2011. szeptember 23., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária: A világ minden táján imádkozzatok a védelmemért

2011. szeptember 22. csütörtök, 21:00
Gyermekem, meg kell kérned gyermekeimet, hogy imádkozzanak Hozzám azért, hogy ezekben az időkben, legszentebb palástommal takarhassam be őket. A gonosz munkálkodása növekszik és futótűzként terjed szét. Azt a gonosz ellenőrzést, amelyet magatok körül láttok, ő és démonainak hadserege irányítja. Ők sok szenvedést és fájdalmat okoznak a világban. Szent Rózsafüzérem imádkozása meg fogja őt állítani kártevéseiben, amellyel ennek a világnak ártani akar.

Imádkozzatok gyermekeim, bárhol is vagytok, különleges védelmemért a gonosz ellen.

Imádkozzatok, hogy enyhüljön szeretett Fiam szenvedése, akinek olyan nagy szüksége van a vigasztalásotokra.  Szüksége van imáitokra gyermekeim, hogy közreműködése által, ismét megszabadíthassa az emberiséget bűnös és csökönyös életétől.

Most úgy imádkozzatok, mint még eddig sohasem.

Áldott Édesanyátok

A Béke Királynője


Szomorkodom elveszett gyermekeimért, akik nem akarnak hallani Rólam 

2011. szeptember 22. csütörtök, 21:30

Drága szeretett leányom, készítsd fel családodat a Nagyfigyelmeztetésre. Kérd fel gyermekeimet, az egész világon (mindenhol), hogy könyörögjenek bűneik bocsánatáért. Könyörgéseik a szívükből kell, hogy jöjjön. Különben, az Isteni Irgalmasságom Megvilágítása alatt a Tisztítótűz égő fájdalmát fogják elviselni, amikor Én, egyenként mindannyitokkal találkozni fogok (szembe fogok nézni). 
A bekövetkező megtisztulás, olyan tartós és felejthetetlen érzést fog kelteni a lelketekben, hogy örökre a Szívem keblén fogtok maradni.
Azokhoz szólok, akik ismernek és szeretnek Engem: kérlek benneteket, hogy készüljetek fel most a nagy ajándékomra. Szerezzetek be szentelt gyertyát és Szenteltvizet és legyetek készen, így az imában egyesülhettek a Mennyország szentjeivel, hogy segíthessetek valamennyi gyermekem lelkének megmentésében, az egész világon.
Először életetekben, valóban egyedül lesztek az Én társaságomban (Velem). Egyetlen egy hang nélkül látni fogjátok Keresztre feszítésemet, és ami a hitetleneket illeti, végre ők is meg fogják érteni, az emberiség miatti Szenvedésem igazságait.
Ti, gyermekeim, érteni és üdvözölni fogjátok Irgalmasságom nagy ajándékát, és olyan erőt kaptok, amelyet csak a szentek ismernek a Mennyországban. Ez az erő fogja később, az új hadseregemet összekovácsolni a földön. Ez a nagy hadsereg millió más lelket fog megmenteni az Antikrisztus által vezetett hadsereg karmaiból. Ez alatt a döntő időszak alatt, az emberiség teremtése óta, most az ima milliókat fog megmenteni és segíteni fog a megtérésben.
Hagyjátok gyermekeim, hogy már most megöleljelek benneteket. Engedjétek, hogy megadjam nektek a bátorságot és az erőt, hogy még több lelket hozzatok Hozzám. Szükségem van a szeretetetekre. Sebeim (újra) megnyíltak! Szomorúságom kimondhatatlan, a sok elveszett gyermekem miatt, akik nem akarnak hallani Rólam.
Vigasztalannak és egyedül érzem Magam. Segítsetek Nekem, gyermekeim, hogy idejében megmentsük őket. Habár Isteni irgalmasságom nagy cselekedete isteni fényt hoz a világba, és ezt olyan mértékben, hogy még a lélegzeteteket is elállítja, mégis egyben a szomorúság ideje is les z azok számára, akik képtelenek lesznek kiállni a sokkot.
Kérlek benneteket, ne nyugtalankodjatok. Én nagy szeretettel és könyörülettel jövök hozzátok. Mivel szeretlek benneteket, most közbelépek, hogy megmentselek benneteket, azoktól a gonosz tettektől, amelyeket a globális erők akarnak végrehajtani, akik a világ népességét akarják megtizedelni. Ezt az ellenőrzés által akarják megtenni. Én nem fogom ezt megengedni nekik. Atyám várakozik. Amennyiben az emberek beismerik azokat a bűnöket, amelyeket elkövettek, akkor a világ a béke és a szeretet helye lesz. Ha nem fognak a Nagyfigyelmeztetésből okulni, akkor nem lesznek megkímélve. Akkor Atyám keze le fog sújtani.
Jézus Krisztus vagyok
Az egész emberiség Királya és Megváltója

Dr Kellermayer Miklós: A kezdet és a vég misztériuma között bajbajutott ember