2023. május 31., szerda

Ezeket a bűnöket szigorúan elítélte Szent. Pio atya. NE TEGYE EZT, ha el akarja kerülni a büntetést!

A nap folyamán Pio atya fő tevékenysége a gyóntatás volt. Lehetetlen volt hazudni Pio atyának a gyónás során. Belenézett az emberek szívébe. Gyakran, amikor a bűnösök félénkek voltak, Pio atya gyónás közben maga sorolta fel bűneiket. De szigorúan megfeddhetett valakit, aki nem volt hajlandó bevallani valamelyik bűnét. Pio atya minden hívőt legalább hetente egyszer gyóntatásra hívott. Azt szokta mondani: "Még ha zárva is volt a szoba, a hét vége után ki kell porszívózni."

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

BIZONYSÁGOT KELL TENNED A HITEDRŐL. BESZÉLJ HÍVÁSAIMRÓL Pedro Regis , Anguera , Brazília, 1.05.2023, Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, mindannyiótokra szükségem van. Ne vonuljatok vissza. Tudjátok, hogy mindent, amit Tervem érdekében tesztek, az Úr bőségesen megjutalmaz benneteket. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennybe. Amikor érzitek a nehézségek súlyát, hívjátok Jézust; Ő eljön és győzelemre vezet benneteket. Hirdessétek felhívásomat mindazoknak, akik távol vannak Jézustól. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Nehéz idők jönnek majd azok számára, akik szeretik és védik az igazságot, de Én mellettetek fogok járni. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt abban a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott. Sokat imádkozzatok, és ne térjetek le az általam mutatott útról, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Előre! Az ellenséggel szembeni védelmi fegyveretek mindig az igazság lesz. Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy itt újra egyesítselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében.

NAGY ÜLDÖZÉS. LÉGY ÓVATOS! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 2., Mária, a béke királynője üzenete.

 

Drága gyermekek, a hamis tanok sötétsége nagy lelki vakságot fog okozni sok megszentelt emberben. Egy olyan jövő felé tartotok, ahol sok kiválasztott visszavonul és megtagadja a hitet. A nagy üldöztetés mindenfelé terjedni fog, és az igazság kevés szívben lesz jelen. Bármi történjék is, maradjatok Jézussal; Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Imádkozzatok az Egyházért. Legyetek hűségesek az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara a lelki szakadékba rántson benneteket. Legyetek figyelmesek. Istenben nincs féligazság. Menjetek előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

„ROSSZABB IDŐBEN ÉLSZ, MINT AZ ÖZÖNVÍZ”  Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 6. Istenanya üzenete.

Drága gyermekeim, fontosak vagytok Tervem megvalósításában. Adjátok Nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki a ti Nagy Barátotok. Bízzatok Jézusban. Benne van a ti győzelmetek. Az özönvíz idejénél is rosszabb időkben éltek. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől. Forduljatok meg. Ez az alkalmas idő arra, hogy visszatérjetek az Úrhoz. A világban vagytok, de nem a világból vagytok. Gondoskodjatok lelki életetekről. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az Eucharisztiában. Fájdalmas jövő felé tartotok. Azok, akik szeretik az igazságot, nagy üldöztetéseket fognak elszenvedni. Ne vonuljatok vissza. Az ellenségek előrenyomulnak, de a győzelem az Úré lesz. Ne féljetek. Én vagyok az Édesanyátok, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A HÁBORÚ AZ IGAZ ÉS HAMIS EGYHÁZ KÖZÖTT. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 9., Mária, a béke királynője üzenete.

Drága gyermekek, az igaz és a hamis Egyház közötti háború nagy szenvedést fog okozni a hívő férfiak és nők számára. Ne hátráljatok meg. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Minden fájdalom után eljön számotokra Isten Nagy Győzelme. Védelmi fegyveretek az ima, a gyónás, az Eucharisztia, a Szentírás, a Szent Rózsafüzér és a hűség az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Szívemet kínálom nektek, mint biztonságos menedéket a lelki harc ezen időszakaiban. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy a Mennybe vigyelek benneteket. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Menjetek előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY FÁJDALOM Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 10., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Az ellenségek összefognak, hogy üldözzék és elhallgattassák az igazság védelmezőit. A bátor reverendás katonák ki fogják inni a szenvedés keserű poharát, és az igazaknak nagy lesz a fájdalma. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy megmondjam nektek: Ne hátráljatok meg! Menjetek ki az igazság védelmére! A Menny veletek van. Amikor érzitek a megpróbáltatások súlyát, hívjátok Jézust, és Őbenne erőt találtok. Azért jöttem a mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Amit tennetek kell, ne halogassátok holnapra. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HA AZ EMBERISÉG HALLGATNA RÁM FATIMÁBAN. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 13., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, imádkozzatok. Az ima ereje át fogja alakítani a megkeményedett szíveket. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben azok, akiket az igazság védelmére választottak, megfertőződnek. Csak kevesen lesznek Jézussal, és rajtuk keresztül az Én Jézusom igaz Egyháza szilárdan meg fog állni a hitben. Ha az emberiség meghallgatná Fatimában tett felhívásaimat, az ördög füstje nem jutna be Isten Szent Templomába, és az emberiség lelkileg meggyógyulna. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és tudom, mi vár rátok. Legyetek figyelmesek. Mindenben Isten az első. Ne csüggedjetek. Ti az Úrhoz tartoztok, és Ő szeret benneteket. Legyetek bátrak! Kezedben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívedben az igazság iránti szeretet. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.
A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023/05/16-án adott ki

Drága gyermekek, legyetek bátrak! Aki az Úrral jár, soha nem fog vereséget tapasztalni. Én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Az emberiség távol él Istentől, és eljött a nagy visszatérés pillanata. Legyetek engedelmesek. Isten siet, és amit tennetek kell, ne hagyjátok holnapra. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. A nagy szellemi sötétség jövője felé tartotok. Legyetek világosság mindazok számára, akik sötétségben élnek. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az Én Jézusomhoz. Imádkozzatok! Fogadjátok el felhívásomat, és mindenütt tegyetek tanúságot arról, hogy Fiam, Jézusom vagytok! Minden nyomorúság után az emberiség látni fogja, hogy Isten Hatalmas Keze az igazak javára cselekszik. Ez lesz Szeplőtelen Szívem végleges diadalának ideje. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ISTEN ANYA A VILÁG JÖVŐJÉRŐL. A jövőt... Mária üzenete fogja fémjelezni Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 18., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, a jövőt nagy zűrzavar fogja jellemezni, és kevesen maradnak meg szilárdan a hitben. Kevesen lesznek azok, akik megvédik az igazságot, és az ördög sok lelket fog tévedésbe rántani. Sokan, akik ma buzgók a hitben, megfertőződnek majd az ördög újdonságai által, amelyek mindenfelé terjedni fognak. Ez az idő a ti őszinte és bátor igenetek ideje. Ne hátráljatok meg. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Fiam, Jézus egyetlen igaz Egyházához. Mondjátok el mindenkinek, hogy az igazságot csak a Katolikus Egyház tartja egyben, amelyet Fiam, Jézus alapított, hogy az üdvösség evangéliumát minden néphez eljuttassa. Bátorság! Győzelmetek Jézusban van. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynője üzenete, 20/05/2023

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket a Szentlélek cselekvése előtt, és engedjétek, hogy az Úr Keze vezessen benneteket. Fontosak vagytok Tervem megvalósításában, és Uram sokat vár tőletek. A szomorúságok idejét éltek, de ne csüggedjetek. Nincs győzelem kereszt nélkül. Amikor minden elveszettnek tűnik, nagy öröm fog eljönni számotokra. Imádkozzatok! Csak az imádság erejével tudjátok elviselni a már most is zajló próbák súlyát. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt a gyónás szentségében és az Eucharisztiában. Aki az Úrral van, az mindig győz. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Hallgassatok rám! Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Menjetek előre félelem nélkül! Én mindig mellettetek leszek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Szűzanya Béke Királynőjének üzenete, 2023.05.23-án továbbítva

Drága gyermekeim, Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek amiatt, ami rátok jön. Hajlítsátok meg térdeteket imában. Ne térj el az igazságtól. Az emberiség a hit hiányának szakadéka felé halad. Az ördög füstje mindenütt lelki vakságot fog okozni, és sokan magukévá fogják tenni azt, ami hamis, és vak emberekként fognak járni, hogy más vak embereket vezessenek. Maradj Jézussal. Ne távolodjatok el az Ő egyházától. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt az Eucharisztiában. Bátorság! Aki mindvégig hű marad, azt az Atya áldottnak fogja nyilvánítani. Ezt az üzenetet adom át ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy ismét itt gyűjthetlek Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023/05/25-én adott.

Drága gyermekek, ne féljetek! Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Ahogyan a múltban, a hívő férfiakat és nőket üldözni fogják, és bíróság elé állítják őket. E világ hatalmasai kéz a kézben fogják üldözni Jézusom igaz Egyházát. Szenvedek azért, ami értetek jön. Bátorság! Nincs győzelem a kereszt nélkül. Szeretlek benneteket, és mellettetek leszek, bár lehet, hogy nem láttok Engem. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, adás: 27/05/2023

Drága gyermekek, örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennybe. Legyen bizalmatok, hitetek és reményetek. Semmi sincs elveszve. Még hosszú évekig tartó, nehéz megpróbáltatások várnak rátok, de Uram mellettetek lesz. Az emberiség elfordult Teremtőjétől, és az önpusztítás szakadékába tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Imádkozzatok! Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám! Az ördög tettei sokakat el fognak vezetni Istentől. Ne csüggedjetek. Isten győzelme Szeplőtelen Szívem végső diadalával fog eljönni. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023/05/29-én adott Pedro Regisnek.

Drága gyermekek, én vagyok Jézus Édesanyja és a ti Édesanyátok. Azért jöttem a Mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusomnak szüksége van a ti őszinte és bátor igenetekre. Az ördög füstje elterjedt Jézusom Egyházában, de ti eloszlathatjátok az igazság fényével. Az igazság megvilágosítja a szíveket és eloszlat minden lelki vakságot. Még mindig fogtok borzalmakat látni Isten házában, de elkötelezettségetek a Mennyországnak szól. Ne feledjétek: Mindenben Isten az első. Mindig szeressétek és védjétek az igazságot. Az emberiség a hit hiányának szakadékai felé tart, és ti vagytok hivatottak arra, hogy utat mutassatok. Bízzatok az Úrban! Ne engedjétek, hogy a világ dolgai eltérítsenek benneteket attól az úttól, amelyet az Én Jézusom mutatott nektek, és az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaitól. Nézzétek Józsué példáját. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖN A NAP, AMIKOR RENDKÍVÜLI DOLGOKAT FEL FELTÁROK NEKTEK!  Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. május 30., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy kinyilatkoztassam nektek Fiam, Jézus akaratát az életetekre vonatkozóan. Azért jöttem, hogy kihirdessem nektek Isten Teljes Akaratát! Eljön a nap, amikor rendkívüli dolgokat fogok nektek felfedni, amelyeket Fiamtól, Jézustól láttam és hallottam. Nem feltételezéseket fogok nektek hozni, hanem a teljes igazságot. Szívetek megtelik majd örömmel, és sok elidegenedett lélek fog visszatérni az igazsághoz. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Szabadságotok van, de a legjobb, ha az Úr akaratát teljesítitek. Legyetek éberek! Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazak ki fogják inni a szenvedés keserű poharát, de ahogy mondtam, nincs győzelem a kereszt nélkül. Bátorság! A mennyország legyen a célotok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Add át mindenedet

 

Volt egyszer egy király aki hetente, egy bizonyos napon, körbejárta kiséretével a fõváros utcáit. Ilyenkor, ha látott egy szegény embert vagy egy koldust, odadobott neki egy aranypénzt. Egyik alkalommal, amikor így körbejárt a városban, meglátott egy koldust, aki ott ült a föld porában, mellette a szatyrával. A király leszállt a hintójáról és egész az kiséretével odament a koldushoz. Ekkor nem dobott oda a koldusnak egy aranyat, ahogyan szokta, hanem lehajolt hozzá és szótlanul eléje nyújtotta a kitárt tenyerét. A koldus meghökkenve nézte a király üres tenyerét. De mivel a király kitartóan tartotta a tenyerét, a koldus rájött, hogy a király nem adni akar, hanem kérni. Ekkor, zavarában, nem tudta, hogy mit tegyen. Mit adjon ő a királynak? Ott volt a szatyrában egy maroknyi rézpénz, amit összekoldult lisztre meg olajra. Kényszeredetten belenyúlt a szatyrába, kikotort egy rézpénzt és a király tenyerébe tette. A király megnézte a rézpénzt, megköszönte, majd kiséretével visszament a hintójához és továbbhajtott. A koldus zavarodottan ment haza... Este, amikor kiborította a szatyrát, a rézpénzekkel együtt egy aranytallér is kigurult az asztalra. A koldus meglepetten bámulta az aranytallért, majd megértette, hogy azt a királynak adott rézpénzért kapta. Ekkor a fejéhez kapott és sajnálkozni kezdett. Miért is nem adta oda a királynak az összes rézpénzét?... Igen. Így van az életben is… Amennyit odaadunk a miénkbõl Istennek, Õ annyit változtat arannyá, azaz romolhatatlan kinccsé. Adjuk hát át Istennek a szívünket, az életünket és mindenünket és Õ majd arannyá változtatja azokat...

https://tanusagtevo.blogspot.com/2023/05/add-at-mindenedet.html