2023. december 19., kedd

Kay - "hamarosan tanúi lesznek a hatalomátvételük napirendjének"

 

Jézus, Szent Mihály és Szent József üzenetei Kaynek

2023. december 18. - Jóvátételi szentmise


Atya homíliája gyönyörű volt, és olyan érdekes leírása Szent József életének. Miközben Atya Szent Józsefről tartott homíliát, láttam, hogy Szent József Atya mögött áll, és egy botot tartott a kezében, amelynek a tetején egy fehér liliom volt. Szent József mosolygott, miközben Atya beszélt, és észrevettem, hogy valahányszor Atya kimondta a "Mária" nevet, Szent József gyengéd szeretettel mosolygott. Felnéztem rá, és láttam valamit, amit csak úgy tudok leírni, mint egy csillogást és egy olyan mély szeretetet, amit csak a "Mária" név említése jelent.


Szent József most beszélni kezdett:


"Atyám szentbeszéde nagy megtiszteltetéssel töltött el, ahogyan rólam beszélt, és hálás vagyok kedves szavaiért, valamint az irántam tanúsított odaadásáért. Azt a küldetést kaptam, hogy Atya védelmezője legyek, és át fogom vezetni őt a hamarosan érezhető "sötétségen". Őrangyala is segíteni fog neki. A Szentlélek a megvilágosodás tudásával fogja őt átitatni, hogy vezesse őt Isten gyermekeinek segítésében. Szent Mihály is megvédi őt hatalmas kardjával a pokoli ellenség támadásaitól.


Nevelt Fiam, Jézus, megkért engem, hogy gondoskodjak minden gyermekéről, aki hozzám fordul odaadó imáin keresztül. Segíteni fogok ezeknek a gyermekeknek, akik elveszett gyermekeik vezetését és irányítását kérik. Isten drága gyermekei, álljatok szilárdan a hitetekben, és ne féljetek, ne aggódjatok, mert Jézus nem hagyja el egyetlen gyermekét sem.  Ne feledjétek azt sem, hogy a Szent Eucharisztia az erőtök, és közel tart benneteket az Ő Szent Szívéhez."

Ahogy az atya befejezi a prédikációját, észreveszem, hogy Szent Mihály a szószékhez siklik, féltérdre ereszkedik, és kezét mellvértjének bal oldalára helyezi.  Ezzel fejezi ki tiszteletét az Atya iránt.  Most feláll, és a szentély közepére siklik, és megáldja a jelenlévőket, ugyanúgy, ahogyan általában szokta. Miután Szent Mihály megáldotta a bűnbánati misén jelenlévőket, beszélni kezd: "Isten gyermekei, ne aggódjatok az események időrendje miatt - az események lefolyása Isten időzítése szerint fog megtörténni.  Az a fontos, hogy Isten gyermekei mit tesznek a megmaradt időzítéssel.  Isten gyermekei, ne hagyjátok figyelmen kívül a gyónás szentségét, mert e szentség feloldozásán keresztül megtapasztaljátok és elismeritek Isten szentségét és a bűnös ember iránti irgalmasságát. Amikor őszintén megbánjátok és megvalljátok bűneiteket, az biztosítja a bűnbánó megbékélését Istennel, és lehetővé teszi számotokra, hogy Isten kegyelmében és világosságában éljetek.

Vannak olyan gyermekek, akik a saját ítélőképességükön belül azonosítják az időt, és ez Isten néhány gyermekét arra készteti, hogy olyan időzítést fogadjanak el, amely zavaros és félrevezető lehet.  Néhányan úgy érzitek, hogy több időtök van, és nem aggódtok, mivel nem tapasztaltátok meg ezen események egyikét sem, és úgy érzitek, hogy bőven van időtök arra, hogy úgy éljétek az életeteket, ahogyan jónak látjátok, és nem aggódtok ezen események miatt, amelyekre figyelmeztetnek és amelyekről beszélnek.  Tájékoztatlak benneteket, hogy figyeljétek az Egyházban zajló eseményeket.  Az Egyház gonoszságának tekintélye lesz az, ami a legnagyobb pusztító és pusztító eseményeket fogja okozni.  Ez nem jelenti azt, hogy más események nem fognak megtörténni addig, mert a Mennyből érkező prófétai figyelmeztetések hamarosan beteljesednek.

Én, Mihály, Isten seregének vezetője és Isten gyermekeinek ádáz harcosa és védelmezője figyelmeztetlek benneteket, hogy készüljetek fel, mert mindezek az események akkor fognak rátok kúszni, amikor a legkevésbé vagytok felkészülve.  Figyelmeztetlek benneteket, hogy ne hagyjátok lankadni az éberségeteket, és mindig legyetek éberek."

Atya most a Tabernákulumba megy, hogy visszaszerezze a Lunette-et, amely a "JÉZUS FÖLDI TESTÉT ÉS VÉRÉT TARTJA A SZENT EUCHARISZTUSBAN". Most látom, hogy Jézus az Atya mellé siklik, és követi őt a térdeplőkhöz, ahol Jézus gyermekei térdelnek az Eucharisztikus Megáldásért és Gyógyításért.  Ahogy az Atya az első személy homlokára helyezi a Lunette-et, látom, hogy Jézus ráteszi a kezét az Atya kezére, és az azonnal átjárja az Atya kezét, és látom a megvilágosodást.

Felnézek Jézusra, és Ő minden egyes gyermekének a szemébe néz, és nem számít, hányszor látom ezt, érzem a szeretetnek azt a mélységes gyengédségét, amelyet Ő minden egyes gyermeke iránt érez.  Szeretném megjegyezni, hogy Jézus nem szavakkal beszél hozzám a szájából, hanem inkább a szemével.

Jézus beszélni kezd:

"Drága gyermekeim:

Figyelmeztetlek benneteket, hogy készüljetek fel arra, ami jön.  Én vagyok a ti Istenetek.  Én vagyok a csodálatos és szent áldozat, amelyen keresztül Testem és Vérem átalakul a szentmise megszentelésén keresztül.  Minden hozzám intézett imát Hozzám kell imádkozni, miközben szembefordultok Szentek Szentjével, a Tabernákulummal.

Sok gyermekem nem vett részt ezen a szentmisén, mert elfoglaltak a karácsonyi előkészületekkel; bár néhány gyermekem lustaságból vagy a kiszámíthatatlan időjárástól való félelem miatt nem jött el.  Függetlenül a körülményektől, fontos, hogy megértsétek ezeknek a bűnbánati szentmiséknek a fontosságát, és hogy miért kell megpróbálnotok részt venni minden egyes szentmisén. Ezeknek a szentmiséknek az a célja, hogy jóvátételt ajánljanak fel az országotok bűneiért, valamint az országotok bűnöseiért.  Gondoljatok bele, mit jelent ez - nemcsak a magatok számára, hanem a családtagok számára is, akikért mindannyian olyan kétségbeesetten imádkoztok.  Ezeknek a szentmiséknek a jelentősége nagyon hatékony lehet sok olyan lélek megmentésében, akiknek talán másképp nem lett volna esélyük arra, hogy megmeneküljenek a pokol fájdalmaitól és kínjaitól.

Gyermekeim, tudom, hogy az életetek elfoglalt, de ha felismernétek ezeknek a havonta egyszer celebrált szentmiséknek a fontosságát, soha nem hagynátok ki a lehetőséget, hogy részt vegyetek ezeken a szentmiséken.  Tájékoztatlak benneteket, hogy az ezeken a szentmiséken való jelenlétetek értéke következetes és létfontosságú lehet a kegyelmek szempontjából, amelyekre azoknak van szükségük, akikért imádkoztok, és akik számotokra drágák és kedvesek.

Tudom, hogy legtöbbetek sok nehéz megpróbáltatáson megy keresztül ebben az időben, de lényeges, hogy felismerjétek és felismerjétek az időket, amelyekben éltek.  Meddig dughatjátok homokba a fejeteket, és mondhatjátok: "Isten nem büntetne minket így", vagy inkább: "Hány éve hangzanak el ezek a szavak, és soha semmi sem történik"?

Figyelmeztetlek benneteket: a Jelenések könyvében említett időkben éltek, és ha elolvassátok, ami meg van írva, és megnézitek, mi történik ma a világotokban, felismeritek az idők megvilágosító kinyilatkoztatásait, amelyekben éltek.  Ez az utolsó könyv, amelyet a Bibliában írtak, nem azért íródott, hogy megijesszen benneteket, hanem hogy figyelmeztessen és megerősítse gyermekeim hitét, és biztosítsa őket a megszabadulásban az ellenük használt gonosz hatalmaktól.

Az országotok népe készségesen feladja azokat a szabadságjogokat, amelyek megtartásáért más nemzedékek oly keményen küzdöttek.  A ti nemzedéketek hamarosan elveszíti azokat a szabadságokat, amelyeket ti természetesnek vettetek.  Lusta lettetek, és most már a kormányra támaszkodtok, hogy gondoskodjon rólatok.  Pontosan ez az, amit az Egy Világ Népe tervezett, és az "ingyen pénz" iránti buzgóságotok miatt hamarosan tanúi lesztek a hatalomátvételük napirendjének, és a gonoszság sötétsége el fogja borítani az egész világot.
Róma el fogja veszíteni a teljes hitét, és Róma városát átveszik.  A jelenlegi helyzetben juhaim szomjazzák az igazságokat, és a tudás hiánya, amit jelenleg pásztoraiktól kapnak, szégyen az Én szememben.  Gyűlölöm azt, ami Egyházamban folyik, mert Egyházamban hiányoznak az erények és a jó gyümölcsök.  Sok gyermekem elhagyja az Igaz Hitet.  Lelkileg elvesztek, mert pap-fiaim többsége nem beszél őszintén a szószékről, hanem inkább liberális programjaikról beszél, ami visszaélés pásztori pozíciójukkal.  Pap-fiaim kötelessége nem az, hogy saját liberális nézeteik alapján tévedéseket tanítsanak, hanem inkább az, hogy táplálják nyájamat és feltárják az Igazságot.

Gyermekeim, szeretném, ha meghallanátok ma este hozzátok intézett szavaimat.  Azt akarom, hogy kövessétek azt a három fő pontot, amelyet felsorolok nektek. (1) Kövessétek Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Igaz Tanításait.  (2) Kövessétek Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Igaz, Szent és Szent Hagyományait.  (3) Kövessétek Szent, Katolikus és Apostoli Egyházam Igaz Tanítóhivatalát.

Ne zárjátok el a szíveteket sem Előlem, sem az Egyetlen, Igaz, Katolikus és Apostoli Egyházam elől.  Ne hagyjátok el Egyházamat gyenge pásztoraim miatt, akik nem védik juhaimat Szentségeim, a Szentírás és a Szent Hagyomány gyümölcsei által.

Gyermekeim, ne feledjétek, hogy azt mondom: soha ne ítélkezzetek pap-fiaim felett, hanem inkább imádkozzatok értük, mert ez a ti felelősségetek.  Ne feledjétek, hogy a gonosz el akarja pusztítani papfiaim lelkét, mert gyermekeim csak papfiaimon keresztül kaphatják drága Testemet és Véremet a szentmise megszentelésekor (Papfiaim nélkül nem kaphatjátok meg Uratok, Jézus Krisztus Igaz Testét és Vérét).  Ismétlem nektek, hogy soha ne ítélkezzetek pap-fiaim felett, mert ahogyan ítélkeztek, úgy ítélkeznek felettetek is.

Figyelmeztetlek benneteket, hogy sötétség fog borulni országotokra és a világ többi részére is.  Ezt a második vírust hamarosan észreveszik majd - ahogyan már most is a ti világotokban -, és pusztító lesz, és sok életet fog elvenni.  Arra kérlek benneteket, hogy ne vegyétek be az oltóanyagokat, amelyeket fel fognak ajánlani nektek, mert ezek több embert fognak megölni, mint a vírus.  Az Egy Világ Népe - az elitként ismert - az emberiség elpusztítására törekszik.

Kevés lesz az élelmetek, és sokan fogják érezni az éhség és a halál fájdalmát, és a pénzügyi összeomlás is érezhető lesz az egész világon.  Amerika, meg fogtok ostorozni ezeken a büntetéseken keresztül, amelyek hamarosan bekövetkeznek.

Arra kérlek benneteket, hogy amilyen gyakran csak tudtok, járjatok szentmisére és gyónni, amíg még tudtok.  Imádkozzatok családtagjaitokért és mindazokért, akik kedvesek a szívetek számára.  Kérlek, jöjjetek és ünnepeljétek ezeket a bűnbánati szentmiséket, amilyen gyakran csak tudjátok, hogy imádkozzatok azokért a halott és elveszett lelkekért, akik gyermekeim közül egy pillanat alatt meghalhatnak.  A megtérés sürgős az Isteni Védelem miatt, és arra kérlek benneteket, hogy hűségesen imádkozzatok minden elveszett lélekért, különösen, amikor részt vesztek ezeken a bűnbánati szentmiséken.

Hűséges gyermekeim vagytok, de nagyon fontos, hogy felismerjétek, mit kell tennetek, hogy segítsetek másokon, akik lelkileg elveszettek, és még csak nem is gondolnak az örök életükre.  Sokan vannak gyermekeim közül, akik elutasítanak Engem, mert lelkileg vakok, és nem keresik az igazságot. Vakságuk és Velem szembeni elutasításuk miatt imáitok nélkül örökre elveszhetnek.

Sok gyermek elmerül a világotok dolgaiban, annak minden szenvedélyével együtt, és szemük vak Isten Lelkére.  Gyermekeim könnyen belemerülhetnek világotok dolgaiba és annak sötétségébe, így lelkileg vakká válnak.

A Sátán a ti világotok istene.  Elpusztította a testet, és a világosság angyalának álcázza magát, és ő az oka minden kísértésnek.  Ő minden hazugság és a megtévesztés gonoszságának atyja, és az a célja, hogy felfalja a gyengéket, akik a kísértés, a félelem, a magány, az aggodalom, a depresszió és az üldöztetés áldozatául esnek.
Arra kérlek benneteket, hogy ne hallgassatok azokra, akik gúnyolódnak a próféciákon, vagy akik azt mondják, hogy Isten nem büntetné így a gyermekeit - és nem is próbálna meg ijesztgetni benneteket ilyen típusú üzenetekkel.  Azt mondanám nektek, hogy nézzetek vissza az évszázadok során, hogy sok szent, akiknek próféciát adtak, szörnyű figyelmeztetéseket kapott a Mennyből.  Ha gyermekeink válaszolnának és Isten kijelentésének teljességében vezetnék az életüket, akkor ezekre a figyelmeztetésekre nem lenne szükség.  Ezekre a szörnyű üzenetekre azért van szükség, mert gyermekeink nem követik Isten parancsolatait, és ha nem engedelmeskednek Istennek, akkor, ahogy a Szentírás mondja: "Mindezek az átkok rátok szállnak, és üldöznek titeket, és utolérnek titeket, míg el nem pusztultok, mert nem hallgattatok az Úrnak, a ti Istenetek szavára." [...] (5Mózes 28:45).

Azt hiszed, hogy Isten nem figyelmezteti gyermekeit, mielőtt ezek a csapások az emberiségre jönnek?  Isten mindig előre figyelmeztette gyermekeit minden nemzedékben, és én figyelmeztetlek titeket, gyermekeim: amikor ezek a büntetések elkezdenek bekövetkezni, hálásak lesztek majd ezekért a mennyei figyelmeztetésekért.

Szavaim és szeretett Anyám szavai figyelmeztettek benneteket minden gonoszságra, amely Egyházamban, valamint az egész világon el fog jönni.  Ezeket a figyelmeztetéseket sok éven át kaptátok, és most van itt az ideje, hogy felkészüljetek, különösen lelkileg.  Bízzatok az irántatok érzett szeretetemben, és tudjátok, hogy soha nem hagyom el egyetlen hűséges gyermekemet sem, aki bűnbánó szívvel járul elém.  Azért jöttem, hogy figyelmeztesselek benneteket ezekben a sok évben, mert szeretlek benneteket, és azt akarom, hogy felkészüljetek arra, ami előttetek áll.

Bízzatok Irgalmasságomban értetek és szeretteitekért.  Kérlek benneteket, imádkozzatok azért, hogy szeretteitek szívébe visszatérjen az alázat.  Imádkozzatok a büszkeség ellen, amely oly sokuk szívébe került.  A kegyelmek várni fognak rájuk, és sok megtérés fog történni ezekben a viharos időkben, de a legtöbbjük a lelkiismeretük megvilágosodása után fog bekövetkezni.  Ne adjátok fel, és imádkozzatok továbbra is gyermekeitekért és unokáitokért.

Ne feledjétek, hogy Legszentebb Eucharisztiám az erőtök és bátorságotok az előttetek álló dolgokhoz.  Imádkozzátok naponta rózsafüzéreiteket, és kérjétek őrangyalaitokat, hogy vezessenek és vigyázzanak rátok ezekben a viharos időkben,
Imádkozzatok Szent Józsefhez és imádkozzatok a Szent Családhoz.

Én vagyok a ti Uratok és Megváltótok, és én vezetlek és védelmezlek benneteket.  Ne féljetek, mert Általam elérhetitek mindazt, amiért imádkoztok.  Ajánljátok fel Szent Arcomat az Atyának, mert Ő semmit sem tagad meg tőletek Szent Arcom képén keresztül.

Mindegyikőtöket Szent Szívem Szeretetébe helyezlek.

Megáldalak benneteket Atyám nevében."

Nem hallok többet.

https://www.privaterevelation.org/post/kay-you-will-soon-witness-the-agenda-of-their-takeover

BKP: Válasz az azonos nemű párok megáldását lehetővé tevő doktrinális nyilatkozatra

 

Isten megengedte, hogy Bergoglio eretnek tevékenykedése rendkívül látványos módon nyilvánuljon meg, a Fiducia Supplicans doktrinális nyilatkozatban, amely egyházilag legalizálja a szodomita párok ún. megáldását.

Mi a Biblia álláspontja a szodómiával kapcsolatban? Mind az Ó-, mind az Újszövetség halálbüntetés kilátásba helyezése által óvja az összes nemzedéket ettől az égbekiáltó bűntől. Isten Szodoma lakóira éppen emiatt a bűn miatt küldte Isten áldása helyett Isten büntetését, mégpedig tüzet az égből. Majd a megtéríthetetlen szodomiták számára az örök tűz következett.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://coeur-marie.wistia.com/medias/24be5agkb6
https://ugetube.com/watch/QCc5y2DdIuST24J
https://youtu.be/4huW-8u_ICU https://cos.tv/videos/play/49603439210042368
https://rumble.com/v43rtgi-doktrinlis-nyilatkozatra.html
https://www.bitchute.com/video/WSfX7pTrCyGr/

 

 

Bergoglio ezen tanbeli dokumentum által hivatalosan a szodomita antievangéliumot hirdeti, amely a Galata 1,8-9 alapján anatémát von maga után, a megrögzött bűnösökre pedig az örök tűz vár (Júd 7).

Milyen manipulációs módszert használ Bergoglio a dokumentumban? Agyafúrt módon megkülönbözteti az ún. liturgiai áldást és egy másfajta áldást. Majd az egyház tanítását idézi: „Az egyház nincs meghatalmazva arra, hogy liturgikus áldást adjon az irreguláris vagy azonos nemű párok számára.” Ezzel megnyugtatja az igazhitű katolikusokat, mintha a dokumentum egyébként tiszteletben tartaná az egyház tanítását. Egyidejűleg azonban hozzáteszi a döntő „azonban” betoldást: „El kell kerülni azonban annak a kockázatát, hogy az áldás jelentősége csökkenjen… (12)” Ezen manipuláció által keresztülvitte a szodomita párok megáldását és a szodómia bűnének legalizálását.

A szodomiták egyházi megáldása mind a keresztények, mind a nem keresztények nyilvános megbotránkoztatása. A frázis arról, hogy ez az úgynevezett „áldás” nem szabad, hogy a házasságkötésre emlékeztessen, csupán alibizmus. Mi értelme van áldást adni olyan emberekre, akik nem akarják elhagyni a bűn útját és nem akarják a bűnt bűnnek nevezni? A pokolba vezető útra kapnak áldást. Ráadásul ez súlyos bűn a második parancsolat ellen.

Ami Bergoglio tanbeli nyilatkozatát illeti, aki csak Jorge Bergogliot érvényes pápának ismeri el, az abszurd helyzetbe kerül. Ezen hittani dokumentumot kötelező érvényűnek kell elfogadnia. A pápa iránti engedetlenség büntetése „anatéma – kiátkozás” – így határozza meg az 1870. július 18-án kiadott Pastor aeternus dokumentum, amely a pápa tévedhetetlenségét mondja ki.

Itt éles ellentét áll elő. Ez az átok a szodomita antievangélium miatt vagy Bergogliora hullik, vagy Isten igéjére, amely megtiltja a szodómiát, tehát de facto Istenre. Itt nyilvánvalóvá vált Bergoglio hivatalos lázadása Isten ellen. Aki hallgat Bergogliora és aláveti magát neki, részes az ő – egyházi tekintéllyel palástolt –nyilvános istenkáromlásában. Ez az abszurd helyzet annak következtében alakult ki, hogy a pápai hivatalt egy eretnek bitorolja. Bűnrészesek azon püspökök is, akik még mindig alávetik magukat neki és nem akarnak tőle kiválni.

Drága Püspökök és Papok! Jorge Bergoglio álpápa tanítói nyilatkozata hivatalos dokumentum, amely ellentmondásban áll a katolikus tanok lényegével. Ez a dokumentum annak bizonysága, hogy nyilvánvaló eretnek, tehát érvénytelen pápa adta ki. Egy püspök, egy pap sem maradhat most már passzív. Meg kell tennie a kiválás nyilánvaló lépését az eretnektől és az egyházat önfelszámolásba vivő bűnös rendszerétől.

Ezért ti, Papok, a kiválás gesztusaként ne említsétek többé ennek az eretneknek a nevét a liturgiában. Ti, Püspökök, tegyétek meg a megmenekülésnek ezt a radikális lépését idén Karácsonykor. Váljatok ki az aposztata Vatikánból és kiválásotokat indokoljátok meg karácsonyi pásztorleveletekben. Ezzel híveitekkel együtt kijöttök a lelki átokból és a lelki sötétségből, amelyben az eretnek Jorge Bergoglio tart titeket. Így az idei karácsony valóban történelmi lesz úgy a ti életetekben, mint egyházmegyétek életében. Ne várjatok, hanem tegyétek meg a megmenekülésnek ezt a döntő lépését!

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Egyház pátriárkája

+ Metód                + Timóteus

püspök-titkárok

 

2023. 12. 19.

 

Letöltés: BKP: Válasz az azonos nemű párok megáldását lehetővé tevő doktrinális nyilatkozatra (2023. 12. 19.)