2022. január 22., szombat

BKP: Reakció a Vatikán harmadik oltásterrorjára.

 

Tisztelt Püspök Atyák!

A Vatikán közzétette, hogy az az alkalmazottja, aki február 1-ig nem veszi fel a harmadik oltást, azonnal, felmondási idő nélkül menesztve lesz.
Tudatosítjátok, hogy ti a bitorló, tévtanító főpap és bűnöző Bergoglio uralma alatt álltok? Kényszeríteni fog benneteket a Krisztus és az emberiség elleni bűntettek elkövetésére egyházmegyéteken és nemzeteteken belül. Végre kell majd hajtanotok emberirtó vakcinációs tervét. Bizonyára tudjátok, hogy az mRNS vakcina, egyebek mellett, beavatkozik az emberi génállományba; összefüggésben van a grafénnal, a spike protein termelődéssel és a meg nem született gyermekek szadista meggyilkolásával. Valójában ez nem is vakcina, hanem sátáni antikeresztség. Sőt, hiú remény, hogy mindez a harmadik oltással lezárul, hiszen már a negyedik oltást is emlegetik. Ezzel a szüntelen vakcinálás rendszere veszi kezdetét, amelynek célja az emberek biorobotokká és génmódosított szervezetekké változtatása. A végeredmény a népesség csökkenése. És azután? A kénköves tüzes tó.
Örök pokol vár rátok, ha nem határolódtok el a vatikáni vakcinációs antievangéliumtól. Ma már nem maradhattok passzívak! Ebben a helyzetben már a passzivitás bűntett! Aktívan kell kiállnotok a halálos gépezettel szemben. Ha nem álltok ki ellene, Isten és az emberek ítélete alá estek Krisztus elárulásáért és emberiesség elleni bűntettekért.
A bergogliánus Vatikán indította el a kötelező oltás gépezetét. Ezzel pusztító precedenst és egyúttal hamis erkölcsi felmentést adott a bűnöző kormányoknak. Amennyiben ti, püspökök, hallgattok ebben a fázisban, ti lesztek a fő bűnösök saját nemzetetek kiirtásában. A kormány hivatkozik majd a hitehagyott Vatikánra, és elveszti lelkiismerete utolsó foszlányait is. Azonban ti képviselitek nemzetetek között a Vatikánt. Elegendő a passzivitásotok ahhoz, hogy a nemzet kiirtassék. Ma kötelesek vagytok elhatárolódni a bergogliánus Vatikán szervezett bűnözésétől és világosan NEM!-et mondani neki. Ez az igaz szinodális út és a megmentő bűnbánat útja. Ha azonban nem határolódtok el, a ti egységeteknek a bergogliánus Vatikán vezette programozott satanizációval sokkal messzemenőbb következményei lesznek, mint a politikusok és a mainstreame esetében. A ti árulásotok miatt, drága Püspökök, nem avatkozhat közbe Isten nemzetetek megmentése érdekében. Ha azonban a bűnöző rendszert otthagyjátok, a Vatikán hazugságbuboréka kipukkad és Isten a ti hitetek cselekedete által közbelép az egyház és nemzetetek megmentése érdekében.
Drága Püspök Atyák, hatalmas felelősség van a vállatokon, amely elől nem menekülhettek. Vagy hősök lesztek, vagy bűnözők. Sőt, ezzel saját lelki üdvösségetek felől is döntötök: Vagy elnyeritek az örök dicsőség koronáját, vagy örök kárhozat lesz osztályrészetek a covid-sátánizmus egész rendszerével egyetemben.
Bárcsak a bátorság és a hűség példaképeként állna előttetek Krisztus szolgája, Сarlo Maria Viganò! Döntsetek Isten mellett és nemzetetek megmentése mellett akár a katakombák, akár a mártíromság árán is!

+Illés
a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája.


 

BKP: Felhívás a Vatikán dolgozói számára a harmadik vakcina elutasítására.


Tisztelt vatikáni Alkalmazottak – Bíborosok, Püspökök, Papok és mások!

Ti a törvénytelen pápa erős nyomására már két vakcinát vettetek fel. Ezzel az egész világ számára pusztító precedenssel szolgáltatok a kötelező oltást illetően. Nagy bontránkozást okoztatok, mert a ti gesztusotok azt a benyomást keltette, hogy az mRNS vakcina veszélytelen és az egészséget szolgálja, ami pedig óriási hazugság! Még ha csak placebot kaptatok is, bűnösök vagytok sokak csábító megbotránkoztatásában!
Az egész Vatikánból csupán három gárdista hagyta el becsületesen a Vatikánt. Szégyen, hogy nem találtatott egyetlen bíboros, püspök ill. pap sem, aki inkább elhagyná a Vatikánt, mintsem részt vállaljon ebben a bűnös vakcinációs precedensben.
Ma már ultimátumot kaptatok a harmadik vakcinálást illetően, mégpedig február 1-ig, különben a Vatikánból való menesztés fenyeget benneteket. Hogyan jártok majd el? Találtatik-e legalább most három bátor püspök vagy pap, akik időben elhagyják a Vatikánt? Minden becsületes szakértő óv a vakcinálástól. Talán nem hallottatok az idei szeptemberi római Orvoskonferenciáról? A résztvevői figyelmeztettek a veszélyes mRNS vakcinára. Több mint 12 700 orvos és specialista áll mögöttük.

Elétek tárjuk a lefizethetetlen szaktekintélyek néhány nyilatkozatát, hogy az igaz információk alapján helyesen döntsetek.

Dr. Luc Montagnier: Ez a vakcina a népirtás legnagyobb kockázatát hordozza az emberiség egész történelmében.

Kommentár: Montagnier professzor, Nóbel-díjas virológus. Ma világosan figyelmeztet a vakcinációs genocídium kockázatára. Ennek ellennére Bergoglio az egész világba kiáltja: „Most be kell oltatnunk magunkat.“

Dr. Wolfgang Wodarg: Az oltott személy genetikailag módosított szervezetté válik. Ami most történik, az a népirtással határos. Bíróság elé kell állítanunk őket emberiesség elleni bűntettekért.

Kommentár: Wodarg professzor hosszú évekig az Európa Tanács Egészségügyi Bizottsága elnöke volt. Figyelmeztet, hogy nehogy az oltással genetikailag módosított szervezetekké váljatok! Sürgetően figyelmeztet, hogy ez az emberiesség elleni bűntett népirtás veszélyét hordozza magában.

Prof. Alexandr Alexejevič Reďko: Oltani csak olyan stabil fertőzések ellen lehet, mint amilyen a kanyaró, a veszettség… adnak az embernek egy injekciót és egész életére védetté válik.
„Ha a vírus mutál, akkor nem létezhet ellene ma biztonságos vakcina!“
Kommentár: A. Redko orosz professzor a covid elleni vakcinák értelmetlenségére mutat rá, tekintettel ennek a vírusnak a gyors mutálására.

Dr. Vernon Coleman: „ Bizonyítékok szörnyű lavinája zúdul ránk, amelyek azt mutatják, hogy ezek az átkozott vakcinák megölik és megnyomorítják az embereket. Ez egy globális népirtás. Milyen sokág fognak még az emberek hallgatni? Hány embernek kell (még) meghalnia?
Kommentár: Coleman doktor kezdettől fogva figyelmeztet, hogy a covid-botrány a kísérleti mRNS vakcinával együtt egy szervezett csalás.

Dr. Lawrence Palevsky: „ Bizonyított, hogy a spike protein gyulladást idéz elő az agyban, továbbá neurológiai károsodásokat, infarktust, tüdőbajt, májbetegséget, vesebetegséget… okoz. A messenger RNS hatásárára a test szüntelenül spike proteint állít elő.“
Kommentár: Palevsky doktor arra figyelmezteti a nyilvánosságot, hogy az mRNS vakcina a test állandó spike protein termelését idézi elő. Ez az agyban gyulladást idéz elő és neurológiai károsodásokat, infarktust, tüdőbajt, máj- és vesebetegséget és más betegségeket okoz.

Pamela Ackerová, vakcinológus: „Ha megkapja ezt a vakcinát, valójában az Ön testébe annak a meggyilkolt gyermeknek a részecskéit oltják… tehát végül Ön elveszti a saját természetes DNS-ét, az abortált gyermekek fetális sejteinek DNS-e beépül az Ön sejtjeibe. Sok esetben, amikor kutatási céllal szándékosan végeznek magzatelhajtást, a gyermek valójában császármetszéssel születik… Tehát ezt a szövetet a még élő gyermekből veszik ki szörnyű fájdalmak közepette, ami még szadisztikusabbá teszi ezt az egészet. Az asztékok templomaik felszentelésekor szó szerint kitépték áldozataik dobogó szívét, akiket a templomhegyen öltek meg, majd levetették a testet a mélybe. Amit ezek a kutatók csinálnak, az nagyrészt ugyanaz.“
Kommentár: Bergoglio és a vatikáni Hittani Kongregáció, valamint számos püspöki konferencia azt állítja, hogy ezek a vakcinák erkölcsileg hibátlanok. Azzal magyarázkodnak, hogy itt csupán valamiféle sejtvonalakról van szó, amelyeknek a kezdete fél évszázad előtti. Azonban egy amerikai kutatási alkalmazott közvetlenül a gyakorlat alapján bizonyítja, hogy ezeknek a még meg nem született gyermekeknek a gyilkolása manapság is folyik!

Prof. Dr. Jean-Bernard Fourtillan: „ Így idézték elő a hamis pandémiát. A céljuk az volt, hogy rávegyenek bennünket arra, hogy elfogadjuk és kérjük az ún. ‚életmentő‘ vakcinát, ami valójában halálos méreg és amelynek célja a hatalom megszerzése fölöttünk, a leigázásunk és végül a Bill Gates által bejelentett terv szerinti népességcsökkentés általi kiirtásunk.“
Kommentár: A francia szakértő komplex értékelésében rámutat arra, hogy mire szolgál a vakcina, tehát az emberiség megnyomorítására, leigázására s végül a kiirtására. Bergoglio abszurd állítása szerint ez a szeretet cselekedete.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiológus: „Ennek a covid-19 vakcinának a nagy veszélye abban van, hogy a vírus génjét oltják be a szervezetbe. Ez aztán keringeni fog a testben és különböző sejtekbe hatol be… Figyelmeztetem Önöket … ha ezt az utat választják, saját romlásukat munkálják… Hogy világos legyen, én soha nem oltatom be magam.“

Kommentár: Ez a mikrobiológus professzor és tudományos dolgozó hangsúlyozza az mRNS vakcína veszélyes voltát, és a saját példáján keresztül buzdít arra, hogy senki ne oltassa be magát. Ennek éppen ellenkezőjét teszi a hazug pápa, Bergoglio, aki gaz módon beoltatta a teljes Vatikánt. Most pedig terrorral kényszeríti őket a harmadik oltásra.

Carlo Maria Viganò: Semmi esetre sem akceptálhatjuk a kísérleti genetikai szérumok beadását, az előállításuknál gyermekeket öltek meg a terhesség harmadik hónapjában. A vérük azokra hullana, akik ezt előállítják, ugyanúgy azokra is, akik ezt erőltetik és azokra is, akik ezt felveszik.
Hallottátok a specialisták értékelését, majd erkölcsi állásfoglalásukat is ezzel a veszélyes vakcinával kapcsolatban, amely a meg nem született gyermekek gyilkolásával függ össze. Az amerikai kutatási dolgozó tesz tanúbizonyságot arról, hogy nem csak múltbeli sejtvonalról van szó, hanem az ezzel a vakcinával kapcsolatos bűncselekmények ma is történnek a laboratóriumokban!
Tisztelt vatikáni Alkalmazottak, Bíborosok, Püspökök, Papok és mások! Isten tekintélyével szólítunk benneteket bűnbánatra, azaz konkrétan a harmadik vakcina elutasítására. Ha nem éltek a szabadulás eme lehetőségével, érvényesek lesznek rátok Jézus szavai a terméketlen fügefáról, amely kivágatik és kivettetik Krisztis szőlőskertjéből.
Egyúttal a jelenlegi egyházi farizeusokra és liberális szaducceusokra is érvényes az Ige: „Viperák fajzatai! Ki tanított benneteket arra, hogy fussatok a közelgő harag elől? Teremjétek a bűnbánat méltó gyümölcsét!... A fejsze már a fák gyökerén van: Kivágnak és tűzre vetnek minden fát, amely nem terem jó gyümölcsöt. …(Krisztus mint bíró) Kitakarítja szérűjét, … a pelyvát pedig olthatatlan tűzbe vetve elégeti.” (v.ö. Mt 3,7-12)
Ő nektek is ezt mondja: „Nem tudom, honnan valók vagytok. Távozzatok egy szálig, akik Bergoglio törvénytelenségeit művelitek!... Ti kivettettek… Lesz ott sírás és fogcsikorgatás…”(Lk 13,27 k.k.) Ezek ma az mRNS vakcinától óvó igék számotokra. Ébredjetek fel a lelki halál álmából!
Az mRNS vakcina sátáni antikeresztség, amely által az ember a hazugság és a halál lelkének hatalmába kerül. Annak ellenére, hogy tudjátok ezt, féltek megtenni a radikális lépést és világosan NEM! -et mondani a harmadik vakcinára? Ha hidegvérrel felveszitek a harmadik vakcinát, hogyan álltok majd meg Isten ítélőszéke előtt? Ez a levél is tanúbizonyság lesz majd ellenetek, hogy cinikusan elvetettétek az igazságot. Tudatosan vesztek részt az Isten elleni lázadásban és az emberiség kiirtásában. Tartsatok bűnbánatot, míg tart a ma számotokra! Ne vegyétek fel a harmadik vakcinát, és hagyjátok el mielőbb a Vatikánt! Így elégtételt adtok a botránkozásért, amit a két vakcina felvételével okoztatok. Ez számotokra a konkrét lépés a szabaduláshoz.

+ Illés
a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriarkája

+ Metód + Timóteus
Püspök-titkárok.


https://gloria.tv/post/wbT4V8u64gh74nBwbqBvMzUsm?fbclid=IwAR3g2z-5mwy9uRyY_CU1u4hEy1qHT1E3Z_t4IncCZFTVtxMA0TjRkWx855A