2012. december 14., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Az alázat többet ér, mint a szenvedés elfogadása. Ez egy erőteljes eszköz a gonosz legyőzésére
2012. december 13. csütörtök, 18:11
Drága szeretett leányom, az alázat ajándékát ki kell érdemelni. Azt sohasem szabad a gyávasággal összetéveszteni.
Alázatom miatt a sátán meg volt tévesztve, következésképpen elvesztette a jogot arra, hogy minden lelket megnyerjen magának, és hogy az örök kárhozattal átkozza meg őket.
A sátán gőgös, nagyképű, csaló és tele van önszeretettel és gyűlölettel. A lelkekért vívott csatát az alázat cselekedete nyerte meg, amikor Én, az emberiség Királya megengedtem, hogy lebecsüljenek, megkínozzanak, kigúnyoljanak, megvessenek, és hogy – a Sátán gyűlölete által megfertőzött bűnösök – meggyötörjenek.
A fenevadnak lehetetlen alázatot éreznie. Ő ismerte Isten Hatalmát, és azt is, hogy milyen kemény csatája lenne Isten gyermekei ellen. Azt várta el Tőlem, hogy Isten Szavát ne csak nyilvánosan hirdessem, hanem, hogy az emberek között is mutassam ki Hatalmamat azáltal, hogy egy felmagasztalt, fenséges állapotban nyilatkoztatom ki Magam előttük. Akkor is meg volt győződve arról, hogy ő képes legyőzni Küldetésemet.
Amire nem számított, az éppen az Általam kimutatott alázat volt, és hogy nem akartam hóhéraimat elítélni. Az a tény, hogy nem foglalkoztam hóhéraimmal azt jelentette, hogy nekik nem volt hatalmuk Fölöttem. Az, hogy elviseltem a megkorbácsolást, a gúnyolódást és az üldöztetést, egyre gyengítette a gonosz hatalmát. Ő Mindenre számított csak erre nem, és éppen ezért mindent megpróbált, beleértve a fizikai kínzatást is, hogy rá vegyen Engem arra: mondjak le az emberi nemről.
Az Atyám részéről hozott áldozat által, mellyel megengedte Keresztre feszítésemet, és elfogadta halálomat, az emberiség megszabadult a bűntől.
Ez volt az első megvívott és megnyert csata. Ilyen módon lesz megvívva a második csata is, hogy visszavigye az emberiséget Királyságomba, hogy élvezni tudja az örök életet.
Ő, a fenevad és minden bukott angyal, sok lelket csábít el, így sok a megtévesztett, aki nem fogadja el Létezésemet. Sokan azok közül, akik keményen harcolnak az eléjük helyezett kísértések miatt, figyelmen kívül hagyják a Mennyei Hívást ebben az időben.
Aztán ott vannak azok is, akik szolgáknak adják ki magukat Egyházamban, de az elit csoporttal együtt mégis azt tervezik, hogy milliókat elpusztítsanak. Ezt az által teszik, hogy megakadályozzák Szavamat, azt követően pedig fizikai üldöztetés által. Az Isten gyermekei ellen elkövetett végső árulásuknak mindenki tanúja lesz.
A lelkek, akik a legjobban aggasztanak Engem, azok az ateisták és a fiatalok, akiknek nem tanították meg az Igazságot. Arra sürgetlek mindnyájatokat, akik elismertek Engem, Jézusotokat, hogy hozzátok Hozzám őket. Én körülveszem őket Világosságommal és Védelmemmel, és harcolni fogok ezekért a lelkekért egészen az utolsó pillanatig.
Nektek menetelnetek kell előre, bátor Tanítványaim, és próbáljátok kizárni a gonoszt, aki körülvesz benneteket. Ha azokkal foglalkoztok, akik mindenáron meg akarják akadályozni ezt a Küldetést, akkor ti cserbenhagytok Engem.
Miért akarják ezek az emberek mindenáron megakadályozni Szavamat – kérdezhetitek? A válasz a következő: ez mindig is így volt ott, ahol járok, ahol beszélek, és ahol jelen vagyok.
Lépkedjetek és maradjatok közel Hozzám. Hatalmam beborít majd benneteket, és ti védve lesztek. De ne vegyétek le Rólam a szemeteket, mert sokan vannak, akik majd megfenyegetnek, megsértenek és megpróbálnak elgáncsolni benneteket. Amikor fennhéjázó, de féktelen üres beszédet szórnak rátok, akkor tudni fogjátok, mit kell tennetek.
Minél határozottabban próbálnak meggyőzni benneteket ellenségeitek, hogy nem Én vagyok az, az Emberiség Királya, aki veletek beszél, akkor tudni fogjátok, hogy Én valóban jelen vagyok köztetek.
Én veletek járok, ha ti közel maradtok Hozzám. Azáltal, hogy hallgattok, és nem foglalkoztok az ilyen gúnyolódásokkal, erősek maradtok. Hagyjátok azokat, akik kiabálva ócsárolják és kigúnyolják Szent Szavamat, hogy tegyék, amit tesznek. Imádkozzatok kitartóan értük, mert nekik szükségük van a segítségetekre. Ehhez hasonlóan gondolkozzatok:
Úgy nézzetek ezekre az emberekre, mintha egy szobában összegyűlt kis gyermekek lennének. Amikor kis gyermekekre néztek, akkor mély szeretetet éreztek sebezhetőségük miatt. Látjátok a szüleik és gondviselőik iránti bizalmukat, és lenyűgözve érzitek magatokat attól a szeretettől, amelyet a szívetekben éreztek irántuk.
Néhányan ezek közül a gyermekek közül a szerint fognak viselkedni, ahogyan azt a helyes viselkedésről elmondták nekik. Mások kegyetlenséget mutatnak a többi gyermek iránt. Bár ti megdöbbentek a viselkedésüktől, tudjátok, hogy meg kell dorgálnotok és meg kell büntetnetek őket, ha továbbra is megtagadják, hogy helyesen viselkedjenek. Mindenekelőtt ti még mindig szeretitek őket, függetlenül attól, amit tesznek, mivel ők a szerető szülők drága gyermekei.
Ilyen módon érez Atyám is minden gyermeke iránt. Nem számít, hogy mit csinálnak, mert Ő még mindig szereti őket. De nem fogja megengedni néhány gyermekének, hogy elpusztítsák a többi gyermekeit, és meg fogja büntetni őket, de csak azért, hogy újra egyesíthesse Családját.
Amikor azokért imádkoztok, akik megsértik Istent és bántják gyermekeit, akkor ti rettenetes szenvedést okoztok a Sátánnak, aki kénytelen lazítani a szorításán azok fölött, akikért imádkoztok.
Az alázat többet ér, mint a szenvedés elfogadása. Ez egy erőteljes eszköz a gonosz legyőzésére. Azáltal, hogy imádkoztok azokért, akik gyötörnek benneteket, az igaz szeretet nagy ajándékát hozzátok Nekem. Egy különleges szeretetét, Nekem, Jézusotoknak.
Én továbbra is tanítani foglak benneteket, Tanítványaim, hogy erősek maradjatok és legyetek hűségesek Tanításaimhoz. Ebben az időben, a nagy hitehagyás idejében, Evangéliumomat és Üzeneteimet, amelyeket most nektek adok, hogy felkészítsenek benneteket hadjáratomban a lelkek megmentéséért, terjesztenetek kell az egész világon.
Jézusotok