2014. szeptember 3., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Isten az Övéit soha nem fogja elhagyni

2014. szeptember 2. kedd, 15:40
Drága gyermekem, el kell mondanod gyermekeimnek, hogy Isten az Övéit soha nem fogja elhagyni, mert ez lehetetlen. Ő minden gyermekét szereti, nem számít, mennyi bánatot okoznak egyetlen Fiának, Jézus Krisztusnak.
Oltalmam minden lelket be fog borítani, akik Isten Igéjét hirdetik és Isten Hatalma által el fogom tiporni a Sátán fejét, annak minden megjelenési formájában. Én leszek az ügyvéd, aki fel fogja fedni a hazugságokat, melyek a fenevad szájából ömlenek, és a világ tanúja lesz a logikátlan hazugságoknak, melyeket azok között fog terjeszteni, akik önkéntesen az ő edényévé válnak teljesen alárendelve magukat gonosz útjainak. A hazugság királya továbbra is el fogja távolítani a lelkeket az Igazságtól, és ő, a csaló, soha nem fog engedni, egészen az utolsó óráig.
Amikor a hazugságokat arra használják, hogy elvonják az emberek figyelmét Isten Igaz Szaváról, közbe fogok lépni, hogy felfedjem az Igazságot. Az emberiség két lehetőség közül választhat: továbbra is hű marad az Igazsághoz, vagy elfogadja a hazugságokat, mint annak helyettesítőjét. A megtévesztés meg fogja rontani a sebezhetők, a gyengék és azok szívét, akiknek lelkében Isten Lelke nincs jelen. Így a lelkekért folytatott harc meg lesz vívva, mely során az emberek vagy a hazugságoknak vagy az Igazságnak hisznek.
Én, Fiam Irgalmának a hírét hozom és az Ő eszköze vagyok a lelkek megmentésében. Egyetlen lélek sem lesz kizárva az Üdvösség eme Küldetéséből. Nektek imádkoznotok kell, hogy az emberek rájöjjenek a hazugságokra, melyeket Fiam ellenségei azért terjesztenek, hogy elvonják őket az Igazságtól, a Fénytől és Fiam Szeretetétől. Bízzatok Fiamban és Ő megmutatja nektek Nagy Irgalmát. Higgyetek Fiam azon Ígéretében, hogy újra eljön és Örök Életetek lesz. Ne hagyjátok, hogy a hazugságok megtévesszenek benneteket, mert ha azt teszitek, nagyon nehéz lesz számotokra hűségesnek maradnotok Fiamhoz.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja