2021. április 13., kedd

Az oligarchák szerint a Covid csak mise közben veszélyes - 10.000 motoros IGNORÁLJA őket

 


A lengyelországi Częstochowában található Jasna Gora kolostorhoz tízezer motoros gyűlt össze április 11-én egy szabadtéri zarándoklatra. Az oligarchák hazug sajtója nem örült ennek, és "a koronavírus szabályainak megsértéséről" szónokolt.

Michal Legan atya azonban kifejtette, hogy a zarándokok maszkot viseltek és betartották az egészségügyi távolságokat. Az egyik zarándok azt mondta, hogy a Covid veszélyes lehet, "de a hagyomány és a hit csodákra képes".

Waldemar Cisło atya szentbeszédében megjegyezte, hogy "ismét tanúi vagyunk annak, hogy a hatalom emberei arról akarnak meggyőzni bennünket, hogy ha kiűzzük Istent az ember szívéből, az iskoláinkból, a családunkból, a munkahelyünkről vagy a tanulmányainkból, akkor elérhetjük a kívánt boldogságot".

Megjegyezte, hogy a koronavírus "csak az istentiszteleti helyeken vált fertőzővé, a metrón vagy a bevásárlóközpontokban nem."


https://gloria.tv/post/uTK4FsboqShP3PYqjguYk11bD

Pátriárka a muszlimoknak: Őszinte gratuláció, de kérem ne sértegessenek

 

Louis Raphael Sako káld pátriárka Bagdadban "őszinte gratulációját és áldását fejezte ki muszlim testvéreinknek a Ramadán szent hónapjának eljövetele alkalmából".

Reményét fejezte ki, hogy a ramadán alkalmat ad a muszlimok számára, hogy "közelebb kerüljenek Istenhez".

Sako ezután azt kérte, hogy a nemzeti iskolákban használt tankönyvekben a keresztényeket "a Könyv népe" néven nevező (téves) megnevezést fogadják el más "téves" és "elfogadhatatlan meghatározások" helyett. Az iraki tankönyvek a keresztényeket "hitetleneknek" vagy "többistenhívőknek" (takfir, kafir) nevezik.

Iraknak a "demokrácia" elterjesztése ürügyén végrehajtott megszállása több mint kétbillió dollárjába került az amerikai rezsimnek.

https://gloria.tv/post/ci6YZkLMxLq21x2ujqcn4Ap9a


Hihetetlen alkalmatlanság: Most az olasz rendőrség próbál szerencsét

 

A római bírák elfogatóparancsot adtak ki a Gianluigi Torzi, a Vatikán londoni ingatlanbotrányában érintett pénzügyi bróker ellen - írja a reuters.com (április 12).

2020 júniusában Torzit rövid időre bebörtönözte a Vatikán. Nagy-Britanniában tartózkodik, és pénzmosással gyanúsítják.

Az olasz rendőrség az ügyet "Operation Broking Bad" fedőnéven, a "Breaking Bad" című tévésorozatra utalva nevezte el.

Az ügyészség szerint Torzi összesen 15 millió euróról állított ki számlákat a Vatikánnak olyan szolgáltatásokról, amelyeket az olasz bíró szerint soha nem nyújtott. Torzi tagadta, hogy bármi rosszat tett volna.

A vatikáni ügyészek elképesztő inkompetenciáról tettek tanúbizonyságot az ügy kivizsgálása során. Mégsem világos, hogy Olaszország miért keveredik most bele.

https://gloria.tv/post/8QpxtMjdm47A4XdqDVWH6tyPP