SOKAN ELFOGADJÁK AMI HAMIS. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.11.02.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy a Mennybe vigyelek benneteket. Hajoljatok térdre imádságban Jézusom Egyházáért. Imádkozzatok a hivatásokért. Imádkozzatok a tisztítótűzben lévő lelkekért. Egy olyan jövő felé tartotok, ahol sokan fogják elfogadni azt, ami hamis, és kevesen fognak szilárdan kitartani az igazság mellett. Kevés lesz a jámbor ember, és Jézusom Egyháza kicsi lesz. Ahogyan már a múltban is mondtam, ne engedjétek, hogy az ördög győzzön. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Vigyázzatok lelki életetekre. A világban vagytok, de nem vagytok a világból. Csak az Úré legyetek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EZ AZ ELSŐ LÉPÉS A JÉZUSSAL VALÓ TALÁLKOZÁS FELÉ. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.11.04

Drága gyermekek, várjátok az Urat teljes bizalommal. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai elvonjanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Benne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Hajoljatok térdre imádságban. Az emberiség beteg és gyógyításra szorul. Forduljatok Őhozzá, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Olyan időket éltek, amelyek rosszabbak, mint az özönvíz idején. Tartsatok bűnbánatot, mert a bűnbánat az első lépés a Jézussal való találkozás felé. Ő szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Legyetek szelídek és alázatos szívűek. Én vagyok az Édesanyátok, és ismerem a szükségleteiteket. Ne csüggedjetek! Isten győzelme eljön az igazaknak. Ne érezzétek magatokat egyedül! Az én Jézusom veletek van! Bízzatok benne, és minden jóra fog fordulni számotokra. Üdvözöljétek az én Jézusom evangéliumát. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Fussatok el az újdonságoktól. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazságot megvetik, de azokat, akik a végsőkig hűségesek maradnak, az Atya áldottnak fogja hirdetni. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AKIK SZERETIK AZ IGAZSÁGOT, AZOKAT KIDOBJÁK, ... GYERE KÖZELEBB ... A Béke Királynőjének üzenete, Sergipe, továbbítva: 2023. 11. 05.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! A megpróbáltatások idejét éltek, de ne veszítsétek el a reményt. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól. Tartsatok bűnbánatot, próbáljatok meg a gyóntatószékhez járulni, és keressétek Jézusom kegyelmét. Nincs kegyelem bűnbánat és gyónás nélkül. Fiam szeret benneteket és megbocsát nektek. Bízzatok az Ő szeretetében és szeressétek testvéreiteket. Csak a szeretet által tudtok növekedni lelki életetekben. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Szenvedek azért, ami értetek jön. A fájdalom a kis házból fog jönni, és áthalad ezen a földön. Szenvedek a ti szenvedéseitek miatt. Forduljatok ahhoz, aki a ti egyetlen utatok, igazságotok és életetek. Adjátok nekem a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. Előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK EGYESÜLNEK. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.07.11

Drága gyermekeim, nagy lelki zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Azokat, akik szeretik és védik az igazságot, üldözni és kiűzni fogják. Az ellenségek egyesülni fognak, és a bosszú a trónról fog jönni. Szenvedek azért, ami az igazakra vár. Ne csüggedjetek. Az én Jézusom veletek van. Hirdessétek félelem nélkül Jézusom evangéliumát és Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. A hamis tanok mocsara terjedni fog, de az igazság győzni fog. Isten győzelme el fog jönni az Ő Egyházának. Ne hátráljatok meg! Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ne forduljatok el az imától és az Eucharisztiától. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EZ LEGYEN A CÉLOD. A Béke királynője üzenete. Pedro Regis 2023.11.11

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. A világban vagytok, de nem vagytok a világból. Ne feledjétek: a mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Meneküljetek a bűntől, és forduljatok ahhoz, aki a ti reménységetek és üdvösségetek. Add nekem a kezed, mert veled akarok járni és vezetni téged a biztonságos úton. Legyetek figyelmesek. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Nehéz idők jönnek, és csak azok maradnak szilárdan a hitben, akik szeretik az igazságot. A hamis tanok mocsara megfertőzi szegény gyermekeimet, és az emberiség lelkileg vakon fog járni. Imádkozzatok! Közeledjetek a gyóntatószékhez, és keressétek Jézusom Irgalmát. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE FELEJTSD EL A MÚLT TANULSÁGAIT, A SZENVEDÉS NAGY LESZ. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.11.14

Drága gyermekek, nagy lesz a szenvedés azok számára, akik szeretik és védik az igazságot, de ne hátráljatok meg. Ne e világ dicsőségét keressétek, hanem a mennyei kincseket. Amit az én Jézusom az igazaknak készített, azt emberi szemek soha nem látták. Bízzatok Jézusom ígéreteiben. Ő mindig mellettetek lesz. Bármi történjék is, nyugtassátok meg szíveteket, és maradjatok hűségesek Jézushoz. Aki Jézussal van, azt soha nem fogják legyőzni. Még sok nehéz próbatételekkel teli évetek lesz, de végül eljön Szeplőtelen Szívem Végleges Diadala. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki a ti mindenségetek. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek előre örömmel! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MÉG-MÉG NAGY ZAVART LÁTSZ MINDENHOL. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. november 15., Mária, a Béke Királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, itt az alkalmas idő, hogy visszatérjetek az Úrhoz. Eljön a nap, amikor sokan megbánják majd az életet, amelyet Isten Kegyelme nélkül éltek, de már túl késő lesz. Amit tennetek kell, ne halogassátok holnapra. Az Igazságos Bíró mindenkinek az ebben az életben tanúsított magatartása szerint fog adni. Legyetek igazságosak. Szeressétek és védjétek az igazságot. A hamis tanok sötétsége terjedni fog Isten házában, és csak azokat nem fogják megtéveszteni, akik hűségesek a múlt tanulságaihoz. Legyetek bátrak! Akik sötétséget terjesztenek, sötétséget fognak aratni. Akik az Úr világosságát terjesztik, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Még mindig nagy zűrzavart fogtok látni mindenütt. Sokan, akik buzgón hisznek a hitben, félelemből visszavonulnak majd. Szomjazzátok az Urat. Maradjatok hűségesek Jézusom evangéliumához és Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaihoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY KATASZTRÓFA FELÉ VEZETŐ ÚT. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.11.18

Kedves gyermekek, vegyetek bátorságot! Az én Jézusomnak szüksége van rátok. Hallgassatok rá! Ne forduljatok el az igazságtól! Az ördög tevékenysége sokakban okozott lelki vakságot. és a nagy hajó nagy hajótörés felé tart. Azok, akik akik szeretik és védik az igazságot, megmenekülnek. Ahogy már mondtam felejtsétek el a múlt leckéit. Legyetek éberek: Istenben nincs félmegoldás. igazság. Imádkozzatok. Győzelmetek az imádság, az Eucharisztia és a az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához való hűségben. Tegyetek tanúságot mindenütt arról, hogy az Úrhoz tartoztok. Forduljatok el a a világtól és szolgáljátok az Urat örömmel. Ebben a pillanatban leküldöm a mennyből rátok a kegyelmek rendkívüli záporát. Örüljetek, mert a ti már be vagytok írva a mennybe. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek megengedtétek, hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY VIHAR KÖZELEDIK ... A Béke Királynőjének üzenete: 2023. november 21. Kedves gyermekek, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne engedjétek, hogy bármi eltérítsen benneteket az igazságtól! Ti az Úréi vagytok, és a dolgok a világ dolgai nem a tiétek. Gondoskodjatok lelki életetekről, hogy nagyszerű legyél Isten szemében. Meneküljetek a bűntől, és bűnbánattal keressétek a Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. A Az emberiség beteg és gyógyulásra szorul. Forduljatok ahhoz, aki Megváltó. A szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de én vagyok az Édesanyátok, és veletek járok! Adjátok a legjobbat magatokból a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott. Legyetek hűségesek Jézushoz, mert akkor üdvözülni fogtok. Egy nagy vihar közeledik, és sok ember és férfi és nő el fog fordulni az én Jézusom Egyházától. Forduljatok el mindentől ami ellentétes Jézusom és Egyháza tanításaival. Menjetek ki az igazság védelmére! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek nekem hogy ismét összegyűlhettem itt. Megáldalak benneteket az Atya, az Atya és a Szentháromság nevében. Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 23/11/2023

Drága gyermekeim, az én Jézusom igazsága az a fény, amely megvilágít minden sötétséget. A féligazságban az ellenség árnyéka van, hogy megtévesszen és a szakadékba vezessen. Az ördög sokakat megtéveszt a rossz pásztorokon keresztül, és a lelki vakság mindenütt megfertőzi szegény gyermekeimet. Legyetek éberek. Az Én Jézusom igazsága teljes mértékben felragyog, és az üdvösséghez vezet. Üdvözöljétek az Evangéliumot és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Ez a választás ideje: Kit akartok szolgálni? Imádkozzatok! Csak az ima által érhetitek el a győzelmet. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok hívásaimat. Azért jöttem a Mennyből, hogy elvigyelek benneteket a Mennybe. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EZ SZABADSÁGRA SZABAD A Béke Királynőjének üzenete, Pedro Regis: 2023. november 25.

Drága gyermekek, haladjatok előre azon az úton, amelyet mutattam nektek, és keressétek a lelkeket Jézusért. Példátokkal és szavaitokkal mutassátok meg, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. Forduljatok el a világtól, amely rabszolgává tesz benneteket és a kárhozatba vezet. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség beteg, és csak Jézusban találhat megváltást. A jóság nagy tartaléka van a szívetekben, de ne féljetek. Tegyetek bizonyságot arról, hogy a világ dolgai nem nektek valók. A nagy megosztottság jövője felé tartotok, és kevesen maradnak meg szilárdan a hitben. Legyetek éberek! Szeressétek és védjétek az igazságot. Amikor minden elveszettnek tűnik, látni fogjátok, hogy Isten Hatalmas Keze az igazak javára cselekszik. Legyetek bátrak! Tegyetek meg minden tőletek telhetőt abban a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott. Nagy lesz a jutalmatok. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a mennyből. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY CSATÁT NEM NYERIK MEG. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.11.28. Drága gyermekek, Isten dicsősége az igazaké lesz. Ne feledjétek: akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. A hit elárulói nem fogják megnyerni a nagy csatát. A győzelem a bátor reverendás katonáké lesz, akik szeretik és védik az igazságot. Rajtuk keresztül a lelkek táplálkozni fognak a múlt tanulságaiból. Eljön a nap, amikor a hívek közül sokan fogják magukhoz ölelni a lelki kincseket, és tanúságot tesznek arról, ami Istené. Az ellenségek egyedül maradnak. Az ellenségek egyedül lesznek. Az én Uram az Ő hűséges népével lesz. Bátorság! Nincs győzelem kereszt nélkül. Ne térjetek le az általam mutatott útról. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SZOMORÚ DOLGOKAT LÁSZ MINDENHOL. Mária üzenete. Pedro Regis 2023. november 30.

Drága gyermekek, ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Keressetek erőt Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. A fájdalom időszakában éltek, és csak az ima és a Jézushoz való hűség által tudjátok elviselni a kereszt súlyát. Mint már mondtam, az Egyház nagy hajótörés felé tart. Csak azok menekülnek meg, akik hűségesek maradnak az Én Jézusom Egyházához. Ne hagyjátok el a múlt tanulságait. A Szentet meg fogják vetni, és mindenütt borzalmakat fogtok látni a rossz pásztorok miatt. A Fiamhoz, Jézushoz hűséges papokat üldözni és elűzni fogják. Én szenvedek azért, ami rátok vár. Hallgassatok rám! Nem akarlak kényszeríteni titeket, de amit mondok, azt komolyan kell venni. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.