2022. június 9., csütörtök

Bergoglio Ferenc visszafordíthatatlan változtatásai – út a pokolba

 

 
Bergoglio, az álpápa, úgy nyilatkozott, hogy nem megy el addig, amíg nem hajt végre visszafordíthatatlan változásokat.
 
Az esszenciális kérdés így szól: Bergoglio rendes pápa, akinek a katolikusok lelkiismeretük szerint engedelmességgel tartoznak? Nem! A valóság az, hogy ő egy heretikus, aki megdönti a hit alapjait, ezért egyetlen katolikus sem hallgathat rá! Ha mégis hallgat rá, elárulja Krisztust és az Ő tanítását!
 
Minden katolikusnak tudnia kell, hogy Bergolion a Gal 1,8-9 szerint többszörös isteni anathema – átok – ül a hamis evangélium hirdetéséért és ipso facto ki van zárva a katolikus egyházból. Az, hogy továbbra is bitorolja a legfőbb hivatalt, az azért van, mert a bíborosok és a papok nem képesek az igazságot igazságnak, a herézist herézisnek nevezni és levonni ebből a megfelelő konklúziót. Emiatt a bűntársaivá váltak. A szent liturgiában ráadásul naponta hangosan kinyilvánítják egységüket ezzel az eretnekkel, és nem képesek még arra a változtatásra sem, hogy a konszekrációt követően csendben imádkozzanak, ahogy ez a latin liturgiában szerepel. Ezzel mellőzhetnék az egység kinyilvánítását az érvénytelen pápával.
 
Mit jelentenek Bergoglio visszafordíthatatlan változtatásai?
Bergoglio megszüntette a Tízparancsolat első és legnagyobb parancsolatát. Vértanúk tízezrei inkább vállalták a szörnyű kínzásokat és a halált, minthogy akár egy csipetnyi tömjénnel is áldozzanak a bálványoknak és elárulják Krisztust. Bergoglio, eltérően tőlük, nyilvánosan trónra emeli Pachamama démont, és ezzel legalizálja a pogány bálványimádást és a sátánizmust, vagyis a démonok tiszteletét, mint az egyház új tanítását. Kérdezzük: Ez az ő magánügye vagy ez ex cathedra cselekedet, amely a hitet és az erkölcsöt érinti? A nyilvános bálványimádás semmi esetre sem magánügye annak, aki nyilvánosan pápaként lép fel. Ezzel a tettével Bergoglio bizonyította, hogy eretnek, tehét érvénytelen pápa. Ezért mindaz, amit tesz, érvénytelen. Ha valamely katolikus olyan vak és a Szentírás és az egyházi tradícióval szemben azt állítja, hogy Bergoglio érvényes pápa, ezzel tagadja a pápai tévedhetetlenség dogmáját.
 
Miután Bergoglio visszaélt a pápai tekintéllyel és nyilvános bálványimádást követett el, minden katolikus, aki őt pápának ismeri el, az ő nyilvános aposztázisát az egyház tanításának tekinti. Ez azt jelenti, hogy az első parancsolat elleni bűn miatt már nem szabad bűnbánatot tartania, hanem el kell fogadnia az anti-megtérés útját, vagyis egyet kell értenie a bálványimádással. A bűnbánat ilyetén eltüntetése teszi Bergoglio változtatásait visszafordíthatatlanokká.
 
Aki a bálványimádás bűnei és a szodómia miatt bűnbánatot gyakorol, nyíltan lázad a jelenlegi ún. pápa ellen. Emiatt a bergoglianus szekta megbünteti őt. A pap vagy a püspök emiatt el lesz távolítva hivatalából. Ez nonsens! Ez bizonyíték arrra, hogy a bergogliánus szekta, amely bitorolja az egyház legfőbb hivatalait, nem Krisztus egyháza, hanem az antikrisztus pszeudoegyháza – a sátán zsinagógája (Jel 3). Krisztus egyházának a küldetése hirdetni a megtérést. Jézus mondta: " Hirdettessék a megtérés és a bűnbocsánat." (Lk 24,47)
 
Ma a teljes Vatikánt az antikrisztus lelke uralja a szabadkőművesekkel együtt. Korábban rejtve működött, ma azonban már nyíltan. Bergoglio a Vatikánban nyilvánosan találkozik a szabadkőművesekkel. Ők lelki vezetőjüknek tekintik őt. Teljes mértékben elfogadta a programjukat és aktívan valósítja azt meg. Szankciók terhe alatt erőlteti a veszélyes mRNS vakcinálást, szorgalmazza az Agenda 2030-at, a transzhumanizmust népszerűsítő konferenciákat a Vatikánban, a klíma-fórumokat stb. Bergoglio a homoszexualitást népszerűsíti és ezen deviánsok házasságának a legalizálását, ami sokkolja azokat az embereket is, akik az egyházon kívül vannak! Kérdezzük minden katolikus püspöktől, minden paptól, minden hívőtől: A szodómia nagyon súlyos bűn vagy összhangban van az Írással és az egyházi hagyománnyal? A válasz világos: A szodómia abszolút ellentétes az Írással és az egyházi tradíciókkal. Az egyház általi jóváhagyása olyan, mint elegyíteni a mérget a tiszta vízzel, a világosságot a sötétséggel és Krisztust Beliállal.
 
Ha legalizálva van ez az erkölcstelenség, amelytől Isten Igéje nemcsak a földi tűz kilátásba helyezésével (2Pt 2,6), de az örök tűz kilátásba helyezésével is (Júd 7), akkor ezzel minden erkölcsi törvény el van törölve. Németországban a püspökök és a papok már megkezdték a szodomiták házasságának a megáldását a templomokban. Bergoglio ezt szándékos hallgatásával jóváhagyja. Hasonlóan a II. Vatikáni Zsinat, XXIII. Jánossal és VI. Pállal, hallgatásával jóváhagyta a régen elítélt modernizmus herézisét, amelyet a későbbiekben az ún. történet-kritikai módszerként álcáztak. Rögtön a zsinat után megmérgezték az összes teológiai iskolát és az egész egyházat.
 
A szodómia legalizálásával a bergogliánus egyház homlokegyenest küldetést váltott és megszűnt egyház lenni. A szodomitáknak azt mondta, hogy az ő devianciájuk Isten akarata. Ezért aztán nem is muszáj nekik, de nem is szabad nekik bűnbánatot gyakorolni. Nem marad más hátra, minthogy elkísérni a szodomitákat a pokolba vezető úton. Analogikusan Bergoglio a bűnök és a bűnbánat felszámolásának ezen elvét alkalmazza minden bűnre. Így kiiktatta a Megváltó szükségességét is! Ezért Bergoglio szektájában kizárt a tagok halhatatlan lelkének üdvössége!
 
X. Szent Piusz 1907-ben kiadott Pascendi enciklikájában kategorikusan elítélte a modernizmust az egyházon belül. Ekkor került sor lelki megújulásra. Elterjedt az Isten szíve iránti tisztelet, bevezették az első péntekeket és más áhitatokat is.
 
Ennek ellenére a modernisták, Angelo Roncalli, XXIII. János a II. Vatikáni Zsinaton hatalmat adtak a liberális teológusoknak. A zsinat heretikus dokumentumaira és hamis lelkére kapcsolódtak rá az Amazóniáról szóló zsinat heretikus dekrétumai és a Pachamama varázsló aktus a vatikáni kertekben. Ezt a démont, akinek emberáldozatokat is hoztak, trónra emelték Szent Péter templomában. Az a püspök, aki Bergoglio visszafordíthatatlan változtatásait akceptálja, Júdás apostol sorsára jut.
 
Bergoglio visszafordíthatatlan változtatásokat idéz elő minden területen. Az ún. dinamikus hozzáállással megváltoztatta a dogmákat és Isten parancsolatait. A szodómia legalizálásával megváltoztatta az erkölcsöt. Visszafordíthatatlan személyi változásokat eszközölt olyan püspökök és bíborosok kinevezésével, akik homoszexuálisok, heretikusok és bálványimádók. A kísérleti vakcinával beoltatta az egész Vatikánt, azaz sátánista antikeresztségnek vetette alá. Ez szintén visszafordíthatatlan változás.
 
Egyes papok és püspökök ennek ellenére ezt mondják: A történelemben mindig voltak krízisek, de meg kell őrizni a Szentatya iránti hűséget, és láthatjátok, hogy az egyház mindmáig itt van.
Erre ezt válaszoljuk: Krisztus egyháza itt lesz, még ha a katakombákban is. Ma azonban az egyházi struktúrát az antikrisztus szektája uralja. az eretnek Bergoglio vezetésével.

 
Volt-e a múltban olyan heretikus pápa, mint amilyen Bergoglio? Igen, volt, a 7. században I. Honorius. Halála után eretnekként ki lett zárva az egyházból. De az ő monoteletizmus herézise Bergoglio heréziseihez képest olyan volt, mint a szúnyogcsípés a halálosan mérgező kígyóharapáshoz képest. De utána már igazhitű pápák jöttek. Mert az egyházi struktúra igazhitű volt. Manapság azonban, amikor a Vatikánt már a szabadkőművesek uralják, azaz az NWO, egy új egyházi struktúra van kiépítve egy másik lélekkel, nem a Krisztuséval (Róm 8,9). Ez az egész rendszer biztosítja azt, hogy Bergoglio után nem lehetséges, hogy az aposztata struktúra igazhitű pápát válasszon. Ezért egyetlen dologra van szükség – elhatárolódni ettől a bergogliánus struktúrától, de nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is. Nincs értelme arra várni, hogy a jövőben ez a struktura majd megújul. A bergoglianizmus olyan mint a Titanik, amely süllyed. Az egyetlen menekvés a mentőcsónakokba történő átülés és a Titanik elhagyása. Ez nem a Krisztus egyháza, hanem ez a deep church – a mélyegyház.
 
Ha ti, jelenlegi püspökök, nem használjátok ki az esélyt, nem teszitek meg a történelmi lépést és nem vezetitek az embereket a mentőcsónakokba, a ti lelketeken száradnak mindazok, akik a bergogliánus Titanikkal elsüllyednek a tüzes tóban. Őszinte bűnbánatot kell gyakorolnotok! A helyzeteteket nagyon megkönnyítette Krisztus bátor tanúja, aki megalkotta az alternatívát. Ő az USA volt nunciusa, Carlo Maria Viganò. Csatlakozzatok hozzá legalább ti, emeritus püspökök. Benneteket nem tud Bergoglio sehogyan büntetni. Legalább a saját üdvösségetek és a példaadás miatt tegyétek meg ezt a lépést. Azzal, hogy elhatárolódtok a heretikustól, nem léptek ki a Krisztus egyházából, éppen ellenkezőleg, Krisztus és az Ő Titokzatos Teste, az Ő vérző egyháza iránti hűség gesztusa lesz ez részetekről.
 
Milyen lehetőségek állnak előttetek?
Az első lehetőség az, hogy Bergoglioval és az ő szinodális útjával együtt süllyedtek, s mindeközben utolsó lehelletig azzal győzköditek magatokat, hogy minden rendben van. Az Alto Vendito állandó utasításai szabadkőműves dokumentumban már kinevették a katolikusokat, hogy azt hiszik majd, hogy Péter kulcsai zászlaja alatt vonulnak, de az ő szabadkőműves zászlajuk alatt mennek majd.

 
A második lehetőség az, hogy mielőbb el kell határolódni Bergogliotól és az ő visszafordíthatatlan, kárhozatba vivő útjától és csatlakozni Carlo Maria Viganòhoz. Nyíltan támogatja őt Williamson püspök és Lenga érsek. A lengyel érsek felszólította a hívőket, hogy készüljenek fel a katakombákra. Azt tanácsolta nekik, hogy keressenek maguknak egy igazhitű papot, aki házanként szolgálja ki nekik a szent liturgiát, mert a templomokat a bergogliánus szekta bitorolja majd, amely az antikrisztust szolgálja.

Tisztelt püspökök, kiútként a második lehetőséget kell választani, mert a visszafordíthatatlan változások az örök elvettetésbe vezetnek.
Isten Fia emberré lett és halálával utat nyitott nekünk az örök mennybe. Azonban senki azok közül, akik elfogadják Bergoglio visszafordíthatatlan változtatásait, megtagadva ezzel a bűnbánatot, nem üdvözül.
 
+ Illés
A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                      +Timóteus
Püspök-titkárok
2022.06.09.