Látom a fehér keresztet. Nagyon világos. Látom a három szeráfi angyalomat jönni Szent Mihállyal és Szent Józseffel. Több millió fehér kereszt van körülöttük. Szent József zöldbe öltözött, és sárga öv van rajta

Szent József a szobámban van, Szent Mihály pedig tőle balra.

Szent József így beszél: Engem, Szent Józsefet sürgősen elküldtek, mert az emberiség büntetést fog kapni Ausztráliába és Ázsia egy részére a sötét titkok miatt, amelyek hamarosan napvilágra kerülnek. Ausztrália és Indonézia országai Tajvannal és a szomszédos országokkal a föld belsejéből érkező pusztítást fogják érezni, amely hatalmas pusztítást hoz a földre – és egy förtelmes ördögi lényre bukkannak.

Kérem e nemzetek gyermekeit, hogy szüntelenül imádkozzanak. Ma, az én ünnepemen jövök, kedves gyermekem, hogy figyelmeztessem az emberiséget, hogy a világot Isten meg fogja büntetni különböző országokban. A Nagy-hegység feletti ütések annak a jele, hogy Isten nagyon dühös, mert a háború egyre mélyebbre kerül a Nagy Háborúba , amely hamarosan elnyeli a Földet, ahol Oroszország és Kína kiterjeszti konfliktusát – ahol Európát megszállják. .

Szeretett gyermekeim, én, Szent József, aki az emberi faj védelmezője, arra kérek minden gyermeket, hogy gondolkodjon el komolyan, mert a fenyítések az emberi fajra sújtják anélkül, hogy az emberiség tisztán gondolná, mit tesz.

Gyermekeim, forduljatok most Isteni Fiamhoz, Jézushoz és az Ő Szent Anyjához, Máriához, amíg van idejük. Imádkozzatok Hozzám is, mert az Egyház Szent Anyja védelmezésére és vezetésére kaptam. Nagyon komolyak az idők, édes gyermekeim. Ajánljatok fel és imádkozzatok Hozzám is, mert tudok neked segíteni, mert az idők nagyon súlyosak.

Franciaország és Spanyolország gyermekeim , én, aki oly sokáig vigyáztam rátok, kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, mert forradalom jön a ti országotokra. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok és keressétek meg Franciaország Szent Uralkodóját, mert őt választották gyermekeink vezetésére, mivel nagyon sötét napok jönnek országotokra.

Imádkozzatok Angliáért és Németországért , mert nagy megosztottság közeleg a földetekre, és imádkozzatok édes gyermekeim az Oroszországgal határos országokért, mert hamarosan kitör a háború, mivel Oroszország hamarosan meg akarja támadni Európát.

Szeretett gyermekeim, a muszlim nemzetek arra készülnek, hogy megszállják Európát. Ez az oka annak, hogy a Közel-Kelet sok embere megosztottságot fog okozni az európai nemzeteken belül, hogy a közel-keleti nemzetek képesek legyenek behatolni és sok akadályt okozni.

Arra kérek minden gyermeket, hogy forduljanak Jézushoz és Máriához, mert a világ nagyon sokat fog szenvedni a vulkánkitörések és földrengések miatt , amikor a világ háborúba kerül.

Drága USA gyermekei , imádkozzatok édes gyermekeim, mert hamarosan New York és San Francisco partjai és Amerika teljes partvidéke figyelmeztetést kap, mert a szárazföld a tenger felé mozdul. Figyelmeztetek minden embert, aki teheti, hogy költözzön be a szárazföld belsejébe, mert lelkek milliói lesznek érintettek. Gyermekeim, nem jó hírekkel jövök, hanem azért jöttem, hogy figyelmeztessek minden embert, hogy most forduljanak Istenhez, mert az Ő haragja hamarosan az emberiségre száll.

Imádkozzatok Karib-szigetek gyermekeim, mert egy aszteroida hamarosan eléri a tengert, és sok föld eltűnik. Imádkozzatok Hozzám védelemért.

Róma , nagyon hamar eljön a te időd, olaszok . Fordulj Istenhez most, amíg van időd. Szeretlek, és elküldöm neked Kórusom Angyalaimat, hogy segítsenek neked.

Szent József azt mondta , hogy a vulkánok kitörésekor megtalálják a démonok dolgait Indonéziában . Szent Józsefen az övén a szenvedélyeszközök. Ezek a világért valók. Szent József nagyon jóképű és nagyon szép, és keresztet tart a jobb kezében, és megáld minket. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Szent József azt mondta, hogy Jézushoz és Máriához megy a mennyben. Azt mondta, hamarosan jönnek. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

A keresztek, amelyeket az elején láttam, azok keresztjei, akik hamarosan meghalnak a fenyítések miatt . Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen