Bizonyára sokan emlékeznek a floridai Orlandó egyik meleg klubjában még 2016-ban történt terrortámadásra, amiben 49 ember veszítette életét. Az elkövető egy afgán bevándorló volt, aki a támadás közben a 911-es segélyhívó vonalon biztosította a nagyvilágot az Iszlám Állam terrorszervezet iránti hűségéről.
Akárhonnan is nézzük, a vérontás szomorú emlékeztetője annak, hogy milyenné válik a világ a szeretet Istenének ismerete nélkül, ugyanakkor az a bizonyos sötétségben fénylő világosság itt is felfedezhető, csak egy kicsit várni kellett, hogy értesüljünk róla.
„Nekem kellett volna lenni az 50. áldozatnak!” – írta a támadás egyik túlélője, Luis Javier Ruiz, néhány napja egy Facebook bejegyzésben.
„Nézegettem a Pulse klubban aznap éjjel készült képeket és emlékszem a küzdelemre a perverzióval, emlékszem, hogy megpróbáltam az alkoholba fojtani mindent, emlékszem a szexre fűvel-fával, ami végül HIV fertőzéshez vezetett. Igazi közdelem volt. Az ellenség szorításában voltam, de Isten kimentett abból a helyzetből és nekem adta Jézus Krisztust,”
írta Luis.
„Most már tudom, hogy mit jelent a szeretete. A 49 áldozatból 2 közeli barátom volt és ők már nincsenek velünk. Meghaltak azon az éjszakán. Nekem kellett volna az 50. áldozatnak lennem, de mégis kaptam egy esélyt, hogy vallás helyett igazi kapcsolatom lehessen Istennel, hogy ne csak kedveljem, de szeressem Krisztust és megoszthassam másokkal a szeretetét. Most már tudom, hogy ki vagyok és tudom, hogy nem az határozza meg a személyemet, aki az ellenség szerint voltam, hanem az, aki Jézus szerint vagyok.”
Szombaton Luis is beszél majd Washingtonban azon a több szervezet által közösen rendezett eseményen, aminek mottója „a homoszexualitástól és transzneműségtől való szabadság ünnepe”. A szervezők kihangsúlyozzák, hogy az LGBTQ mozgalom iránti gyűlölet helyett az életet akarják ünnepelni.
„Tudatos döntést hoztunk, hogy magunk mögött hagyjuk a homoszexualitást és szeretnénk, ha ezt úgy tehetnénk, hogy ne gúnyoljanak érte,”
nyilatkozta Christopher Doyle főszervező az NBC-nek.
Miközben együtt érzek Christopherrel, nem szabad elfelejteni, hogy nem kell megreformált homoszexuálisnak lenni ahhoz, hogy kigúnyoljanak a hitünkért. Jézussal is megtették, a szolga pedig nem nagyobb az ő Uránál. Manapság a gúny alapból jár a hitért. Hiszen az apostolok „azt mondták, hogy az utolsó időben csúfolódók támadnak, akik istentelen kívánságaik szerint járnak”.Judás 1:18 Szóval Luis és Christopher, ne törődjetek a gúnnyal! Jó helyen vagytok!

http://idokjelei.hu/2018/05/az-orlando-i-lovoldozes-tuleloje-tobb-mint-tulelt-megtalaltam-jezust-es-mar-nem-vagyok-meleg/