2013. március 30., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenete

2013. március 20. délután itthon az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Mt. 16,3. „…az idők jeleit nem tudjátok felismerni?”

Jézus: „Szánalmas ez a nép, mert az idők jeleit nem ismeri fel. Pedig most dúl a legnagyobb harc ellenfelem és követőim között. A sátán már évtizedek óta befészkelte magát a Vatikánba. Most fogják eltörölni a mindennapi áldozatot, a Szentmisét, amely az Én vértelen keresztáldozatom megújítása. Óvakodjatok azoktól, akiknek be van kötve a szemük! Nem fogadják el üzeneteimet, mert a gőg megvakította őket. Ne menjetek utánuk! Tartsatok ki Mellettem! Fogadjátok el üzeneteimet, melyek által felkészítelek benneteket a végső harcra, a döntő küzdelemre! A tét hatalmas: örök élet, vagy örök kárhozat. Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, ha kell, véretek kiontásáig! Nem telik el sok idő, a harc végérvényesen eldől. Rövid ideig tart üldözésetek. Utána tűz által tisztítom meg a világot, és leszáll a Földre az Égi Jeruzsálem. Ezzel kezdetét veszi az ezer éves béke uralma. Készüljetek! Soha nem tapasztalt béke és boldogság vár mindazokra, akik hűségesek maradnak Hozzám mindhalálig. A hűtlenek, a gyávák a kénköves tóba vettetnek. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás örökkön örökké. A Hozzám hűségesek pedig elnyerik az örök élet koronáját, és ragyogni fognak Atyjuk országában, miként a nap. Már előre felkészítettelek. Mindent megmondtam nektek. Fogadjátok meg figyelmeztetésemet! Megerősítő áldásomat adom rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. március 23. Szentmise, Szentáldozás után az Úr Jézus:

„Az ellenpápa megcsúfol Engem a nagyhéten. Én ugyanis apostolaim lábát mostam meg. Ő pedig gúnyt űz Belőlem, mert az elítéltek lábát mossa. Az apostol és a bűnöző nem ugyanaz. Apostolaimnak példát adtam az alázatra és a szolgálatra, hogy így hirdessék az Evangéliumot. A bűnözőkre nem vonatkozik ez a tanítás. Ő az embereknek akar megfelelni, nem az Istennek.”


2013. március 28. Nagycsütörtökön éjjel Szentségimádáson az Úr Jézus:
Drága gyermekeim! Az idő elérkezett. Megrostálom a világot. Ti a végidőt élitek. Ez azt jelenti, hogy ez a korszak, amelyben most éltek, elmúlik, és egy új következik. Ha most megtértek, még megmentitek a lelketeket az örök életre. Ha halogatjátok, lehet, hogy hirtelen tör rátok a halál, és örökre elvesztek. Most egy hatalmas méretű keresztényüldözés fog végigsöpörni a világon. Most teljesül be Dániel próféta jövendölése. Most szűnik meg a mindennapi áldozat, a Szentmise, amelyet igaz papjaim a rejtekben lesznek kénytelenek bemutatni. De ez sok gyermekemnek az életébe fog kerülni. Vigyázzatok! Legyetek éberek! Ne higgyetek mindenkinek! Ellenfelem most belülről akarja megsemmisíteni Egyházamat. Sok álkeresztény furakodott be Egyházamba. Óvakodjatok tőlük! Ellenfelem most teljesen megosztotta a Katolikus Egyházat. Figyeljétek a jeleket! Gyümölcséről ismeritek meg a fát. A jó fa jó gyümölcsöt terem. A rossz fa rossz gyümölcsöt. Ti csak tartsatok ki Mellettem! Azokat a papokat kövessétek, akik életszentségben élnek! Minden szolgámért imádkozzatok! Nagy a felelősségük. A sátán őket támadja legjobban, mert tudja, hogy sok lelket rántanak magukkal, ha elbuknak.
Gyermekeim! Szüntelenül imádkozzatok! Oly sok lélek hull a kárhozatba, mert nincs, aki áldozatot hozna, és imádkozna értük. Engem lássatok a keresztfán! Ne hagyjátok, hogy egyetlen lélek számára is hiábavalóvá váljon értük kiontott drága Szent Vérem, rettenetes kínszenvedésem és halálom! Szenvedéseiteket és áldozataitokat egyesítsétek az Enyéimmel, így ajánljátok fel Nekem, égi Édesanyátok hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által a lelkekért! Ezzel rengeteg lelket mentetek meg. Különösen a fiatalokért imádkozzatok és a haldoklókért! Mondjátok el értük naponta többször is az irgalmasság rózsafüzérét! Így gazdagon érkeztek meg országomba. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek így imádkozott bennem: „Hőn imádott édes, drága, jó Jézusom! Téged elítélt Pilátus. „Jobb, ha egy ember hal meg a népért, mintsem az egész nép elvesszen.” Te vagy az Áldozat. A Te Véred és kereszthalálod váltott meg minket. Te vagy a mi édes reményünk, örök életünk. Drága Szent Testedet és Véredet adtad nekünk ezen az éjszakán, amely a Te utolsó vacsorád volt. Szent Tested és Véred a mi erősségünk, üdvösségünk, örök életünk. Védőpajzs a sátán támadásai ellen. Te vagy a mi fényünk, reményünk, örök boldogságunk. Jézusom, imádott Királyom! Kimondhatatlanul szeretlek! Követni akarlak Téged a keresztúton! Én is vinni akarom keresztemet, ahogy Te vitted! Ha összeroskadok is, mindig fel akarok állni! Ehhez kérem a Te kitartásodat és erődet. Köszönöm, hogy Te előbb szerettél engem. Elszerettél mindattól, ami kedves és vonzó volt nekem ezen a földön. Addig szerettél, amíg Rád találtam, és viszontszerettelek Téged, az egyedül élő Istent. Addig szerettél, amíg végre felfogtam, hogy Te vagy a teljesség, a tökéletes boldogság és szeretet, Aki nélkül nem lehet élni. Nélküled csak üres keresés és vergődés ez a földi lét. De Veled! Veled értelmet, célt nyer az életünk. Mert Te vagy az út, az igazság és az élet. Ezt mondtad: „Nálam nélkül semmit sem tehettek. Veletek vagyok minden nap a világ végezetéig.” Jézusom, imádott Királyom, örök boldogságom! Csak ezt kérem Tőled, Aki már mindent nekem adtál: mivel gyenge, semmi vagyok, vértezz fel engem a Te erőddel! Add nekem a Te hűségedet és engedelmességedet! Ne engedd, hogy megtorpanjak az úton! Vegyél ki minden félelmet a szívemből! Csak Téged, a Te vérző drága Szent Testedet lássam magam előtt mindig a keresztfán, hogy mennyire szerettél engem! Mennyit szenvedtél értem. Belőled merítsek erőt! Megvessek minden szenvedést, és csak a végcélt lássam: azt, hogy színről színre megláthatlak Téged, hogy nekem is ezt mondod majd: jöjjetek Atyám áldottai! Helyet készítettem nektek kínszenvedésem és kereszthalálom által. Jöjjetek, vegyétek birtokba a mennyországot, amelyet Atyám öröktől fogva nektek teremtett! Ne érdekeljen semmi és senki ezen a földön, ami eltérítene a céltól, az örök üdvösségtől! Mindig visszhangozzanak a fülembe drága szent szavaid: „Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet!” Ó Jézusom, kérlek, adj minden ember szívébe égig érő vágyat saját Magad, és a mennyország iránt! Valamennyien ki tudjuk mondani Szent Pállal együtt: „Érted minden megvetettem, sőt szemétnek tekintettem.” Jézusom, kérlek, töltsd be szívünket Önmagaddal, drága szent kegyelmeddel, hogy csak egyedül Veled legyünk boldogok. A mi eledelünk is az legyen, ami a Tied: teljesítsük a Mennyei Atya akaratát! Ezt add meg nekünk Jézusom, és akkor a világ mennyországgá változik, mert az Isten országa köztünk van, ha szeretjük egymást. Ezt add meg nekünk Jézusunk, és áldj meg minket megerősítő áldásoddal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. március 29. Nagypénteken Szentségimádáson az Úr Jézus: „Keresztre feszítésem napján a földre éjszaka borult. Ez a bűn sötétsége. Ma, amikor megünnepeltétek kereszthalálomat, szintén a bűn sötétsége borítja be a világot. Akkor, amikor Engem halálra ítéltek, el akartak tenni láb alól, mert túl sok csodát tettem, és féltékenyek voltak, hogy mindenki hinni fog Nekem, és elfogadják tanításomat. Ma Testemben már nem tudnak újra megölni, de megölnek a lelkükben, amikor hátat fordítanak tanításomnak, az Evangéliumnak, ellene mondanak a szeretet főparancsának, illetve elferdítik annak jelentését, mert a bűnös a szent dolgokból is bűnt kreál. Ma keresztre feszítenek Engem a lelkükben, amikor Nélkülem akarnak élni. De nagyon tévednek, mert Én mindent látok és hallok. Akkor is, ha ők ebben nem hisznek, és Én az Örök Bíró haláluk után megítélem őket, és csak két végállomás létezik: mennyország vagy pokol. Az Én legnagyobb szenvedésem az, ha nem fogadják el tanításomat, bűnt bűnre halmoznak, és elkárhoznak. Az ilyen ember számára hiábavaló lett rettenetes kínszenvedésem és kereszthalálom.

Drága gyermekeim! Sürgetlek benneteket! Mielőbb térjetek meg! Az idő nagyon-nagyon rövid. Ne menjetek a széles úton, ami a kárhozatba visz! Nézzetek fel keresztemre! Mekkora árat fizettem értetek! Kövessetek Engem a keskeny ösvényen, amelyre mindnyájatokat meghívtam. Ez az önmegtagadás és a kereszthordozás útja. Csak ez visz az üdvösségre. Ezzel mentitek meg a magatok és mások lelkét. Ne legyetek önzőek! Kövessetek Engem! Én a Magam számára a pusztában nem tettem csodát, hogy a kövek változzanak át kenyérré, pedig 40 napig nem ettem. De az emberek számára megszaporítottam a kenyeret és a halat, hogy jól lakjanak. Kövessétek példámat! Ha Engem szolgáltok a felebarátban, akkor Én gondoskodom rólatok. Soha ne aggódjatok! Én veletek vagyok minden nap, és sokkal jobban gondoskodom rólatok, mint ti magatokról. Ti csak keressétek a mennyek országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik nektek! Tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mire van szükségetek, még ha nem is kéritek. Én azért jöttem erre a világra, hogy életetek legyen, és bőségben legyen. Ne féljetek a holnaptól! Bízzátok Rám magatokat! Aki Istenben bízik, soha nem csalódik. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

A Szentlélek így imádkozott bennem: „Hőn imádott édes jó Jézusom! Nagypéntek van. Te ott függsz a keresztfán. A csőcselék gúnyol: Szállj le a keresztről! Szabadítsd meg Magad! Édesanyád már félholt, elalélva támaszkodik Jánosra, szeretett tanítványodra. Már a könnyei is elapadtak. A jobb lator a pártodat fogja, majd kér: Emlékezzél meg rólam országodban! Te megígéred: Még ma Velem leszel a paradicsomban. Majd hangosan felkiáltasz: Atyám, kezedbe ajánlom Lelkemet. Ezzel kilehelted Lelkedet. Nagy volt a lelkünk ára. Kérlek, tudatosítsd ezt bennünk, hogy mekkora árat fizettél a mi üdvösségünkért. Ne veszítsük el könnyedén lelkünk üdvét, hanem jobban vigyázzunk rá, mint szemünk fényére! Soha ne kövessünk el bűnt, mert azzal Téged sértünk meg! Inkább meghaljunk, mint vétkezzünk!

Most azokért kérlek, akik közel állnak Hozzád, és igyekeznek életszentségben élni: gyújtsd meg a szívüket Szent Szíved szeretetlángjával, hogy hozzanak minél több áldozatot, és ezzel mentsenek sok lelket a Te mindnagyobb dicsőségedre! Neked nem tudunk mást adni, mint lelkeket menteni. De ennek örül az egész mennyország, és mindenek előtt Te. Ó Jézusom, imádott Királyom! Nagy a mi felelősségünk, akik megismertük tanításodat. Számot adunk minden talentumról, amelyet nekünk adtál. Kamatoztatni kell őket. Ez pedig a lélekmentés. A Te kegyelmed olyan kincs, amely akkor gyarapszik, ha minél több emberrel megosztjuk. Kérlek, add nekünk kegyelmedet, hogy nagylelkűek legyünk tanításod terjesztésében, az imában és az áldozatok meghozatalában! Erre áldj meg bennünket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

Római Riport - 2013. március 30.

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Átérezni az Egyház helyzetét
 
Kedveseim, az imádság mindig készenlétben tart titeket és készségessé teszi lelketeket a kegyelmek befogadására. Most van a kellő idő, jól használjátok fel. Ne lankadjatok és ne legyetek késedelmes szívűek megtenni a jót, amit tőletek vár a Szentháromság! Tanuljatok meg csendben, a rejtekben imádkozni, mindazokért, amiket megmutatnak nektek. Éberen őrködjetek gondolataitok felett, és ne engedjétek, hogy bizonyos érzések indulatokat váltsanak ki belőletek, mert az biztos, hogy nem a jótól van. Kérjétek a kegyelmet, hogy át tudjátok érezni az egész katolikus egyház helyzetét! Mi az, amit most leginkább elvár tőletek Jézus? Az engeszteléshez minden olyan terület odatartozik, amelyben felismeritek Jézus fájdalmát és a tiéteket egyesítitek az övével. Bátran vigyétek keresztjeiteket Hozzá és engedjétek, hogy hasson rátok az Ő irgalmas szeretete!
2013. 03. 15. Anna Terézia


Feláldozni magunkat

Kedveseim, vigyázzatok, hogy ne legyen dac, ellenállás a szívetekben a körülöttetek zajló események miatt. Ahogy Jézus is mindent elszenvedett és elviselt, úgy nektek is fel kell áldoznotok a megpróbáltatás oltárán magatokat. Semmi nem vész el abból, amit tiszta szívből és őszinte szándékkal tesztek, vagy elviseltek. Imában készítsétek lelketeket azoknak az elviselésére, amiket majd megtapasztaltok. Csendben, némán tűrve készüljetek! Először csak a kis dolgokban viseltek el megpróbáltatást azért, hogy hozzáedződjetek a nehezebb helyzetek elviseléséhez. Mégsem kell félnetek, mert a lelketek és egész lényetek az Szentháromság oltalmában van.
2013. 03. 16. Anna Terézia

 

Imádkozzatok a főpapokért!

Kedveseim, alázattal boruljatok le a Szentháromság színe előtt és könyörögjetek irgalomért! Imádkozzatok a főpapokért, hogy bűnbánó szívvel Isten irgalmába kapaszkodjanak és felismerjék és megkülönböztessék a lelkeket, melyek az Egyházban erőteljesen működnek. Támogassátok meg szolgálatukat ima-kilencedekkel, hogy megálljanak a felelősségre vonás napján. Imádkozzatok, hogy az Egyházban ne a széthúzás, hanem a krisztusi evangélium útját járók egysége erősödjön. Ne kételkedjetek a próféciákban! Mindennek be kell következnie, amit a Szentírás megjövendölt. Ne féljetek, csak higgyetek és imádkozzatok szüntelenül a magyar egyház egységéért és megerősödéséért.
2013. 03. 17. Anna Terézia

 
 
A gondolat bűnei
 
Kedveseim, éberen őrködjetek gondolataitok felett, mert nem is sejtitek, milyen nagy erőket mozgat meg a gonosz lélek, hogy a gondolat bűneinek csapdájába essetek. A legveszélyesebb, amikor hamisan és helytelenül gondolkodtok olyan személyekről, akik nem túl szimpatikusak nektek. Nagy veszélyt jelenthet számotokra az, amikor beleegyeztek olyan dolgokba, amiket az illető személy ellen fordítotok, és ezzel már meg is bélyegeztétek, vagy rosszabb esetben megítéltétek őt. Óvakodjatok attól, hogy másik emberről elsőként a rosszat feltételezzétek. A megítélés sohasem a ti feladatotok. Ezt azért mondom nektek, hogy figyelmeztesselek benneteket, hogy a rossz milyen alattomos módon próbál hozzátok férkőzni, akár egy rossz gondolaton keresztül is. Imádkozzatok az unszimpátia leküzdéséért, hogy mindig szeretettel gondoljatok egymásra még akkor is, ha másik ember élete kivetnivalót hagy maga után.
2013. 03. 22. Anna Terézia
 
 
Megkezdődött a Nagyhét
 
Kedveseim,arra figyeljetek, ami előttetek áll és ne arra, ami már elmúlt. Megkezdődött aNagyhét. Mélyedjetek el Krisztus szenvedésének misztériumában! Menjetek és haladjatok lábai nyomában, akkor megismeritek keresztútjának állomásait. Ne féljetek, olyan helyen nem kell járnotok, amelyet Jézus már ne járt volna meg. Ha elindultok, Ő biztosan veletek megy, mert előttetek halad. Ő adja az erőt a küzdelmekhez. Bízzatok benne, mert legyőzte a halált!
2013. 03. 24. Anna Terézia
 
 
Ne féljetek, csak engeszteljetek!
 
Kedveseim, minden helyzetben őrizzétek meg nyugalmatokat! Ne féljetek, a gonosz lélek nem tud kikezdeni veletek, mert egészen elköteleztétek magatokat a Szentháromságnak. Tartsatok ki mellette mindhalálig! Vigyázzatok, a gyorsan pergő események ne ingassanak meg benneteket. Már sokan vannak, akik elpártoltak attól az úttól, melyet számukra kijelölt a Szentháromság. Imádkozzatok értük, hogy legalább a Nagyfigyelmeztetéskor felismerjék tévedésüket, beismerjék mulasztásukat. Megkezdődtek az igazán komoly engesztelések, amelyek arra szolgálnak, hogy az igazságtól elpártoltakért felajánljátok szenvedéseiteket. Minél rejtettebben teszitek, annál hatékonyabbak lesznek áldozataitok. Ne féljetek, csak engeszteljetek! Ne bírálgassatok, csak buzgón imádkozzatok!
2013. 03. 25. Anna Terézia

 
Rendkívüli időjárás
 
Kedveseim, a körülöttetek történő eseményekkel is figyelmeztetni akar benneteket a Szentháromság. A rendkívüli időjárás is ezek közé tartozik. Vajon észreveszitek e, hogy egyre kaotikusabb állapotok között kell élnetek, amit az emberek egyre nehezebben viselnek el? A Szentháromság rá szeretné ébreszteni a lelkeket, hogy ébredjenek fel és ne a világi dolgokban keressék problémáikra a megoldást, hanem Isten irgalmában. Egyedül csak az segíthet rajtuk, ha feltekintenek arra, akit átszúrtak, a kereszten függő Jézus Krisztusra. Onnan kell várniuk az üdvösségüket, melyet a feltámadás dicsősége ragyog be. Sajnos, még a választottak is kételkednek, amikor nem látnak maguk körül biztos pontot. Legyetek éberek és vigyázzatok magatokra és egymásra is, hogy el ne bukjatok, amikor megpróbáltatások érnek titeket! Bízzatok!
2013. 03. 26. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/rendkivueli-idjaras

 
 
Boldogok a lélekben szegények
 
Kedveseim,hozzátok fordulok drága kis engesztelőim. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, amikor a szegénység és az egyszerűség látszatával próbálnak meggyőzni titeket! Minden keresztényben természetesen kell működnie azoknak az erényeknek, melyeket maga Jézus mutatott meg. Elsősorban lélekben kell a szegénységet, az alázatos lelkületet élni úgy, ahogy azt Jézus elénk tárta. Ne feledjétek, egy szegény sorsú ember is lehet felfuvalkodott, amikor nem képes elfogadni sorsát és folyton lázadozik és nem képes elfogadni nincstelenségét. Vigyázzatok, ne engedjetek a megtévesztés lelkének, aki el akarja hitetni veletek, hogy minden kereszténynek ezt az utat kell járnia. Csak azok képesek mindenüket elhagyni Jézusért, akiket egészen a szoros útra hívott meg. Csak nagyon kevés ember van, aki a kegyelem által megkapja a teljes kiüresedés és a teljes Istenre hagyatkozás ajándékát. Ez a kegyelem ajándék és nem kiváltság. Bízzatok, és ne kételkedjetek utatokban!
2013. 03. 27. Anna Terézia

 
Nagycsütörtök

Kedveseim,ma, Nagycsütörtökön, amikor összegyűltök az Utolsó Vacsora emlékére a templomokban, ne feledjétek, valóságosan is jelen vagytok Krisztussal egy asztalközösségben. Ezért nagyon fontos, hogy gondosan elmélkedjétek át és helyettesítsétek be magatokat az apostolok helyébe. Úgy foglaljatok helyet, hogy ne Júdásként viselkedjetek, hanem egészen adjátok át magatokat a szent misztériumnak. Krisztus Teste és Vére valóságos jelenlétében éljétek át, hogy Jézus valóságosan nektek ajándékozza szent Testét és Vérét ételül és italul. Ha nem eszitek az Ő testét, és nem isszátok az Ő vérét, nem lesz élet bennetek. Éljétek át a mai nap csodálatos együtt létét, és engedjétek, hogy ez az esemény egészen meghatározza életetek hátralévő részét! Legyetek egyek Krisztussal, ahogy Ő is eggyé vált veletek!
2013. 03. 28. Anna Terézia
 
 
Nagypéntek
 
Kedveseim, minden fájdalmat és szenvedést ajánljatok fel, különösen a mai napon, amikor Jézus Krisztus kereszthalálára emlékeztek! A megpróbáltatások annak reményében viseljétek, hogy a fájdalmak tengerén túl ott vár rátok az Örök Élet dicsősége! Ne féljetek felvenni Jézussal a keresztet, mert akkor eljuttok vele a feltámadás dicsőségébe! Hódoljatok az Úr Szent Keresztje előtt! Nyissátok meg szíveteket, hogy rátok áradjon a Jézus oldalsebéből fakadó vér és víz, mert onnan jön az üdvösség számotokra! Éljétek át az Úr szent jelenlétét a kereszten, és kérjétek az Ő irgalmát rátok és testvéreitekre! Engedjétek, hogy a fájdalom tőre átjárja a lelketeket, ahogy Égi Édesanyánk szívét is mélyen általjárta! Érezzetek vele együtt, hogy egyre jobban megértsétek, milyen nagy ára van megváltásotoknak! Tartsatok ki szorosan mellette, így az Egyház biztos hajóján evezhettek!
2013. 03. 29. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/nagypentek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ma meg fogják feszíteni földi Egyházamat. A mai nap megbélyegzi a változások kezdetét

2013. március 29. péntek 0:15
Nagypéntek

Drága szeretett leányom, Ma földi Egyházamat meg fogják feszíteni.
A mai nap megbélyegzi a változások kezdetét, amelyek gyors lefolyásúak lesznek és azért fognak megtörténni, hogy megváltoztassák a Katolikus Egyház arculatát a világban.
Nyomdokaiban minden tan egybevonása következik, amelyet minden nyilvános jelben látni lehet majd, és szándékosan fogják szemléltetni a nyilvános tanúbizonyság kedvéért.
Figyeljétek most, hogyan kerül minden napvilágra, amint azt már mondtam nektek. Megtiltom, hogy letagadjátok azt a “szörnyű igazságot” (megj.: a tanok egybevonása), amikor azok közületek arra kényszerítenek benneteket, hogy lenyeljetek egy hazugságot.
Nektek, követőim, ébereknek kell lennetek, és meg kell védenetek Szentségeimet. Ti, felszentelt szolgáim, amint Istenségemet kétségbe vonják, hamarosan próbára lesztek téve. Isten Törvényeit meg fogják változtatni, és amikor Szent Eukarisztiámat meghamisítják, Isten Keze olyan erővel fog lesújtani, hogy ti azonnal tudni fogjátok, ezek az Üzenetek a Mennyből jönnek.
Az Én szomorúságom a ti szomorúságotok lesz. Bánatotok – mivel ismeritek az Igazságot – lehetetlenné teszi számotokra, hogy elfogadjátok azt a szentségtörést, melynek elfogadására utasítanak majd benneteket.
Még akkor is fogok időt adni nektek, ha nem fogadjátok el prófétámat, és azokat a Szavakat, amelyeket neki adok. Mert a köztetek lévő vezetők nagyon hamar azt fogják kérni tőletek, hogy újítsátok meg fogadalmatokat. Arra kérnek majd benneteket, hogy ajánljátok fel az életeteket azáltal, hogy esküt tesztek a pogány törvények mellett. Ha ezt megteszitek, akkor a Sátán befolyása alá kerültök, és Isten ellen fogtok harcolni.
Nektek ki kell tartanotok és hűségesnek kell maradnotok Hozzám. Kérnetek kell a vezetésemet egy olyan időben, amikor az az ember, aki Péter Székében ül – aki nem hajlandó az ő nyomdokait követni, vagy cipőjét viselni – tönkre fogja tenni Isten iránti hűségeteket.
Mivel ti most tanúi vagytok földi Egyházam Keresztre feszítésének, arra hívlak benneteket, hogy hirdessétek Isten Igazságát. Továbbra is hívni foglak benneteket, hogy védelembe részesítselek titeket. Biztosítani fogom, hogy Egyházam tovább éljen a maradék által, azok által, akik ragaszkodnak Tanításaimhoz, a Szentségekhez és Isten Szavához, akik sohasem fognak cserbenhagyni Engem.
Olyanok is lesznek köztetek, akik ma elárulnak Engem. Mások pedig közületek hamarosan megszüntetik a Szentségeket, mivel ti túl gyengék lesztek ahhoz, hogy Isten Szavát megvédjétek. Azok közületek, akik már gyanítják az igazságot, és akik megpróbálják terjeszteni Szavamat, szenvedni fognak, mivel nem lesz elég bátorságuk, hogy kiálljanak az Igazság mellett. Mindazonáltal ti továbbra is hűségesek maradtok Hozzám, mivel tudjátok, hogy nem tudtok élni Nélkülem.
Hallgassatok a Hangomra. Hajtsátok a Vállamra fáradt fejeteket és engedjétek, hogy Karjaimba zárjalak benneteket ebben az időben. Én mindig védeni foglak benneteket.
Jézusotok

 

Hamarosan szeretett Benedek Pápám fogja vezetni Isten gyermekeit száműzetése helyéről

2013. március 29. péntek 08:45
2. Nagypénteki Üzenet
Drága szeretett leányom, ma történelem íródik. Miközben a Passiómra emlékeznek, ez valójában a Katolikus Egyház Keresztrefeszítését fogja bemutatni.
Az Elárulásom napját megelőző napokban, az én időmben a földön, a napi szolgálattevő papok minden lehetséges módon harcoltak ellenem, hogy bebizonyítsák, Én az eretnekség bűnébe estem.
Azt használták fel, amit Én tanítottam – az Isten Szavát –, és elferdítették azt. A szóbeszédek, melyeket terjesztettek, hazugságokat tartalmaztak, és azt mondták, hogy Én megpróbálom elvonni az embereket az Egyház Igaz Tanításától. Ők a templomokban prédikáltak felhívva az emberek figyelmét arra, hogy tartsák távol magukat Tőlem, nehogy ezzel megsértsék a főpapokat. Őket arra is figyelmeztették, hogy amennyiben továbbra is terjesztik Üzeneteimet, kidobják őket, akárcsak a leprásokat a Szent Templomból. Egyes esetekben azt mondták Tanítványaimnak, hogy fizikai fenyítésben lesz részük, és hogy le fogják őket tartóztatni.
Miközben a Szentlelket káromolták – tagadták, hogy Én az Igazságot mondom és azt mondták, hogy Szavam a Sátántól ered – továbbra is imádták Istent a Templomokban. Királyi ruhába öltözve harcoltak a templomban az oltárnál lévő helyükért. Minden kisebb beosztású szolgának órákig állnia kellett, miközben ők azokon a székeken ültek, amelyeket a Királyoknak terveztek. Az oltár annyira tele volt az Egyház vezetőivel, hogy az egyszerű emberek zavarba jöttek. Őket arra kötelezték, hogy tiszteljék Isten legmagasabb rangú szolgáját, így fejezvén ki Isten iránti tiszteletüket. A főpapok tiszteletet követeltek (maguknak) azoktól, akik a templomba jártak. Ők a szeretet és az alázat minden külső jelét mutatták, melyeket elvártak tőlük, és mégis úgy öltözködtek és viselkedtek Atyám Házában, mint mesterek a szolga helyett, aminek valóban lenniük kellett volna.
Az emberek azon félelmükben, nehogy megbántsák a Farizeusokat, féltek követni Engem. A papokat megfélemlítették és figyelmeztették, hogy amennyiben nem hagyják abba Szavam terjesztését, megfosztják őket a papi címüktől. Az egyszerű ember tudta, hogy ha rajtakapnák őket miközben Szavamat terjesztik, a sorsuk sokkal rosszabb lett volna.
Testem Keresztre feszítése a Földön beteljesítette az Atyámmal kötött Szövetség első részét, hogy megmentse az emberiséget.
Misztikus Testem – Földi Egyházam – Keresztre feszítése ma kezdődik el, mely a végső üldöztetés kezdete, mivel a Szabadkőműves terv Házam megszentségtelenítésére most fog világossá válni mindazok számára, akik ismerik az Igazságot.
A történelem most ismétli önmagát, de az Igazságot nem lehet letagadni. Azok azonban, akik megtagadnak Engem, idővel vissza fognak térni Hozzám. Azok, akik tudják, hogy a megjövendölt próféciák most teljesednek be – hogy Egyházam a végső célpont lesz annak érdekében, hogy megtisztítsák a világot Az Én, Jézus Krisztus által hagyott minden nyomtól -, maradék Hadseregemben követni fognak Engem. Ők az idők végezetéig hűek maradnak Tanításaimhoz.
Senki sem tudja megállítani Isten Igaz Szavának terjedését. Senki sem. Az uralkodás Péter Házában rövid lesz, és hamarosan szeretett Benedek Pápám fogja vezetni Isten gyermekeit száműzetése helyéről.
Péter, az Én Apostolom, Földi Egyházam alapítója az utolsó nehéz napokban, mialatt Egyházam az életéért küzd, vezetni fogja azt.
Jézusotok

Nem az Én Lábaim elé fognak leborulni. Nem az Én Lábaimat fogják megcsókolni, hanem Szolgáimét, Követőimét és a bűnösökét

 

2013. március 29. péntek 19:00
3. Nagypénteki Üzenet
Drága szeretett leányom, amikor Iskarióti Júdás elárult Engem, megfogta a Fejemet és arcon csókolt. Amikor azok, akik Egyházamat vezetik, azt mondják, hogy szeretnek Engem, és aztán elárulnak, akkor egyértelműen az árulás csókját fogjátok látni.
Nem az Én Lábaim elé fognak leborulni. Nem az Én Lábaimat fogják megcsókolni, hanem Szolgáimét, Követőimét és a bűnösökét.
A felebarát szükséglete iránti aggodalom kifejezésre juttatása csodálatos dolog. De amikor az ember fizikai jólétének igényét a lelki szükségletek elé helyezitek, akkor ti már nem Engem, Jézus Krisztust követtek.
A humanizmus nem a Kereszténységen alapszik és sohasem szabad azzal összetéveszteni. Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy mindent átadtok Nekem, Lábaimnál teljes alázattal átadjátok magatokat Nekem. Azt jelenti, hogy megengeditek Nekem, hogy vezesselek benneteket. Engedelmességet jelent Törvényeimmel szemben és azt, hogy mindent megtesztek, amit csak tudtok, hogy példát mutassatok a mindnyájatok iránt érzett Szeretetemről. Ma elárultak Engem.
Nem sokáig lehet és tudnak becsapni benneteket, mert ha egyszer Isten Házát belülről támadás éri, akkor annak csak zűrzavar lehet a következménye. Nektek fel kell vennetek a Kereszteteket és követnetek kell Engem, mert hamarosan be fogják kötni a szemeteket, és akkor megbotlotok és elestek a sötétségben.
Isten Fénye nélkül képtelenek lesztek látni.
Jézusotok

Krisztus halálához


Ahogy az emberi tevékenységeket szemléljük, a fizikailag végzett munka alapanyagait, eredményét, hatásait, magát a munkafolyamatot is kézzelfoghatónak, megfigyelhetőnek, áttekinthetőnek nevezhetjük. A szellemileg végzett munka, munkafolyamatok már nem ennyire egyértelműek vagy megfigyelhetőek. Sok esetben nehéz megállapítani, hogy ki és milyen erőbefektetéssel tanul, szervez, végez el műveleteket, talál ki összefüggéseket vagy levezetéseket, és ez milyen fáradtsággal jár. Mennyire nehéz könyvet írni, vállalatot vezetni (tényleges gazdasági tevékenységről beszélünk), tanítani, előadást tartani, integrálegyenlet-rendszereket megoldani. Nehéz mérni a szellemi munka teljesítményét, de van valamilyen kialakult gyakorlata, és a világ azon országaiban, ahol nem a kapcsolati tőke, a politikai alapállás vagy a származás a döntő, ott mérik is, és a megfelelő elismerésben részesítik a képzett és hatékony szakembereket, legyenek bár matematikusok, mérnökök vagy fizikusok, esetleg gazdasági elemzők, szociológusok. A világ lgetöbb pontján azonban, így Magyarországon is azt tapasztaljuk, hogy a fizikai vagy szellemi munka hatékonysága helyett a származás és a politikai (liberális) alapállás a döntő, a ténylegesen szakembernek nevezhető emberek kallódnak, és ezzel óriási anyagi veszteséget szenved el a magyar társadalom, de a rabszolgamunkát végeztető nyugati cégek is - mert amit megtermelhetnének a kallódó emberek, végül is nem termelik meg, és az emberi erőforrások egyszerűen elvesznek. A mai rendszer tehát eléggé pazarló, főleg a saját irányítóinak korlátoltsága miatt.
És mi a helyzet a prófétákkal, apostolokkal? A maguk korában őket ugyanúgy, sőt erősebben érte mellőzés, üldözés, erőszak, mint a mi korunk másképp gondolkodóit, aktivistáit. A próféták tevékenységére még csak nem is mondhatjuk azt, hogy valamilyen módon az emberek számára megfigyelhető vagy levezethető - elsősorban azért nem, mert nincs olyan széles népréteg, amelyik a tevékenységüket akár a múltban, akár ma ellenőrizni tudta volna. A próféták tevékenysége az emberek többsége számára láthatatlan és megfoghatatlan volt a múltban, és a jelenben is az maradt. A mennyei világon keresztül úgy és olyan mértékben hatottak erre a világra, amelyet emberi szavakkal leírni nem lehet. Maga a kinyilatkoztatás kinyomtatott szövege is egy emberek által felfogható változata, egy része annak az üzenetnek, amelyik eredeti formája és teljessége csak a mennyei világ tökéletesebb és teljesebb valóságában látszódik. A prófétai kinyilatkoztatásokra részben ugyanaz igaz, mint a szellemi munkások munkájára. Aki nem fogadja el, nem él vele, nem használja fel, az pazarol, tékozol: mindaz az érték, amelyik egy próféta tanácsának megfogadásakor létrejöhetett volna, nem jön létre, és még az is elveszik, ami eddig megvolt. Az evangéliumot már csak azért is érdemes forgatni, hogy az ember ne essen nyilvánvaló tévedésekbe, de ezen túl egy elég alapos útmutató a démonok (dzsinnek) elleni küzdelemhez. Az evangélium tényleges hatása, a kereszthalál áldozatvállalása, a megváltás műve messze túlmutat a láthatón és a felfoghatón. Emberek ezreinek, millióinak megtérését, lelki újjászületését eredményezte, ezzel az emberi civilizációnak adott egy új esélyt. Lerombolta a sötétség birodalmát (a korabeli cionista befolyást a világon), a tévelygéssel, félelemmel és bűnnel irányított, mindent elemésztő, liberális világuralmi rendszert.
Krisztus kereszthalála Krisztus tevékenységének egy emberi szemmel látható megnyilvánulása volt, bizonyítéka és látható jele annak, hogy valami nagy történik. Testileg meghalt, de akárcsak a mártírok, nem halhatott meg teljesen, az örökkévalóság szempontjából az átmeneti testi halálnak nincs jelentősége. A nagypéntek üzenetéhez tartozik, hogy mindenki meghal, még Krisztus is, a próféták és apostolok is, de az Isten igéretei beteljesülnek, és lesz feltámadás. Mindenki meghal (azokon kívül, akik élve ragadtattak el a mennybe), de mindenki fel is támad, és a következő világban vagy az örök tűz ítéletére, kárhozatra, vagy üdvösségre jut. Nincs más lehetőség, nincs újra és újra megszületés más testekben, nincs örökké ismétlődő teremtés-ciklusok sokasága, nincs örökké fennmaradó világegyetem, nincsenek istenek vagy istenekké váló emberek. Krisztus megölhető volt és a próféták is, de nincs sem gyilkosság, sem hazugság, sem semmilyen árulás, ami az Isten terveit meggátolhatná vagy feltartóztathatná, és az Isten kiválasztottait legyőzhetné. Nagypénteken a sötétség még azt gondolhatja, hogy győzhet, de megijed az elsötétedő naptól és a feltámadó szélvihartól, a világosság hiányától. Júdás árulásában nincs győzelem, csak kétségbeesés és az önmagára kimondott ítélet. Vasárnap pedig minden gyűlölködő láthatja majd, hogy a gonoszság minden hatalma, ennek a világnak minden hatalma nem ér semmit. Ahogy majd az ítélet napján, a feltámadáskor is láthatják, hogy hiábavaló volt minden sötét igyekezet, minden gonoszság: az ő idejük véget ért.
Tamási Attila