2014. június 16., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Le fogom rombolni ezeknek a szektáknak a templomait, és meg fogom állítani őket Isten gyermekei ellen elkövetett gonosz tetteikben


2014. június 15. vasárnap, 9:30
Drága szeretett leányom, annak mértéke, ahogyan Engem figyelmen kívül hagynak, elutasítanak és gyűlölnek, meghaladja a legtöbb ember ismeretét.
Vannak olyan csoportok és szekták, amelyek a Sátán imádatára vannak szánva, és amelyek szörnyű rémtetteket követnek el annak irányítása alatt, aki gyűlöl Engem. A szegény bűnösök, akik ebben részt vesznek, eladták lelküket az ördögnek, és látszólag ők a szórakozás forrásai, de hallgassatok meg most Engem: Nekik csak egy mesterük van, és ennek a mesternek nagy hatalma van fölöttük, mert ők neki adták szabad akaratuk ajándékát. És ahogyan a Sátán megveti az emberi fajt, épp úgy fel is használja ezeket a lelkeket, bár ők valójában nem értik ezt a tényt. Gyűlöletük irántam éppoly intenzív, mint azok iránt, akik Nekem, Jézus Krisztusnak szolgálnak.
A lelkekért folytatott végső csatát a világ minden sarkában meg fogják vívni, és éppen ezek a csoportok lesznek azok, akik nagyon keményen fognak harcolni azért, hogy az embereket elszakítsák Tőlem és a végső Üdvösségtől, amelyet Isten gyermekeinek hozok. Mivel Én mindenkit szeretek – beleértve azokat is, akik feláldozták az életüket és az Örök Üdvösséghez való jogukat a hazugság királyának üres ígéreteiért –, az a kötelességem, hogy elérésük érdekében legyőzzek minden akadályt, hogy meg tudjam őket menteni.
Le fogom rombolni ezeknek a szektáknak a templomait, és meg fogom állítani őket Isten gyermekei ellen elkövetett gonosz tetteikben. Azoknak, akik kiszabadulnak a gyűlöletnek eme börtöneiből, azt ígérem, hogy rájuk várakozva fognak megtalálni Engem. Minden egyes lélekért, akik ezekből a csoportokból, a békét keresvén Hozzám jönnek, a lelkek tízszeresét fogom megtéríteni. Le fogom győzni a gonoszt, és el fogom ragadni Isten gyermekeit a Pokol mélységének széléről, nem számít, hogy mit követtek el.
Soha ne féljetek a gonosz hatalmától, ha teljesen megbíztok Bennem. Hatalmam, az Isten Hatalma, mely a Kezdet és a Vég, soha nem lesz megsemmisítve. De ha bárki is megpróbálja Isten Hatalmát megsemmisíteni – ismervén bár a következményeket -, és elutasít minden Általam tett erőfeszítést a lelke megmentése érdekében, egy örökkévalóságon át szenvedni fog.
Jézusotok


Én gyengéd, szerető és türelmes Vagyok


2014. június 15. vasárnap, 14:25
Drága szeretett leányom, azon Tervem, hogy megmentsem az emberiséget és felfedjem Új Királyságomat, sikerrel fog járni, ahogyan az meg volt jövendölve. Én nagy Ajándékot fogok hozni a világ számára, és mindazoknak, akik ezt nyomasztónak és félelmetesnek találják, tudniuk kell a következőt:
Én gyengéd, szerető és türelmes Vagyok, és minden el lesz követve Atyám Szent Akarata által, Aki nem szeret fájdalmat és gyötrelmet okozni gyermekeinek, függetlenül attól, hogy mennyire megfeketedett a lelkük. Ha ez lenne a helyzet, már elpusztította volna a világot és csak a kiválasztottakat vitte volna Új Paradicsomába. És így Atyám várt és várt, amíg a világ népessége a legnagyobb lett. Elkezdte Tervének utolsó részét, hogy megmentse az emberiséget, hogy egyszerre nagyon sok embert lehessen megmenteni.
Ettől a Tervtől nem szabad félni vagy ellenezni azt, mert a végső díj a legnagyobb dicsőséget fogja hozni mindnyájatok számára. Nem szabad annak ellenállnotok, kigúnyolnotok, vagy eldobnotok azt, mert ezt a döntést mindörökre meg fogjátok bánni. Egy ember se avatkozzon Isten Akaratába. Annak érdekében, hogy a többséget megmentse, Atyám nem fog tétovázni abban, hogy megbüntesse azokat, akik az útjába állnak, hogy ezáltal milliárdok lelkét mentse meg. És bár minden lélek értékes számára és bár Ő mindenféleképpen be fog avatkozni, hogy magukhoz térítse a lelkeket, mégis el fogja pusztítani azokat, akik felelősek, hogy lelkek millióit tagadják meg Tőle. Ne legyen kétségetek afelől, hogy ezért ők szenvedni fognak, és legyetek tudatában annak, hogy ezeket a lelkeket a tetteikről fogjátok felismerni és aztán pedig büntetéseikről. Büntetésük a Földön fog elkezdődni, ebben az időben, abban a reményben, hogy felismerik majd az Igazságot. Ennek hiányában, Atyám el fogja őket távolítani.
Isten Hatalma nyilvánvaló a Földön ebben az időben és ti látni fogjátok, hogy ezek a csoportok mennyire kiemelkednek a lelkekért folytatott csatában. Ezek közé tartoznak azok, akik valóban szolgálnak Engem, azok, akik nem ismernek Engem, és azok, akik bár ismernek, de úgy döntenek, hogy egy másik mesternek szolgáljanak, nem pedig Nekem. Az egyedüli győztesek azok lesznek, akiknek Isten Irgalma által megadatik a Kulcs Isten Királyságához.
Jézusotok