2011. június 21., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A Nagyfigyelmeztetés alatt az Én gyermekeim először fognak szembenézni velem

2011. június 20. hétfő; 11:45
Szeretett leányom, most készítsd fel gyermekeimet, mert nagyon hamar teljes Dicsőségem és Irgalmasságom Színe elé fognak kerülni. Nagyon hamar meg fogom Magam mutatni minden egyes férfinak, nőnek és  minden bizonyos kor feletti (7 év feletti/ lsd. 2011. jan. 28-i üzenet) gyermeknek.
Mindenkinek üdvözölnie kell ezt a csodálatos napot, amikor megmutatom majd nekik Irgalmasságom, szemben igazságosságommal. Örvendjetek, mert ti, először, valamennyien szembe fogtok nézni Velem.
Sok embert elönt majd a szeretet és a boldogság, olyan csodálatos lesz ez az egyesülés. Lesznek, akik félni fognak. De nincs mitől félnetek, mert Én mindannyiatokat szeretem. A bűn az egyetlen, ami elválaszt Tőlem, de ha megbánjátok bűneiteket, és belátjátok azt az igazságot, hogy megbántottatok Engem és az Örök Atyát,  akkor valóban felismeritek majd azt a csodálatos Irgalmasságot, amit akkor kaptok.  Azoknak, akik félni fognak, azt mondom, hogy a félelem a bűnből ered. Bűnnel a lelketekben eltávolodtok Tőlem. Fogadjátok el bűneiteket akként, amik azok valójában, mert ez nem más, mint emberi gyengeség. Aztán nézzetek Rám, és Én  az Örök Életre és az Igazságra vezetlek benneteket.
Nagy Irgalmasságom csodálatos változásokat hoz
Nagy Irgalmasságom csodálatos változásokat hoz gyermekeimnek az egész világon, mert amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, akkor esélyt kaptok arra,  hogy életeteket jobbra változtassátok. Amikor Létezésem igazsága kinyilatkoztatásra kerül, akkor szerte a világon megtérések fognak bekövetkezni.
Akkor, és csakis akkor, miután a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik,  akkor kap esélyt a világ arra, hogy elviselje a nagy büntetést, amely akkor fog bekövetkezni, ha a bűnösök tömegesen meg nem térnek. Ha nem így fog történni, akkor Atyám keze mindenhol le fog sújtani azokra, akik nem akarják meghallani az igazságot, – azokra, akik hátat fordítanak a szeretetnek, az Irántam és felebarátaik iránti szeretetnek. Akkor már bűnös életetek nem lesz többé elfogadott. Ezért ez az utolsó esély számotokra. A Sátánnak, erős befolyása ellenére sem lesz megengedve, hogy az emberiséget a markában tartsa. Akik konokul követik a gonosz utat – amelyen ők gyermekeimet üldözik- mindazok meg lesznek állítva.
A Nagy Büntetés
Az Örök Atya egy olyan nagy büntetést fog a világra szabadítani, amilyet még Noé ideje óta senki sem látott. Azok a követőim, akik talán azt mondják, hogy  Jézus nem ilyen módon beszél,  fel kell, hogy tegyék maguknak a következő kérdést:  ha Jézus irgalmassággal van tele,  akkor miért hagyná Ő, vagy az Atyaisten, hogy a sátán hadserege folyamatosan rémületben tartsa gyermekeimet? Isten, gyermekei iránti szeretetből engedi meg ezt a nagy büntetést. Mind bánjátok meg bűneiteket. Utasítsátok vissza a sátán üres ígéreteit. Utasítsátok vissza azt a hamis életet, amit ő ajánl számotokra. Fogadjátok el, hogy amikor az Én nevemet elutasítják a világban, akkor az közvetlenül a sátán befolyása. Ameddig gyermekeim nem fordulnak el tőle (a sátántól), addig nem lehet béke ebben a világban.
Úgy fogadjátok el ezt a Figyelmeztetést, mint a tiszta szeretet üzenetét. Azoknak, akik hatalmon vannak, a következőket mondom:  utasítsátok el a hazugságokat, melyeknek hűséget esküdtetek, vagy szenvedjétek el a következményeket.
A Nagy Irgalmasság, melyet a Nagyfigyelmeztetés során fogok mutatni nektek, egy új béke korszakához vezet. Fogadjátok el ezt, és a büntetés el fog maradni. Ha visszautasítjátok, akkor csak egyedül az Én  követőim menekülhetnek meg. A többieknek már túl késő lesz.
Szerető Megváltótok és Igazságos Bírótok,
Jézus Krisztus