2014. február 14., péntek

Se nem férfi, se nem nő?

A Facebook csütörtökön bejelentette, hogy a női és férfi nemeken kívül felajánlja egyéb nemek beállítását is a közösségi oldalon létrehozott felhasználói profilokon. Egyelőre csak az amerikai angolt használó felhasználók számára elérhető az opció.
Facebook mostantól egyéb nemi lehetőség beállítását is lehetővé teszi transznemű felhasználói számára. Erre elvileg az Egyesült Államokbeli felhasználóknak van ehetőségük, ám ha valaki az U.S. English-t nyelvi beállítást alkalmazza, máris kipróbálhatja az újítást.
A "Gender" menüpontnál a "Férfi" és "Nő" opció mellé bekerült a "Custom" (egyedi) opció, melyet kiválasztva megnyílik egy üres sor. Ide kattintva ha elkezdjük gépelni például azt, hogy trans, máris kidob rengeteg lehetőséget arra vonatkozólag, hogy transznemű nőnek, férfinak, esetleg egyiknek sem tartjuk magunkat, de ha nőből férfivá - vagy fordítva - lettünk, azt is megadhatjuk, sőt, tetszőleges számú lehetőséget is kiválaszthatunk. Arra azért ügyel a közösségi oldal, hogy a felhasználó esetleges transzneme ne derüjön ki mindenki számára, így ezentúl beállítható az is, hogy ki lássa az illető nemét.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Ez az az idő, amikor a lelkeknek a Tisztítótűz fájdalmait kell elviselniük a Földön

2014. február 13. csütörtök, 14:43
Édes gyermekem, miért aggódsz a nehézségek miatt, amelyekkel nap, mint nap szembe kell nézned e Küldetés során? Nem tudod, hogy minden Hatalom Atyám, a Legmagasságosabb Isten Kezében van?
Most, amikor az emberiség a végső megtisztulás fájdalmait szenvedi, ami lehet, hogy nem egy kellemes dolog, de e nélkül a lelkek nem tisztulnának meg. Ez az az idő, amikor a lelkeknek a Tisztítótűz fájdalmait kell elviselniük a Földön. Csak azok léphetnek be az Új Paradicsomba – amely Isten Királysága-, akik tiszták és a lelkük makulátlan. Tehát ahelyett, hogy félnétek, arra buzdítlak benneteket, hogy fogadjátok el Istennek a világba való Beavatkozását. Törődjetek bele abba, aminek lennie kell, aminek meg kell történnie és minden olyan közbelépésbe, amelyekre azért van szükség, hogy megvédjenek mindnyájatokat a gonoszságtól és az igazságtalanságoktól, amelyeket azok fognak okozni az emberi nemnek, akik csak önmagukhoz, és akik a Sátán ügynökeihez hűségesek.
Fiamnak a vágya, hogy mindenekelőtt azokat a lelkeket egyesítse, akik nem hisznek Istenben. Fiam tudja, hogy azok, akik szeretik Istent, de nem képesek Őt elfogadni, idővel Hozzá fognak fordulni. Ő bízik azokban, akik Őt valóban szeretik, de mégis elutasítják ezen Üzenetek által történő Beavatkozását, hogy ők szintén futva fognak majd Hozzá jönni. Azokért aggódik a legjobban, akik nem ismerik Őt, és akik visszautasítják az Ő Kilétének elfogadását. Tehát mindig emlékezzetek arra, hogy ezek az elveszett lelkek lesznek az elsők, akikre Fiam a legjobban vágyik. Ezek azok az emberek, akik Őt a legjobban megsebzik, akik szörnyű fájdalmat és szenvedést okoznak Neki, és akikért Vérkönnyeket hullatván a Getszemáni kertben szörnyen gyötrődött.
Büntetések küldetnek, és nem csupán, mint büntetés az emberiség bűnei miatt, hanem mint eszközök is, hogy az emberiséget magához térítse, és az alázatban térdre kényszerítse. Csak egy olyan megtisztulási folyamat által tud az ember alkalmassá válni arra, hogy megállhasson Isten Színe előtt, amikor őt megfosztják majd gőgjétől, a saját nagyszerűségébe vetett hitétől és attól a tévhittől, hogy az ő ereje nagyobb, mint az Istené.
Ha egy személy halálos bűn állapotában van, és nem hajlandó megbánni bűneit, akkor ő soha nem lesz képes ellenállni az Isten Fénye okozta fájdalomnak. Tehát, hogy Isten beavatkozik, az egy Irgalmas cselekedet, hogy felkészítse ezeket a lelkeket, hogy ők is osztozhassanak Isten Dicsőségében. Isten Szeretetének és Nagylelkűségének köszönhető, hogy megengedi ezeket a nehéz időket, amelyek már elkezdődtek. Mindezt nem csupán azért teszi, hogy gonoszságukért megbüntesse gyermekeit, hanem, hogy biztosítsa számukra azt, hogy méltók legyenek az Örök Életre.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Az igaz házasélet alapérzése: “nem énértem”, hanem “őérte”.

1. A házasság ajándék (1Kor 7:1-9)

…mindenkinek saját kegyelmi ajándéka van Istentől: kinek így, kinek amúgy. (1Kor 7:7)

Páltól származik mai Igénk. Ő fogalmaz így a házassággal és egyedülállósággal kapcsolatban. Ebben a versben az apostol a görög (khariszma) kifejezést használja, mely Isten kegyelmi ajándékait jelöli (pl. a prófétálást, tanítást stb.). A házasság és egyedülállóság tehát ugyanolyan ajándék Istentől, mint bármely másik, melyet azért ad, hogy a résztvevők és az egész gyülekezet áldást nyerjen általa. És mint kegyelmi ajándéknak, a célja az, hogy kiábrázolja Isten és az ember, Krisztus és az egyház kapcsolatát (vö. Ef 5:21-33). Különféle okokból maradnak egyedülállók az emberek (Mt 19:11-12), és ott lehet közöttük Isten elhívása is, hogy hatékonyabban szolgálhassák őt. Akár házasok vagyunk, akár egyedülállók, kezelhetjük helyzetünket ajándékként, mint amit megélhetünk és felhasználhatunk Isten dicsőségére.


2. A házasság szolgálat (1Kor 7:10-16)

Mert a hitetlen férj meg van szentelve hívő felesége által, a hitetlen feleség pedig hívő férje által; különben gyermekeitek is tisztátalanok volnának, így azonban szentek. (1Kor 7:14)

A szolgálat lényege az, hogy a saját érdekeinket alárendeljük a másiknak. Fontosabb a másik fél, mint mi magunk — és inkább azt nézzük, ami neki jó, nem pedig a saját boldogulásunkat. Ez a házasságra többszörösen is igaz. A férj és feleség egymáshoz tartoznak, és nem rendelkeznek magukkal. Még a felemás igában élő hívő fél sem szabad arra, hogy kihátráljon a házasságából. Jelenlétével és kitartásával ugyanis megtérésre ösztönözheti a társát. Ha mindkét fél a másik érdekeit keresi, és nem a magáét, akkor mindenki igényei ki lesznek elégítve — harc, szenvedés és viszálykodás nélkül.


3. A házasság elhívás (1Kor 7:17-24)

Mindenki abban maradjon meg Isten előtt, testvéreim, amiben elhívatott. (1Kor 7:24)

Legyen szó a nemzeti hovatartozásunkról, a családi állapotunkról, vagy bármi egyébről, Isten elhívása nem törli azt el, hanem kiteljesíti. Az apostol ezt kéri: Mindenki abban maradjon meg Isten előtt, testvéreim, amiben elhívatott. (1Kor 7:24) Isten céllal hív el minket a vele való közösségre és az ő szolgálatára. Minden egyéb körülményünket — így a házasságunkat is — felhasználhatjuk arra, hogy őt szolgáljuk és dicsőítsük vele. Nem kell küzdenünk azért, hogy ezek a tényezők megváltozzanak (pl. ha házasok voltunk, elváljunk; ha egyedülállók, társat találjunk), mert ha Isten elhívásával összhangban vannak, akkor ő maga fog változást hozni az életünkben.



4. A házasság kihívás (1Kor 7:25-40)

Aki nőtlen, az az Úr dolgaival törődik: hogyan legyen tetszésére az Úrnak. Aki viszont megházasodott, az a világi dolgokkal törődik: hogyan legyen tetszésére a feleségének… (1Kor 7:32-33)

Kihívás — és bár az apostol nem tagadja, hogy számos áldás származik belőle, mégis felhívja a figyelmet a terhekre és korlátokra, melyekkel a házasság szembe állít minket: “Aki nőtlen, az az Úr dolgaival törődik: hogyan legyen tetszésére az Úrnak. Aki viszont megházasodott, az a világi dolgokkal törődik: hogyan legyen tetszésére a feleségének; ezért élete megosztott. A nem férjes asszony és a hajadon az Úr dolgaival törődik, hogy szent legyen testében is, lelkében is, aki pedig férjhez ment, a világi dolgokkal törődik: hogyan legyen tetszésére a férjének” (1Kor 7:32-34). A nem házasoknak lehetősége van arra, hogy kötelékek nélkül szolgálják Istent. Akkor tudják igazán megélni egyedülállóságukat, ha azt Istenbe — a szolgálatába és a vele való kapcsolatba fektetik bele. Amint elfoglalják magukat Istennel, és felhagynak a saját helyzetük miatti kesergésen, lehetőséget adnak Istennek, hogy a tervét megvalósítsa velük. A házasok kihívása pedig az, hogy hűségesen, szeretettel és áldozatkészen éljék meg házasságukat, és közben Isten dolgaival is foglalkozzanak.

Ez a világ a párkapcsolatoknak egy lealacsonyított formáját ismeri, mely sok esetben érzelmek nélküli szex csupán. Amit viszont Isten kitalált, az egyszerre ajándék és szolgálati lehetőség, valamint elhívás egy életre és kihívás, mely formálja a személyiségünket. A házasság szerzője Isten, ezért balgaság párkapcsolatban nélküle gondolkodni.
(Tóth-Simon Károly)

Petició a gyermek eutanázia elutasítására!


Kérlek, írd alá a petíciót, amennyiben elutasítod a gyermek eutanázia általános törvénnyé válását Európában!

Elég egyszerű: a keresztnevet,  vezetéknevet, országot, és irányítószámot kell beírni és kattintani a nagy piros gombra.
Aktuálisan mutatja az idővonal, mennyinél tartunk és mennyi aláírás kell még.

http://www.citizengo.org/en/4158-not-sign-legalisation-child-euthanasia?sid=NDA4MDIzNjk5OTkwNjg4

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2014. február 2. Szentmisén, Szentáldozás után Jézus: „Kislányom, kérek tőled valamit. Amikor bejössz a templomba, hagyj kint mindent világi dolgot, gondot! Add át ezeket Nekem! Itt bent a templomban csak Engem imádj és dicsőíts!” Örömmel adtam hálát az Úrnak, hogy ezt kérte tőlem, mert Őt imádni és dicsőíteni a legnagyobb boldogság itt a földön, és a mennyben is.”

2014. február 3.
Szentmisén felajánláskor a Szentlélek váratlanul így imádkozott bennem:
„Drága Jézusom! Vegyél el tőlem minden vigaszt, minden örömöt, ami nem Belőled forrásozik! Te légy az én egyedüli vigaszom és boldogságom! Ámen.”

Szentáldozás után Jézus: „Azt akarom, hogy szent légy, és szentek legyenek azok is, akiket eléd vezetek. Irányítsd lépteiket a szentség útjára!”

2014. február 4. itthon a kegyelem órájában Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Hamarosan beköszönt a nagy figyelmeztetés. Sok ember nagyon sokat fog szenvedni. Imádkozzatok a bűnösökért, akiknek ez lesz az utolsó mentőövük, hogy megóvjam lelküket az örök kárhozattól. Ha megtérnek, üdvözülnek. Ha megátalkodottak maradnak, elkárhoznak. Most nagy eseményeknek lesztek tanúi. Eljön az Én időm, amikor kiárasztom népemre irgalmamat és szeretetemet. Prófétáim által már felkészítettem mindazokat, akik befogadták tanításomat. Én vagyok az Isten, senki más. Csak Engem hallgassatok! Szavaimat vessétek össze a Szentírással! Ha tartalmilag megegyeznek vele, csak akkor fogadjátok el! Eljön az Én időm. Csodákat fogtok látni. Minden kegyelmet bevetek, hogy megmentsem még a legmegátalkodottabb lelkeket is. Ti, akik olvassátok szavam, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy minden bűnös térjen vissza Hozzám! Most nagy csodáknak lesztek tanúi. Az égen jelek tűnnek fel. A szemetek láttára teljesülnek a Szentírás szavai. „Azokban a napokban, amikor a gyötrelmek véget érnek, a Nap elsötétedik, a Hold nem ad világosságot, a csillagok lehullanak az égről, és a mindenséget összetartó erők megrendülnek. Akkor majd meglátjátok az Emberfiát, amint eljön a felhőkön, hatalommal és dicsőséggel.” (Márk 13, 24-26.) „Amikor feltörte a hatodik pecsétet, láttam, hogy nagy földrengés támadt. A Nap olyan fekete lett, mint a szőrzsák, a Hold pedig olyan, mint a vér. Az ég csillagai földre hullottak, mint amikor a fügefa hullatja éretlen fügéit, ha erős szél rázza.” (Jelenések 6, 12-13.) „…csodálatos jeleket idézek elő az égen és a földön: vért, tüzet és füstfelhőt. A Nap sötétséggé változik, a Hold pedig vérré, mielőtt eljön az Úrnak nagy és rettenetes napja. És akkor ez lesz: mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megszabadul.” (Joel 3, 3-5.)
Nemsokára visszajövök dicsőségemben az ég felhőin. Minden szem meglát Engem. Az igazak kimondhatatlanul örülni fognak. A bűnösök tele lesznek félelemmel. Ti, akik szavaimat hűségesen közvetítitek, különleges fényemben fogtok ragyogni, mert igazságra tanítottatok sokakat.
Gyermekeim, készüljetek! Ezek a napok hamar letelnek. Befejeződik a sátán uralma. Egy új korszak következik, a szeretet és a béke korszaka. Erre készüljetek! Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, minden értelmet meghaladó igaz szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1 Tessz. 2, 13. „Isten szava.” 1 Péter 4, 7, 11, 17. „Közel van mindennek a vége. Aki beszél, az Isten szavait közvetítse. …itt van az ideje, hogy elkezdődjék az ítélet az Isten háza népén.”



2014. február 5. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Hamarosan beteljesülnek a próféciák. El fogják törölni a Legméltóságosabb Oltáriszentséget. Utána a rejtekben, házaknál fogják bemutatni a Szentmisét.
Eljön az Én időm. Most, amikor a sátán azt hiszi, hogy győzött, akkor fogom elsöpörni őt, aki az antikrisztus képében jelenik meg, szám leheletével, és dicsőségem tündöklésével.
Gyermekeim! Az idő közel. Mindezek most fognak megtörténni. Készüljetek, virrasszatok, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát!”
Szentírási megerősítés: 1 Péter 4, 7. 11. 17. „Közel van mindennek a vége. Aki beszél, az Isten szavait közvetítse. …itt van az ideje, hogy elkezdődjék az ítélet az Isten háza népén.”


2014. február 6. Itthon a kegyelem órájában Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Prófétákat adtam nektek, hogy felkészítsenek benneteket a közeljövő nagy eseményeire. Rájuk hallgassatok! Ne figyeljetek azokra, akik megtiltják üzeneteim megismerését, és azt mondják, hogy mindez ellenfelemtől, a sátántól származik. Gondoljatok azokra az eseményekre, amelyeket prófétáim által mondtam, és már beteljesültek. Hasonlítsátok össze üzeneteimet a Szentírással, amelynek tartalmával megegyeznek. Üzeneteim mind felhívások, hogy ismerjétek fel az idők jeleit, és ne aludjatok, hanem készenlétben várjátok dicsőséges eljövetelemet, amely egyre közelebb van. Ne hallgassatok azokra, akik a szőnyeg alá söprik a jeleket, amelyek mind meg vannak írva a Szentírásban, és már beteljesültek! Ilyenek a nagy természeti katasztrófák, a nagy hitehagyás, és az Evangélium hirdetése a világ minden táján. Ma, ha kinyitjátok mobil telefonon az internetet, a saját nyelveteken olvashatjátok az Evangéliumot. Ilyen nem volt, amióta létezik Egyházam.
Gyermekeim! Értsetek a jelekből, és éljetek szüntelen készenlétben, mert az események nagyon hirtelen fognak bekövetkezni. De mindazokat, akik olvassák, és tettekre váltják üzeneteimet, nem éri váratlanul. Ezért beszélek hozzátok, hogy legyen időtök felkészülni. Akik már megtették, boldogok lesznek. De akik figyelmen kívül hagyják szavaimat, lehet, hogy örökre elvesznek. Életetek minden pillanatában éljetek úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna! Az életetek a földön rövid. Arra kaptátok, hogy megszerezzétek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket Szívem csodálatos, minden értelmet meghaladó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Zsidóknak írt levél 13, 7. „Isten szava”

2014. február 7. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Az idő közel. Hamarosan fellép az antikrisztus, mint nagy békítő. Lehengerlő modorával sokakat meg fog téveszteni. Ő fogja egymással kibékíteni a nemzeteket. Úgy fog bemutatkozni, mint messiás. Az ördög erejével sok hamis csodát fog tenni. Mindazokat, akik nem ismerik a Szentírást, meg fogja téveszteni. Ezekért a tudatlan lelkekért adom üzeneteimet prófétáimon keresztül, hogy megismerjék az Evangéliumot, és ne dőljenek be a sátán emberének, az antikrisztusnak. Fogalmatok sincs, mennyi lelket mentek meg üzeneteim által, akik elolvassák, és tettekre váltják azokat.
Drága gyermekeim! Most azt kérem tőletek, akik ismeritek az Evangéliumot és üzeneteimet, figyelmeztessétek a környezetetekben élő összes embert, és mindazokat, akiket elétek hozok! Adjátok meg nekik a tisztán látást és a bölcsességet, hogy ne higgyenek az antikrisztusnak, aki a sátán embere, és főleg ne higgyék el, hogy ő a messiás! Hívjátok fel figyelmüket, hogy ne higgyenek a sátán megtévesztő csodáinak, mert mondom nektek, aki elfogadja az antikrisztus segítségét akár gyógyulást, vagy más, esetleg anyagi segítséget, az már hisz benne, és ezáltal eladta a lelkét a sátánnak. Azt kérem tőletek, hogy ha fellép, ne nézzetek a szemébe, mert megront benneteket! Ha mégis megtettétek, azonnal mondjátok el az ördögűző imát, a Szent Mihály kezdetűt, és azonnal fussatok Hozzám, és kérjétek Tőlem magatokra Szent Vérem kegyelmét, amely megóv a sátán minden gonosz cselvetésétől! Értetek kiontott drága Szent Vérem a ti megváltásotok és menedéketek minden veszélyben. Minden házban legyen a falon legalább egy feszület, és az előtt imádkozzatok! A feszület legyen megszentelve! Ha nincs pap, aki ezt megtegye, ti vigyetek haza a templomból szentelt vizet, és hintsétek meg vele a keresztet, minden kegytárgyat, és a ház minden helyiségét! Vessetek keresztet az egész házra és magatokra szentelt vízzel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! De ha lehet, hívjatok papot, hogy ő szentelje meg hajlékotokat, a keresztet és kegytárgyaitokat. Fontos, hogy hordjatok magatokon megszentelt keresztet, ha lehet, Szent Benedek feszületet, csodás érmet, és kérjétek a Karmelita templomban, hogy adják fel nektek a Szűzanya skapuláréját. Ez napi imával van összekötve, és azzal az ígérettel, hogy ha viselitek, és a Szent Szűz szándékára imádkoztok, a halálotokat követő legközelebbi szombaton kiszabadultok a tisztítótűzből. Látjátok, mennyi kegyelmi eszközt, fegyvert adok a kezetekbe a sátán kísértései ellen. De nektek kell használni, hogy megmeneküljetek a gonosz fenevadtól, ami mint ordító oroszlán jár körbe, keresve, kit nyeljen el. (1 Péter 5,8.)
Drága gyermekeim! Legyetek éberek, mert örök üdvösségetek múlik rajta! Ne dőljetek be az antikrisztusnak, aki a rejtekben előbb mindent jól összekuszál, háborúkat szít, éhínséget csinál, hogy aztán, mint nagy békítő feltűnjön, és békét teremtsen. Ne higgyetek neki! Ő egy közönséges sátánimádó, aki eladta a lelkét az ördögnek. Ő ellenfelem eszköze, aki által meg akarja téveszteni az egész világot.
Gyermekeim! Ez a végső nagy harc, amit a sátán folytat a lelkekért. De mondom nektek, hamar lezárul ellenfelem uralma a földön, mert visszajövök dicsőségemben az ég felhőin, és szám leheletével, és tündöklésem ragyogásával megsemmisítem az antikrisztust és a sátán minden csatlósát. Az ördögöt láncra verem, és a pokol fenekére taszítom ezer évre. Ezzel megkezdődik a földön az a paradicsomi állapot, ami a teremtés kezdetén volt. A menny egyesül a földdel, a szentek mind lejönnek, és uralkodnak Velem. Az első pápa, Szent Péter apostol fogja irányítani és győzelemre vinni Egyházamat. Soha nem látott béke és boldogság tölti be az emberek szívét. Az életkor kitolódik. Halál nem lesz, csak átszenderülés a mennybe. Boldogok lesznek azok, akik megérik az új kort. Imádkozzatok, hogy visszajöjjek dicsőségemben, és rendet tegyek ebben a világban! Magammal hozom jutalmamat mindazoknak, akik megtartották törvényeimet. De megfizetek mindenkinek, aki hátat fordított Nekem, és ellenfelemet szolgálta. Ők a tüzes tóban fognak gyötrődni örökkön örökké.
Drága gyermekeim! Kövessetek Engem a keresztúton! Tartsátok meg parancsaimat, éljetek életszentségben, mert a tét nagy! Örök élet, vagy örök kárhozat. A pokolból már nincs visszaút. Ezért vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet! Térjetek meg, még ma! Addig, amíg itt éltek, mert a halál hirtelen jön, és utána már lezárul az idő. Járuljatok a Szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok! Az idő rövid. Addig jöjjetek, amíg még van gyóntatás és Szentmise! Hamarosan el fogják törölni. Utána már csak bűnbánatot tudtok tartani, de nem lesz pap, aki feloldozzon benneteket. Ha a rejtekben hozzájuttok, nagyon ritka lesz, és vegyétek különösen nagy kegyelemnek!
Gyermekeim! Most nagyon nehéz és szomorú idők következnek Egyházamra és az egész világra. De a választottak kedvéért megrövidítem az időt. Imádkozzatok, hogy visszajöjjek dicsőségemben! Ti is így kiáltsatok, mint az első keresztények: Marana Tha! Jöjj el Urunk Jézus! Bizony hamar eljövök. Az idő közel, és ez a közel a ti időtök szerint értendő. Megáldalak benneteket értetek átdöfött Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem X-nek: Tartsd meg az Evangéliumot, élj életszentségben! Szeress Engem lángolóan! Szítsd fel magadban naponta többször is az Irántam való szeretetet! Nézd hosszan keresztre feszített Vérző Testemet! Tudatosítsd magadban, hogy ezt személyesen érted szenvedtem el! Gyakorolj kisebb önmegtagadásokat! De a legnagyobb az engedelmesség. Tedd meg mindazt, amit az Evangéliumban kértem, tanítottam! Én gondoskodom rólad. Legyen elég neked az Én kegyelmem! A bűneiddel ne foglalkozz! Ha szívből megbántad és meggyóntad, Én megbocsátottam és elfelejtem. Soha ne magadra tekints, mindig csak Engem szemlélj! Nézd Véremtől áztatott drága Szent Testemet, és Szent Arcomat a lelki naplón! Figyeld tekintetemet! Szelíd, szeretettel teljes. Rád nézek, és szemeim beszélnek hozzád. Békét és szeretetet sugárzok feléd. Ezt mondom: szeretlek. Megváltottalak. Az Enyém vagy. Soha nem engedlek el. Örökké boldoggá teszlek országomban. Tarts ki mindhalálig! Megáldalak téged érted átdöfött vérző Szívem végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem Y-nak: Drága kisfiam! Nagyon szeretlek téged. Kiválasztottalak Magamnak, hogy az Enyém légy, és nagyon szeress viszont Engem! A mennyben helyet készítettem neked. Légy hűséges Hozzám mindhalálig, és Én a fejedre teszem az örök élet koronáját. Légy hűséges Hozzám az üldözésben, ami nemsokára elkövetkezik minden keresztényre, akik buzgón akarnak követni Engem törvényeim megtartásában, és az evangéliumi életszentségben. Légy hűséges akkor is, amikor az életedre törnek, és valljál meg akkor is, ez előtt a bálványimádó, bűnös nemzedék előtt akkor is, amikor azzal fognak megfenyegetni, hogy az életeddel fizetsz meg érte. Ne félj azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tehetnek. Lelked akkor egyenesen a mennybe száll, és az üdvözültek megszámlálhatatlan seregével együtt fogod zengeni dicséretemet és dicsőségemet mindörökké. Maradj hűséges Hozzám mindhalálig! Erre áldalak meg Szívem minden értelmet meghaladó, túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. február 9. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…



„Drága gyermekeim! Az idő itt van. Kérlek benneteket, ne halogassátok tovább megtéréseteket, hanem tegyétek le bűneiteket a szentgyónásban, és fogadjatok Engem hótiszta lelketekbe a Szentáldozásban, hogy szívetekben élve én, a második Isteni Személy legyek a ti védőpajzsotok a sátán kísértései ellen. Én legyek a ti erőforrásotok a sátánnal folytatott harcban. Ezért maradtam köztetek a legméltóságosabb Oltáriszentségben, mert nélkülem semmit sem tehettek. A sátán sokkal erősebb, intelligensebb és ravaszabb minden embernél. Veletek könnyen elbánik. De ha Engem hordoztok a szívetekben, tehetetlen veletek, mert Velem, Aki Isten vagyok, nem bír el.

Gyermekeim! Most nagy változások előtt álltok. Hamarosan nagyon sokan megálltok ítélőszékem előtt, és végérvényesen lezárul előttetek ez az élet. Egy másik létbe léptek, anélkül, hogy akarnátok. Ezért sürgetlek benneteket megtérésre, mert nektek nem mindegy, hogy hol folytatjátok örök sorsotokat. Kérve kérlek benneteket, fogadjátok meg szavam, amíg még nem késő! Ne szakítsátok el magatokat Tőlem bűneitek által! Fordítsatok hátat a bűnnek! Szakítsatok a sátánnal! Lépjetek rá az életszentség útjára, és Én megbocsátok nektek, és megnyitom előttetek Atyám országának kapuját. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. február 10. Szentségimádáson Jézus…



Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Most hozzátok szólok, akik szerettek Engem, és megtartjátok törvényeimet. Hozzátok, akik elolvassátok és tettekre váltjátok üzeneteimet. Éljetek szüntelen készenlétben! Hamarosan bekövetkeznek a próféciák. Életetek minden pillanatában úgy éljetek, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna! Ezt kértem mindnyájatoktól: legyetek szentek! Csak az életszentség visz az üdvösségre. A bűn az, ami elválaszt titeket Tőlem. Nem lehet kétfelé sántikálni. Vagy törvényeimet megtartva éltek ezen a világon, vagy a sátánt szolgáljátok, aki az életetekre tör, vagyis a kárhozatba taszít. Most különösen is színt kell vallani Rólam. Mert mindaz, aki leborul a fenevad előtt, megtagad Engem, és nem tartozik Hozzám, hanem ahhoz, akit bálványoz. A bálvány pedig mindenkit megöl, sőt az örök kárhozatba taszít.

Gyermekeim! Szívemnek kedves választottjai! Ti lesztek azok, akik bejöttök Velem a menyegzőre, feltéve, ha kitartotok mellettem mindhalálig. Ezért azt mondom nektek: legyetek készen! Szítsátok fel lámpásaitokat, és töltsétek meg azokat színültig olajjal, mert már nem várat sokáig Magára a Vőlegény! Igyekezzetek készenlétben várni Uratokat, mert mondom nektek, ha nem éltek életszentségben, kinn rekedtek a menyegzőről. Utána hiába zörgettek, ezt a választ fogjátok kapni Tőlem: nem ismerlek benneteket. Távozzatok az örök tűzre, amely a sátánnak készült, és mindazoknak, akik hátat fordítottak Nekem, és őt követték.

Gyermekeim! A tét nagy. Örök élet vagy örök halál. Örök sorsotokat ti irányítjátok szavaitokkal, cselekedeteitekkel és életviteletekkel. Itt dől el minden. Már közel száz éve Fatimában megmondta Édesanyám a kis pásztorgyermekeknek, hogy olyan divat lesz, ami nagyon fogja sérteni a Mennyei Atyát, és nagyon sokan el fognak kárhozni a paráznaság bűne miatt. Ez mára beteljesült. A nők szűk ruhákban, szinte meztelenül kelletik magukat a férfiaknak. Házasságok bomlanak fel, családok mennek tönkre az erkölcstelenség miatt. Ezek égbe kiáltó bűnök. A nőknek szemérmesen kellene öltözködniük. Olyan ruhát viseljenek, ami nem adja ki testük formáját! Legyenek szerények és imádkozzanak! A férfiak pedig ilyen feleséget keressenek maguknak, mert aki megéli a szent tisztaságot, az a házasságban is megtartja a hűséget.

Gyermekeim, készüljetek! Megtisztítom ezt a földgolyót. Nagy természeti katasztrófák lesznek, sok helyen kitör a háború és a forradalom. Sok ember kerül hirtelen ítélőszékem elé, ahol elveszi örök büntetését vagy örök jutalmát a szerint, amit testi életében kiérdemelt. Mindezeket az üzeneteket azért adom, hogy felrázzalak benneteket csipkerózsika álmotokból. Értsétek meg végre: nem a test éltet, hanem a lélek! A lelketek halhatatlan. A testetek a halál után feloszlik, szétporlad, de a lelketek örökre ott fog élni, amely helyet kiérdemeltétek. Ezért ne a testetekkel foglalkozzatok, és ne kövessétek ezt az undorító erkölcstelen divatot! Éljetek lelki életet! A lelketek magasabb rendű, mint a testetek. Az Evangéliumban ezt mondtam: a lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Ha bűn nélkül éltek, lelketek tisztasága, békéje és derűje kiül az arcotokra, megszépíti a tekinteteteket. Vonzók és szépek lesztek. Nem a festék díszíti az arcot, az csak eltorzítja, hanem a lélek tisztasága teszi széppé. Aki pedig tiszta lelkében hordoz Engem, az sugároz, fénylik, mint a nap, mert Én világítok általa, és vonzom Magamhoz az embereket. Nagy titok ez, de aki befogad Engem és a Szentlelket, az megérti.

Gyermekeim, készüljetek! Ígérem nektek, nem váratok sokáig Magamra. Hamarosan visszajövök dicsőségemben, és újjáalkotom ezt a földgolyót. Új világ lesz, az ezer éves béke uralma, mert ezer évre megkötözöm, és a pokol fenekére vetem a sátánt. Ne féljetek tőle! Most az utolsókat rúgja. Tudja, hogy kevés az ideje. Ne álljatok vele szóba! Mondjatok ellene a kísértéseknek! Akkor semmi hatalma nem lehet fölöttetek. Tagadjátok meg magatokat, és úgy kövessetek Engem! Akkor elnyeritek Tőlem az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



2014. február 13. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…



Drága gyermekeim! Itt vagyok előttetek keresztre feszítve. Nézzetek Engem! Merüljetek el Szent Sebeimben, és értetek kiontott drága Szent Véremben! Hívjátok le magatokra Szent vérem védelmét, amely a ti legnagyobb oltalmatok a sátán aljas cselszövései ellen. Így kérjetek Engem:
„Ó drága Jézus! Boríts be minket a Te drága Szent Véreddel, amelyet értünk, nyomorult bűnösökért kiontani méltóztattál a keresztfán! Védj meg minket drága Szent Véred által a sátán minden gonosz cselvetésétől! Oltalmazz bennünket, nyisd fel az értelem szemét, hogy Tebenned tisztán lássunk! Fölismerjük életünk értelmét, a Te drága Szent Igédet, amely az örök életre visz. Tegyük meg mindazt, amire az Evangéliumban tanítasz bennünket! Veled egyesülve járjunk – keljünk az emberek között, hogy Te sugározd ki rajtunk keresztül feléjük szeretetedet! Ó Jézus! Irgalmas Királyunk! A Te irgalmad és szereteted töltse be ezt az egész világot, és benne minden ember szívét!”

Ha szívből, és hittel imádkozzátok ezt az imát, megadom nektek a benne foglaltakat.


Nézzétek a jeleket! Olvassátok a hiteles prófétákat! Mindnyájan ugyanazt írják, mert Tőlem, az Igaz Istentől hallják.

Gyermekeim, készüljetek! Az idő lezárul. Hamarosan egy új korszak veszi kezdetét. De előtte még sokan távozni kényszerülnek ebből a beteg világból. Ezért figyelmeztetlek benneteket: éljetek halálra készen! Azok, akiknek kegyelmemből megadatik, hogy belépjenek az új világba, átalakulnak, szentekké lesznek. Akik beleszületnek, már nem kárhozhatnak el. Előre nézzetek! Ez a jövő. Adjatok hálát érte Istennek, Aki eljön, hogy megítélje a föld lakóit. Szétválasztja a búzát a konkolytól, és megújítja a föld színét. A szentek megszámlálhatatlan seregével együtt ujjongva kiáltsátok: Marana Tha! Jöjj el! Jöjj el Urunk, Jézus Krisztus! Újítsd meg ezt a beteg, haldokló világot! Bizony hamar visszajövök dicsőségemben az ég felhőin, és magammal hozom a jutalmat és a fizetséget kinek – kinek cselekedetei szerint. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Erre áldalak meg benneteket Szívem minden értelmet meghaladó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Márk 14, 24. 42. 49. „Ő…így szólt: „Ez az Én Vérem, a szövetségé, amely sokakért kiontatik.” „Itt az óra.” „…az Írásnak be kell teljesednie.”

Keresztény tanácsok kezdőknek és haladóknak

Minden nap olvass el egy fejezetet az Evangéliumból, és elmélkedj rajta! Ez napi 5-10 perc. Napjában többször is gondolj arra, hogy Jézus veled van. Állandóan az Ő jelenlétében élsz. Ő hallja minden szavadat, látja minden cselekedetedet. Belelát még a gondolataidba is. Az Evangéliumban ezt mondta: "Veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Nálam nélkül semmit sem tehettek."

Amikor van egy szabad perced a nap folyamán bármikor, gondolj gyakran Őrá! Szólítsd meg! Ő élő, eleven Személy. Isten-Ember. Ő a te személyes Barátod, ha elfogadod. Mondd Neki: Jézusom kérlek, add, hogy megismerjelek, és megszeresselek! Úgy akarlak szeretni, ahogy Te szeretsz engem. Kérem kegyelmedet, hogy mindig megtartsam törvényeidet, és ezzel örömet szerezzek Neked! Mondj Neki bármit, ami eszedbe jut!

Kérd meg a Szentlelket, hogy Ő irányítsa gondolataidat. Akkor mindig tiszták és szentek lesznek, és az üdvösségre vezetnek. Csak ennyit mondj: Jöjj Szentlélek, jöjj! Vezess engem az örök életre! Ő jön, és megteszi mindazt, ami a lelked javára válik.

Szemléld az Úr Jézust a kereszten! Mekkora árat fizetett érted! Nem vagy többé a magadé. Az Övé vagy. Ő fizetett érted drága váltságdíjat, mert nagyon-nagyon szeret Téged.  Saját életét adta oda, hogy megváltson, és beemeljen az örök boldogságba. Elhívott téged, mert a szívedben akar lakni. Szent Pió atya mondta, aki 1968-ban halt meg, hogy ha nem követtünk el súlyos bűnt, járuljunk a Szentáldozáshoz, mert Krisztus drága értünk kiontott Vére lemossa a Szentáldozásban minden bűnünket.
Járulj minél gyakrabban a Szentáldozáshoz! Ha vasárnap Misét mulasztottál, addig nem áldozhatsz, amíg meg nem gyóntad. Soha ne tekints magadra, mindig csak Jézusra! Ne foglalkozz azzal, hogy méltatlan vagy! Senki sem méltó ekkora kegyelemre, a Szentáldozásra. De ezt Jézus akarja: "Egyétek, és vegyétek! Ez az Én Testem. Igyatok ebből a kehelyből! Ez az Én Vérem. Ezt cselekedjétek, az Én emlékezetemre!" Jézus azt akarja, hogy minden Szentáldozásban elmerüljünk Benne, mint parányi vízcsepp a hatalmas szeretet óceánban. Azt akarja, hogy Bele istenüljünk, így egyesít Önmagával.
Ha hittel, és a javulás szándékával fogadod az Úr Jézust a szívedbe, ez tetsző Istennek. Ő elégedett lesz veled.

"Vállaltam a kiszolgáltatottságot... csak azért, hogy lelked Kenyerévé lehessek! Hogy tápláljalak Önmagammal, Isteni Élettel! Átváltoztatom a kenyeret Magamba, hogy ezzel téged is átváltoztassalak Magamba. Ugye a kisbabát sokszor kell szoptatni, etetni, táplálni, míg emberré növekszik. Neked is sokszor kell Velem táplálkoznod, míg egészen átváltozol Belém! Míg eljutsz az Isteni Élet érettségére." (Eucharisztikus keresztút II. állomás elmélkedése.) Olvasd! Imádkozd! Hatalmas kegyelem. Fordíts időt az imára! Ez fontosabb, mint a levegő. Ima és Isten szeretete nélkül halott a lélek. A halott lélek pedig az örök kárhozat kezdete.

Te egyedül csak Jézusnak akarj tetszeni! Csak az Ő tanítása szerint akarj élni! A jelszavad ez legyen: Inkább meghalni, mint vétkezni! Ne foglalkozz a világgal!
"Aki a világgal barátságban akar lenni, az ellensége lesz az Istennek." (Jakab 4, 4.)

Az életünk itt a földön nagyon rövid. Hamar elszáll, és utána mindannyiunknak meg kell állni Isten ítélőszéke előtt, ahol lepereg előttünk egész életünk, és ki-ki megkapja örök jutalmát vagy örök büntetését, a szerint, amit testi életében kiérdemelt. Egész életedben élj úgy, ahogy halálod pillanatában szeretnéd, hogy éltél volna!
Mondd gyakran ezt a fohászt: Jézusom kérem kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet. Tapasztalatból írom: az ember csak akkor teljesedik ki, és lesz boldog a földön, és majd a mennyben is, ha megtalálta és elfoglalta a számára Istentől kijelölt helyet.