2017. május 31., szerda

Igaz Élet Istenben Vassula Ryden: Beszélgetések Jézussal

Mindig közeledben vagyok a missziós útjaidon

2017. május 9.
Olaszországi tanúságtétele során Vassula az alábbi üzenetet kapta tegnap:
Én vagyok. Bizony mondom neked, hogy a Szűzanyával együtt veled vagyok, és azokkal, akiket melléd rendeltem. Leányom, értsd meg, hogy fontos az ima, és amikor nevemben azokról a szavakról beszélsz, melyeket én magam adtam neked, azok a szavak a Bölcsesség Szavai. Amikor szívetek lángra lobban, miközben a Bölcsesség Szavait hallgatjátok, számomra a ti lángolásotok is ima! Én, Jézus mindnyájatokat szeretlek. Én, Jézus mindig közeledben vagyok a misszós útjaidon bárhová mész. Megáldom mindazokat, akik körülötted egybegyűlnek. A Szeretet mindnyájatokat szeret! IC


http://ichtys.hu/index.php/123-2017-majus-9  

Megmondtam, hogy vezetőd és tanácsadód leszek 
2017. május 30.
Én Vagyok. Én, Jézus, megáldalak fáradhatatlan erőfeszítéseidért! Légy mindig vidám, és állj  készen arra, hogy megoszd mindazt, amit neked adtam. Használj fel mindent, amit arra adtam neked, hogy megtanítsd népemet Atyám akaratának felismerésére. Soha ne legyél megelégedett magaddal. Tegyél meg mindent azért, hogy békességben élj. 
 
Egy dolgot kérek tőled, csak egy az óhajom, hogy szent Arcodat kereshessem, és szemlélhesssem! Veled akarok élni, és mindig a szívemben akarlak hordozni, hogy éjjel-nappal élvezhessem édességedet! Ne rejtőzz el hát előlem!
 
Aztán itt vannak azok, akik vakok a műveiddel, üzeneteddel és édességeddel szemben. Régen a hajdani próféták, akik megízlelték az üldöztetést, arra kértek téged, hogy fizess meg az  üldözőiknek a gonosz tetteikért, és ne légy süket könyörgésükre!
 
Szüntelenül hamis próféták támadnak ellenem és műved ellen. Sőt, néhányan, akik látszólag  követik Üzeneteidet, kifogásolnak néhány dologot, amiket mondok, és szembehelyezkednek velem, mit tegyek hát? 
 
Mondd meg nekik, hogy én, Jézus, én terveztem meg ezt a művet, én építettem fel, de mindenek előtt én fektettem le az alapjait. Azután én hívtalak el, hogy légy a hírnököm, téged bíztalak meg a művemmel, és nem őket. A hús és vér evilágból való, és korlátot jelentenek. Az ilyen korlátok soha nem engedik, hogy Isten törvényét elfogadják.[1] 
 
Vassula, az igazat megvallva, érezted-e valaha az ellenségeid fullánkját? Nem adtam neked szabad teret, és nélkülöztél valamiben? Ki virágoztatott fel téged ismételten az ellenségeid előtt? Az én ösvényeim a szeretet és az igazság, és emlékezz arra, miként ígértem meg neked, hogy őrködni fogok a lelked felett, hogy megóvlak és megmentelek. Oltalmam tisztalelkűséged és feddhetetlenséged miatt illet meg téged. 
 
Egy Angyalt állítottam melléd, hogy őrizzen téged, és eltöltsön boldogsággal és nevetéssel, hogy mindig vidám légy, így énekeld szeretet-himnuszomat az érdemtelen népnek[2], és hogy szívedet betöltse a mámor érzete, mint a bor, hogy fülbemászóan tudj beszélni hozzájuk. Megmondtam, hogy vezetőd és tanácsadód leszek, és mindig őrködni fogok feletted, ne félj hát! 
 
Amikor helyreigazítod az embereket, habár kerülöd a nevem használatát, Lelkem, aki lakást vett benned, megengedi magának, hogy felfedje benned mi a jó, és mi a rossz, és ezáltal leszel a tanú. Lelkem a lelkeddel így egybefonódva a tanú. Légy türelmes azokkal szemben, akik szembehelyezkednek veled, viseld el őket, amint én is elviselem azokat, akik haragra gerjesztenek. Ó, igen, elviselem őket azok miatt, akiknek meg akarom mutatni irgalmamat. Ez nem könnyű, gyermekem, de merits erőt belőlem, és arra is emlékezz, hogy elég neked az én kegyelmem. 
 
Hallotam, amint azt mondtad: “hiányzik a szeretet”. Ez valóban a legnagyobb keserűség, amit Egyházamtól kapok! Amikor egyeseket vétkeznek, és bűnük miatt eléd hozom, hogy megfedd őket, akkor emlékeztesd őket, hogy művem teljes egészében lelki és nemes, független mindennemű adminisztrációs munkától. Iszonyattal tölt el, és bántja Lelkemet, amikor indulatosan hangot adnak véleménykülönbségüknek, így letérnek a béke és a harmónia egyenes útjáról. Kárt okoznak lelküknek és a hitük is alábbhagy. 
 
Jöjj! Vassulám, a buzgóságod néha ösztönzi azokat is, akik még nem állnak készen arra, hogy megértsék, téged küldtelek nekik ajándékul. Sok olyat is ösztönöz, akik már rám találtak, de még világi törekvéseik vannak. Nekik ezt mondom: tisztuljatok meg, és engedjétek, hogy Szentlelkem mindig újra megújítson benneteket. Nagyon várjátok az örök élet örökségét! Fejezzétek be a vitát és a sok szócséplést a művemről! Kövessétek hívásomat békével és feddhetetlenül, örömmel és mindenek előtt szeretettel. 
 
Jöjj, leányom, versenyfutásodnak még nincs vége. Tartsd kezedet az én kezemben. Én, aki a végidők apostoltolává tettelek, oda foglak rendelni, ahová akarlak, közben elárasztalak illatommal, ami majd megvigasztal téged, míg együtt haladunk és lépkedünk, ugyanazokat a szenvedéseket fogod elviselni, melyeket nekem kellett. A Szeretet a te oldaladon áll. Szeress engem, és emlékezz: az Eklézsia új életre kel majd! IC 
 
 

[1] Egyidejüleg az “útjait” szót is hallottam
[2] Az Úr hangja hirtelen szomorú lett, amikor az “érdemtelen” szót kiejtette


http://ichtys.hu/index.php/111-2017-majus-30

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. május 16. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most megy a világ és az Egyház a Golgotára, a keresztre, hogy feltámadjon, megújítsam, megtisztítsam, megmossam, és szeplőtelenül tündököljön Előttem, az Én dicsőségemre. Dicsőségem fénye úgy be fogja ragyogni az Egyházat és a világot, hogy senki nem fog ráismerni. Mivel tiszteletben tartom az ember szabad akaratát, ezért megengedem a rengeteg rosszat, amit az emberek bűnei vonzanak le a világra.



Drága gyermekeim! Imádkozzatok, mert a gonosz szellemi hatalmak légiói úgy ellepték a Földet, hogy feketéllik tőlük az ég. Beszivárognak az emberek szívébe, megtévesztik elméjüket, becsapják, lépre csalják és ráveszik őket, hogy tegyék a gonoszságot, amit a démonok jónak tüntetnek fel. Ezért van ez a rengeteg baj, szerencsétlenség, háborúskodás, gyilkolás szerte a Földön. Már maga a Föld is fellázadt, mert a sok bűn láttán természeti katasztrófákkal válaszol az emberek rosszaságára.



Drága kicsinyeim! Készüljetek! Hamarosan egy soha nem látott méreteket öltő világháború fog kitörni, ami egyben párosul egy nagy, kiszélesedett keresztényüldözéssel. Amint már mondtam, most megismétlem: az üldözést azért engedem meg, hogy szétválasszam az igazakat a képmutatóktól. A háború pedig a világ bűneire válasz, mert minden bűn büntetést von maga után.



Drága gyermekeim! Határolódjatok el mindazoktól, akik mondják ugyan törvényeimet, de nem teszik, és minden bűntől, gonoszságtól, mert ítélőszékem előtt mindenki számot ad tetteiről. Higgyetek üzeneteimben! Minden szót beteljesítek a maga idejében. Készüljetek föl mindarra, amire figyelmeztettelek benneteket! Igaz híveim vérük kiontásával fognak tanúságot tenni Mellettem. A világ és az Egyház könnyeiben és vérében tisztul meg. Most következik be a tűzözön, a világ megtisztítása, amiről Szent Péter apostol írt a 2 Pét 3. levélben.



Gyermekeim! Higgyetek szavaimban, mert csak így menekültök meg! Próféciáim számotokra a tisztánlátás. Én vagyok az Igazság, Aki igazságom fényében vezetlek titeket az örök életre. Fogadjátok megerősítő áldásomat Szívem túláradó végtelen szeretetével, amely fenntart titeket minden viszontagság ellenére is. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Mk 8, 32: „(Jézus) egészen nyíltan megmondta.” Mk 10, 33-34: „Jézus arról kezdett beszélni, ami vele történni fog: „Íme, fölmegyünk Jeruzsálembe, és az Emberfiát átadják a főpapoknak és írástudóknak. Halálra ítélik, és átadják a pogányoknak. Kicsúfolják, leköpdösik, megostorozzák és megölik, de harmadnapra feltámad.”



2017. május 17. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Hamarosan részetek lesz sorsomban. Már elhatározták veszteteket. Az ördögök hemzsegnek, hogy minél nagyobb káoszt, üldözést, bajt és háborúságot szítsanak.



Kicsinyeim! Az Én békémet adom nektek. Ne féljetek! Minden félelem a gonosz lélektől van. Maradjatok meg az Én békémben! Bízzatok Bennem és imádkozzatok! Sorsotok az Én kezemben van. Nélkülem semmi sem történhet veletek. Ha meg is ölnék testeteket, ne féljetek, mert lelketek egy örökkévalóságon át fog örvendezni Szent Színem látásának.



Drága gyermekeim! Ne féljetek! Úgy fogják ontani véreteket, mint a vizet. De akkor fogjátok átlépni Országom kapuját és bejöttök az örök fény, az örök boldogság birodalmába, amit szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív föl nem foghatott. Ezt Isten nektek készítette, akik életetek odaadása árán is szeretitek Őt. Akkor majd megtapasztaljátok, hogy mennyire szeret az Isten. Földi porsátor testetek belehalna ennek megélésébe, de minden Szentáldozáskor lecsökkentett formában megéreztetem veletek az Én semmihez sem fogható, végtelen szeretetemet.



Drága kicsinyeim! Most még tükör által, homályosan láttok, akkor majd színről-színre. Most vég fátyol takar el Engem szemetek elől, akkor majd beléptek ragyogásomba, dicsőségembe és örömötöket soha senki nem tudja elvenni tőletek. Most vonzalak Magamhoz benneteket, mert azt akarom, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Engedjétek, hogy ez a vonzás keresztülhúzza emberi terveiteket! Hagyjátok veszni programjaitokat, szórakozásra szánt időtöket. Vesszetek bele az Én irgalmas szeretetembe! Egész életeteket, minden időtöket szenteljétek az imának, mert ez az egyedüli bölcs, tartalmas, célravezető cselekedet, ami az örök életre visz. Nem kérek tőletek mást, mint egész életeteket. Helyezzétek azt bele irgalmas, szeretettől lángoló Szívembe! Hagyatkozzatok Rám! Életetek egyedüli értelme és célja egyedül Én legyek! Szolgáljatok Engem a felebarátban, és akkor kimondhatatlanul boldoggá teszlek benneteket. Nem különb a szolga Uránál: ha Én, az Úr engedelmeskedtem Atyámnak mindhalálig, és erre adtam nektek példát, tőletek is ezt kérem: engedelmeskedjetek az Evangéliumnak. Így háláljátok meg rettenetes gyötrelmeimet, kínszenvedésemet, kereszthalálomat, hogy részt vesztek megváltásom hatalmas művében. Ez azt jelenti, hogy Velem egyesített áldozataitok és szenvedéseitek által lelkeket mentek. Atyám úgy tekint le rátok, mintha itt és most Én magam szenvednék általatok.



Drága kicsinyeim! Az idő egyre fogy. Hamarosan megálltok Szent Színem előtt. Ti, akik készen vagytok az eltávozásra, legyetek nagyon boldogok és adjatok hálát szüntelen! Akik pedig még nem volnának készen, ők gyakorolják a felebaráti szeretetet, ismerjék meg Evangéliumomat, váltsák azt tettekre, és akkor ők is azt hallják Tőlem, amit ti: „Jöjjetek, Atyám áldottai! Vegyétek birtokba azt az Országot, amely kezdettől fogva nektek készült.” Erre áldalak meg titeket, kicsiny gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Mk 14, 32: „Jézus szólt” 42: „Itt az óra.” 49: „Az Írásnak be kell teljesednie.”



2017. május 22. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Kiválasztottalak titeket Magamnak, mert azt akarom, hogy szentek legyetek, és példaképül állítalak titeket népem elé, hogy megszentelődjenek általatok. Tanításom által, amelyet közöltem veletek.



Kicsi gyermekeim! Nagy a felelősségetek, ezért legyetek éberek, mert a sátán ordító oroszlán módjára leselkedik rátok, hogy elbuktasson, elnyeljen és pokolra taszítson. De ne féljetek tőle! Szálljatok vele szembe bátran hitetek erejével! Bízzatok Bennem! Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig.



Kicsi gyermekeim! Most nagy feladatot bízok rátok. A legnagyobb feladat az életszentség elérése és annak megtartása, és hogy jó példát mutassatok környezetetek számára. A másik feladat nem kisebb ennél. Az, hogy életpéldátokkal, tanításotokkal, áldozataitokkal és imáitokkal lelkeket mentsetek ki a sátán karmaiból. Hozzátok vissza őket szent keresztem alá, hogy rájuk csurogjon Legszentebb Testemből kifolyt Vérem, hogy megszentelje és üdvözítse őket. Az ilyenekért kiáltottam: „Szomjazom!” Szomjaztam a lelkekre akkor ott, a keresztfán, és szomjúságom nem csillapodik. Kétezer éve egyfolytában belekiáltom a világba: „Szomjazom a lelkekre, hogy üdvözítsem őket!” Ennél nagyobb feladat nincs, mint az életszentség és a lélekmentés. Ha majd meglátjátok a Mennyben, hogy milyen hatalmas ünnepet ülnek szent angyalaim és üdvözült szentjeim azért, hogy egy megtérő bűnöst mentettetek meg az örök életre. Vég nélküli ünnepet fogtok ülni a Mennyben minden üdvözült, megmentett lélek miatt. Azért van különválasztva a pokol a Mennytől, ahogy azt a szegény Lázár és a dúsgazdag példabeszédében mondtam, hogy az üdvözült szentek és a szent angyalok ne szomorkodjanak ezeknek a szerencsétlen kárhozottaknak a láttán, akik vég nélkül gyötrődnek meg nem bánt, jóvá nem tett bűneik miatt. Mindezt azért mondom most nektek, mert amíg a Földön él valaki, addig megtérhet, és megmenthető. De ha már külön vált lelke a testétől, akkor nem tud megváltozni, és el kell foglalnia neki az őt megillető helyet. Ezért, drága gyermekeim, sokat imádkozzatok a szegény bűnösökért! Ne tartsatok soknak semmi szenvedést és áldozatot, amit ezekért a lelkekért hoztok, mert ha így tesztek, Velem egyesültök és bevonlak titeket Megváltásom hatalmas és megtisztelő művébe. Ezért van az, hogy sok betegséget és szenvedést, ami a Földön van, nem gyógyítok meg, mert aki kapja, az két okból kapja. Az egyik ok az, hogy megtérjen és üdvözüljön a kereszt által, és szenvedéseivel levezekelje bűneit. Ha pedig mindezt már megtette, akkor a bűnösökért engeszteljen, és ez által megmentse őket a kárhozattól.



Gyermekeim! A szenvedésnek hatalmas értéke van. Szent angyalaim irigyelnek titeket, földi embereket, mivel ők nem tudnak szenvedni. Ti pedig menekültök a szenvedések elől, és keseregtek, panaszkodtok. Jóllehet, Én minden embert az örömre és boldogságra teremtettem, de amióta az első emberpár kiűzetett a Paradicsomból, azóta automatikus szenvedése.



Kicsi gyermekeim! Már elmondtam nektek a jövőt. Figyeljétek a jeleket! Ezek mind-mind arra szolgálnak, hogy megerősítsem Belém vetett hiteteket és bizalmatokat. Az óra itt van. Az Emberfia a bűnösök kezére kerül. Az óra most is itt van. És követőim osztoznak sorsomban. Ne féljetek, és ne rettegjetek! Bízzatok rendületlenül Bennem, Megváltó, Mindenható Istenetekben! Ellenfelem az utolsókat rúgja. Érzi, hogy közel a vég. Nemsokára megkötözöm őt, és a pokol mélyére vitetem. Ti pedig végre felszabadultok a nyomasztó kísértések és lidércek alól, és Belém vetett hittel, lángoló szeretettel imádhattok Engem. Mindez hamar bekövetkezik, de addig is, amíg ez a jelen világ tart, éljetek szüntelen készenlétben, mert most fogok eljönni, megítélni a világot, most fogom büntetéssel sújtani mindazokat, akik ezt kiérdemelték. Sokakat vértanúkként viszek a Menny dicsőségébe. Néhányat pedig meghagyok, hogy itt szolgálják és tanítsák a felnövekvő nemzedéket, az új korban. Ennek a történelmi korszaknak örökre vége lesz. Egy újat alkotok, ami az Én teremtésem, amiben nem lesz gyűlölet, gonoszság, mert a kísértőt megláncolom. Igazság és béke csókolgatják egymást. Ez lesz Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadala, Aki szüntelenül azért imádkozik, hogy ez mielőbb beteljesüljön, és az Ő diadala egybeesik az Oltáriszentség soha nem látott tiszteletével és dicsőségével, ami a Földön megvalósul Egyházamban. Boldog az az ember, aki megéli ezt az új kort, mert megitatom őt az élet vizéből, és nem szomjazik többé, betelik az Én végtelen, Isteni szeretetemmel és dicsőségemmel. Erre áldalak meg titeket kicsi, drága gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Mk 9, 7: „A felhőből szózat hallatszott: „Ez az én szeretett Fiam, őt hallgassátok!” 2Kor 13, 3: „Krisztus szól”



2017. május 24. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Szívem nagyon szeret titeket. Irgalmas, szeretettől lángoló Szívembe vagytok írva a lángnyelvekkel, a ti pici szeretetetek lángjával.



Drága gyermekeim! Veletek vagyok minden nap a világ végéig. Bízzatok gondviselő szeretetemben, megváltásom mindenhatóságában! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív felfogni nem tudja, amit azoknak készítettem, akik szeretnek Engem. Ti, akik megtartjátok törvényeimet, és egész életetek egy küzdelem, hogy törekedjetek az életszentségre, ti valóban szerettek Engem. Nagyon megvigasztaljátok Szívemet, és a Mennyben nagy jutalmat készítettem számotokra.



Drága kicsinyeim! Ne nézzetek a Földre, mert az tele van bűnnel! Ne gondoljatok a múltra, mert azt az Én irgalmas Szívemben elégettem. [Ez a saját bűneinkre vonatkozik.] Ne rémüldözzetek a jövőtől: helyezzétek azt Belém vetett bizalommal és hittel az Én mindenható, gondviselő szeretetembe! Csüngjetek szerelmes Szívemen, a jelen pillanatban! Mindig csak Rám gondoljatok, Nekem adjatok hálát mindenért: jóért és rosszért egyaránt! Fogadjatok el mindent, és gondoljatok arra, hogy minden mögött Én állok. Bízzatok Bennem rendületlenül, hogy Én Mindenható vagyok, és minden rosszból jót hozok ki. Csak egyet kérjetek Tőlem, mind a magatok, mind a mások számára: az örök életet. Ezért haltam kínhalált a keresztfán értetek, ezért küldtelek el titeket a világba, hogy hirdessétek az Evangéliumot minden népnek, és ezért adom üzeneteimet, hogy erre emlékeztesselek.



Kicsi gyermekeim! Most különösen imádkozzatok, mert a sátáni hordák fekete fellegekként sötétítik be a Földet, rászedve és elbuktatva mindazokat, akik hátat fordítanak Nekem, és maguk akarják megoldani a jövőjüket. Ezekért a szerencsétlen, szegény lelkekért imádkozzatok! Imáitokkal, áldozataitokkal és szenvedéseitekkel, amelyeket az Én örök érdemeimmel egyesítve, Égi Édesanyátok hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve által felajánlotok Nekem, végtelen, örök érdemet nyer minden apró áldozatotok és szenvedésetek. Ezeket ajánljátok föl ezekért a szerencsétlenekért, hogy megmeneküljenek az örök kárhozattól.



Gyermekeim! Ez a leghatalmasabb cselekedet, amit megtehettek itt a Földön egymásért, az Én dicsőségemre. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imáitok leesdi minden bűnös számára a megtérésükhöz szükséges kegyelmet. Imáitokra leszállok az égből, és rendet teremtek a Földön. Megtisztítom a világot, és elhozom az ezer éves béke uralmát. Ez a béke korszak az Én Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadala, ami az Én Szentséges Szívem felmagasztalása a Legméltóságosabb Oltáriszentségben, amely soha nem látott tiszteletnek és imádásnak fog örvendeni. Csak erre gondoljatok, gyermekeim! Arra, hogy veletek vagyok, cselekszem, megóvlak, megőrizlek, jövőt és reményt adok nektek. Célt és értelmet nyer életetek. Az idő már itt van, amikor hatalmas üldözés tör ki Európában is. Azt hiszik, hogy Istennek tesznek szolgálatot azzal, ha titeket megölnek. Ne féljetek tőlük! Egyetlen hajszál nem veszhet el a fejetekről Atyátok tudta nélkül. Atyám gondoskodik rólatok, és a Mennyben örök otthont készített számotokra.



Gyermekeim! Már minden elő van készítve. Hirtelen tör ki az üldözés és a háború. Mindezt azért engedem meg, hogy megtisztítsam a világot, és fölemeljem arra a magaslatra, amelyet öröktől fogva szántam neki.



Hamarosan egy új világban találjátok magatokat, az ezer éves béke uralmában. Az a világ sokban fog hasonlítani az első keresztény Egyházhoz, ahol nem az számít, hogy kinek milyen rangja, címe, hatalma van, mert mindazt azért kapta, hogy szolgáljon vele, hanem csak a szeretet számít. Az Isten-szeretet, amely által példát adtok a környezetetek számára, és a felebarát szeretete, amely által megvigasztaltok Engem.



Gyermekeim! Példát adtam nektek. Kövessetek Engem a keresztúton, az önmegtagadásban, a kereszthordozásban, és a Vérem kiontásáig elmenő felebaráti szeretetben. Már nem sokat beszélek hozzátok. Az idő itt van, a próféciák beteljesülnek. A nyelvek elhallgatnak [a próféciák], mert a beteljesülés felváltja a jövendölést. Higgyetek mindabban, amit mondtam nektek! Váltsátok tettekre tanításomat, és Én veletek maradok a világ végéig. Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Mk 4, 1 cím: Jézus tanít. 11: „Jézus felelte nekik: Megkaptátok az Isten Országa titkát” 17: „üldözés éri őket az ige miatt”

2017. május 25. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Hatalmas keresztényüldözés van kibontakozóban, rengeteg vértanúm lesz. Éljetek halálra készen! Ezt kértem az Evangéliumban: szüntelen készenlét, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát. Tartsátok meg az Evangélium tanítását! Váltsátok tettekre, törekedjetek az életszentségre, akkor készenlétben talál titeket a halál! Akármilyen hirtelenül jön, üldözés vagy betegség által, fogadjátok el a kezemből. Én is meghaltam értetek. Csak azért imádkozzatok, hogy lelketek egy örökkévalóságon át Velem legyen, amint ezt Én Főpapi imámban Atyámtól kértem: „Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet.” Az idő itt van. Már mindent előre megmondtam. Ezek még a kegyelem percei, amit azért adtam, hogy járuljatok a szentségekhez és éljetek szüntelen készenlétben. Legyetek éberek, hogy ne érjen váratlanul, amikor lelketek kirepül testetekből, és megáll ítélőszékem előtt. Én ismerem mindenkinek a gondolatait, szavait, cselekedeteit, és számon kérem mindarról, amit a Földön tett.

Gyermekeim! Az életeteket ezen a világon egy vizsga, hogy kiálltátok-e a próbát, tettekre váltottátok-e parancsaimat, a Tízparancsot és a főparancsot, ami a szeretetről szól. Ha mindezeknek eleget tettetek, nincs mitől tartanotok, akkor már átmentetek az ítéleten. De azoknak, akik halogatták a bűnbánatot, a megtérést és tanításomnak hátat fordítva a gonoszságot szolgálták, van mitől félniük. Az ilyenekért imádkozzatok, hogy megmentsem lelküket az örök kárhozattól.

Az Evangéliumban ezt mondtam: „Az Én terhem könnyű, az Én igám édes.” Itt a teher alatt a keresztet kell érteni. Az iga alatt pedig azt, ami a két ökröt összekapcsolja: hogy egy felé húzzák az ekét a szántóföldön. Módfelett nagy kegyelem, hogy Én, az Istenember, Aki Megváltó, Üdvözítő Istenetek vagyok, felajánlom nektek az Én igámat, ezzel összekapcsolva az életeteket az Én örök szándékommal. Mert az Én tervem a ti szentté válásotok, és ha engeditek magatokat Általam vezetni, akkor hamar életszentségre juttok, ami biztos megérkezés számotokra az örök életre. Adjatok hálát azért a meghívásért, hogy Velem együtt mehettek végig életetek útján, hogy vezetlek és megadom a kegyelmet, hogy boldogok legyetek már itt és a Mennyben örökkön-örökké.

Erre áldalak meg benneteket kicsi gyermekem, Szívem túláradó végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Máté 24, 2: „(Jézus mondja:) Bizony mondom nektek”
9: „Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket.”

2017. május 27. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Ne féljetek a jövőtől! Én veletek vagyok, és gondot viselek rátok. Az idő itt van. Most fogom megbüntetni a világot, tűzeső fog hullani az égből, és feléget, felperzsel mindent, hogy megtisztuljon a Föld a bálványoktól, az anyagiaktól, a test minden bűnétől és szennyétől, mert sokan eladják magukat és gyermekeiket a jobb anyagi lét reményében. De akik Hozzám könyörögnek, és bizalommal kérik védelmemet, azok nem lesznek a tűz martalékai, hanem védő kezemet föléjük tartom, és megmenekülnek.

Drága gyermekeim! Én, az Úr, leszálltam értetek Atyám öléből, hogy a Szent Szűz méhében Magamra vegyem az emberi testet azért, hogy megváltsalak benneteket. Megváltásom kiterjed minden emberre, de a ti közreműködésetek nélkül nem tudlak megváltani benneteket. Szabad akaratot és értelmet kaptatok. Nektek kell eldönteni örök sorsotokat. Tanítalak titeket és üzenek nektek, hogy elnyerjétek az üdvösséget. A sátán, mint ordító oroszlán, szüntelenül leselkedik rátok, keresi, kit nyeljen el. Ha ellenálltok neki a hitben: győzedelmeskedtek fölötte. De ha hátat fordítotok Nekem és tanításomnak, akkor legyőz benneteket, és megpecsételi örök sorsotokat: a kárhozat fiai lesztek.

Drága gyermekeim! A Mennyországban csodálatos helyet készítettem nektek. Megnyitottam előttetek Országom kapuját, és olyan boldogságot szereztem, amely örökké tart. Ott letörlök szemetekről minden könnyet, és minden vágyatokat és elképzeléseteket felülmúlóan csodálatos, örök boldogságot, örök életet adok nektek.

Kicsinyeim! Ismerjétek meg az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Lépjetek személyes kapcsolatba Velem, és szeressetek viszont Engem! Bánjátok meg bűneiteket, és éljetek életszentségben! Akkor elnyeritek az Országot, amelyet Atyám azokat készített, akik szeretik Őt. De ha gyűlölködtök, nem bocsátotok meg egymásnak, és ha csak az anyagi haszon reményében munkálkodtok, akkor csalódást fogtok aratni, mert minden itt marad, elvész, de még a lelketek is kárát látja. Mert mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de lelke kárt szenved. Ezért azt mondom nektek, legyetek bölcsek: gyűjtsetek maradandó kincseket ezen a Földön, ami a szeretet jócselekedetei. Amiért majd ezt hallhatjátok Tőlem a végítéleten: „Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világot, amely öröktől fogva nektek készült, mert éheztem és ennem adtatok, ruhátlan voltam és felruháztatok, beteg voltam és meglátogattatok. Amit a kicsinyek közül eggyel tettetek, azt Velem tettétek.” De ha fösvények vagytok, és gyűlölködtök, nem tudok mást mondani, csak azt, hogy amit a kicsinyek közül eggyel nem tetteket, Velem nem tettétek, és akkor nincs mit keressetek Isten Országában, ahol csak szeretet van és béke, öröm és boldogság. Mert erre teremtette Atyám az embert, hogy szeressen és szeretetet kapjon. A kölcsönös szeretet a Mennyország előszobája. Országomban csak kiteljesednek ezek a tanítások, és kézzel foghatóvá válnak a gyümölcsök. Örökös imádás és dicsőítés lesz az ajkatokon, és mérhetetlen nagy szeretetben fogtok élni egymással a szentek és szent angyalok társaságában.

Kicsi gyermekeim! Azért születtetek meg erre a Földre, hogy ebben a siralomvölgyben megszerezzétek magatoknak az örök életet, és másokat is ide vonzzatok. Hitetekkel és jócselekedeteitekkel kiérdemeljétek az üdvösséget.

Hamarosan eljön az idő, amikor tanúságot kell tennetek Rólam, hűségetekről és szeretetetekről. Meg kell vallanotok Engem az emberek előtt kétféle módon. Az egyik az, hogy hisztek Bennem, mint Isten Egyszülött Fiában, a Megváltóban, Aki megszülettem erre a Földre, emberi testben azért, hogy megváltsalak benneteket. Meghaltam, feltámadtam és örökké élek a Mennyben, Atyám jobbján. Majd visszajövök dicsőségben az ég felhőin, ítélni eleveneket és holtakat.

A megvallás második pontja ez: hisztek az Oltáriszentségben jelenlevő Krisztusban, Akinek feltámadott Teste és Vére a Szent Eucharisztia, Aki valóságosan itt van köztetek Testével és Vérével, és Aki táplálékul adta Magát lelketek üdvösségére. Ha ezt a két tant megvalljátok, hűségesek maradtok Hozzám. Ezt a két tanítást fogják támadni a legjobban: Engem lesüllyesztve egy szimpla próféta szintjére, az Oltáriszentséget pedig csupán jelképnek tekintik, ami puszta kenyér és bor.

Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Márk 3, 28-29: „Bizony mondom nektek, hogy minden bűn és minden káromló szó, amit csak kiejtenek az emberek fiai a szájukon, bocsánatot nyer. De aki a Szentlelket káromolja, nem nyer bocsánatot mindörökké, bűne örökre megmarad.”

2017. május 29. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Én örökkön-örökké élő valóság vagyok. Köztetek maradtam a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Ha hisztek Bennem, megtapasztaljátok szeretetteljes állandó jelenlétemet. A szívetekben vagyok, Általam éltek, és Én cselekszem rajtatok keresztül. Aki Engem eszik, nem szomjazik többé. Eltelik Velem, a végtelen valósággal, az örökkön-örökké élő Istennel. Már semmi földi vágy nem tudja szívét betölteni, mert a legnagyobbat birtokolja: Engem, a második Isteni Személyt, és Bennem a teljes Szentháromságot, Aki a leghatalmasabb a Mennyben és Földön, és Hozzá képest minden üres semmiség, fölösleges, ami nem méltó Hozzá. Aki Engem eszik, betelik fényességemmel, dicsőségemmel, szeretetemmel, tudásommal, mindenhatóságommal, mert Én, az Isten azért szállok alá minden Szentmisén a kenyérbe és a borba, hogy betöltsem gyermekeimet Istenségemmel, részesítsem őket Istenségem kegyelmeiben, és ők Általam, az Én akaratomból, Belém Istenüljenek. Ez a csere hatalmas kegyelem. Az ember, aki szavamra a porból lett megalkotva, és aki ismét porrá lesz, lelkében, amit Én leheltem belé, mégis alkalmas arra, hogy részesüljön Istenségemben. Belém Istenüljön, vagyis már előre megízlelje az örök boldogságot, amelyet Isten azoknak készített, akik szeretik Őt.

Gyermekeim! A Mennyország már itt van bennetek, Aki Én magam vagyok, a ti örök életetek, mert kereszthalálommal megváltottalak titeket. A Mennyország az a szeretet, amit Bennem gyakoroltok felebarátitok felé, és természetesen legelsősorban Felém.

Drága kicsinyeim! Ó, ha tudnátok, mily hatalmas kegyelem az Oltáriszentség és az ebben való részesülés, mind tolonganátok a gyóntatószékek előtt és Engem akarnátok szívetekbe fogadni, hogy részesüljetek a legnagyobb kegyelemben, az Én birtoklásomban.

Drága kicsinyeim! Ha tiszta lélekkel járultok a Szentáldozáshoz és szerettek Engem, az örök életet adom nektek. Mert az Én jelenlétem bennetek az örök élet csírája, amit magatokban hordozhattok egész földi életeteken át. Ez adja nektek a békét, a boldogságot és a szeretetet. Ó, ha fel tudnátok fogni, mily boldog vagyok egy-egy ilyen szentéletű lélekben, aki helyet ad Nekem a lelkében, a szívében, aki viszontszeret Engem. Akinek élete középpontja Én, a megtestesült Istenember vagyok, Aki leszálltam értetek Szűz Anyám méhébe, és arra használtam emberi Testemet, hogy kínhalált haljak értetek, amikor bűneiteket Magamra véve, helyettetek letörlesztettem adósságotokat. Ha csak egyetlen ilyen lélek lenne a világon, már akkor is megérte hatalmas kínszenvedésem. Nagyon megvigasztalnak Engem ezek a lelkek, akik Nekem szentelik magukat. Megőrzik magukat a szent tisztaságban, mentesek minden bűntől, még az árnyékától is. Csírájában elvetik maguktól ellenfelem kísértéseit, és lelkük ettől visszhangzik: „inkább meghaljak, mint vétkezzek, minthogy a legkisebb visszatetszést okoznám Neked, imádott Jézusom!”

Drága gyermekeim! Hívlak benneteket, akik még távol vagytok, de Én várok rátok. Szentelődjetek meg, tisztuljatok meg a bűnbánat szentségében, értetek kiontott drága, szent Véremben! Felszentelt szolgáim által Én magam oldozlak fel titeket bűneitek alól. Utána pedig várlak titeket, hogy a Szentmisén drága szent Testemmel és Véremmel tápláljam lelketeket. Megerősítselek, derűt adjak nektek, meghívjalak benneteket szent szolgálatomra, mint az általános papság részeit, amely által értelmet és célt nyer életetek.

Drága kicsinyeim! Azt akarom, és arra kérlek benneteket, teljesítsétek vágyamat, engeszteljetek a bűnös lelkekért! Fogadjátok el nagylelkűen az áldozatokat és szenvedéseket, amelyeket az Én végtelen, örök érdemeimmel egyesítve ajánljatok fel Atyámnak, és lelkeket mentsetek általa. Atyám, ilyenkor úgy tekint le rátok, mintha Én magam szenvednék általatok, és Én tenném meg ezt a felajánlást. Az Én érdemeim nélkül semmit érőek áldozataitok és szenvedéseitek. Adjatok hálát, hogy összekapcsolhatjátok az Enyéimmel. Az első ilyen engesztelő az Én Legédesebb Anyám volt ezen a Földön, aki már gyermekkoromban megtanulta Tőlem az engesztelésnek ezt a módját, és rengeteg lelket mentettünk ketten, elővételezve kereszthalálomat és Megváltásomat.

Drága gyermekeim! Vegyétek nagyon komolyan kérésemet! Adjatok hálát a kegyelem perceiért, hogy még mindig adok rá lehetőséget, hogy mentsétek a lelkeket, mert hamarosan zord idők jönnek. Lezárul irgalmasságom ideje, amelyet igazságosságom ítélete fog felváltani. Akkor már nem lesz lehetőség sem a megtérésre, sem az engesztelésre. Akkor jogos haragom sújt le a bűnösökre, és nem lesz menekvés számukra. Most még felkínálom az engesztelést, mint lehetőséget és mentőövet a bűnösök számára, de ha lezárul irgalmasságom ideje, akkor keményen megbüntetem őket, mert bűnük vonja le rájuk a büntetést.

Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Márk 8, 2: „(Jézus) mondta”.


2017. május 30. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Itt vagyok köztetek Szent Testemmel és Véremmel, amely valóban étel és ital. Jelen vagyok Egyházamban a világ végezetéig. Ne higgyék azok, akik arra készülnek, hogy Engem eltaposnak, hogy meg tudják Tőlem fosztani gyermekeimet! Azok, akik ezt teszik, saját magukat rekesztik ki kegyelmemből, a szentségekből, és ezt a kárhozatukra teszik. De akik Engem szomjaznak, azok kielégítést nyernek, mert a rejtekben gondoskodom róluk. Odavezetem szent papjaimat, akik ugyanúgy bemutatják a Szentmisét, mint egykor templomaimban.

Kicsinyeim! A terv kész, már csak idő kérdése, hogy megvalósuljon. De az Én tervem is kész, mert kiragadlak titeket ellenségeitek kezéből. Helyet készítek nektek irgalmas Szívemben és a rejtekben, hogy ugyanúgy tápláljalak benneteket, mint most: Szent Testemmel és Véremmel, a meghamisítatlan, tiszta Igével, és az Én végtelen szeretetemmel. Ne féljetek tőlük! Nem tudnak nektek ártani, csak saját maguknak. Nekik kell számot adni minden cselekedetükről. Még ha meg is ölnének benneteket, akkor se féljetek, mert ti az örök boldogságba fogtok jönni, ők viszont soha nem láthatják meg dicsőséges Arcomat.

Sötétség borul e világra, mert most újra keresztre feszítenek Engem. Egyházamba befurakodott az ellenség, aki a hamis egység látszatán félrevezetve a tömegeket, fokozatosan elvesz Engem, kilop az Oltáriszentségből. Amikor ez megtörténik, onnantól olyan hatalmas pusztulás tör a világra, ami még nem volt, amióta fennáll a világ. Atyám igazságos haragja lesújt, mert a legnagyobb jót, az Ő egyetlen, szeretett Fiát, Akit azért adott az embereknek, hogy megmentse őket, elvetik, újra megölik, keresztre feszítik, eltapossák. Innentől már nem tudok közbenjárni értetek Atyám előtt, és viselnetek kell bűneitek következményét. Óvakodjatok a képmutatóktól, a báránybőrbe bújt farkasoktól, akik az életetekre törnek, akik az üdvösséget lopják el tőletek.

Megáldalak titeket, kicsi gyermekeim, Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Márk 12, 38: „(Jézus) ezt a figyelmeztetést adta: óvakodjatok az írástudóktól” „Márk 15, 24: „(Jézust) keresztre feszítették” 37: „Jézus hangosan felkiáltott, és kilehelte lelkét.” Kol 1, 25: „Isten szava”.