2022. július 5., kedd

"Mama, fiú vagyok vagy lány?": Gyermekeink nemi és LMBTQ kondicionálása működik

"Az óvodásokat szégyentelenül szexualizálják az oktatási programok, amelyek annyira összezavarják őket, hogy már nem tudják megkülönböztetni, hogy fiú vagy lány"

Az AUF 1 német hírportál szerint gyermekeink gender és LMBTQ átnevelése egyre radikálisabbá és behatóbbá válik. Évekkel ezelőtt kezdődött a korai szexualizáció az állítólagos szexuális nevelés ürügyén. Időközben ez szisztematikus átneveléssé alakult át, amelynek célja a serdülők természetes fejlődésének megzavarása. Ráadásul a baloldal célja nem csupán a nemek biológiai eredetének megkérdőjelezése, hanem a hagyományos, férfi apával és női anyával rendelkező családok lerombolása.

A kisgyermekeket most már egyre sértőbb módon szembesítik explicit szexuális megnyilvánulásokkal. Mindenekelőtt a baloldali transzvesztita kultusz egyre inkább beépül a gyermeknevelésbe. Ennek eredményeképpen az államilag finanszírozott átnevelési programok egyre nyilvánvalóbbak az Egyesült Államokban, miközben Európában már megvetették a lábukat.

Különösen a DQSH-ként is emlegetett Drag Queen meseóra, ahol Drag Queens (nőknek öltözött férfiak) olvasnak mesét a gyerekeknek könyvtárakban, könyvesboltokban, múzeumokban, iskolákban és nyári táborokban.

Nyilatkozatuk szerint a cél a következő:

A DQSH megragadja a gyermekkor nemi folyékonyságának képzeletét és játékát, és elbűvölő, pozitív és szemérmetlenül queer szerepmodelleket ad a gyerekeknek. Az ilyen terekben a gyerekek olyan embereket láthatnak, akik szembeszállnak a merev nemi korlátozásokkal, és elképzelhetnek egy olyan világot, ahol az emberek úgy mutatkozhatnak be, ahogy szeretnének, ahol az öltözködés valódi.

 

 

A New York-i Brooklynban a tanárok nyíltan elismerik, sőt egyesek még hencegnek is azzal, hogy a kommunista nemi átnevelésük működik. Sok első osztályos emlékszik vissza a gyerekeknek tanított torz leckére, például arra, hogy "nincsenek "fiús dolgok" vagy "lányos dolgok"".

"A nemek összezavarása hátráltatja a gyerekek fejlődését, mint ahogy az egyik madridi iskolában egy 5 éves kislány esetében is, aki az édesanyjától kérdezte: "Mama, én lány vagyok vagy fiú?" egy nemi identitás bemutatót követően"." Az AUF 1 News figyelmeztet: "bűncselekményt követnek el a gyermekeink ellen, akiket meg kellene védenünk".

"A spanyol 6 éveseket arra tanítják, hogy fedezzék fel a szexualitást és konstruálják meg a saját nemüket. A következő, 2022-23-as tanévben a szocialista irányelvekkel összhangban a nemi hovatartozás már nem biológiai tény lesz. Ehelyett azt fogják tanítani, hogy a nem egy társadalmi konstrukció."

"Leszbikus, meleg, biszexuális, transz, a-romantikus, aszexuális vagy interszexuális. Minden megengedett, kivéve a heteroszexualitást" - figyelmeztet a német hírportál. Nézze meg a teljes riportot, amelyet a RAIR Foundation USA exkluzívan lefordított:

https://www.pokolafoldon.hu/blog/mama-fiu-vagyok-vagy-lany-gyermekeink-nemi-es-lmbtq-kondicionalasa-mukodik-video