2024. március 14. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Szívemnek kedves választottjai! Nagyon-nagyon szeretlek benneteket. Ölelő karjaimban tartalak titeket. Ti soha ne aggódjatok! Soha ne féljetek! Ti, akik bíztok Bennem, hathatós védelmem alatt álltok. Bizalmatok mértékében kapjátok Tőlem a kegyelmet. Az óra itt van. Most üt az éjfél. Most választom szét a juhokat a kosoktól. Itt van az ítélet órája. Mindazokat, akik segítségül hívják Nevemet, megoltalmazom ettől az órától. Őket irgalmas Szívembe rejtem. De azokat, akik továbbra is a bűn útján járnak, kigúnyolnak, és nem hisznek Bennem, átengedem annak, ti. a sátánnak, akit választottak maguknak, és akit szolgálnak. Jaj lesz nekik, amikor elnyeli őket a pokol. Örök tűzben fognak égni és a férgek fogják rágni őket vég nélkül.

Gyermekeim! Most, amíg még a kegyelem ideje tart, imádkozzatok a szegény bűnösökért, hogy ne essenek a pokol szakadékába. Forduljanak vissza a széles útról, és az önmegtagadásban kövessenek Engem, Megváltó Istenüket. Mellüket verve tartsanak bűnbánatot, javuljanak meg, és szeressenek viszont Engem, jóságos Teremtőjüket, Akinek a szeretetéből léteznek.

Ti, akik átadtátok Nekem az életeteket, ne féljetek! Semmi nem árthat nektek. A nevetek fel van jegyezve az Örök Élet könyvében. Ha kiléptek testetekből, a lelketek egy örökkévalóságban fog tündökölni Országomban. Ragyogni fogtok, mint a Nap.

Az élet a földön nagyon rövid. Itt dől el örök sorsotok. Ti jól választottatok. Engem, a Megváltót választottátok, és Nekem szolgáltok. Ezért nagy lesz jutalmatok a Mennyben. Örüljetek és vigadjatok! Minden nap mondjátok el a Te Deumot azért, hogy megváltottalak, és helyet készítettem nektek Atyám Országában.

Nemsokára megláttok Engem és Atyámat teljes dicsőségben, és egy örökkévalóság kevés lesz rá, hogy beteljetek Velem. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

Szentírási megerősítés: Mt 15, 10. „Jézus szólt”