két tetanusz elleni vakcina – beszállítója volt. A Serum Institute of India és a Biological E. Limited, és hogy a vakcinaüvegcséik tartalma eltérő volt.

Dr. Ngare: Valóban szomorú, amikor azt látja, hogy a gyógyszeripar és azok az emberek, akik érdekeltek a haszonban és lehetséges, hogy egyéb dolgokban is, mint amilyen pl. a népességkontroll, tényleg szándékosan okoznak sérülést az embereknek, csak hogy elérjék a céljaikat.

Antoninah: Elképzelni azt, hogy amögött, hogy képtelen vagyok kihordani egy gyermeket, valahol egy rendszer áll, valamilyen emberek, ez ördögi agenda.

Dr. Karanja: Jaj nekik! Amíg én élek, és ha idehoznak bármiféle vakcinákat, utolérem őket, analizálom azokat, és elmondom a kenyaiaknak, hogy mi az. Narrátor: Az állandó kertész történetében, amely Jean Luc Harrist juttatja eszünkbe, 2021. április 29-én doktor Karanját megölték … hivatalosan a SARS-CoV-2 vírussal. Az elhúnyt Karanja doktornak volt a világ többi része számára egy üzenete.

Dr. Karanja: Ha befejezték Afrikát, eljönnek értetek. Készítsétek fel a gyermekeiteket, eljönnek értük és eljönnek értetek is. 2016-ban doktor Nicholas Muragurit visszahívták az egészségügyi minisztériumban betöltött hivatalából. Muraguri egy hatalmas pénzügyi botrány középpontjában találta magát, amikor eltitkolt olyan lényeges szerződéses dokumentumokat, amelyek 63 milliárd kenyai siling értékű, egészségügyi berendezések bérletével kapcsolatos  üzletre vonatkoztak, amit a Szenátus „bűnöző vállalkozásként“ jelölt meg.

Meddőség: Ördögi agenda

Dr. Littel: Már egy ideje tartottam Bill Gatestől. Először akkor találkoztam az ő agendájával, amikor látogatást tettem az Amerikai Gyermek és Serdülő Nőgyógyász Társaságnál, a tiszteletbeli vendég Macolm Potts volt, aki a kaliforniai Berkeley Egyetemről volt. Ő a Tervezett Szülőség Nemzetközi Szövetségének volt a vezetője. Bill Gates tanácsadója volt. Tudomása volt arról, hogy mit csinál Bill Gates. És most ezt képzeljék el: Ülünk a tanácskozáson és ő az afrikai programjuk sikerével dicsekszik, ahol minden hónapban Depo Provera-s vendégséget rendeznek és a 12 éves lányoknak különféle gyöngyöket és ajándékokat visznek, ami alkalom arra, hogy beoltsák őket a Depo Provera-val, ami biztosítja ezeknek a törzsbeli fiatal nőknek a meddőségét.

Ez biztosította számukra a normális reprodukciós ciklusok végét is azalatt, mialatt alkalmazták náluk a Depo Provera-t, sőt az esetek többségében még ennél jóval tovább is. Sok olyan esetet láttam, amikor a Depo Provera tartós meddőséget okozott. Nehéz elhinni, hogy ezek az afrikai lányok tudtak arról, hogy mi történik egyáltalán velük. Sokaknak közülük ugyanis nem is volt olyan hosszú ideje reprodukciós ciklusuk, hogy tudták volna, hogy mi a normális. Persze a tudatlan lányokat nem figyelmeztették arra a tényre, hogy ez kiiktatja a reprodukciós ciklusaikat és valószínűleg a termékenységüket is, de nemcsak hónapokra, hanem évekre és hogy ez korai osteoporózist, túlsúlyt, depressziót és egyéb súlyos következményeket idéz elő náluk. Lényegében ezzel megfosztja a nőt a reprodukciós egészségétől. Az a munka, amit Afrikában végeztek, a Bill Gates Alapítvány égisze alatt zajlott, és visszatekintve erre, engem már akkor is nyugtalanított, és még ma méginkább nyugtalanít, mert látjuk, hogy mi történt a Gardasil vakcinával és potenciálisan a további újabb vakcinákkal.

D. Bridle: Ezeket a (covid) vakcinákat a vállizomba adjuk, azt feltételezve, hogy sehova máshova nem jutnak el, csak a szúrás helyére. Ez biztonságos feltételezés? Határozottan nem. A spike protein a vérbe jut. Magas koncentrációban halmozódik fel a petefészkekben. A spike protein patogén protein, toxin, károsodást idézhet elő a testünkben. Nagy hibát vétettünk, csupán most tudatosítottuk. Mi a fiatal embereket meddővé tehetjük.

Dr. Yeadon: Amikor egy embert beolt, az olyan ellenanyagokat termelhet, amelyek megtámadhatják a placentát. Nem mondom azt, hogy ha beoltatja magát ezekkel a (covid) vakcinákkal, akkor meddő lesz. Hanem azt mondom, hogy egyetlen gyártó sem adhat semmilyen garanciát önnek arra nézve, hogy ez nem történik meg, mert nem méltóztattak megmérni, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy bármikoris képződhet egy olyan ellenanyag, amely kapcsolódhat az ön saját syncytin hormonjára. Ha kapcsolódik, akkor ez megakadályozhatja, hogy ön teherbe essen vagy hogy az ön placentája rendesen működjön. Ettől tartok.

 

Letöltés: Meddőség: Ördögi agenda (2022-es dokumentum)