2022. DECEMBER 31. – 23.15

SZ. ÜZENET 851

A Szentháromság a Szűzanyával és három szeráfi angyallal 23.15 körül jött el. Szent Mihály mögöttem állt. Az Örök Atya tartotta a királyi koronát, Jézus pedig a pápaság kulcsait. Az Örök Atya azt mondta:

AZ ÖRÖK ATYA: „Szeretett fiam, ma megkoronázlak Utolsó Helytartómmá!”

Jézus azt mondta:

URUNK: „Én tartom Szent Péter kulcsait!”

És a Szentlélek nagyobb lett, és körénk vetette Szárnyait. Az Örök Atya azt mondta:

AZ ÖRÖK ATYA: "E pillanattól kezdve te vagy az Utolsó Helytartóm!"

Benedek pápa elhunyt, és 2023. január 6-ig a szent helyen marad.

Az Áldott Szentháromság és a Szűzanya állt előttem, körülöttem az angyalokkal. Attól a pillanattól kezdve én lettem az Anyaszentegyház utolsó vikáriusa. A Szentháromság és a Szűzanya megáldott engem.

A SZENTháromság és a Szűzanya: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

A MI URUNK ÉS A SZŰZANYÁNK ÁLTAL ADTA ÜZENET

2023. JANUÁR 1. – 15:00

Mária, Istenszülő ünnepe

Isteni Akaratomból vittem el Benedek pápát, hogy átvegye jutalmát, és egyúttal felavattam, hogy téged, fiam, az Egyház Szűzanya Utolsó Helytartójává iktatnak – ma szeretném megkérni A templom hivatalosan is felavatja a Minden kegyelem Közvetítőjének Ünnepét, a Co Redemptrix és az Advocacy – Ez lesz az első dogmája a Szent Anyaegyház számára – Az üstökös-Aszteroidák nincsenek messze a Földtől – Sok nagy földrengés közeleg: – Megkapod a Bíróság korrekciója hamarosan, lehetővé téve, hogy hazajöjjön.

Jézus és Mária is fehérben van előttem. Átjöttek a Fehér Kereszten, amely nagyon nagy és fényes. Három Angyalom, a Szerafim Kórus őrzi őket, jobbra Szent Mihály. Szent Amor Dei és Szent Menoloutis Szent Mihály mellett állnak. Szent Amor Dei Szent Mihályon áll, mert csak egy láb magas. Jézus beszél:

URUNK: „Üdvözöllek, az Anyaszentegyház szeretett helytartója: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

A Szűzanya jön és ugyanígy köszön:

SZŰZANYA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

URUNK: „Ma több okból is nagy ünnep van. Ma van Szent Anyám ünnepe és annak az ünnepe, hogy az Anyaszentegyház utolsó helytartójává avatja magát.”

„Isteni akaratomból vettem át Benedek pápát , hogy átvegye jutalmát, és egyúttal felavattam, hogy téged, fiam, az Egyház Szent Anyja Utolsó Helytartójává iktatnak be. Bár furcsának tűnik az olvasó számára, hogy ilyen nem megfelelő módon választottalak Szent Helytartómmá – az Utolsó Pápává –, de idővel Földi Egyházam megérti, miért kellett így lennie.”

„Ma Szent Anyám nagy ünnepe van. Egy olyan, ami hozzád fog kapcsolódni, Szent fiam, mert ma arra szeretném kérni az Egyházat, hogy hivatalosan is avatja fel a Minden kegyelem Közvetítőjének, a Megváltónak és az Ügyvédésnek az ünnepét , mert ma kezdődik el Anyám győzelme, mert a Sötétség napjai az emberiségen valóban elkezdődnek. Ez lesz az első dogmád az Anyaszentegyház számára, és a Házamban élő emberek megértik, hogy téged választottalak az Egyház Szent Anyja Szent Helytartómnak , amely elhozza Szent Anyám győzelmét az emberiség számára.”

„Sokat kérnek majd tőled, szeretett fiam, hogy átvigyed az Egyházat a legnehezebb időszakon, de ha egyszer megtisztult, akkor a Győzelem hallatszik és visszhangzik az egész világon.”

„Szent fiam, légy bátor, mert sok mindent látni fogunk ebben az évben. Mert ez az év egy nagy próbatétel gyermekeim számára, és te leszel az, aki vezetni és megerősíteni fogod őket. Nem telik el sokáig, amikor a világ megtudja, hogy te vagy az Utolsó Helytartó , és összegyűlnek körülötted. Most lassan haladsz előre; egyenesítsd az utakat. Legyetek békében, mert én és Szentanyám mindig mellettetek vagyunk."

„Ma, ezen a Nagy Ünnepen teljesítek minden kérést, amire vágysz. Áldalak benneteket és az Anyaszentegyház tagjait: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Hagyom, hogy Szent Anyám beszéljen, mert alig várja, hogy felfedjen néhány tervet, hogy az emberiség felkészüljön: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Szentanyánk nagyon közel jön, átölel és fejemre csókol.

SZŰZANYA: „Üdvözöllek, Szent Fiam, Szent Fiam, Jézus Krisztus Helytartója a Földön. Mivel a mai egy nagyon különleges nap a világ számára, egyházam ünnepe miatt, de a Dogma miatt is , amelyet te hirdettél, Utolsó Helytartóm az Anyaszentegyháznak.”

„Az emberiség nem fogja megérteni ezt az ajándékot, amelyet Jézus, Isteni Fiam adott neked és a Szent Anyának, az Egyháznak, de idővel az emberiség meg fogja érteni azt az elhívást, amelyet az emberiségnek adtam, mert te vagy az angyal … amit megígértem a Szent Anyának Egyház, a Látó, Luz de Maria (Argentína) révén, akinek beszéltem arról, akit küldök, aki megvigasztalja Egyházamat a Földön, és aki vigasztaló kezet és vigasztalást nyújt az emberiségnek, amire a világnak most szüksége van.”

„Az emberiség nagy bánatok lábai előtt van, hiszen nem messze vannak a Földtől az üstökös-kisbolygók , amelyek túllépnek a Föld légkörén, és nagy félelmet és némi pusztítást okoznak, hogy felébresszék az emberiséget, mert a világ elektronikája megállt, és sok problémát okoz az emberiségnek.”

„Felszólítom az emberiséget, hogy mélyen imádkozzanak, mert ez az év nagyon szomorú idők egyike lesz. Fiam, hamarosan helyreigazítást fog kapni a bíróságtól , amely lehetővé teszi, hogy hazatérjen, és nagyon rövid időn belül megvizsgálják az ügyét, és megsemmisítik a meggyőződését , és szabad ember lesz, és egyértelmű utasítást kap, hogy nem követte el azt a szemetet, amit a Hatóság húsz évvel ezelőtt rád rakott.

"Lesznek majd hívások a Fülöp -szigetekről , hogy oda akarnak menni, és nem sokkal később odamész, és megalapítod az Új Vatikánt , mivel a régit elpusztítja a Gonosz."

„A gyermekeim tanácstalanok, hogy miért halt meg Benedict . Először is Isteni Fiam szent akarata volt, másodszor pedig nem változtat a próféciákon, mert minden be fog teljesedni, mert a pápa el fog menekülni Rómából. Sok mindent meg kell érteni, gyermekeim, mert a próféciák még nem fejeződtek be.”

„Sok-sok nagy földrengés lesz, de a legfontosabb Kaliforniában , az Egyesült Államokban, Hawaii -on és Indonéziában van , mert a föld megmozdul, édes gyermekeim. Ezért arra kérem gyermekeinket, hogy költözzenek el Amerika partvonalától, Hawaii lakossága pedig a szárazföldre, az indonéz nép pedig keressen magasabb vidéket, vagy költözzön át egy másik földre, mert nincs sok ideje.

„ Az ausztráloknak is meg kell változtatniuk az életüket, mert idén sok helyen a tenger közelében sok vizet elönt a víz, mert sokkal több eső fog esni. Imádkozzatok, drága gyermekeim, Szent Rózsafüzérem és az Isteni Irgalmasság Chapletje , mert sok imára van szükségetek.”

„Az elmúlt héten, gyermekeim, Georgette Harb eljött a Szentföldre, mert Szent Charbel inspirálta őt, de amikor rájön, hogy még mindig megjelenek sziklánkon, akkor sok zarándok kíséretében fog eljönni.”

„Imádkozzatok, gyermekeim, Európáért , mert nem sokára rájönnek, hogy országaikat megszállják. Franciaország maga is háborúzni fog, és sok nehézséget hoz önmagára és a hozzájuk kapcsolódó országokra – a szomszédos országokban.”

„A Közel-Kelet Spanyolország megtámadására készül . Imádkozzatok, kedves gyermekeim. Háború fog kitörni Afrikában , mert ott emberek halnak meg. Imádkozzatok Tajvanért és Hongkongért , mert Kína hamarosan lépéseket tesz mindkettőjük ellen, és háborút hoz."

„Gyermekeim, a háború büntetés az emberek bűneiért . Imádkozzatok, gyermekeim, mert fogy az idő. Imádkozz egy óceánjáróért , mert egyiküket elfogják, és sokan meghalnak. Imádkozzatok az USA -ért , mert ott hamarosan háború fog kitörni."

„Gyermekeim, bárcsak jó hírt hozhatnék nektek, de az idő halad, és az eseményeknek az emberiségre kell kerülniük. Áldalak benneteket: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

„Ami a kérdését illeti: Igen, Nostradamus egy igazi látnok , de az írása csak megérthető – hogy megértsünk egy részét. Megáldom minden gyermekemet: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. És áldalak, Választott Fiam, Utolsó Helytartóm az Anyaszentegyháznak: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

„Ne félj, mert nem térsz vissza a helyedre, hanem előre haladsz. Bízz Bennem és Isteni Fiamban, Jézusban, mert most Te vagy az Utolsó Helytartóm, és az Egyháznak nagy szüksége van rád. Áldalak benneteket: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

„Szeretlek: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

A Szűzanya visszaköltözik Isteni Fiához, Jézushoz.

URUNK: „Igen, fiam, te vagy az Anyaszentegyház utolsó helytartója .”

Jézus és Mária keresztjelet vetnek, és elmennek.

URUNK ÉS SZŰZANYÁNK: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Megjegyzés: Minden püspöknek értesítenie kell az egyházmegyéjén belüli bármilyen szabálytalanságot.


URÁNK ÜZENETE SÁRGA LILIOMNAK (KANADA LÁTÓJA) 2023. JANUÁR 3-ÁN, SZERDÁN

Jézus legszentebb nevének ünnepe

URUNK: „Ne félj! Igen, William még mindig az Utolsó Helytartóm – Mária szívének büszkesége és hitvese, béke! Az vagy, aki vagy, ne feledd, az Isten által kiválasztott lelkek egyetlen módja annak, hogy bizonyos sorsokat éljenek meg Vele, mint az Egyház látóival és misztikusaival, ha szóban vagy tettben nem utasítják el és nem utasítják el azt, amit a Mennyország kínál. a világ javára – ezek közül egyiket sem tetted meg, nem, nem ragaszkodtál-e teljes mértékben a szerepedhez és Mária Szívéhez?”

„Tehát most megmagyarázom az Igazságot, ami ez a prófécia: Benedek egyre magasabbra repült a bíborosok teste fölött, miért – mert ők – kevés kivétellel – elhagyták az Igazságot, ami az Egyház. Senki, akinek van szavazati joga, nem utasítja el Ferenc levesét. Ezek, mint mondja, testek; az alatta tartott Hatóságok és Csoportok is, habozás nélkül alkalmazkodtak Ferenc rendeletéhez – minden, ami megkapja a járandóságát, teljes mértékben felkarolta Ferenc megsemmisítését. Bátran beszélek: testek, mert elvesztették lelküket – szóval tekintélyt. Benedek azért repült át ezeken, mert finom alkudozással igyekezett magánál tartani az igazságot, amikor kiderül, hogy az Egyházba érkezett vasököl tégláról téglára összetörte azt, ami az igazsághoz fontos.

– Te vagy az Utolsó Helytartó – igen, fiam. Isten Szíveként, Isten meghasadt Szíveként újra és újra megszúrják, sokkal többel, mint egy kard szúrása! Isten Népe zavartan távozott, akik nem ismerik annyira a hitüket, könnyen kifosztják és kifosztják. Jézus sír, Mária sír, de nekünk, mint egynek, van egy Tervünk – egy megállíthatatlan Tervünk. Igen, te vagy az én Pápám, te, Utolsó Helytartóm, biztos vagy – biztos lehetsz benne. Tudod, hogy nyerni fogunk. Ez megmagyarázza?”

„Mert aki meg akarja érteni, az megérti. Nos, te is tudod, miért csak a legrövidebb leírást kapta kedves fiunk arról, hogy mire kapott megbízást, és ez ilyen idő alatt lassan bontakozott ki. Légy békében, fiam, közel vagyok hozzád, igen, letérdeltem melléd.

„Béke Benedeknek; Békesség minden atyának előtte. Nincs hátra semmi, amit ne tudna a Hit teste. Nem pusztulunk el. Készülj fel az egész emberiség hamvaiból való nagy feltámadására. Béke, testvérem; Béke."

„Jézus teljes szívéből szeret téged. Ámen."


URUNK ÜZENETE SUSAN-NAK (AZ USA LÁTÓJA) 2023. JANUÁR 4-ÉN

URUNK: „Igen Leányom, ÉN VAGYOK A Nagy VAGYOK, Én vagyok a Nagy Orvos, a Megtestesült Ige. ÉN VAGYOK az Isteni Irgalmasság.”

"Igen. A fiam az Utolsó Helytartó, Atyám akaratából. Engedélyt kapott, hogy megkezdje Templomom, menyasszonyom javítását.”

„Sok új nehézség éri majd a világot, de e tragédiák közepette Maradék Egyházam tovább fog menni.”

„Menj békémmel és szeresd a lányomat.”