2013. május 30., csütörtök

Kovács András: Bernát dicsősége

Távol a falutól, lent a folyóparton állt egy összetákolt, gallyakkal megtámogatott, düledező kunyhó. Lakóját a falubéliek csak bolond Bernátnak nevezték, noha erre a névre okot igazából sohasem adott. Különcnek tartották, mert egyedül élt.

Magányában csak egy valaki osztozott: hűséges kutyája. Hajdanában kóbor eb volt, akit a faluból elüldöztek.
Étlen, szomjan kószált a mezőn, amikor Bernát ráakadt. A szerencsétlen állat egyik lábát csak húzta maga után. Bottal törhették el gonosz emberek. Talán. Ettől kedvelte meg annyira Bernát, ugyanis gyermekkorától kezdve ő is bicegve járt. Azóta jóban-rosszban összetartottak már több esztendeje.

Ha Bernát nagy ritkán bement a faluba, kutyája ott poroszkált mellette. Egy pillanatra sem hagyta el, gazdáját.
Mikor alakja feltűnt az úton már messziről felismerték, hatalmas csődület támadt körülötte és elkezdődött a gúnyolódás:
- Nézzétek a félkegyelműt!
- Micsoda pompás kísérőd akadt!
- Nézzétek, úgy jár mint egy király... - hahotáztak az emberek.
Ilyenkor Bernát csendesen megszaporázta lépteit és ahogy csak tudott, sietett ki a faluból. Az úton még sokáig követték, a gyerekek nyelvüket kiöltve csúfolták, gyakran kövekkel is dobálták.

A suhancok bandavezére, Márió, már régóta mesterkedett azon, hogy alaposan megtréfálja a "Félkegyelműt". Mikor észrevette, hogy mennyire ragaszkodik kutyájához, rögtön megfogalmazódott fejében a terv:
- Láttátok Bernát korcs kutyáját? Ugye milyen csúnya állat? Pusztítsuk el! - adta ki a jelszót. A gyerekek, jó tréfát remélve csatlakoztak hozzá. Ettől kezdve keresték a kedvező alkalmat.

Kitalálták, hogy a folyó legmélyebb, legörvénylőbb szakaszának partjáról fogják Bernát kutyáját a vízbe lökni. Minden készen állott, csak azt nem tudták, hogyan csalogassák vízközelbe az állatot.

Aztán elérkezett a nagy pillanat. Kilopakodtak a kunyhó közelébe. Márió előhúzott a zsebéből egy jókora füstölt kolbász darabot, madzagra kötötte és a kutya előtt a part irányába húzta. A gyanútlan eb elindult a csali után. A folyó parton a vad örvénylő víz láttán a többiek megtorpantak.
- Márió, itt mégsem kellene a kutyát vízbe lökni. Itt túl veszélyes, könnyen belefúlhat.
- Mi az fiúk, féltek ? Akkor menjetek haza! - hangzott a válasz. Azzal egy hirtelen mozdulattal vízbe lökte a békésen falatozó állatot. A szerencsétlen kutya nyüszítve próbált menekülni, de hiába. A fiúk ijedt arccal nézték. Csak Márió bámulta arcán önelégült mosollyal az állat küzdelmét.

Közelebb lépett a parthoz, hogy jobban lássa a kutya erőlködését. De ekkor hirtelen megcsúszott a nedves talajon. Hiába próbált megkapaszkodni, a parti fűcsomók kicsúsztak ujjai közül, belezuhant a vízbe.

Társai rémülten futottak a falu felé. A szerencsétlenül járt fiú pedig eszeveszettül kiabált a hullámok közül.

A nagy kiáltozásra előjött kunyhójából Bernát is. Kutyáját nem látva, rosszat sejtve a hang irányába indult. Iszonyú látvány fogadta, amikor megpillantotta hűséges társát a habok között vergődni, kutyájától nem messze pedig egyik leggonoszabb csúfolóját, Máriót fedezte fel, aki szintén életveszélyben volt.

"Menteni!" - volt az első gondolata.

Másodpercek tört része alatt fogalmazódott meg benne: "Menteni. De kit?
Én csak egyiket tudom megmenteni."

Hűséges kis kutyájára nézett, legigazibb társára, aztán a fiúra, aki otromba tréfák sorozatával próbálta még nevetségesebbé tenni. Iszonyúan nehéz helyzetben volt, de döntenie kellett. Fogát összeszorítva, határozott, gyors mozdulattal a hullámok közé ugrott. Keserves küzdelem kezdődött...

Mire a falubeliek kiértek, a fiú már a parton volt, mellette pedig kimerülten Bernát. Fájdalmasan egyedül érezte magát, üresen nézett az örvénylő vízre. Az emberek döbbenten nézték. Egy könnycsepp gördült végig az arcán. Ebből megértették: kutyáját már nem tudta megmenteni.

Ettől a naptól kezdve megszűnt a gúnyolódások és rosszalló tekintetek sorozata.
A faluban mindenki tisztelettel nézett Bernátra, s ha feltűnt bicegő alakja, már messziről, előre köszöntek neki

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Ütést fogok mérni minden nemzetre a meggyilkolt ártatlanok számarányának megfelelően


2
013. május 29. szerda 22:50
Drága leányom, Én vagyok a Kezdet és a Vég. Én vagyok a Teremtője mindannak, ami van, és ami lesz. Én vagyok az élet és a halál Ura. Senkinek sincs joga beavatkozni az életbe vagy a halálba, mivel egyedül csak Én, a ti Mindenható Atyátok vagyok az, aki mindkét esetben beavatkozhat.
Amikor az ember elkezdi hinni, hogy ő éppolyan jó, vagy talán még jobb, mint Én, akkor megpróbál utánozni Engem. Amikor az ember át akarja venni az irányítást Teremtésem fölött, akkor őt erre a Sátán kísérti, hogy vétkezzen. Amikor a büszkeség bűne ilyen mértékben fertőzi meg a lelket, akkor az ember szembeszáll Velem, elpusztítván az életet a Földön.
Miért akarná ezt tenni az ember? Ő, amikor elveszi az anyaméhben lévő gyermek életét, hatalmat akar szerezni magának a fölött, amit Én önként adtam. Amikor az ember ellenőrizni akarja a népességet, akkor el fogja pusztítani az életet a születés előtt, és megöli azokat, akiről úgy véli, hogy nem szabad tovább élniük.
Létezik egy bizonyos csoport által készített terv, leányom, hogy tönkretegye a világnépesség növekedését, és mindezt az abortusz gonoszságának beiktatása által. Az abortusz növekedése és annak világszerte történő gyors bevezetése, nem véletlen. Ez minden nemzetben egyre csak terjed. Azok a nemzetek, akik az abortuszt ellenzik, félre lesznek állítva a tízszarvú fenevad által, és kényszerítve lesznek, hogy ezt a förtelmes (tettet) bevezessék.
Kezem által súlyos büntetést fogok kiszabni azokra a nemzetekre, akik az abortuszt bevezették. Látni fogjátok, hogy ez megtörténik, amint az ilyen törvényeket bevezetik, és a kimért büntetések által is. Tudni fogjátok, hogy az Én Kezem az, amely lesújtott az ilyen gonoszságra. Azoknak, akik azt gondolják, hogy joguk van elvenni az életet, tudniuk kell, hogy ez a jog nem létezik. Vegyétek el az életet, és akkor nem lesz életetek. Nem lesz Örök Életetek, ha részt vesztek bármilyen tevékenységben, amely ilyen gonosz törvényeket léptet életbe. Ugyanez a büntetés lesz kiszabva azokra is, akik igazolni merik az eutanáziát.
Irgalmam bőséges, és meg fogok bocsátani azoknak, akik nem értik a jó és a rossz közötti különbséget. De amikor tudatosan vesztek részt egy világméretű tervben, hogy egy bizonyos sátáni csoport részeseiként életet pusztítsatok, akkor elkárhoztok. A jövőtök megpecsételtetett a fenevadnak tett ígéretetek által, és rövidesen szövetségesei lesztek az Antikrisztusnak.
Azáltal, hogy elveszitek az ártatlanok életét és erőszakkal léptetitek életbe az ilyen törvényeket, akkor nyíltan szembeszálltok az egyik legfontosabb Parancsommal, hogy „Ne ölj!” Ha egy ilyen világméretű népirtást terveztek, akkor a gonosz munkáját végzitek, és ezért Én el foglak pusztítani benneteket.
Először figyelmeztetéseket adok nektek, s aztán, ha ezek a gonosz törvények nem kerülnek korlátozásra, nem hagytok más választást Számomra. A Föld olyan erővel fog rázkódni, hogy el fog nyelni benneteket. Ütést fogok mérni minden nemzetre a meggyilkolt ártatlanok számarányának megfelelően.
Ha nem avatkoznék be, akkor a vadállat a nemzeteket nagyon hamar felfalná, és senki sem maradna belőle. Azt akarom, hogy tudjátok: a bűn olyan mértékben fertőzte meg a Földet, hogy már csak egy pislákoló Fény maradt belőle. Ez a Fény Isten Fénye, és ez jelen van Fiamban és az Ő Misztikus Testében. Bűneitek továbbra is ostorozzák Őt, és ez fokozódni fog egészen addig a szakaszig, amíg Egyházát keresztre nem feszítik. Amikor ez megtörténik, a sötétség leereszkedik, és eljön a vég.
Haragom elérte határát. Imáitok segíteni fognak enyhíteni néhány büntetést, melyeket erre a hálátlan világra és az ilyen gonosz bűnösökre fogok bocsátani, de nem mindenkire; mert ezeknek a büntetéseknek be kell következniük, megakadályozván, hogy ezek a tervek elpusztítsanak benneteket. Ha nem próbálnám megakadályozni az ilyenfajta utálatosságok terjedését, akkor később már lelkiismeretfurdalás sem lenne. Szégyen sem. Az a tény sem lenne tudatos, hogy az életet Én teremtem, a Legmagasságosabb Isten, és azt Én vehetem csak el, Szent Akaratomnak megfelelően. Senki másnak nincs hatalma arra, hogy hasonlóképpen cselekedjen.
Az évszázadok során Haragom megmutatta magát gyermekeimnek, de mostanáig ellen tudtatok állni a büntetéseknek, melyeket most azokra zúdítok, akik az abortusz cselekedetének bevezetéséért felelősek.
Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

A Házi Áldás az egész család életét megváltoztathatja!

Ajánlom mindenkinek, hogy egy Házi Áldást tegyen ki a lakásába. Lentebb egy saját kezűleg készített fajta látható, de sok más formájú is nagyon nagy szolgálatot tud tenni a család boldogulásához. Színes nyomtatóval ki lehet nyomtatni, aztán bekeretezni és a falra felakasztani.
Mikor valaki kirakta a Házi Áldást a konyhájukba, akkor egy belső hang szólalt meg benne és azt mondta neki, hogy az egész életetek meg fog változni. (Természetesen jó irányba.)
Mivel ha fényt hívsz be az életedbe, akkor ott már a sötétség nem fog tudni érvényesülni!
4 példány van a lapon. Amit nem használsz fel, azt add oda a rokonoknak, vagy dobd be idegenek postaládájába. :)
Terjeszd ezeket az információkat, hogy a magyar családok ismét egy jobb sorsnak a részesei lehessenek. :)

Nagyításhoz katt a képre.


hhttp://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/2518-hazialdas

Világméretű szentségimádást hirdet vasárnapra a Vatikán

Vasárnap, június 2-án világméretű szentségimádást vezet a Szentatya. A hit évének jegyében született kezdeményezést az Új Evangelizáció Pápai Tanácsa jelentette be május 28-án. 
Szentségimádásra hívják a híveket az egész világon a Szentatya szándékára. Rómában délután 5 és 6 óra között tartják a szentségimádást, világszerte minden székesegyházban és templomban ehhez igazítják az időpontot.
A pápa a következő két szándékra kéri az egyetemes Egyház imáját a szent óra alatt:
Az Egyházért. Az egész világon jelenlévő Egyházért, mely egyesül a legszentebb Oltáriszentségnek, az egység jelének az imádásában. Adja meg az Úr az Egyháznak, hogy még teljesebb engedelmességgel hallgassa az Igét, és így egyre szebben, bűn és szégyen nélkül, szentül állhasson a világ előtt. Azért, hogy a megmentő Ige hűséges hirdetését az Egyház, mint az irgalom hordozója adja tovább, növekedve a szeretetben, s így választ tudjon adni a fájdalomra és a szenvedésre, visszaadva az örömöt és a derűt.
A szenvedőkért. Mindazokért, akik szerte a világon rabszolgaságban szenvednek; a háborúk, az emberkereskedelem, a kábítószer-kereskedelem áldozataiért.  A gyermekekért és nőkért, akik bármilyen erőszaktól szenvednek. Hallja meg néma kiáltásukat a virrasztó Egyház, aki a keresztre feszített Krisztusra tekintve nem feledkezhet el az erőszaknak kiszolgáltatott emberekről. És mindazokért, akik egzisztenciális veszélyben vannak: a munkanélküliekért, idősekért, elvándorlókért, hajléktalanokért, foglyokért és minden, a társadalom peremére szorult emberért. Azért, hogy az Egyház imája és tevékeny közelsége vigasztalja őket, erősítse reményüket, és bátorítsa őket az emberi méltóság védelmében.
A világméretű szentségimádási órára való felhívás a hit évének jegyében történik, ahogy egy másik kezdeményezés is, melyet szintén május 28-án jelentettek be. Ez pedig az Evangélium Vitae napja lesz június 15-16-án, melynek felelőse Rino Fisichella érsek, a Pápai Tanács elnöke.
Az érsek felvázolta az esemény programját: június 15-én, szombaton este gyertyás menet vonul majd végig a Via della Conciliazionén egészen a Szent Péter térig, melyre a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, akik az emberi élet méltóságára kívánják felhívni a figyelmet. A résztvevők szombaton, még a menetet megelőzően meglátogatják Szent Péter sírját és szentségimádáson vehetnek részt a Szent Péter-bazilikában, vasárnap reggel pedig Ferenc pápa mutat be számukra szentmisét.
Magyar Kurír