2024. január 11., csütörtök

Planned Parenthood: A narratíván múlik minden

Forrás: The Babylonbee @ YouTube
Planned Parenthood Marketing Team Rebrands Baby Murder As 'Women's Healthcare'
https://youtu.be/JA9PKK6NkG4

Visszaállított Sion Harmadik Szövetség – 2024. január 11.

 

Közvetlenül nyilvános működésének befejezése előtt az apostolok megkérdezték Jézustól: „Ebben az időben visszaállítod a királyságot Izraelnek? (ApCsel 1:6). Jézus így válaszolt: „Nem a ti dolgotok, hogy ismerjétek azokat az időket és pillanatokat, amelyeket az Atya saját hatalmába helyezett” (ApCsel 1:7). Azóta Krisztus Apostoli Egyházának az a feladata, hogy tanúskodjon rólam Jeruzsálemben és egész Júdeában és Szamáriában, sőt a föld legvégső részéig (ApCsel 1:8).

Most eljött az idő, hogy próbára tegyék azokat, akik megkapták az apostoli hitet. Ahhoz, hogy átmenjünk ezen a próbán, engedelmeskednünk kell Isten Igéjének, különösen Jézus tanácsainak, az Ő első eljövetelében és az Igazság Könyvében. Íme néhány példa.

• Testben már eljöttem a Földre, és ez másodszor nem fordulhat elő. Amikor újra eljövök, akkor azt az utat fogom megtenni, amelyen elmentem (MDM, 3. kötet, 205. oldal).

• Legyen óvatos. Továbbra is figyelmeztetlek benneteket az Antikrisztusra és azokra a hazugságokra, amelyeket a világnak fog bemutatni (MDM, 3. kötet, 205. oldal).

• Figyelmeztetésem most az, hogy hallgass a próféciákra. Bármely ember, aki azt állítja, hogy Tőlem való, vagy bárki, aki azt mondja neked, hogy Jézus emberi testben járja a Földet, hazug (MDM, 3. kötet, 355. o.).

• Amikor kénytelen vagy szenvedni és elfogadni a fenevad bélyegét, vagy meghalsz, értem fogsz kiáltani… Csak azok lesznek védve, akik elfogadják a Pecsétet, otthonukban tartják vagy magukon hordják. Csak azok, akik rendelkeznek az Élő Isten Pecsétjével, menekülhetnek meg a lélekirtás ezen formájától (MDM, 3. kötet, 205. oldal).

• (Ezek a szavak az Istenszülőtől származnak). Isten gyermekei megkapták az Igazságot, amikor Fiam a Földön járt. Most megkapjátok a teljes Igazságot, beleértve az Isten ellenségeinek munkájára vonatkozó kinyilatkoztatásokat is, a saját érdeketekben, nehogy becsapjanak (MDM, 3. kötet, 387. oldal).

Máté 24. fejezete bemutatja Jézus szeretetét a keresztények és egyháza tagjai iránt, akiknek fel kell ismerniük eljövetelének jeleit, hogy felkészülhessenek rá. Apostolainak messiási aggodalmai kapcsán világossá tette, hogy a zsidó népnek, Ábrahám nemzedékének is fel kell ismernie a jeleket, és fel kell készülnie az Ő 2. eljövetelére.

Így ti is, amikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, méghozzá az ajtók előtt. Ámen, mondom néktek, hogy ez a nemzedék el nem múlik, míg mindezek meg nem történnek. Ég és föld elmúlik, de az én szavaim nem múlnak el (Mt 24:33-35).

Az Igazság könyvében Jézus arról tájékoztatott bennünket, hogy a Dánielben és a Jelenések könyvében található prófétai információk csak részleges ismereteket adnak a végső megpróbáltatásokról, az Antikrisztus uralmáról és Jézus második eljöveteléről. Ebben a cikkben, az igazság könyvében található részletesebb információkkal ezekről az eseményekről, átfogóbb narratívát dolgoztunk ki a zsidók és keresztények szerepéről a Maradék Egyházban, valamint a második eljövetelre való átmenetről és az Új Izrael megalapításáról.

Zsidó felkészülés a 2. eljövetelre

Bár a zsidó vezetők első eljövetele során megölték Jézust, a Messiást, a zsidók továbbra is a Mósiás (Messiás) eljövetelét várták, nem egyszerűen erényként, hanem vallási kötelezettségként. Ez nyilvánvaló napi imáikból.

Naponta háromszor elmondjuk az Amidát… tizenkilenc áldást, amelyben minden szükségletünket kérünk… ezek közül hat a száműzöttek összegyűjtése, a Legfelsőbb Bíróság újratelepítése, Jeruzsálem és az újjáépített templom, Mosiák érkezése, stb..

Naponta háromszor imádkozunk: „Sürgősen virágozd fel Dávid, a te szolgád sarja, és növeld hatalmát üdvösséged által, mert minden nap reménykedünk a te üdvösségedben” (Schoeman, 74. o.).

Emellett Maimonidész a zsidó törvény kodifikációjában hangsúlyozta, hogy minden zsidó köteles hinni a Messiásban.

A Messiás feltámad, és visszaállítja Dávid királyságát korábbi erejében. Újjáépíti a szentélyt és összegyűjti Izrael szétszóródottjait… De aki nem hisz benne, vagy nem várja eljövetelét, nemcsak a többi prófétát tagadja meg, hanem a Tórát és Mózes tanítónkat is (Schoeman, 75. o.).

A hűséges zsidók továbbra is hisznek és imádkoznak Dávid királyságának helyreállításáért, és Jézus apostolai, a hűséges zsidók ugyanezt várták. Amikor azonban megkérdezték Jézustól, hogy mikor állítja vissza a királyságot, hangsúlyozta, hogy küldetésük az egyháza megalapítása. Isten tervében az emberiségnek először el kell fogadnia az evangéliumot, és Krisztus bocsánatát kell keresnie a bűnökért, mert a bűntől való megszabadulás az új Paradicsomba való belépés (lásd Genezis) és a Királyság helyreállításának előfeltétele. Így amikor Jézus Ábrahám nemzedékéhez szólt Máté. 24, Második eljövetelekor várja tőlük, hogy kérjék Tőle, hogy bocsássa meg bűneiket, és fogadja el azokat az ajándékokat, amelyekért odaadóan imádkoztak.

Szent Pál felismeri, hogy Krisztus megalapította a keresztények és zsidók számára az üdvösség új és örök szövetségét azzal, hogy vérét ontotta a kereszten.

Mert nem akarom, hogy tudatlanok legyetek, testvéreim (nehogy bölcsek legyetek a maga elgondolásai szerint), hogy a vakság részben megtörtént Izraelben, amíg el nem jön a pogányok teljessége (Róma 11:25).

Ezután frissíti Ézsaiás próféciáját a Sion megváltására vonatkozó szövetségről. Frissítése dőlt betűs.

És eljön a megváltó Sionba, és azoknak, akik visszatérnek a Jákób hamisságából, így szól az Úr. Ez az én szövetségem velük: elveszem bűneiket (Douay Rheims, Ézsaiás 59:20-21; Róma 11:27).

Szent Pál módosító indítványa az új szövetség gyümölcseiről való tanúságtételét tükrözi, melynek értelmében azok, akik megbánják bűneiket és bocsánatot kérnek Jézustól, megváltják és megkapják Szentlelke ajándékát. Ezekben az utolsó időkben ez egyúttal megteremti a zsidók számára az utat a hitük beteljesítéséhez, amikor Jézus, Isten Fia második eljövetelekor helyreállítja Királyságát a megújult földön.

Miközben a keresztények felébrednek és Jézus visszatérésére készülnek, a zsidók is Jézushoz, mint Megváltójukhoz és Megváltójukhoz fordulnak. Roy Schoeman (korábban idéztük) „a zsidó keresztény közösségek növekvő mozgalmát képviseli, amelyben a zsidók elfogadják a kereszténység elveit, miközben megtartják zsidó identitásukat” (Schoeman, 350. o.).

A mozgalom fő egyesületei a Héber Katolikusok Szövetsége (AHC) és a Renant of Israel. David Moss, az AHC jelenlegi elnöke szerint 2000-ben körülbelül 10 000 tagot számláltak ( https://en.wikipedia.org/wiki/Hebrew_Catholics ; 2023. szeptember)

A protestáns kereszténységen belüli zsidó közösségeket, akik „a második eljövetelről szóló bibliai próféciákban élnek (Schoeman, 352. o.), messiási zsidóknak nevezik. Roy Schoeman szerint 1967 előtt csak néhány ezer messiási zsidót találtak az Egyesült Államokban. Azóta népességük gyorsan növekedett.

2012-ben a messiási zsidók becsült népessége 175 000 és 250 000 közé tehető az Egyesült Államokban, 10 000 és 20 000 közé Izraelben, és a becsült teljes világméretű tagság 350 000 volt ( https://en.wikipedia.org/wiki/Mesism ; 2023. szeptember).

Prófécia a zsidók és keresztények szerepéről Izrael Királyságának helyreállításában

A Jelenések könyve (Ch 11) két tanút azonosít, akik támogatják Krisztus tanítását az Antikrisztus uralma előtt és alatt. Két MDM-üzenetben (2. kötet: 196-7. oldal és 3. kötet, 2012. november 30., 152-3. oldal) Jézus kiegészíti és tisztázza a prófétai és szimbolikus nyelvezetet ezekről az eseményekről a 11. fejezetben, valamint a 12. fejezetben a nőt a fiába öltözve, akinek a sivatagba kellett menekülnie. A két tanú közül az első, Énok a keresztényeket képviseli Urunk Maradék Egyházában, a második, Illés pedig a zsidókat. Ezzel a teljesebb képpel jobban megértjük a keresztények és a zsidók küldetését a megpróbáltatás idején, Krisztus Királyságának megalakulása előtt. Vegyük észre, hogy küldetésük és szenvedéseik különböznek az Antikrisztus uralkodása előtti és alatti időszakokban.

A két Tanú küldetése az Antikrisztus uralkodása előtt.

A zsidók küldetése A nyomorúságnak ebben a korszakában és az Antikrisztus uralkodása alatt „a pogányok lábbal tapossák a szent várost (Jel 11:2-3)”. Jézus kommentárja a zsidókról Izrael államban betöltött küldetésükre összpontosít.

A zsidók, akik elutasították Isten szövetségét, amelyet Mózes kötött, szenvedni fognak, ahogyan évszázadok óta tették. Az őseik földje feletti hatalmukat elveszik, és az egyetlen megoldás az lesz, ha aláírnak egy szerződést, amelyben az Antikrisztus rabszolgáivá válnak… A zsidókkal való bánásmód rosszabb lesz, mint amit a népirtás során tanúsítottak. a második világháborúban… A nyomorúság Izraelben lesz látható, amint megjövendöltük, világosan (MDM 3. kötet, 152. o.).

Az Izraelnek bemutatott szerződés nem magával az Antikrisztussal kötött szerződés lesz, hanem a színfalak mögött biztosítja, hogy a zsidók ne avatkozhassanak bele Jeruzsálemre vonatkozó terveibe. A szerződés aláírása után azonban „a béke embere (az antikrisztus) a világ színpadára lép (MDM 3. kötet, 152. o.).

A szövetség, amelyre Jézus hivatkozik, az 5Mózes könyvében található. A 28. fejezetben Mózes szembeállítja azokat az áldásokat, amelyek Izraelt érik: „Ha hallgatod az Úr, a te Istened szavát… és megtartod minden parancsolatát, amelyeket ma parancsolok neked, az Úr, a te Istened magasabbra tesz téged minden nemzetnél amelyek a földön vannak (Deut. Ch.28: 1)'. Ch. 28 a jóléthez, házassághoz, biztonsághoz, biztonságos utazáshoz és az élet egyéb vonatkozásaihoz kapcsolódó áldások felsorolásával folytatódik. Ezzel szembeállítják Isten hangjának (vagy Igéjének) elutasításának gyümölcseit: „Ha nem hallgatod meg az Úr szavát… és nem teszed meg mindazokat a parancsolatokat és szertartásokat, amelyeket ma parancsolok neked, ezek az átkok mind rájönnek. téged, és utolérsz (5Móz 28:15).'

Ch. 29 a következőkkel egészíti ki. „Ezek a szövetség szavai, amelyeket az Úr parancsolt Mózesnek, hogy kössön Izrael fiaival Moáb földjén: azon kívül, amelyet Hóreben kötött velük (5Móz 29:1)”. Hóreb volt az a hegy, ahol Mózes megkapta Istentől a Tízparancsolattal felírt kőtáblákat. Az Izraellel Moábban kötött szövetség megismétli Isten iránti elkötelezettségüket, mielőtt beléptek az Ígéret Földjére.

Keresztények küldetése Az Antikrisztus uralkodása előtt a keresztényeket is üldözni fogják, és az Európai Unió lesz a felelős a Maradék Egyház legrosszabb üldözéséért (MDM, V3: 152. o.)

A tízszarvú vadállat, vagyis az Európai Unió, Isten minden nyomát szétzúzza... Itt az ideje, hogy felkészüljenek a példátlan kegyetlenségükre, amikor a kereszténység eltörlésére kerül sor... Megtapsolják a kijelölteket. egy új egyház vezetője, és hatalma az egész világon elterjed.

Ez gyorsan fejlődik, és azoknak a szolgáimnak, akik nem fogadják el ennek a próféciának az Igazságát, tudniuk kell ezt. Ha megfelelsz Róma új törvényeinek, egy városnak, amelyet az antikrisztus hazugja és szolgája fog elfoglalni, akkor ennek az új rezsimnek a foglya leszel. Amikor azt látod, hogy az Eucharisztia szentsége a felismerhetetlenségig módosul és megváltozik, tudd, hogy ez lesz a lehetőséged, hogy hátat fordíts ennek a gonosz rendszernek. (MCD, 3. kötet, 152-153. oldal).

A szövegkörnyezet világossá teszi, hogy a hamis próféta a „kis szarv”. Lásd Dániel (Ch 7:8),

A két Tanú küldetése az Antikrisztus uralkodása alatt.

A Ch. 12, az elbeszélés a nőre összpontosít, aki férfit szült, és akit kiűztek a sivatagba. Jézus ezt a magyarázatot adja a Ch. 12 Követői számára, akik esetleg összezavarodnak a hamis prófétával kapcsolatban.

Az asszony szüli igaz Egyházamat, hűséges nyájamat, akit nem téveszt meg a hamis próféta. Téged, Egyházam, félrevetnek 1260 napra a sivatagba, ahol menedéket találsz… Keresztény Egyházaim hűséges tagjai, köztük szent szolgáim és követőim lesznek azok, akik elutasítják a hamis prófétát. Együtt kell tartanom Egyházamat… (MDM 2. kötet, 196. oldal)

Ez alatt az idő alatt az Én seregem bátortalanul folytatja küldetését a lelkek megmentésére. Semmi sem állítja meg őket, és imáik minden órájában enyhíteni fogom a világ szenvedésének nagy részét.

A zsidóknak mondom ezt. Szenvedtél azért, mert elmulasztottad Isten Igéjét a prófétákon keresztül. Te azonban hamarosan végre elfogadod az Igaz Messiást. Ezután te is csatlakozol a Seregemhez, amint az az Antikrisztus elleni győzelem felé menetel (MCD, 3. kötet, 152-3.

Ők, a zsidók tudni fogják, hogy én vagyok a Messiás, és az ő igazságról szóló prédikációjukat is félredobják és kidobják a hamis próféta és az antikrisztus, hogy elrohadjanak, mint egy holttest. Ismétlem, ez a kiválasztott faj nem fog meghalni (MDM 2. kötet: 198. o.).

Ez a két tanúcsoport 1260 napig prófétál és tesz bizonyságot az igazságról, amikor is úgy tűnik, hogy legyőzi őket a fenevad, azaz az antikrisztus (Jel 11:7).

És testük a nagy város utcáin hever, amelyet szellemileg Szodomának és Egyiptomnak neveznek, ahol az ő Urukat is keresztre feszítették (Jel 11:8).

Látszólagos haláluk rövid életű lesz, de az antikrisztus követői nagy örömmel fogadják a hírt.

És a föld lakói örülni fognak nekik… mert ez a két próféta kínozta őket… És három és fél nap múlva beléjük szállt az Istentől való élet szelleme… És hallottak egy nagy hangot az égből, amely ezt mondta nekik: Gyere fel ide. És felmentek a mennybe a felhőben, és meglátták őket ellenségeik. (Jel 11:10-12).

Mindkét tanú vereséget szenvedett, de ez csak átmeneti. Néhány nappal azután, hogy a mennybe kerültek, az Antikrisztus uralma véget ér, amikor őt és a hamis prófétát „kénkővel égő tűz tavába” vetik (Jel 19:20).

Rev. Ch. A 11 két gyertyatartóra és két olajfára is utal, és ezekről Jézus is közöl információkat az Igazság Könyvében. Két gyertyatartó vagy lámpa (Jel. 11. fejezet) Ebben a címszóban Jézus két csoportot azonosít, akik hűek maradnak a Messiáshoz, és megérdemlik, hogy belépjenek Isten Királyságába.

A két lámpa az én keresztény egyházaim, a hagyományos Egyház, és azok a követőim, akiket a hamis próféta félre fog vetni (MDM, 2. kötet, 198. o.).

Két olajfa (Rev. Ch. 11) Két olajfa, Jézus szavaival élve, „a régi Jeruzsálem Izrael és az Új Izrael (MDM 2. kötet: 198. o.)”. A régi jeruzsálemi Izrael véget ért, amikor a zsidó vezetők és a templomi szertartásokat vezető papok megölték Jézust, a Messiásukat. Ezen a ponton Jeruzsálem megszűnt szent városként létezni, ahogy Szent János is megjegyezte (Apoc. Ch.11:8).

Hasonlóképpen, ahogy Ádámnak és Évának el kellett hagynia az Édenkertet, az írástudókat és a farizeusokat is megfosztották a templom őrzői pozíciójuktól. Negyven évvel Jézus halála után a rómaiak lerombolták a templomot és minden feljegyzését, beleértve a lévita papsággal kapcsolatosakat is. Ezzel beteljesedett Dániel próféciája: „A pusztulás utálatossága lesz a templomban, és a pusztaság mindvégig megmarad” (Dn 9,27).

Mind a zsidók, mind a Maradék Egyház, valamint a többi vallás megalakítja az Új Izraelt, az Egy Igaz Egyházat (MDM 2. kötet: 198. o.), és ha az üldözés véget ér, Maradék Egyházam és választott népem újjáépítik a Templomot ( MDM 2. kötet, 294. oldal). Egy másik MDM-üzenetben Jézus közvetlenül a zsidó néphez szól.

Dávid házának azon a napon lesz a győzelme, amikor feltámasztom az Új Jeruzsálemet a hamvakból.

Közel van az ígéretem, hogy elhozlak benneteket Atyám Királyságába. Esküszöm neked Szerelmemet és hűségemet, ahogyan megígért Messiásod, oly régen megígérted neked. Ez a te örökséged. Nem utasítottál el Engem, Jézusodat, amikor keresztre feszítettek. Elutasítottad Istent.

Isten vagyok. Én vagyok az út, amellyel beléphetsz az Új Paradicsomba. Fogadd el a kezemet, mert szeretlek. Megbocsátok. Ti vagytok az én népem, és én értetek jövök. A te Jézusod.

Mit tanít jelenleg a katolikus egyház Jézus második eljöveteléről?

Dávid házának és Izrael királyságának helyreállítását az Ó- és az Újszövetség is ígéri. Dánielben Isten megígérte, hogy megadja hűséges népének az Igazság Könyvének bölcsességét, hogy megőrizzék Isten Igéjét a pusztulásig tartó utálat idején. Az Igazság könyve egy átfogóbb prófétai elbeszélést is nyújt a Jelenések könyvéről, amely a jelenleg létező nemzeteken és politikai valóságokon alapul.

A Jelenések könyve, csakúgy, mint a Dániel könyvében található próféciák, csak részben adatott meg nektek. Sokan össze vagytok zavarodva. De ez azért van, mert mindkét próféta számára kinyilatkoztatott tartalom az idők végezetéig zárva volt és rejtve volt.

Csak nekem, Jézus Krisztusnak, Isten Bárányának van felhatalmazása arra, hogy feltárjam a tartalmat az emberiségnek.

Hogyan állíthatod, hogy mindent tudsz a Második eljövetelemről, ha csak részeket ismersz? Amikor még nem derült ki.

Hallgatnod kell Szent Szavamra, mert az adatik nektek, hogy megmentsétek a lelketeket (MDM 2. kötet, 155-6. o.)

Figyeld meg, hogy a Szentírás hiányzó elemeinek biztosítása ezen végidõk számára azt mutatja, hogy az Igazság Könyvét a Nyilvános Kinyilatkoztatás tartalmazza.

Soha nem szabad visszautasítanod Isten kísérleteit, hogy elhozza neked az Igazságot. Ő, Örökkévaló Atyám, mindenkit szeret, és ez a küldetés megjövendölt. Elhozza a világnak a Dánielnek, majd választott tanítványának, János evangélistának adott próféciákban rejlő titkokat. Az Igazság Könyve a Nyilvános Kinyilatkoztatásban található, és fontos, hogy ne utasítsd el ezt a Szent Könyvet (MDM 5. kötet, 218. oldal).

Ezzel szemben a katolikus egyház hivatalos tanítása Jézus Krisztus második eljöveteléről és Királyságának újjáalapításáról szinte teljesen figyelmen kívül hagyja az ó- és újszövetségi próféciák legalapvetőbb elemeit. Például a vatikáni zsinatban, Gaudiam et spes: The Pastoral Constitution on the Church in the Modern World, a végidõk tárgyalása szándékosan homályos és kétértelmû nyelvezetet használ.

Nem ismerjük a föld és az emberiség kiteljesedésének idejét. Azt sem tudjuk, hogyan fog minden átalakulni. A bűn által torzított világ alakja elmúlik. De azt tanítják nekünk, hogy Isten új hajlékot és új földet készít, ahol az igazságosság megmarad, és amelynek áldása megválaszolja és felülmúlja az emberi szívben feltörő béke utáni vágyakat.

Akkor a halál legyőzésével Isten fiai Krisztussal együtt feltámadnak. Amit elvetettek a gyengeségbe és a romlottságba, azt megvesztegethetetlenségbe öltöztetik (Zvatikáni Zsinat dokumentumai, 237. o.).

Jézus világosan használja azt a nyelvezetet, amely utal a tolvajra, aki birtokba veszi az Egyház javait, és a Királyságra, ahol azok, akik hűségesek maradnak Jézus Krisztus tanításához az Antikrisztus uralkodása alatt, Vele élnek és uralkodnak ezer évig. (Rev Ch. 20: 4). Az Egyháznak alá kell vetnie magát Isten Igéjének (MDM 5. kötet, 181. o.).

A Jelenések könyvében az Igazság Könyvére való közvetlen hivatkozás Jánosnak a hetedik angyallal folytatott beszélgetésében fordul elő (Jel. 10. fejezet).

De a hetedik angyal szavának napjaiban, amikor trombitálni kezd, beteljesedik Isten titka, amint kijelentette szolgáinak, a prófétáknak. És ismét hangot hallottam az égből, amely hozzám szólt, és ezt mondta: Menj, és vedd ki a nyitott könyvet az angyal kezéből, aki a tengeren és a földön áll.

És elmentem az angyalhoz, mondván neki, hogy adja nekem a könyvet. És monda nékem: Vedd a könyvet, és egyed meg, és megkeseríti a hasadat, de édes lesz a szádban, mint a méz. És kivettem a könyvet az angyal kezéből, és megettem, és édes volt a számban, mint a méz, és amikor megettem, megkeseredett a hasam (Jel 10:7-10).

Ebben a szentírási utalásban azokra, akik olvassák az Igazság könyvét, Jézus elmagyarázza, miért tartják „keserűnek” a tartalmát.

Ennek a Könyvnek a tartalma nehezíti az olvasást, mert megjövendöli Engem, Jézus Krisztust végsõ elárulását azok által, akik azt állítják, hogy Egyházamat kormányozzák. Az igazság hallatszik, mert meg van írva, és amit Isten ír, az szent (MDM 5. kötet, 224. o.).

Emlékezzünk vissza arra, hogy Jézus a farizeusokra utalt, mint a vakokra, akik a vakot vezetik (Mt 15:13-14). Ez vonatkozik azokra a püspökökre és papokra is, akik becsukják a szemüket a Péter székében ülő hamis próféta előtt.

Ez nagyon nehéz időszak lesz Szent Szolgáim számára, mert követniük kell az Egyházam által lefektetett törvényeket. Most azt mondom neked, hogy ezt még meg kell tenned. De amint Szentségeimet megszentségtelenítik, csak kövesd Igaz Egyházamat. Addigra már csak azok a szolgák, akik követik az Igazságot, tarthatnak igényt arra, hogy vezessék népemet azon utasítások szerint, amelyeket a Földön töltött időm során adtam le (MCD, 3. kötet, 152-3. o.).

Azok, akik nem követik az Úr tanácsát, szolidárisak lesznek az Igaz Egyház üldözőivel, és az Antikrisztus szolgáival vonulnak fel.

https://littlepebble.org/2024/01/11/restored-sion-third-covenant-11-january-2024/